Hemen pompa al ozaman. Memeni tamamen bosalt. Sen sagdikca ve emzirdikce stun cok artacak. Yeniyken cok sut salgilaniyor. Bastam arttirmis olursun. Vucuda cok sut salgilatmis olursun. Benim dogumda 1 damla cikmiyordu 37 haftalik dogunca.
40 + 3 de zorla geldi daha 10 gün gelmez dedi doktorumuz bugün tavsiyeleriniz ile alacağız çok sağolun o kadar çok varmış ki dün biraz bakınmış kafam karıştı hangisi cekim gucu güçlü ise yarar belli degil diyor hepsine iyi demisler.

Benim şuan pek gelenim gidenim olmuyo. Ara ara geliyorlar o yüzden kucaktan kucağa olayımız pek yok
Seveceğimiz zaman akşamları beşikten alıp battaniyesine yatırıp başına geçip seviyoruz
Emziği düşünce aranmıyorsa vermekte ısrar etme canım

morcivertkedi akŞam masanın başında eşime diyorum ki
Şunu alalım, bunu alalım, ha bak şu da var.. (hepsi yiyecek)
Sonra kurabiye yapayım, biraz içli köfte yapsam, biraz börek yapsam, biraz şundan biraz bundan
İştahım tavan farkında değilim kız

Eşim en sonunda dayanamadı
Sen hiç doymuyorsun dedi

aranıyo o yüzden veriyorum. düşer düşmez ağlıyor bide. biz beşiğe geceden geceye geçiyoruz gün içerisinde sürekli babynestle salonda diğer odada vs. uyursa da orda uyuyor. ama sese alıştırdım sesli ortamda uyuyor ve uyanmıyor. kulağının dibinde temizlik yapıyorum

hahaha. senin kızın vardı dimi? iyi 2 çocukla bunların planını yapıyosun

Bak o en güzeli İyi yapmışsın rahat olur iş yaparken

hahaha. senin kızın vardı dimi? iyi 2 çocukla bunların planını yapıyosun
Evet teyzesi ay sonunda doğum günü var 2 yaş olacak
Benim kız en zahmetli şeyleri seviyo
Çok iyi alıştırmışım
Birkaç seneye yemek yapar bu gidişle

Evet teyzesi ay sonunda doğum günü var 2 yaş olacak ☺
Benim kız en zahmetli şeyleri seviyo
Çok iyi alıştırmışım
Birkaç seneye yemek yapar bu gidişle
ay yaş farkı sence nasıl? 2 yaş sendromu falan diyolar. kızınla kardesin arası nasıl kıskanma vs? yoruyor mu seni

2 ögün emziremedim.ölüyorum zannettim.goguslerim sisti nefes alamadim..gulcos bayram etti tabii..tek gogusten ilk defa 70 cc sagdim...gogusleerin dinlenmeye ihtiyaci var demekki..bir ogunu mamayla yapmak dahs mantikli...ki süt biriksin
Ama o zaman da vücut ona göre az süt üretiyor, bi süre sonra yine birikmez, en güzeli mamayı aradan çıkarabilmek bence

Benim süt sağmaya hatta banyo yapmaya, kahvaltı etmeye bile vaktim olmuyor. Bu ara gaz ve kaka sorunumuz olunca yapışık geziyoruz. Makinede yıkanmış çamaşırları asamıyorum iki saattir.
Doktora gidecektiniz. Tavsiyesi ne oldu konusunda

İki gün sonra 1 aylık oluyoruz biz de buz gibi dediğim bana göre yani belki de normaldir ama bilemedim işte zaten adaptasyon süreci zor geçiyor bi de hasta olmasın diyorum

ay yaş farkı sence nasıl? 2 yaş sendromu falan diyolar. kızınla kardesin arası nasıl kıskanma vs? yoruyor mu seni
Biraz daha fark olsa daha iyi olurdu tabi.
Daha bez kullanıyoruz ona da. Tam anlamıyla konuşamıyor henüz.
Ama kız olmasının avantajını yaşıyoruz
Çok anaç bi yapısı var, kıskanmak şöyle dursun. O anası ben bakıcısı gibiyim
Bi sesini duysun kardeşinin hemen beni çağırıyor
Öpe öpe bitirecek bi gün
Başkasından çok kıskanıyor kardeşini

Benim süt sağmaya hatta banyo yapmaya, kahvaltı etmeye bile vaktim olmuyor. Bu ara gaz ve kaka sorunumuz olunca yapışık geziyoruz. Makinede yıkanmış çamaşırları asamıyorum iki saattir.
Ben de oyleyim. Yemek yapabilenlere hayranim. Uyumuyor uyumuyor. Surekli agliyor. Uykusuzluktan basim catliyor. Tansiyonum yuksek. Preeklempsi lohusalikta da devam edebiliyormus, internette okudum ama doktora sormadim. Haftaya doktora gidicem 40 kontrolum var. O zaman soracagim ama bu bas agrisi beni oldurdu.

maşallah kuzuya dimi en güzeli büyük olan bezden kurtulucak ondan sonra. şimdi tuvalet eğitimi de zor olur

maşallah kuzuya dimi en güzeli büyük olan bezden kurtulucak ondan sonra. şimdi tuvalet eğitimi de zor olur
Sağol canım
Tabi çokta uzun olmamalı yaş aralığı
Arada tuvaleti kullanıyor ama tam söyleyemiyor
Bahara ancak bezi bırakır

Ayyy zorlaaaaa uyuttum bende 10 dk kestirdim..cocuk tek goz acik uyuyor ..kimildasam uyaniyor..kalktim ortaliigi toparlayayim diye uykusuxluktan oluyorum habuki

Tam 6 saat oldu, uyumuyor oğlum. Deliricem artık. Altı temiz, gazı yok, karnı gırtlağına kadar tok ama gözünde uyku yok. Doktora sormuştum, bi şey yapma elbet kendi kendine uyur dedi. Bi uyusa ben de uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…