20.dakikadan sonra benim de ucunda beyaz gibi bi şey oluyor çok acıyor

Bebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. gün Doktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.
Canım kulak çubuğunu hakiki zeytinyağı batırın ve hafif hafif çevirerek bebeğin makatından sokun, birkaç saniye içinde yapacak kakasını, doktor önerisi ve çok sık yapmadıkça bir sakıncası yok, rahatlıkla uygulayabilirsiniz

Bebeğim ıkınıyor bir türlü tuvaletini yapamıyor, bugün 4. gün Doktor ikinci bir damla verdi onun dışında 5 güne kadar normal dedi. Yavrum uykusundan uyanıyor kıyamıyorum ona.
Canım kulak çubuğunu hakiki zeytinyağı batırın ve hafif hafif çevirerek bebeğin makatından sokun, birkaç saniye içinde yapacak kakasını, doktor önerisi ve çok sık yapmadıkça bir sakıncası yok, rahatlıkla uygulayabilirsiniz

Senin dedigin gibi sisi icerde pompadan zor ciki bir baktimki moarmis bu elektrikli isi bana gore degil mochiyle sagmaya devam edicem

20.dakikadan sonra benim de ucunda beyaz gibi bi şey oluyor çok acıyor
Bir daha elektriki ile sagmayacagim..resmen gogsum morardi cocuk agliyor allahtan vardi sagdiklarimdan mochi ile..onu vericem gece boyunxa..manuel olan bir sey bile daha az acitiyir ve daha cok sut cikartiyor..pompayida sikayet ettim zaten

Bir daha elektriki ile sagmayacagim..resmen gogsum morardi cocuk agliyor allahtan vardi sagdiklarimdan mochi ile..onu vericem gece boyunxa..manuel olan bir sey bile daha az acitiyir ve daha cok sut cikartiyor..pompayida sikayet ettim zaten
Bende de lansinoh var ikili elektrikli. Sağarken bi süre sonra artık çok az süt gelmeye başlıyor süt bitti herhalde deyip bırakıyorum sonra elimle bi sıkıyorum süt fışkırıyor bende mi sorun var cihazda mı anlamadım. Dediğin gibi bi de acıtıp yara yapıyor.

Oh masallah masallah
Daha ne yahu olmus işte yetmemiş tazyikli olmus hatta :)
Kizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo 1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
canım geçen haftaları sütümle bir kaç öğün doyuyordj şimdi artık doymuyor takviye mama veriyprum her öğünde yemediğim içmediğim kalmadı demekki bünyemddn diyorum artık 90 ve 60 cc veriyorum belli olmıyor

Ben de düşünüyorum ya
Kızım tek göğüs emiyor öbürü sağım bekliyor gece özellikle gündüz gerek olmuyor da
Birkaç gereksiz masraf yaptım bu da öyle olmasın diye kararsızım ama mantıklı geliyor
İyi ki almışım diyeceğim gibi hissiyatım var

Benim de aciyordu sagarken. Dusuk seviyede saginca acimiyor. Meme uclarini kendi sutun ile islat once sonra sag. Benim acima sebebi bebek yara yaptigi icindi. Yuksek ayarda saginca seninki gibi oldu.

Ben e bebek sitesindeki yorumlara bakarak aldim babyplus berbat...suan bi gogsum morardi..o kadar yorum var ki iyi diye yanilmis olamazlar dedim ama yorumlara asla aldanma..lansinoh alacaktim keskd onu alsaydim mamajoo da iyimis
Lansinoh daha bilindik ve iyi bir marka. onunla da denedim ben. Avent ile asagi yukari ayni gibi. Bende keske lansinoh 2li sagim yapandan alsaydim dedim.

Ben lansinoh aldım tekli. Çok çok iyi diyemem bence çekim gücü düşük ama yine de iş görüyor. Belki ikilisinin çekim gücü daha iyidir

Ben lansinoh ikili elektrikli olanı kullanıyorum memnunum. Çok yüksek ayarda sağmayınca acıtmıyor

Kızlar şimdi gördüm hepsi burada da dört dörtlük kampanya kapsamında 14 saat sonra emzirme ürünlerinde indirim olacakmış belki ihtiyacınız olan vardır

Valla mochi cok daha iyimis hep diyorum ya ne bir aci ne bir yara suan gece kalktim cocugu emziremedim allahtan emzirirken sagdigim sutler vardi ogun yaptim verdim. Daha da kullanmam

Teşekkür ederim hem.elektrikli hem manuel alalım dedik ama medela bi arkadaşta vardi az önce geldi kullandım hiç çekmedi. Ama uc çıkarıcı vardı onunla denerken daha çok süt getirdi.
Canim manuel baby plus aldim memnun kaldim. Ilk baslarda sagmayi ogrenene kadar sut az gelebiluyor, zamanla artiyor. Ben lansinoh elektrikli kullandim guzeldi. Avent de guzel. Bir arkadasim 2 cocugunu avent manuel ile buyuttu. Hiz acisindan elektrikliyi 2li al. Bebegin kac gunluk.sagarken de emzirirken de sutum az diye dusunme. Benim 1 damla cikmiyordu ve sutum var diyordum.
Bastan sut memede beklemesin diye aceleyle aldim baby plusu. 2 saatte bir sagarak artti sutum.

Bende ayni durumdaydim. Ne bulursam yiyorum ben de. Az once sutlac yedim. simdi sut sagip burada takiliyorum . Sayende sutlu nuriye neymis diye merak efer oldum.

Sut bitti dedikten sonra 2 dk ara ver sagmaya sonra tekrar sag. Ben sagarkem her memeyi 2 ile 3 defa sagiyorum. Bityi diyip digetine geciyorum. Sonra o da bitince ilk sagdigimi tekrar sagiyorum ozaman cok sut cikiyor

Kizlar bugun hep emmek istedi.mmama verdim 60 cc emzirdikteb sonra yine meme istedi..o kadar huysuz ki bugun bagira bagira agliyo 1aylik olanlar ne yapiyorsunuz kac cc ile doyuyor ?
Ben 60'a çıkardım ama fazla geldi kustu birkaç kez. Tuvaletini de yapmıyor 4. gün oldu. Tekrar 30 cc ye döndüm. 90 fazla olur bence, kendi sütünü de veriyorsun sonuçta.

Ben 60'a çıkardım ama fazla geldi kustu birkaç kez. Tuvaletini de yapmıyor 4. gün oldu. Tekrar 30 cc ye döndüm. 90 fazla olur bence, kendi sütünü de veriyorsun sonuçta.
Canım bi arkadaş yazmış eğer çok sıkıntıda ise makat tan uyarım yapabilirsiniz bize 2 ayrı doktor dedi bunu. Kulak çubuğuna çok az zeytin yağı sürüp çok az makata sokuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…