Yani yok mu artık Ben başka topikte yokum neyseki öyle bir vaktinde yok
daha evvel kaç kez ban yediğine bağlı yani örneğin 6 kez ban yediyse bu ban 7 gün sürer. yada 3 kez yediyse bu 4 gün sürer. bdv’den bende çok kez ban yedim en sonuncusu 7 günlüktü. daha da pek takılmıyorum

aa mantıklıymış gece olayı alayım dimi? saklamak için süt poşeti mi süt kabı mı?
Ben süt poşeti kullanıyorum ama 4'lü 5'li süt kapları var, biberon başlığı da oluyorsa onlara onlar daha mantıklı. Yine de denemek için 1 paket poşet al istersen sonra kap alırsın

Ben süt poşeti kullanıyorum ama 4'lü 5'li süt kapları var, biberon başlığı da oluyorsa onlara onlar daha mantıklı. Yine de denemek için 1 paket poşet al istersen sonra kap alırsın
teşekkürler canım
Bdv nedir ay Fransız kaldım
bir derdim var bölümü saçma sapan konular oluyor bazen orda takılmak çok eğlenceli.

aa mantıklıymış gece olayı alayım dimi? saklamak için süt poşeti mi süt kabı mı?

bi ebe instagramda şiddetle mochiyi önermiş. videolarını izledim çok pratik geldi bana. alayım dimi?
Ben de cok faydasini gördüm pratik sagiliyor elektrikli gibi degil keske bol süt olsada 60 cclerde sagsam al bence faydasini gorursun bizede yaaz kullaninca

Canim cok tesekkur ederim ben de demeknistemem oyle ama oyle mamayi birakmayi denedigimizde cocuk 6 gunde 40 gr almisti..yani bu demek oluyor ki yok..simdi biraz daha duzenr girer gibi ama etini koparmiscasina aglamasi acliktan baska bir sey degil..ki ben emzirme sonrasi veriyorum mamayi yani yine rutin emziriyorum artacak olsa artmssi lazim selale gibi simdiye kadar dediklerine bakicam insaallah yoluna girer cok istiyorum emsin..az önce 100 cc sagdigim sutu verdim ve misil misil uykuya gecti..

Bir de bazen gogsum oyle sisiyor kizariyorki sut doluyor tamam diyorum simdi yeetecek ama emdikten sonra yine bir kiyamet..40 c mama veriyoruz uyuyor..

Ben de emzirip 60 cc veriyordum ama yterli gelmiyor ki cok agliyor mamayi arttirmaktabistemiyorim elimden geldigince sagmaya calisacagim artik

Canım ben cumartesi normal foğumşa meleğimi aldım kucağıma inşallah zamane24 de almıştır kuzusunu kucağına
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah canım
@erensar zamane24 hayırlı olsun kızlar kervana hosgeldiniz kapanışı yaptık sırayı ekim analarına devrediyoruz
@erensar ve zamane24 kızlar tebrik ederim gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Günaydın
Eylülde bitti valla şaka maka

14:30 da sünnetimiz var dua edin teyzeleri
Anam sendemi cumartesi aldın kucağına bebeğini canım kapanışıda beraber yapmışız gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
zamane24 hayırlı olsun sağlıcakla buyusun insallah
Ilkin verdiği acemilik mi ben mi çok acemiyim bilmiyorum telefonu hiç elime alamıyorum şimdi biraz biraz bakabildim çok sayfalar var yavaş yavaş bakıyorum herkese çok teşekkür ediyorum gözden kacirdigim varsa affola.
Oglusla değişik savaşlar içindeyiz uyuduğunda ya ben de sızmış oluyorum ya da bir şeyler yemiş oluyorum

Ilk gunden hastanede verdik aldi bir dahada birakmadi. Avent ultra soft kullaniyoruz biz. Gercekten kurtarici

öyle oluyo canım ilk günler. sonra gece seanslarımıza katılırsın

Uyumadiginda durmuyor ki hem O uyanık hem nasıl girebiliyorsunuz ya omzumda ya kucakta emmek tam zulüm beceremiyoruz biberon rahatlığı istiyor kuzucuk simdi den fena
o kadar profesyonelleştik işte geceleri emzirirken giriyorum. hem uykumu açmak için. gündüz de artık 2-3 saat uyanık kalmaya başladı derdi yoksa öylece etrafı izliyor. yada emzikle duruyor. 1 aylık olduk biz

Hanimlar, Sağma makinesi bakıyorum sütum yeni yeni geldi yarın doktor kontrolü sonrası alalim diyoruz elektrikli veya manuel ne tavsiye edersiniz herhangi bir marka model var mı int den şöyle göz attik e bebekte dahi çok vardı aralarınsa nasıl fark vardır bilemedik eşim kendisi diyor forumdaki bayanlara sorsana o da artık sizleri biliyor benimsemis onlar ne kulalniyormus :)

o kadar profesyonelleştik işte geceleri emzirirken giriyorum. hem uykumu açmak için. gündüz de artık 2-3 saat uyanık kalmaya başladı derdi yoksa öylece etrafı izliyor. yada emzikle duruyor. 1 aylık olduk biz
Ay maşallah o zamana ben perte ayrılırım diye düşünüyorum ellerinde :)

Öğretmen arkadaşlar ( Plm123 limelemon @ a ) ilçeye sorduk eğitim ödeneği ucretli izindeyiz diye yatmış eğer ücretsiz izin kullanirsak ne kadar ise hesaplanıp geri yatırılması gerekiyor dediler

Canim calisan biriysen elektrikli al. Evdeysen eger ise gitme durumun yoksa manuel de isini gorur. Manuelde ben ebebekten baby plus aldim cok guzel. Butcen iyiyse elektriklide medela al derim. Ama daha uygun birsey istersen avent veya lansinoh al.

Tesekkurler canim. Pompa ile ilgili yazdim. Bence lansinoh 2li al. Ben avent aldim tekli oldugu icin uzun suruyor sagmasi ama iyi sut cikariyor. Keske 2li lansinoh alsaymisim dedim. En azindan 2sini bir sagardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…