Maşallah kuzuya huzursuzluk yaşamaz insallah

Kızlar bir ark vardı yanlış hatırlamıyorsam ateş böceği idi.%100emin olmamakla birlikte o olduğunu düşünüyorum,bebeği plesenta dekolman sebebi ile hastanede.Cok çok duaya ihtiyacı var.Ben sürekli ediyorum hiç aklımdan çıkmıyor ama kimin duasının kabul olacağı bilinmez sizler de birer anne olarak dua ederseniz.Gene tahmin ettigim kişi ateş böceği değilse bile duaya ihtiyacı olan birine dua etmiş olacağız.Minik kuzu oksijensiz kaldığı için sıkıntı yaşıyor.Rabbim büyük kuzucuga tez vakitte şifa annesine güç kuvvet versin inşallah

çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin insallah. sen nerden öğrendin ki?

Sağol canım şuan sargı var, uç kısmına yağ damlatıp, merhemi de beze sürüyorum ön kısmına. Bağlandığında uc kısmına gelen yere.
Birde sargı bezini katlayıp araya koyuyorum kaka yaparsa bulaşmasın diye.
Sargı birkaç güne düşecekmiş.
5 saatte bir pansuman yapıyorum bu şekilde

Maşallah subhanallah
Aslında ilk aşı çok ağır değildir ama dikkat etmek gerek
İyi yapmışsın calpol vermekle

Anladım cnm söylediklerini aklımda tutmaya çalışacağım durumu yaşarken kolaylık olması açısından.Buyuk oglumu 6 yaşında sünnet ettirdik nazi bitmemişti

Geçmiş olsun, biz de istiyoruz bir haftaya kadar.
Hadi darısı size inşallah
Çok hareketlenmeden yaptırmak gerekli valla
Dün bizden sonra 6 aylık filan bi bebek vardı
Daha iğnede yıktı ortalığı

Anladım cnm söylediklerini aklımda tutmaya çalışacağım durumu yaşarken kolaylık olması açısından.Buyuk oglumu 6 yaşında sünnet ettirdik nazi bitmemişti
Aklı yettiğinden bitmez elbette
Dün eşime diyorum ki
Hani çocuklar sünnet olunca elleriyle pantolonlarını tutup gezer ya değmesin diye
Nasıl sinir olurdum
İyi ki bizimki olmadı dedim
Eşim nerden geldi aklına diyo
Tabi ki herşeyi sorabilirsin canım

Bebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. gün Doktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.

Hastanede mi yaptırdınız? Çocuk cerrahı mı yaptı?

Benim 2sinde de bas agrim cok oldu. 2. De kanamam olmadi icerde birikmis. Dojtor hap verdi onunla kanamam oldu. Genelde lekelenme gibiydi. Cogu zaman o bile olmadi.

Biz de Cumartesi günü yaptıracağız nasip olursa Büyük oğlumu 6 günlükken yaptırmıştık göbek bağından önce iyileşmişti Hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bunda da çocuk Doktoru ısrarla 15 günlük kilosunu bi görelim diye tutturdu ondan bekledik. 25 günü bulacak ama sünneti.

Üroloji Doktoru mu çocuk Doktoru mu yaptı sünneti? Bir de ücret ne ödediniz?

Hayırlı olsun bizde istiyoruzda dr 40 i çıktıktan sonra bakıp karar verelim dedi

Ben mochi kullanmıyorum, normal elektrikli pompa kullanıyorum. Çok gerekli bi şeymiş, gerek yok diye almadım ama pişmanım keşke en başında edinseymişim. Senin bi de sütlerin akıyormuş, kesinlikle ihtiyacın var. Bebeğin ememediği kadarını sağar dolaba koyarsın, atıyorum gece 1 öğününü o sütten babası verir sen de uyursun dinlenirsin. Hem belki bebek en yağlı kısmı içemiyordur, yoruluyordur sen onu sağıp verirsin daha iyi olur

Ben önce mochiyi aldim sonra gittim elektrikli aldim..inan elektrikliden hizli sagiyor..emzirirken diger gogsune takiyosun (bebek emerken daha aktif sagim yapiyor ) diger gogsumu sagiyorum bende pek sut olmadigindan 2 meme veriyorum sagdigim tarafida emziriyorum cunku bebek pompadan iyi cejer diyolar sonra sagdigimida veriyorum ihtiyacina göre...ben elektrikliyi sevemedim gogusleri cok cekistiriyo acitiyo ama mochiyi iyiki almisim aradaki farki elektrikliyi alinc anladim

Kizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo 1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…