- 8 Kasım 2018
- 5.900
- 14.387
- 248
Bugun esim kahvalti yapalim dedi. Ben dun ve gece o kadar bitkindim ki hazir bebek biraz uyuyorken ben de uyucam dedim. Nasil olsa simdi kahvalti yapmaya kalksam uyanacak. Bana tost hazirla sonra yerim dedim. 5 dk sonra baktim uyanmiyor, gidip yiyeyim dedim. Hop bagirmaya basladi. Benim sinirlerim harap oldu sanirim. Lutfen gecsin artik. Az once de acliktan elim ayagim titriyordu. 5 dk uyurken bir seyler yiyeyim dedim. Uyandi ama onu alip emzirecek bile halim yok. Bir yandan emzirirken bir yandan yemek yemeye calistim ama o da burnumdan geldi. Emerken bile savas halinde benimle. Gaz mi bu anlamiyorum artik.Tam uyuyo kahvalti hazirlayayim diyorum bir basliyo hazirken..yumurta cayy her sey soguyo..gececek mi bugunler
Benim de tansiyonum çıktı uykusuzluktan, dinlendirecek kimse de yok. Ne olacak bilmiyorum valla. Beni kırk kontrolüne çağırmadı dr.Ben de oyleyim. Yemek yapabilenlere hayranim. Uyumuyor uyumuyor. Surekli agliyor. Uykusuzluktan basim catliyor. Tansiyonum yuksek. Preeklempsi lohusalikta da devam edebiliyormus, internette okudum ama doktora sormadim. Haftaya doktora gidicem 40 kontrolum var. O zaman soracagim ama bu bas agrisi beni oldurdu.
Canım büyük ihtimalle gaz sebebi. Doktoruna götürün. Bize iki damla verdi gaz açısından rahatladık ama kaka yapamıyor 4 gündür sürekli ıkınıp ağlıyor, bakalım dr ne diyecek şimdi geldik doktora.Bugun esim kahvalti yapalim dedi. Ben dun ve gece o kadar bitkindim ki hazir bebek biraz uyuyorken ben de uyucam dedim. Nasil olsa simdi kahvalti yapmaya kalksam uyanacak. Bana tost hazirla sonra yerim dedim. 5 dk sonra baktim uyanmiyor, gidip yiyeyim dedim. Hop bagirmaya basladi. Benim sinirlerim harap oldu sanirim. Lutfen gecsin artik. Az once de acliktan elim ayagim titriyordu. 5 dk uyurken bir seyler yiyeyim dedim. Uyandi ama onu alip emzirecek bile halim yok. Bir yandan emzirirken bir yandan yemek yemeye calistim ama o da burnumdan geldi. Emerken bile savas halinde benimle. Gaz mi bu anlamiyorum artik.
Aynı durumdayım bende tamamen gitti psikolojim .Bugun esim kahvalti yapalim dedi. Ben dun ve gece o kadar bitkindim ki hazir bebek biraz uyuyorken ben de uyucam dedim. Nasil olsa simdi kahvalti yapmaya kalksam uyanacak. Bana tost hazirla sonra yerim dedim. 5 dk sonra baktim uyanmiyor, gidip yiyeyim dedim. Hop bagirmaya basladi. Benim sinirlerim harap oldu sanirim. Lutfen gecsin artik. Az once de acliktan elim ayagim titriyordu. 5 dk uyurken bir seyler yiyeyim dedim. Uyandi ama onu alip emzirecek bile halim yok. Bir yandan emzirirken bir yandan yemek yemeye calistim ama o da burnumdan geldi. Emerken bile savas halinde benimle. Gaz mi bu anlamiyorum artik.
Benide çağıran olmadi :) bu tansiyonlar nezamana duzelirki çocuk kucagimdayken başım dönücek diye çok korkuyorum allah korusunBenim de tansiyonum çıktı uykusuzluktan, dinlendirecek kimse de yok. Ne olacak bilmiyorum valla. Beni kırk kontrolüne çağırmadı dr.
Yalniz degilsin canim evin daginikligindan ruhum daraldi kalkicam temizlik yapicam dedim..emzirdim supurdum bi oda supuruyorum bi oda emziriyorum..en som mutfaga gectim kiyamet koptu aldim kucagimda supurdum ama aglamamak icin zor duruyorum bi4 yandanda ne gucluyum beee diyorumBugun esim kahvalti yapalim dedi. Ben dun ve gece o kadar bitkindim ki hazir bebek biraz uyuyorken ben de uyucam dedim. Nasil olsa simdi kahvalti yapmaya kalksam uyanacak. Bana tost hazirla sonra yerim dedim. 5 dk sonra baktim uyanmiyor, gidip yiyeyim dedim. Hop bagirmaya basladi. Benim sinirlerim harap oldu sanirim. Lutfen gecsin artik. Az once de acliktan elim ayagim titriyordu. 5 dk uyurken bir seyler yiyeyim dedim. Uyandi ama onu alip emzirecek bile halim yok. Bir yandan emzirirken bir yandan yemek yemeye calistim ama o da burnumdan geldi. Emerken bile savas halinde benimle. Gaz mi bu anlamiyorum artik.
Doğum sonrası olabilir dedi bana iki dr.da. Bebişlerimiz şöyle 3 aylık olsun gaz problemleri bitsin, biz de bir oh diyelim geçer bence tansiyon o zamanBenide çağıran olmadi :) bu tansiyonlar nezamana duzelirki çocuk kucagimdayken başım dönücek diye çok korkuyorum allah korusun
Bugün bu arkadaşlada konuştum yeni dogum yaptı karar verdik bu dönemin bebeleri huysuz elmecbur çekecezDoğum sonrası olabilir dedi bana iki dr.da. Bebişlerimiz şöyle 3 aylık olsun gaz problemleri bitsin, biz de bir oh diyelim geçer bence tansiyon o zaman
Benim de gece uyursa uyuduğumda süt oluyor mecbur sağmam gerekiyor yoksa taş gibi oluyorBenim süt sağmaya hatta banyo yapmaya, kahvaltı etmeye bile vaktim olmuyor. Bu ara gaz ve kaka sorunumuz olunca yapışık geziyoruz. Makinede yıkanmış çamaşırları asamıyorum iki saattir.
Dun gittik. Nurse harvey's ve biogaia verdi. Daha yeni kullandik insallah ise yarar. Yalniz bizimki surekli gaz cikariyor. Nasil bitmiyor gazi anlamiyorum.Canım büyük ihtimalle gaz sebebi. Doktoruna götürün. Bize iki damla verdi gaz açısından rahatladık ama kaka yapamıyor 4 gündür sürekli ıkınıp ağlıyor, bakalım dr ne diyecek şimdi geldik doktora.
Doktor rutini olmaz her günü farklı geçebilir dedi. Sen sağdıkça sütün fazla üretiliyormuş sanırım, sabredip bir iki gün sağmasan vücudun ona göre ayarlayacaktır deniyor ama benim de başıma geldi taş gibi olunca zor oluyor, ben sağamamıştım, üstümü değiştirirken eğildiğimde damla damla yerlere akmıştı.Benim de gece uyursa uyuduğumda süt oluyor mecbur sağmam gerekiyor yoksa taş gibi oluyor
Aslında onu yatağa koyup hemen bende yatmak istiyorum ama dediğim gibi mecbur kalıyorum
İnşallah bebişin bu döneni geçer rahatlarsın hala bir rutin bizde de yok her gğn farklı geçiyor
Biogaia vermişti bize de, şimdi sab simpleks ekledi. Kakasını yapabilsin diye fitil ve şurup verdi bakalım.Dun gittik. Nurse harvey's ve biogaia verdi. Daha yeni kullandik insallah ise yarar. Yalniz bizimki surekli gaz cikariyor. Nasil bitmiyor gazi anlamiyorum.
Ben dogum yaptigim gun soyledi. Smear testi yapacakmis. Bana verilen bilgilendirme kartinda da gelmem gerektigi yaziyordu. Gitmisken tansiyonu da soracagim. Dun saglik ocaginda da kucuk yuksek cikti. Butun gun olctum, hep yuksek tansiyonum. Iki gundur de basagrisindan duramiyorum.Benide çağıran olmadi :) bu tansiyonlar nezamana duzelirki çocuk kucagimdayken başım dönücek diye çok korkuyorum allah korusun
Evet herkes çabuk iyileştiğini söylüyor
Ama Çevremdeki çoğu kişi daha el kadar bebeyi sünnet mi ettirdiniz diyor
Sinir ediyorlar
Çocuk cerrahı kendi kliniği açmış sadece sünnet üzerine
Ücreti 500 liraydı 450 ödedik
İlaçları da 85 lira tuttu
İlaç dediğim de Sargı bezleri, iki krem ve kantaron yağı
Beni ilk hafta çağırdı dikişlerimi kontrol edip yollamıştı, normal dogum olduğu içinde cagiriyo olabilirler her dr un farklı tedavi şekli varBen dogum yaptigim gun soyledi. Smear testi yapacakmis. Bana verilen bilgilendirme kartinda da gelmem gerektigi yaziyordu. Gitmisken tansiyonu da soracagim. Dun saglik ocaginda da kucuk yuksek cikti. Butun gun olctum, hep yuksek tansiyonum. Iki gundur de basagrisindan duramiyorum.
Ben de baş ağrısıyla farkettim tansiyonumun çıktığını. Benim bir hafta sonra kontrolüm oldu o kadar. Dinlenemediğin için yüksektir tansiyonun, keşke yardım edebilecek birileri olsa yanında, benim de kimsem yok.Ben dogum yaptigim gun soyledi. Smear testi yapacakmis. Bana verilen bilgilendirme kartinda da gelmem gerektigi yaziyordu. Gitmisken tansiyonu da soracagim. Dun saglik ocaginda da kucuk yuksek cikti. Butun gun olctum, hep yuksek tansiyonum. Iki gundur de basagrisindan duramiyorum.
Tahin gaz yapar demişti bana drBende tahin pekmez delisi oldum çıktım , birde kahvaltılık helva aldım yiyorum valla
Hadi yaa çok pahalı gerçektenYaaa çok iyi fiyat ben 1500 tl nin altına bulamadımsiz hangi şehirdesiniz?
Yaa gerçekten mi bende hergün kahvaltı da tahin pekmez yiyorum bir sürüTahin gaz yapar demişti bana dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?