Göğüs pediyle evde kısa süre bile temas edince acıyor, kızarıyor
Ben göğüs kalkansız yapamıyorum sürekli onu takıyorum

Unu bilmem ama irmik tatlısı ve helvası süt yapıyor , ben yapıcam

Son düzenleme:
Maşaallah gözün Aydın canım
Kehribar kolyesinin sahteleri çokmuş ve sahteler işe yaramıyor tabi. Dikkat etmek lazım.
Bana babyjem marka hediye geldi bileklik ve kolyesi. Bilekliğini hep taktım nerdeyse ama kolyesini takamadım çünkü hep yatar haldeler ve iz yapıyor. Bileklik bile işe yaradı. Çok fazla salyası vardı, takmaya başladığım 2.günü kesildi. Aylar sonra İpi koptu yeni ip bulamadım takamadığımız için mi yoksa tesadüf mü bilemedik salyalar yeniden başladı. Halhal şeklinde de alıp kullanabilirsin

Kizlar sizin bebeginjzinde cildi pulpul dokuluyor mu? Dogal bebek yagi aldim banyo sonrasi sursemde hep kepek kepek vucudu deri dokuntusu gecer dedim ama 1 ay oldu benim cildimdr kuru bana mi benzio yoksa sizlerde de var mi?

Bir de uykudan aglayarak uyanma yeni modamiz sanki biiri bir sey yapmiscasina guc bela uyuyor 2 saat sonra ciglikla kalkiyo

Bizimkinin de derisi çok soyulmuş gibi döküldü
Özellikle banyo sonrası bildiğin deri değiştirir gibiydi
Şuanbi ayaklarındaki derisi dökülüyor o daha geçmedi
2 saatte bi acıkıyor demek ki o yüzden ağlaması

Kızlar bizim yediklerimiz bebeğin kakasını yapmasını etkiler mi acaba? Benim kızım en son dün sabah yapmıştı daha da kaka yapmadı. Sancı da çekiyor kızarıyor ıkınıyor ama yok. Bir de poposunda çatlak var dedi doktor hametan kullanıyorum. Acaba zeytinyağı sürsem yakar mı ki ?

Kullandığınız makinenim markası ne?

Tam uyuyo kahvalti hazirlayayim diyorum bir basliyo hazirken..yumurta cayy her sey soguyo..gececek mi bugunler
Evet herşey soğuyor ki ben ekmeği de kızartarak yerim ne yediğimi anlamıyorum
Anlasam daha çok süt olur aslında geçecek tabi az kaldı inşallah

Tesekkurler, o zaman ben de bilindik markalara bakayim.

Ayyy zorlaaaaa uyuttum bende 10 dk kestirdim..cocuk tek goz acik uyuyor ..kimildasam uyaniyor..kalktim ortaliigi toparlayayim diye uykusuxluktan oluyorum habuki
5 dakika uyuyor sonra bagirmaya basliyor. Ilk kez yemek yapayim dedim burnumdan geldi. Su bile icmeme firsat vermiyor. Her sey bir yana cok uzuluyorum, surekli aglayan bir bebek mutsuz gibi geliyor. Sanki ben mutsuz ediyormusum gibi. Cunku aglarken yanina gelene kadar sanki yalniz birakmisim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…