Mama ne veriyosun ? Onunla mi alakali acabaBebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. günDoktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.
Canim ben 1 aylikken 90 ile 100 cc veriyordum. Simdi de 100 veriyorum.Kizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
Geçen gün burda biri video paylaşmıştı gaz çıkarma hareketi , bebeğin ayaklarını bisiklet çevirir gibi hareket ettiriyorsun , sonra karnına doğru çekiyorsun ayaklarını biz yaptık çok rahatlatıyor kaka yaparken sancısı yoktu tam o sırada yaptıkBebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. günDoktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.
Sma veriyoruz. İki ölçeğe çıkarmıştık fazla geldi sanırımMama ne veriyosun ? Onunla mi alakali acaba
honeeeeyyyy bunchhh
cano nettin yaww
ne isin var senin o topiklerde
Pircici hoşgeldin canim
hayırlı olsun bebikin
Ben 60-70 cc veriyorum sonra emziriyorumKizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
Biz hipp kullaniyoruz mama yediginde kaka yapiyor..zaten sutum az biliyorum ama kaka yapmadiginda da anliyorum.istersen mama degisikligide yapabilirsinSma veriyoruz. İki ölçeğe çıkarmıştık fazla geldi sanırımDün çok az verdim, bugün de öyle.
Yaaa ne guzelCanim ben 1 aylikken 90 ile 100 cc veriyordum. Simdi de 100 veriyorum.
Bence 1 ogununu tamamen mama yap kac cc ile doydugunu anlamak icin. Kendini da sağ sonraki ogunde onu ver. Hem emip hem mama ile kac cc ile doydugunu anlamazsin. Benimmi bazen 90i bitiremiyor bazen 100 az geliyor. Ben anne suti veriyorum sagdigimdan. 1 ogun mama verirsen sagip kendi sutunu de gorebilirsin. 20 dakika suruyor sagmam. Cunku sut o kadar surede saliniyor benden. 1 memeyi sagiyorum bitince digerine geciyorum. Sonra bitti dedigim ilk sagdigima geciyorum ve inanilmaz sut cikiyor 2. Turda.
Kizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
Kaka olayı seni yanıltmasın bende günde 1 veya 2 kez yapıyor artık toplu haldeBiz hipp kullaniyoruz mama yediginde kaka yapiyor..zaten sutum az biliyorum ama kaka yapmadiginda da anliyorum.istersen mama degisikligide yapabilirsin
Yaaa ne guzelsagabiliyorsun benim makina hep hüsran ya makina iyi degil..mochiyle yine 50yi buluyor sagmam ama onun icin cocugun bi memeyi emmesi lazim..makinadan henuz 20 cc yi bulamadim hala.. bir ogunde 100 cc vereyim bakalim..mamayi azaltacagim derken cogaltiyorum ve hala sütüm duzene girmedi bazen doyuyor emdiginde bazen ortaligi ayaga kaldiriyor..
aa mantıklıymış gece olayıBen mochi kullanmıyorum, normal elektrikli pompa kullanıyorum. Çok gerekli bi şeymiş, gerek yok diye almadım ama pişmanım keşke en başında edinseymişim. Senin bi de sütlerin akıyormuş, kesinlikle ihtiyacın var. Bebeğin ememediği kadarını sağar dolaba koyarsın, atıyorum gece 1 öğününü o sütten babası verir sen de uyursun dinlenirsin. Hem belki bebek en yağlı kısmı içemiyordur, yoruluyordur sen onu sağıp verirsin daha iyi olur
bi ebe instagramda şiddetle mochiyi önermiş. videolarını izledim çok pratik geldi bana. alayım dimi?Ben önce mochiyi aldim sonra gittim elektrikli aldim..inan elektrikliden hizli sagiyor..emzirirken diger gogsune takiyosun (bebek emerken daha aktif sagim yapiyor ) diger gogsumu sagiyorum bende pek sut olmadigindan 2 meme veriyorum sagdigim tarafida emziriyorum cunku bebek pompadan iyi cejer diyolar sonra sagdigimida veriyorum ihtiyacina göre...ben elektrikliyi sevemedim gogusleri cok cekistiriyo acitiyo ama mochiyi iyiki almisim aradaki farki elektrikliyi alinc anladim
Canım kısır döngü biliyorum ama malesef uykusuzluk, açlık sütü acaip etkiliyorYaaa ne guzelsagabiliyorsun benim makina hep hüsran ya makina iyi degil..mochiyle yine 50yi buluyor sagmam ama onun icin cocugun bi memeyi emmesi lazim..makinadan henuz 20 cc yi bulamadim hala.. bir ogunde 100 cc vereyim bakalim..mamayi azaltacagim derken cogaltiyorum ve hala sütüm duzene girmedi bazen doyuyor emdiginde bazen ortaligi ayaga kaldiriyor..
Yani yok mu artık
Kaç günlük birebir benim yaşadıklarım. İyi olduğu günler banyo günleriValla benimki de aynı.
Sadece anne sütü alıyor 2 memeyi de emiyor uyuyakalıyor yatırıyorum 5 dakika olmadan uyanıp yine meme istiyor. Meme vermeZsem asla susmuyor. Doymama imkanı yok diyorum nasıl hala meme istiyor diye şaşırıyordum ama sizin mamadan sonra bile istediğini duyunca rahatladım. Gerçekten doymayla alakalı değil demek ki. Rahatlamak oyalanmak için meme istiyorlar demek ki
Bir gün çok güzel tüm gün emme uyuma şeklinde gidiyor ertesi gün sürekli memede kalmak istiyor. Doğduğundan beri hep böyle 1 gün iyi bir gün cortBugün sünnet görüşmesi için hastaneye gittim uykudan bi uyandı emzireceğim ortam da yoktu eve yetişeyim hemen diye sokağa attım kendimi eve gelene kadar 15 20 dakika katıla katıla ağladı asla susturamadım ne kucak ne emzik verme çabalarım ne şarkı türkü genel olarak da uyanıksa oyalayamıyorum bir türlü hep memede kalmak istiyor.
Emzik verenler nasıl alıştırdınız? İstemiyor diliyle ittiriyor ya da ağlıyor bazen tutuyor ama birkaç dakika sadece. Mam emzik almıştım. Sizler ne yaptınız?
bi süreligine sanırım ben de bu forumun kurallarini v.s. bilmiyorumYani yok mu artıkBen başka topikte yokum neyseki öyle bir vaktinde yok
Oğlum 27 günlük. İki memeyi emiyor, sağdığım 30 cc sütü içiyor üstüne 40 cc kadar mama ile. Eğer beni çok emmediyse 40 cc sağdığım süt, 60-70 cc mama ile 2 saat kadar idare ediyor. Bi de sarılığı olduğu için ben fazla fazla besliyorumKizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?