Kızlar Ben sporcu sütyeni kullanıyorum doğumdan beri, rahat oluyor diye
normal sütyen takamıyorum,
Geçen gün normal taktım dışarı çıkarken
göğüs pedi olmasına rağmen göğüs ucum kıpkırmızı oldu ve acayip ağrıdı
Benim gibi olan var mı
un helvası süt yapar mı? geçen gün kv un helvası yapmıstı gece yatmadan yemistim uyandığımda göğsüm tas gibiydi. acaba o mu yaptı? ona göre bende yapıyım bosuna yapmak istemiyorum bunların hepsi kiloo
Kizlar, dun doktor kontrolumuz vardi. Kilo alimi cok iyiymis, doktor da sasirdi. Ben artik sadece emziriyorum. Sagarak da nadiren veriyorum, ugrasmak zor geliyor artik. Bazen mecburen sagiyorum, aslinda sagip stok yapmak isterdim acil durumlar icin. Ben onceleri sadece emzirmekten bunalmistim ne yalan soyleyeyim. Ama artik alistim. Bir de dun doktorun soyledikleri cok motive etti beni. Sutun yaramis, kaliteli yagli sutun var falan deyince cok sevindim, mutlu oldum. Bir ayda 1370 gr almis. Size tavsiyem cocugum doymuyor diye dusunmeyin. Her aranisi ac oldugu anlamina gelmiyor. Kilo aliminda sikinti yoksa emzirin kizlar. Zamanla bebek de terbiye olur.
Bir de doktor bana kehribar kolye tavsiye etti. Bir seyler duymustum bununla ilgili ama tam olarak ne ise yarar bilmiyorum. Kullananiniz var mi? Nereden aldiniz?
Gaz problemi icin de biogaia ve nurse harvey's verdi. Dun aksam kullanmaya basladik. Zaten aksam yine gaz atagi gecirdik. Duzenli kullanmazsan ise yaramaz dedi. Bakalim insallah ise yarar bundan sonra.
2. Ay asilariyla rota virusu asisi onerdi. Onu da yaptiracagiz gelecek ay.
Maşaallah gözün Aydın canım
Kehribar kolyesinin sahteleri çokmuş ve sahteler işe yaramıyor tabi. Dikkat etmek lazım.
Bana babyjem marka hediye geldi bileklik ve kolyesi. Bilekliğini hep taktım nerdeyse ama kolyesini takamadım çünkü hep yatar haldeler ve iz yapıyor. Bileklik bile işe yaradı. Çok fazla salyası vardı, takmaya başladığım 2.günü kesildi. Aylar sonra İpi koptu yeni ip bulamadım takamadığımız için mi yoksa tesadüf mü bilemedik salyalar yeniden başladı. Halhal şeklinde de alıp kullanabilirsin
Kizlar sizin bebeginjzinde cildi pulpul dokuluyor mu? Dogal bebek yagi aldim banyo sonrasi sursemde hep kepek kepek vucudu deri dokuntusu gecer dedim ama 1 ay oldu benim cildimdr kuru bana mi benzio yoksa sizlerde de var mi?
Bir de uykudan aglayarak uyanma yeni modamiz sanki biiri bir sey yapmiscasina guc bela uyuyor 2 saat sonra ciglikla kalkiyo
Kizlar sizin bebeginjzinde cildi pulpul dokuluyor mu? Dogal bebek yagi aldim banyo sonrasi sursemde hep kepek kepek vucudu deri dokuntusu gecer dedim ama 1 ay oldu benim cildimdr kuru bana mi benzio yoksa sizlerde de var mi?
Bir de uykudan aglayarak uyanma yeni modamiz sanki biiri bir sey yapmiscasina guc bela uyuyor 2 saat sonra ciglikla kalkiyo
Bizimkinin de derisi çok soyulmuş gibi döküldü
Özellikle banyo sonrası bildiğin deri değiştirir gibiydi
Şuanbi ayaklarındaki derisi dökülüyor o daha geçmedi
2 saatte bi acıkıyor demek ki o yüzden ağlaması
Kızlar bizim yediklerimiz bebeğin kakasını yapmasını etkiler mi acaba? Benim kızım en son dün sabah yapmıştı daha da kaka yapmadı. Sancı da çekiyor kızarıyor ıkınıyor ama yok. Bir de poposunda çatlak var dedi doktor hametan kullanıyorum. Acaba zeytinyağı sürsem yakar mı ki ?
Canim elektrikli pompana sans tani. Dus7k ayarda sağ. Sagmadan once sicak su ile yika memisleri. Sagarkende elinle masaj yap. Benimki 3 kademeli ve ben 1. Kademesini kullaniyorum. Ilk haftalarda bilemedim yuksek ayarini açtım cabuk sagsin diye, meme ucu sekil degistirdi. Bebek de emiyor catlatti sagolsun daha cok acimisti. Simdi oyle acimiyor ben sagmayi ogrendim.
Bebek emdikten sonra sagarsam 60 cc cikiyor. Bebek biberondan icip tamamen sagiyorsam 130 cc sut sikiyor elektrikli ile. Ben inaniyorum daha da artacak cunku duzenli sagamiyorum. Duzenli sagdigim zamanlar daha fazla cikiyordu.
Maşaallah gözün Aydın canım
Kehribar kolyesinin sahteleri çokmuş ve sahteler işe yaramıyor tabi. Dikkat etmek lazım.
Bana babyjem marka hediye geldi bileklik ve kolyesi. Bilekliğini hep taktım nerdeyse ama kolyesini takamadım çünkü hep yatar haldeler ve iz yapıyor. Bileklik bile işe yaradı. Çok fazla salyası vardı, takmaya başladığım 2.günü kesildi. Aylar sonra İpi koptu yeni ip bulamadım takamadığımız için mi yoksa tesadüf mü bilemedik salyalar yeniden başladı. Halhal şeklinde de alıp kullanabilirsin
5 dakika uyuyor sonra bagirmaya basliyor. Ilk kez yemek yapayim dedim burnumdan geldi. Su bile icmeme firsat vermiyor. Her sey bir yana cok uzuluyorum, surekli aglayan bir bebek mutsuz gibi geliyor. Sanki ben mutsuz ediyormusum gibi. Cunku aglarken yanina gelene kadar sanki yalniz birakmisim gibi geliyor