20.dakikadan sonra benim de ucunda beyaz gibi bi şey oluyor çok acıyorElektrikli ile sagim yapan arkadaslar gogus uclariniz yara oldu mu anca 30 cc sagdim 40 dk da ilk kez bu kadar dsyanmistim ki uclari sisti ortasi beyaz oldu uclarin..ve sıkısmıs gibi morardi..bir tarafi..ya babyplus rezil bir pompa ya da bilmiorum sizede oluyomu..mochiden acisiz tek gogusten 30 cc sagiyodum zaten
Canım kulak çubuğunu hakiki zeytinyağı batırın ve hafif hafif çevirerek bebeğin makatından sokun, birkaç saniye içinde yapacak kakasını, doktor önerisi ve çok sık yapmadıkça bir sakıncası yok, rahatlıkla uygulayabilirsinizBebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. günDoktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.
Canım kulak çubuğunu hakiki zeytinyağı batırın ve hafif hafif çevirerek bebeğin makatından sokun, birkaç saniye içinde yapacak kakasını, doktor önerisi ve çok sık yapmadıkça bir sakıncası yok, rahatlıkla uygulayabilirsinizBebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. günDoktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.
Senin dedigin gibi sisi icerde pompadan zor ciki bir baktimki moarmis bu elektrikli isi bana gore degil mochiyle sagmaya devam edicemHem emzirip hem düzenli süt sağdığım için benimde ara ara acıyor göğüslerim bazen şişiyor beyazlıyor , göğüs kremimi sürüyorum hemen mumsy natural çok memnunum hemen onarıyor bir daha uzun süre sorun yaşamıyorum 2 seferde 1 sürüyorum krem çok iyi , bitmeden yenisini aldım
Bir daha elektriki ile sagmayacagim..resmen gogsum morardi cocuk agliyor allahtan vardi sagdiklarimdan mochi ile..onu vericem gece boyunxa..manuel olan bir sey bile daha az acitiyir ve daha cok sut cikartiyor..pompayida sikayet ettim zaten20.dakikadan sonra benim de ucunda beyaz gibi bi şey oluyor çok acıyor
Bende de lansinoh var ikili elektrikli. Sağarken bi süre sonra artık çok az süt gelmeye başlıyor süt bitti herhalde deyip bırakıyorum sonra elimle bi sıkıyorum süt fışkırıyorBir daha elektriki ile sagmayacagim..resmen gogsum morardi cocuk agliyor allahtan vardi sagdiklarimdan mochi ile..onu vericem gece boyunxa..manuel olan bir sey bile daha az acitiyir ve daha cok sut cikartiyor..pompayida sikayet ettim zaten
Oh masallah masallah
Daha ne yahu olmus işte yetmemiş tazyikli olmus hatta :)
canım geçen haftaları sütümle bir kaç öğün doyuyordj şimdi artık doymuyor takviye mama veriyprum her öğünde yemediğim içmediğim kalmadı demekki bünyemddn diyorum artık 90 ve 60 cc veriyorum belli olmıyorKizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
Yaaa ne guzelsagabiliyorsun benim makina hep hüsran ya makina iyi degil..mochiyle yine 50yi buluyor sagmam ama onun icin cocugun bi memeyi emmesi lazim..makinadan henuz 20 cc yi bulamadim hala.. bir ogunde 100 cc vereyim bakalim..mamayi azaltacagim derken cogaltiyorum ve hala sütüm duzene girmedi bazen doyuyor emdiginde bazen ortaligi ayaga kaldiriyor..
Ben de düşünüyorum yamochi kullanan kim vardı? memnun musunuz? bende alsam mı ya gece yine tek göğsümden bayaa süt sızmış pedi falan geçmiş. hemen o göğsümü emzirdim ama yine de tam bitiremedi çocuk. her emzirmede diğer göğsü sağsak az veya cok? nerde ne zaman kullanıcam onu da bilmiyorum hos, bütün kış beraberiz çalışma falan durumu da yokgerek yok mu yoksa?
Benim de aciyordu sagarken. Dusuk seviyede saginca acimiyor. Meme uclarini kendi sutun ile islat once sonra sag. Benim acima sebebi bebek yara yaptigi icindi. Yuksek ayarda saginca seninki gibi oldu.Elektrikli ile sagim yapan arkadaslar gogus uclariniz yara oldu mu anca 30 cc sagdim 40 dk da ilk kez bu kadar dsyanmistim ki uclari sisti ortasi beyaz oldu uclarin..ve sıkısmıs gibi morardi..bir tarafi..ya babyplus rezil bir pompa ya da bilmiorum sizede oluyomu..mochiden acisiz tek gogusten 30 cc sagiyodum zaten
Lansinoh daha bilindik ve iyi bir marka. onunla da denedim ben. Avent ile asagi yukari ayni gibi. Bende keske lansinoh 2li sagim yapandan alsaydim dedim.Ben e bebek sitesindeki yorumlara bakarak aldim babyplus berbat...suan bi gogsum morardi..o kadar yorum var ki iyi diye yanilmis olamazlar dedim ama yorumlara asla aldanma..lansinoh alacaktim keskd onu alsaydim mamajoo da iyimis
Ben lansinoh aldım tekli. Çok çok iyi diyemem bence çekim gücü düşük ama yine de iş görüyor. Belki ikilisinin çekim gücü daha iyidirHanimlar, Sağma makinesi bakıyorum sütum yeni yeni geldi yarın doktor kontrolü sonrası alalim diyoruz elektrikli veya manuel ne tavsiye edersiniz herhangi bir marka model var mı int den şöyle göz attik e bebekte dahi çok vardı aralarınsa nasıl fark vardır bilemedik eşim kendisi diyor forumdaki bayanlara sorsana o da artık sizleri biliyor benimsemis onlar ne kulalniyormus :)
Ben lansinoh ikili elektrikli olanı kullanıyorum memnunum. Çok yüksek ayarda sağmayınca acıtmıyorHanimlar, Sağma makinesi bakıyorum sütum yeni yeni geldi yarın doktor kontrolü sonrası alalim diyoruz elektrikli veya manuel ne tavsiye edersiniz herhangi bir marka model var mı int den şöyle göz attik e bebekte dahi çok vardı aralarınsa nasıl fark vardır bilemedik eşim kendisi diyor forumdaki bayanlara sorsana o da artık sizleri biliyor benimsemis onlar ne kulalniyormus :)
Valla mochi cok daha iyimis hep diyorum ya ne bir aci ne bir yara suan gece kalktim cocugu emziremedim allahtan emzirirken sagdigim sutler vardi ogun yaptim verdim. Daha da kullanmamBende de lansinoh var ikili elektrikli. Sağarken bi süre sonra artık çok az süt gelmeye başlıyor süt bitti herhalde deyip bırakıyorum sonra elimle bi sıkıyorum süt fışkırıyorbende mi sorun var cihazda mı anlamadım. Dediğin gibi bi de acıtıp yara yapıyor.
Canim manuel baby plus aldim memnun kaldim. Ilk baslarda sagmayi ogrenene kadar sut az gelebiluyor, zamanla artiyor. Ben lansinoh elektrikli kullandim guzeldi. Avent de guzel. Bir arkadasim 2 cocugunu avent manuel ile buyuttu. Hiz acisindan elektrikliyi 2li al. Bebegin kac gunluk.sagarken de emzirirken de sutum az diye dusunme. Benim 1 damla cikmiyordu ve sutum var diyordum.Teşekkür ederim hem.elektrikli hem manuel alalım dedik ama medela bi arkadaşta vardi az önce geldi kullandım hiç çekmedi. Ama uc çıkarıcı vardı onunla denerken daha çok süt getirdi.
Bende ayni durumdaydim. Ne bulursam yiyorum ben de. Az once sutlac yedim. simdi sut sagip burada takiliyorum . Sayende sutlu nuriye neymis diye merak efer oldum.Sütle kafayı bozdumsütlü nuriye yiyip duruyorum o derece valla enerjim azaldığı için tatlı ihtiyacıma asla hayır demiyorum Allah ne verdiyse yiyorum yanı , sağlıklı beslenme delisi olan ben anı yaşıyorum sadece , bebeğim için
Sut bitti dedikten sonra 2 dk ara ver sagmaya sonra tekrar sag. Ben sagarkem her memeyi 2 ile 3 defa sagiyorum. Bityi diyip digetine geciyorum. Sonra o da bitince ilk sagdigimi tekrar sagiyorum ozaman cok sut cikiyorBende de lansinoh var ikili elektrikli. Sağarken bi süre sonra artık çok az süt gelmeye başlıyor süt bitti herhalde deyip bırakıyorum sonra elimle bi sıkıyorum süt fışkırıyorbende mi sorun var cihazda mı anlamadım. Dediğin gibi bi de acıtıp yara yapıyor.
Ben 60'a çıkardım ama fazla geldi kustu birkaç kez. Tuvaletini de yapmıyor 4. gün oldu. Tekrar 30 cc ye döndüm. 90 fazla olur bence, kendi sütünü de veriyorsun sonuçta.Kizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
Canım bi arkadaş yazmış eğer çok sıkıntıda ise makat tan uyarım yapabilirsiniz bize 2 ayrı doktor dedi bunu. Kulak çubuğuna çok az zeytin yağı sürüp çok az makata sokuyorsun.Ben 60'a çıkardım ama fazla geldi kustu birkaç kez. Tuvaletini de yapmıyor 4. gün oldu. Tekrar 30 cc ye döndüm. 90 fazla olur bence, kendi sütünü de veriyorsun sonuçta.
Aa emzirme haftasııKızlar şimdi gördüm hepsi burada da dört dörtlük kampanya kapsamında 14 saat sonra emzirme ürünlerinde indirim olacakmış belki ihtiyacınız olan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?