Gecmis olsun oncelikle..Ben de yorumlara bakip almistim burda yazdim cokta insaallah sen memnun kalirsin ama benim gogsumu morartti bildigin..ve sutumden kaynaklimi bilmiyorum 20 cc ustu sagamamistim ama mochiyle 50 cc sagdim bir gogusten..kullandiktan sonra banada yazarmisin cidden merak ediyorum..pompaada mo benim memede mi sorun..mochiyle sagmasam sutum yok diyeektim ama onunla sagdigimi babhplus elektriklide cikartamadim..ve cok acitti..

Cok tesekkurler canim tabi yazarim insallah ise yarar tek umudum o su an eczanelerde satilan el pompasindan almistim o da sut cikarmiyor pek ve cok yorucu oluyordu indirimde gorunce mecbur aldim ise yaramazsa cok uzulurm zaten sut konusunda sikintiliyiz maalesef

Geçmiş olsun canım evet işte bana da aynısı dendi , vücutta iltihap olduğu için mecbur antibiyotik veriyorlar ama tedavisi emzirmek ve sağmak , neden emzirme dendi ki bana göğüs ultrasonu da yapıldı apse olmadığı içim hem emzir hem sağ dediler

Kızlar iki gündür kızım memedeyken çok ağlıyor damağında ve dilinde bişey yok ama diş etlerinin olduğu yerler sarı özellikle yukarı taraflar o yüzden mi ememiyor acaba? Memeyi tutmasında sıkıntı yok tutuyor tam süt geliyor ve ağlamaya başlıyor yutamıyor ağzında birikiyor süt başına gelen var mı tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz kafayı yemek üzereyim gece neler çektim bugün de aynı oldu napcam bilmiyorum hiç

Kizlar sağolun bugün tersten emzirdim biraz daha iyi emdi ama yine ağlaya ağlaya ittire ittire.. silikon uc aldıracam mamajoo alayım ozaman memnunsaniz . Avente coknpara vermeyim diyorum diğerine lazım deil çünkü ama bakalım.

Birde kızlar ben aşırı terliyorum emzirirken ellerim şelale gibi çocuğun üstünü islatiyorum o derece . Ve çok terledigi için ellerimde küçük sivilceler çıktı galiba egzema çıkartıyorum başına gelen varmı

Atak mi geçiriyorlar acaba ya bende yaşıyorum arada

Egzama kuruluk yapmaz mı
Bende terliyorum ama cocugumu ıslatcak kadar değil bi sorun olabilirmi sizdeki

Hic bilmiyorumki o gogusu sag dedi ve sicak su filan tutma sicak su iltihabi daha da artirir dedi sıkı camasir giyip yukarda tutacakmisim. Ayrica emzirmeden once ve sonra ilik suyla pamukla sil dedi.

Atak mi geçiriyorlar acaba ya bende yaşıyorum arada
Gerçekten bilmiyorum ne olduğunu sinirden deli olcam üzüntü cabası ağlamasına dayanamıyorum artık gece kulaklarım çınladı ağlamasından başıma ağrı girdi resmen niye ağlar ki emdiği yerde

Acıp içine mi bakmaya calısıyor
Keşke sadece baksa. direk kolunu içine sokuyor ve eline ne geçerse içine atmanın derdinde. Kilitli diye sinirleniyor bir de sıpa. Kilidi Aç diye ağladığı oldu.
Sizinki de biraz büyüsün anlarsınız beni.
Ben evde plastik ve camları ayrı yerde biriktirir geri dönüşüme atarım. Evden çıkartmadan kontrol ediyorum mecbur. Dün plastik biriktirdiğim torbadan mandalinalar çıktı. Bende diyorum ne ara bitirdik

Haha yerim o bıdıgı kimbilir nerelere neler saklamıştır
Aslında anlayabilecek yastaysa onada o egitimi versen ya
Bak bu buraya bu buraya diye

Canim pamukcuk olmus olabilir doktora göturun.

Enfeksiyon olabilir doktora gidin bence. Vakit kaybettikçe memeden iyice uzaklaşabilir . Bu sürede sende sütü bekletme sağ ki miktarı azalmasın canım. Çok geçmiş olsun

Canım gaz sıkıntısı var bence. Ağrıyı unutmak için emmek istiyor, tok olduğu için emmek istemiyor. Zor iş şu büyümek ya. Zavallı yavrular..

Kesinlikle hareket edemez sanılıyor ama acayip hareket edip kaydirabiliyorlar pozisyonlarını degistirebiliyorlar. Çok dikkatli olmak lazım. Üzüldüm o bebeğe de

Ağzında süt birikiyorsa sütün tazyikli olduğu için ememiyor demektir ve evet bebekleri aşırı sinirlendiriyor çünkü tazyikten yutamıyorlar sütü.

Sütün az gelmesi gibi çok gelmesi de sıkıntı.
Önlemek için bazı yöntemler var ön sütü sağıp memeyi öyle vermek gibi. Google da yazıyordur mutlaka tazyikli süt gelmesi diye orda yazanları dene derim.

Gece vardiyasından selamlar

Dün oğluşu sünnet ettirdik herkes uyuyor merak etme vs dedi diye rahattım ama bizimki katıla katıla 10-15 dakika hiç susmayarak ağladı bir türlü sakinleştiremedik eşimle o kadar stres oldum ki canı mı acıyor diye diye
Ama bizimki bacaklarını bağladıkları için hareket ettiremedikçe sinirlendi sinirlendikçe iyice coştu.
Sünnet esnasında da doktorun eline yüzüne bi güzel işedi doktor intikam mı alıyorsun boyuna bakmadan küçük adam? Yeter işedin şimdi kökünden keserim görürsün diye dalga geçti
Şükür bunu da atlattık darısı sağlıkla iyileşmesine inşallah diyelim

Bu arada Kızlar ya kaşıntısı olan var mı? Bende bi kaşıntı başladı özellikle yüzüm çenemin alt kısmı ve boynum acayip kaşınıyor gece yatağa girince de sağımı solumu kaşımaktan elim kolum durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…