Zeytinyağı 3 gün sürdüm düzeldi cildi

Yaa gerçekten mi bende hergün kahvaltı da tahin pekmez yiyorum bir sürü çok da seviyorum ama eğer öyleyse yemem artık.
Biz acile gitmiştik. Dr ne yedin farklı dedi. Tahin pekmez dedim çok da severim. Tahin gaz yapar dedi gazı vsrsa bir dene istersen

Ben de cogu zaman tekim. Aksi gibi ne zaman tek olsam krize giriyor. Yardimci gercekten cok onemli.

Beni ilk hafta çağırdı dikişlerimi kontrol edip yollamıştı, normal dogum olduğu içinde cagiriyo olabilirler her dr un farklı tedavi şekli var
Benimki sezaryen. Hastane politikasi galiba. Iyi oldu cagirdigi. Benim de soracaklarim var. Mesela kanamam bazen biter gibi oluyor. 2-3 gun bir sey gelmiyor. Sonra azar azar yine geliyor. Hatta bugun adet oldugumu sandim. 2 gundur hicbir sey yoktu. Bugun kirmizi taze kanamam var. Daha 40 cikmadan adet olunur mu acaba?

Bizde ıkına ıkına, aglayarak uyanıyoruz, pırt yapıp duruyor ama bitmiyor özellikle sabah 5 ten sonra oluyor, doktora sordum bugün, gazın en yogun oldugu dönemlerdesiniz artık dedi

Kızlar sütü bi gün olup diğer gün yetmeyen var mı çıldıracağım artık. Dun en azından 40dk falan uyuyordu sabah süt yutma sesi geliyordu, bugün hiç uyumuyor memeden ayrılınca en fazla 20dk sonra uyanıyor karnı aç gibi memeler bomboş. Anlamıyorum Allahım yardım et ya

slm kızlar ne buraya yazacak zaman nede kendime zaman ayıramıyorum oğlum bugün gözünü bile kırpmadı sürekli meme arandı karnı tok olsa bile arandı ağlıyo kucak istiyor netice bitkin bir anne yılmadan uyumak istemeyen oğlum Düzene bir girse hayırlısıyla akşam olumca eşime vakit bile ayıramıyorum okadar uykusuz ve yorgun oluyorum ki rabbim yardım etsin hepimize elbet geçicek bugünler

göğüs boş olunca süt yok demek değilmiş. aksine bebek göğsü boşaltınca süt kanalları harekete geçip yenilerini üretirmiş. sadece inan sütünün olduğuna ve yeteceğine. helva bana güzel süt yaptı. ve yesil yapraklı sebzeler. kıvırcık ıspanak yoğurt peynir.

Bayanlar iyi akşamlar burada daha önce yazıldı mi kacirdim mi bilmiyorum bugun 5 günlük olduk kontrole gittik doktor humana still tee anne sütü artırıcı cay onerdi al ic dedi sabah aksam birer bardak olacak sekilde bilginiz olsun.

Arkadaşlar sab simplex kullanan var mı bebiş için acill uyumayacak gazdan bugün nöbetçi eczaneye gidicez birazdan. Kaç damla kullandınız malum Bebeğim şu an 24 günlük. Bu ilacı kullanmadıysanız kullanıp önereceğiniz bir gaz ilacı var mmı

Her sabah bir bağ dereotu yiyorum Galactago süt artırıcı damla aldım onu içiyorum tahin yiyorum 5 litre su içiyorum anne çayı aldım onu da içiyorum vallahi başka çare de yok 9 gün sonra 1 ayı doluyor kilo almış olur inşallah dua edin bana da anneler eve bebek tartısı alıcam en sonunda ama sütü yeten bol olan annelerin de bebekleri huysuzluk yapıyormuş benimki gibi uyumayarak galiba inşallah yavrum aç kalmıyordur diğer kısımlar problem değil

anında çıkarıyor ben öneririm. yanlıs hatırlamıyosam 5 damla vermiştik. 1 kez kullandım. çok sıkışınca veririm diye düsünüyorum

seni cok iyi anlıyorum aynısını yaşadım yaklaşık 1 hafta. sonra silkelendim kendime geldim bu kadar yemeye içmeye süt olmaz mı var benim sütüm dedim çok şükür şuan yetiyoruz birbirimize. seninde yediklerine bol bol sütün olur kafanda bitirmen lazım

Çok teşekkür ederim kv her geldiğinde çocuğa konuşuyor beni aç bıraktınız boş memeyi çekiyorum gaz oluyor bilmemne diye cidden çok moralim bozuluyor artık, ağlıyorum anca iyice sulu göz oldum. Doktor 5 bez çıkıyorsa yeterli dedi diyorum ama dinleyen kim her gün gelip aynı muhabbeti çeviriyor.

Süpürgeden kakaya hızlı geçiş yaptın
Benim kayınvalide bizde ama 3 haftadır diğer torunu da bizde , kayınvalide hareketli pratik iş yapmayı çok sever , beni dinlendiriyor da akşam çıkın gezin fln diyor ama 3 haftadır diğer torun bizi bezdirdi çok zorlandık haftasonu kayınvalide gidecek yanlız çok zorlanıcam ama kendi düzenimi oturtucam

Dün aşı oldu kuzum 2.gün sıkıntı oluyormuş galiba çok huzursuz , aşı olduğu yer sertleşmiş sanırım sızladıkça çok ağrıyor doktoruna yazdım şimdi bakalım be diyecek bugün çok zorladı bizi

Hangi asi canim dun bizde hepatit b olduk ondan mi bu aglamalar acaba..duzenini illaki oturtursun hic korkma biraz zorlaniyosun ama oluyo yine zorlandiginda gelir kv yakinsa..bizimkiler 4.gun ummadigim sekilde gittiler hayatin gercekleriyle basbasa kaldik kizimla yinede becerdik..her seyini kendim yaptim simdi 40inida kendim cikarcam :))

Yarin gülcos anneannesiyle ilk kez buluscak..memlekete gidiyoruz..annem goruntulu aramadan gördu ama canli gordugunde ne yapacak cok merak ediyorum..insallah biraz olsun ii gelir..haftaya fizik tedaviside baslicak cunku

Benimki asiri huysuz. Merak etme bunun sutle alakasi yok. Kac gundur kafayi yiyecegim huysuzlugundan. Ama sutle ilgili problemim yok. Bol bol emzir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…