Benim oglan cok uykusu olmasina ragmen uyumuyor. Belki 20 defa kalkip emzik verdim ve o israrla atti. Ben de uykususum ya.

Elektrikli ile sagim yapan arkadaslar gogus uclariniz yara oldu mu anca 30 cc sagdim 40 dk da ilk kez bu kadar dsyanmistim ki uclari sisti ortasi beyaz oldu uclarin..ve sıkısmıs gibi morardi..bir tarafi..ya babyplus rezil bir pompa ya da bilmiorum sizede oluyomu..mochiden acisiz tek gogusten 30 cc sagiyodum zaten

Ben e bebek sitesindeki yorumlara bakarak aldim babyplus berbat...suan bi gogsum morardi..o kadar yorum var ki iyi diye yanilmis olamazlar dedim ama yorumlara asla aldanma..lansinoh alacaktim keskd onu alsaydim mamajoo da iyimis

Canim calisan biriysen elektrikli al. Evdeysen eger ise gitme durumun yoksa manuel de isini gorur. Manuelde ben ebebekten baby plus aldim cok guzel. Butcen iyiyse elektriklide medela al derim. Ama daha uygun birsey istersen avent veya lansinoh al.
Teşekkür ederim hem.elektrikli hem manuel alalım dedik ama medela bi arkadaşta vardi az önce geldi kullandım hiç çekmedi. Ama uc çıkarıcı vardı onunla denerken daha çok süt getirdi.

Ben Ameda kullanıyorum. Çekişi çok çok iyi. Medela’yı 2. Kızımda kullanmıştım. Karşılaştırma yaptığımda Ameda çok daha iyi diyebilirim. Eğer çalışan anneyseniz çok işinize yarayacak. Sütü neredeyse son damlasına kadar çıkarabiliyor.

Ben e bebek sitesindeki yorumlara bakarak aldim babyplus berbat...suan bi gogsum morardi..o kadar yorum var ki iyi diye yanilmis olamazlar dedim ama yorumlara asla aldanma..lansinoh alacaktim keskd onu alsaydim mamajoo da iyimis
Teşekkür ederim. Çok sagol

Ameda ilk kez duydum teşekkür ederim

Kızlar Ekim Annesiyim hepiniz doğurdunuz muhtemelen 2 3 tüyo verseniz sancılar doğum hakkında ne olur sanki
en büyük tavsiyem olur da suni sancı almak zorunda kalırsan sakın korkma :) insanların abarttığı kadar değilmiş. sancıları sakinlikle karsıla ve bebeğine kavusmayı düsün. Allah öyle büyük ki doğum anında bile anneye nefes alma süresi veriyor. sancılar sürekli değil arada bi gelip gidiyor insan rahatlıyor. ama o kucağına aldığın ilk an paha biçilemez. o an’a gömülebilirdim. o an’ı birkaç yıl yasayabilirdim. umarım iyi insanlarla karşılaşırsın ebe çok önemli. sağlıkla kucağına alırsın insallah :)

dipnot: doğum yapalı 31 gün oldu, tekrar doğur deseler doğurabilirim

Bir de bazen gogsum oyle sisiyor kizariyorki sut doluyor tamam diyorum simdi yeetecek ama emdikten sonra yine bir kiyamet..40 c mama veriyoruz uyuyor..
Benim bebeğim doğduğundan beri sadece memeyle asla doymuyor ve ben garipsemedim nedense , sadece meme ile doysa bile 15 saat emzirmek fln lazım bu da İnsan işi değil çünkü memeci oluyorlar sizleri bilmiyorum ama hem emmek hem sağıp vermek her açıdan mantıklı geliyor gerektiğinde de mama takviyesi

Hay Maşallah size ne güzel anlamışsınız Allah size bağışlasın yavrunuzu

Avent elektrikli sağma Makinesi kullanıyorum bence çook iyi

Hem emzirip hem düzenli süt sağdığım için benimde ara ara acıyor göğüslerim bazen şişiyor beyazlıyor , göğüs kremimi sürüyorum hemen mumsy natural çok memnunum hemen onarıyor bir daha uzun süre sorun yaşamıyorum 2 seferde 1 sürüyorum krem çok iyi , bitmeden yenisini aldım

an itibariyle gece uykusuna geçmiş bulunuyoruz (yani insallah öyledir baya derin uyuyor karnı tok altı temiz gazı yok) bakalım kaçta uyanıcaz. hadi iyi geceler canım kendim deliksiz 3e kadar uyusam yeter bana

Sütle kafayı bozdum sütlü nuriye yiyip duruyorum o derece valla enerjim azaldığı için tatlı ihtiyacıma asla hayır demiyorum Allah ne verdiyse yiyorum yanı , sağlıklı beslenme delisi olan ben anı yaşıyorum sadece , bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…