Zeytinyağı 3 gün sürdüm düzeldi cildiKizlar sizin bebeginjzinde cildi pulpul dokuluyor mu? Dogal bebek yagi aldim banyo sonrasi sursemde hep kepek kepek vucudu deri dokuntusu gecer dedim ama 1 ay oldu benim cildimdr kuru bana mi benzio yoksa sizlerde de var mi?
Bir de uykudan aglayarak uyanma yeni modamizsanki biiri bir sey yapmiscasina guc bela uyuyor 2 saat sonra ciglikla kalkiyo
Biz acile gitmiştik. Dr ne yedin farklı dedi. Tahin pekmez dedim çok da severim. Tahin gaz yapar dediYaa gerçekten mi bende hergün kahvaltı da tahin pekmez yiyorum bir sürüçok da seviyorum ama eğer öyleyse yemem artık.
Ben de cogu zaman tekim. Aksi gibi ne zaman tek olsam krize giriyor. Yardimci gercekten cok onemli.Ben de baş ağrısıyla farkettim tansiyonumun çıktığını. Benim bir hafta sonra kontrolüm oldu o kadar. Dinlenemediğin için yüksektir tansiyonun, keşke yardım edebilecek birileri olsa yanında, benim de kimsem yok.
Benimki sezaryen. Hastane politikasi galiba. Iyi oldu cagirdigi. Benim de soracaklarim var. Mesela kanamam bazen biter gibi oluyor. 2-3 gun bir sey gelmiyor. Sonra azar azar yine geliyor. Hatta bugun adet oldugumu sandim. 2 gundur hicbir sey yoktu. Bugun kirmizi taze kanamam var. Daha 40 cikmadan adet olunur mu acaba?Beni ilk hafta çağırdı dikişlerimi kontrol edip yollamıştı, normal dogum olduğu içinde cagiriyo olabilirler her dr un farklı tedavi şekli var
Bizde ıkına ıkına, aglayarak uyanıyoruz, pırt yapıp duruyor ama bitmiyor özellikle sabah 5 ten sonra oluyor, doktora sordum bugün, gazın en yogun oldugu dönemlerdesiniz artık dediKizlar sizin bebeginjzinde cildi pulpul dokuluyor mu? Dogal bebek yagi aldim banyo sonrasi sursemde hep kepek kepek vucudu deri dokuntusu gecer dedim ama 1 ay oldu benim cildimdr kuru bana mi benzio yoksa sizlerde de var mi?
Bir de uykudan aglayarak uyanma yeni modamizsanki biiri bir sey yapmiscasina guc bela uyuyor 2 saat sonra ciglikla kalkiyo
göğüs boş olunca süt yok demek değilmiş. aksine bebek göğsü boşaltınca süt kanalları harekete geçip yenilerini üretirmiş. sadece inan sütünün olduğuna ve yeteceğine. helva bana güzel süt yaptı. ve yesil yapraklı sebzeler. kıvırcık ıspanak yoğurt peynir.Kızlar sütü bi gün olup diğer gün yetmeyen var mı çıldıracağım artık. Dun en azından 40dk falan uyuyordu sabah süt yutma sesi geliyordu, bugün hiç uyumuyor memeden ayrılınca en fazla 20dk sonra uyanıyor karnı aç gibi memeler bomboş. Anlamıyorum Allahım yardım et ya
ben nuk kullanıyormKızlar hepsi burada da emzirme ürünleri indirimi başladı. Sizler süt saklama poşeti olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Her sabah bir bağ dereotu yiyorum Galactago süt artırıcı damla aldım onu içiyorum tahin yiyorum 5 litre su içiyorum anne çayı aldım onu da içiyorum vallahi başka çare de yok 9 gün sonra 1 ayı doluyor kilo almış olur inşallah dua edin bana da anneler eve bebek tartısı alıcam en sonundagöğüs boş olunca süt yok demek değilmiş. aksine bebek göğsü boşaltınca süt kanalları harekete geçip yenilerini üretirmiş. sadece inan sütünün olduğuna ve yeteceğine. helva bana güzel süt yaptı. ve yesil yapraklı sebzeler. kıvırcık ıspanak yoğurt peynir.
anında çıkarıyor ben öneririm. yanlıs hatırlamıyosam 5 damla vermiştik. 1 kez kullandım. çok sıkışınca veririm diye düsünüyorumArkadaşlar sab simplex kullanan var mı bebiş için acill uyumayacak gazdan bugünnöbetçi eczaneye gidicez birazdan. Kaç damla kullandınız malum Bebeğim şu an 24 günlük. Bu ilacı kullanmadıysanız kullanıp önereceğiniz bir gaz ilacı var mmı
seni cok iyi anlıyorum aynısını yaşadım yaklaşık 1 hafta. sonra silkelendim kendime geldim bu kadar yemeye içmeye süt olmaz mı var benim sütüm dedim çok şükür şuan yetiyoruz birbirimize. seninde yediklerine bol bol sütün olur kafanda bitirmen lazımHer sabah bir bağ dereotu yiyorum Galactago süt artırıcı damla aldım onu içiyorum tahin yiyorum 5 litre su içiyorum anne çayı aldım onu da içiyorum vallahi başka çare de yok 9 gün sonra 1 ayı doluyor kilo almış olur inşallah dua edin bana da anneler eve bebek tartısı alıcam en sonundaama sütü yeten bol olan annelerin de bebekleri huysuzluk yapıyormuş benimki gibi uyumayarak galiba inşallah yavrum aç kalmıyordur diğer kısımlar problem değil
Çok teşekkür ederim kv her geldiğinde çocuğa konuşuyor beni aç bıraktınız boş memeyi çekiyorum gaz oluyor bilmemne diye cidden çok moralim bozuluyor artık, ağlıyorum anca iyice sulu göz oldum. Doktor 5 bez çıkıyorsa yeterli dedi diyorum ama dinleyen kim her gün gelip aynı muhabbeti çeviriyor.seni cok iyi anlıyorum aynısını yaşadım yaklaşık 1 hafta. sonra silkelendim kendime geldim bu kadar yemeye içmeye süt olmaz mı var benim sütüm dedim çok şükür şuan yetiyoruz birbirimize. seninde yediklerine bol bol sütün olur kafanda bitirmen lazım
Süpürgeden kakaya hızlı geçiş yaptınYalniz degilsin canim evin daginikligindan ruhum daraldi kalkicam temizlik yapicam dedim..emzirdim supurdum bi oda supuruyorum bi oda emziriyorum..en som mutfaga gectim kiyamet koptu aldim kucagimda supurdum ama aglamamak icin zor duruyorum bi4 yandanda ne gucluyum beee diyorumbakalim pilim nerde bitecek..bizimkide bugun mama vermiyorum diye paso memede cok guzel kaka yapmis..sadece oglende verdim ama insallah emdiigi icin yapmistir
Hangi asi canim dun bizde hepatit b olduk ondan mi bu aglamalar acaba..duzenini illaki oturtursun hic korkma biraz zorlaniyosun ama oluyoDün aşı oldu kuzum 2.gün sıkıntı oluyormuş galiba çok huzursuz , aşı olduğu yer sertleşmiş sanırım sızladıkça çok ağrıyordoktoruna yazdım şimdi bakalım be diyecek bugün çok zorladı bizi
Benimki asiri huysuz. Merak etme bunun sutle alakasi yok. Kac gundur kafayi yiyecegim huysuzlugundan. Ama sutle ilgili problemim yok. Bol bol emzir sadece.Her sabah bir bağ dereotu yiyorum Galactago süt artırıcı damla aldım onu içiyorum tahin yiyorum 5 litre su içiyorum anne çayı aldım onu da içiyorum vallahi başka çare de yok 9 gün sonra 1 ayı doluyor kilo almış olur inşallah dua edin bana da anneler eve bebek tartısı alıcam en sonundaama sütü yeten bol olan annelerin de bebekleri huysuzluk yapıyormuş benimki gibi uyumayarak galiba inşallah yavrum aç kalmıyordur diğer kısımlar problem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?