40 + 3 de zorla geldi daha 10 gün gelmez dedi doktorumuz bugün tavsiyeleriniz ile alacağız çok sağolun o kadar çok varmış ki dün biraz bakınmış kafam karıştı hangisi cekim gucu güçlü ise yarar belli degil diyor hepsine iyi demisler.Hemen pompa al ozaman. Memeni tamamen bosalt. Sen sagdikca ve emzirdikce stun cok artacak. Yeniyken cok sut salgilaniyor. Bastam arttirmis olursun. Vucuda cok sut salgilatmis olursun. Benim dogumda 1 damla cikmiyordu 37 haftalik dogunca.
Lansinoh ile avent arasındayız Su anda çok sağol tsk ederimbenimki 10 yillik avent elektrikli hiç bir sıkıntı yaşamadım
çok rahat ama benim göğüs ucum nisbeten gevsek sanırım sütüm de varzamane24
Benim şuan pek gelenim gidenim olmuyo. Ara ara geliyorlar o yüzden kucaktan kucağa olayımız pek yokgüya bende böyle yapacaktım. ilk çocuk olunca sen böyle yapsan da aileler zırt bırt kucağına alıyor maalesef. benim kız millet varken kucak delisi yokken gayet iyiyiz. karnını doyurup gazını çıkarıp yatırıyorum. ağlarsa emzik veriyorum kendi kendine uyuyor ama yarım saat hatta bazen 1 saatte. bu sürede belki 10 kere düsürüp emziği ağlıyor tekrar veriyorum. bu uykuya dalma süresi kısalır dimi? 40dan sonra kendi düzenimi oturtucam artık
Ben lansinoh aldım tekli. Çok çok iyi diyemem bence çekim gücü düşük ama yine de iş görüyor. Belki ikilisinin çekim gücü daha iyidir
Teşekkür ederimBen lansinoh ikili elektrikli olanı kullanıyorum memnunum. Çok yüksek ayarda sağmayınca acıtmıyor
aranıyo o yüzden veriyorum. düşer düşmez ağlıyor bide. biz beşiğe geceden geceye geçiyoruzBenim şuan pek gelenim gidenim olmuyo. Ara ara geliyorlar o yüzden kucaktan kucağa olayımız pek yok
Seveceğimiz zaman akşamları beşikten alıp battaniyesine yatırıp başına geçip seviyoruz ☺
Emziği düşünce aranmıyorsa vermekte ısrar etme canım
hahaha. senin kızın vardı dimi? iyi 2 çocukla bunların planını yapıyosunmorcivertkedi akŞam masanın başında eşime diyorum ki
Şunu alalım, bunu alalım, ha bak şu da var.. (hepsi yiyecek)
Sonra kurabiye yapayım, biraz içli köfte yapsam, biraz börek yapsam, biraz şundan biraz bundan
İştahım tavan farkında değilim kız
Eşim en sonunda dayanamadı
Sen hiç doymuyorsun dedi
Bak o en güzeliaranıyo o yüzden veriyorum. düşer düşmez ağlıyor bide. biz beşiğe geceden geceye geçiyoruzgün içerisinde sürekli babynestle salonda diğer odada vs. uyursa da orda uyuyor. ama sese alıştırdım sesli ortamda uyuyor ve uyanmıyor. kulağının dibinde temizlik yapıyorum
Evet teyzesi ay sonunda doğum günü var 2 yaş olacakhahaha. senin kızın vardı dimi? iyi 2 çocukla bunların planını yapıyosun
ay yaş farkı sence nasıl? 2 yaş sendromu falan diyolar. kızınla kardesin arası nasıl kıskanma vs? yoruyor mu seniEvet teyzesi ay sonunda doğum günü var 2 yaş olacak ☺
Benim kız en zahmetli şeyleri seviyo
Çok iyi alıştırmışım
Birkaç seneye yemek yapar bu gidişle
Canım çok zorlamadan içine sokup hafifçe çevirin, benim iki oğlumda da işe yaradıDenedik canım o da çözüm olmadı
Ama o zaman da vücut ona göre az süt üretiyor, bi süre sonra yine birikmez, en güzeli mamayı aradan çıkarabilmek bence2 ögün emziremedim.ölüyorum zannettim.goguslerim sisti nefes alamadim..gulcos bayram etti tabii..tek gogusten ilk defa 70 cc sagdim...gogusleerin dinlenmeye ihtiyaci var demekki..bir ogunu mamayla yapmak dahs mantikli...ki süt biriksin
Doktora gidecektiniz. Tavsiyesi ne olduBenim süt sağmaya hatta banyo yapmaya, kahvaltı etmeye bile vaktim olmuyor. Bu ara gaz ve kaka sorunumuz olunca yapışık geziyoruz. Makinede yıkanmış çamaşırları asamıyorum iki saattir.
İki gün sonra 1 aylık oluyoruz biz deBebeklerin elleri vucutlarinin diger yerlerine gore soguk olurmus zaten bir de surekli hareket ettirdikleri icin ellerini elleri soguyor ama buz gibi de olmuyordur. Sen tirnaklarini kes o zaman cizilmiyor yuzu cok soguk olursa da giydirirsin eldivenlerini ama ben hic giydirmiyorum 21 gunluk bugun benimki
Biraz daha fark olsa daha iyi olurdu tabi.ay yaş farkı sence nasıl? 2 yaş sendromu falan diyolar. kızınla kardesin arası nasıl kıskanma vs? yoruyor mu seni
Ben de oyleyim. Yemek yapabilenlere hayranim. Uyumuyor uyumuyor. Surekli agliyor. Uykusuzluktan basim catliyor. Tansiyonum yuksek. Preeklempsi lohusalikta da devam edebiliyormus, internette okudum ama doktora sormadim. Haftaya doktora gidicem 40 kontrolum var. O zaman soracagim ama bu bas agrisi beni oldurdu.Benim süt sağmaya hatta banyo yapmaya, kahvaltı etmeye bile vaktim olmuyor. Bu ara gaz ve kaka sorunumuz olunca yapışık geziyoruz. Makinede yıkanmış çamaşırları asamıyorum iki saattir.
maşallah kuzuyaBiraz daha fark olsa daha iyi olurdu tabi.
Daha bez kullanıyoruz ona da. Tam anlamıyla konuşamıyor henüz.
Ama kız olmasının avantajını yaşıyoruz
Çok anaç bi yapısı var, kıskanmak şöyle dursun. O anası ben bakıcısı gibiyim
Bi sesini duysun kardeşinin hemen beni çağırıyor ☺
Öpe öpe bitirecek bi gün
Başkasından çok kıskanıyor kardeşini
Sağol canımmaşallah kuzuyadimi en güzeli büyük olan bezden kurtulucak ondan sonra. şimdi tuvalet eğitimi de zor olur
Ayyy zorlaaaaa uyuttum bende 10 dk kestirdim..cocuk tek goz acik uyuyor ..kimildasam uyaniyor..kalktim ortaliigi toparlayayim diye uykusuxluktan oluyorum habukiBen de oyleyim. Yemek yapabilenlere hayranim. Uyumuyor uyumuyor. Surekli agliyor. Uykusuzluktan basim catliyor. Tansiyonum yuksek. Preeklempsi lohusalikta da devam edebiliyormus, internette okudum ama doktora sormadim. Haftaya doktora gidicem 40 kontrolum var. O zaman soracagim ama bu bas agrisi beni oldurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?