- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Hadi gözün aydın damatlığını da gör insallah :)Gece vardiyasından selamlar
Dün oğluşu sünnet ettirdik herkes uyuyor merak etme vs dedi diye rahattım ama bizimki katıla katıla 10-15 dakika hiç susmayarak ağladı bir türlü sakinleştiremedik eşimleo kadar stres oldum ki canı mı acıyor diye diye
Ama bizimki bacaklarını bağladıkları için hareket ettiremedikçe sinirlendi sinirlendikçe iyice coştu.
Sünnet esnasında da doktorun eline yüzüne bi güzel işedidoktor intikam mı alıyorsun boyuna bakmadan küçük adam? Yeter işedin şimdi kökünden keserim görürsün diye dalga geçti
Şükür bunu da atlattık darısı sağlıkla iyileşmesine inşallah diyelim
Bu arada Kızlar ya kaşıntısı olan var mı? Bende bi kaşıntı başladı özellikle yüzüm çenemin alt kısmı ve boynum acayip kaşınıyorgece yatağa girince de sağımı solumu kaşımaktan elim kolum durmuyor.
ohh bunu da atlattınız hadi hayırlı olsun :)Gece vardiyasından selamlar
Dün oğluşu sünnet ettirdik herkes uyuyor merak etme vs dedi diye rahattım ama bizimki katıla katıla 10-15 dakika hiç susmayarak ağladı bir türlü sakinleştiremedik eşimleo kadar stres oldum ki canı mı acıyor diye diye
Ama bizimki bacaklarını bağladıkları için hareket ettiremedikçe sinirlendi sinirlendikçe iyice coştu.
Sünnet esnasında da doktorun eline yüzüne bi güzel işedidoktor intikam mı alıyorsun boyuna bakmadan küçük adam? Yeter işedin şimdi kökünden keserim görürsün diye dalga geçti
Şükür bunu da atlattık darısı sağlıkla iyileşmesine inşallah diyelim
Bu arada Kızlar ya kaşıntısı olan var mı? Bende bi kaşıntı başladı özellikle yüzüm çenemin alt kısmı ve boynum acayip kaşınıyorgece yatağa girince de sağımı solumu kaşımaktan elim kolum durmuyor.
C caglasam_mi bu mesajı nezaman yazdın göremiyorum sayfalardaKesinlikle hareket edemez sanılıyor ama acayip hareket edip kaydirabiliyorlar pozisyonlarını degistirebiliyorlar. Çok dikkatli olmak lazım. Üzüldüm o bebeğe de
Uyku neydiKendiniz günde kaç saat uyuyorsunuz?
BenMedicalparka giden var mı?
Uyumuyorum diyebilirimKendiniz günde kaç saat uyuyorsunuz?
Emzirme atleti giysen işe yaramaz mı ben hemen hırka geçiriyorum üstümeÖnden dügmeli polar pijama ariyorum..emzirirken sirtimi acmaktan hasta oldum..denk gelirseniz internette ya da varsa bildiiniz haber verirmisiniz pek bulamadim..
Cok basim agriyor ve bu sabah dönüyor..gece beni baya hirpaladi..esim bi yere gitmisti bir geldi aldi o cocuk o cocuk degil sanki herkes şoka girdi..3 kisi susturamadik..fena gazi var bu ara metsil bir ise yaramiyor sanirim..
Yaa cok güzel seyler var gercekten ama evde olucak cok fazla kişide gelecegini sanmıyorum max 15-20kişi oluruz öyle tütülü falan kabarık seyler aşırı olabilir ev icin
Bide nazara inanırım cok cici bici yapıp göze getirmeyeyim dedim :)
[/QUOT
Bizim 50 kişiymiş kv ayarlıyırrBen de isimmiş tulum yaptırmıştım fotoğraf çekimşnşlk ö
Biz dün baktık, beğendiğim bir şey olmadı. Zaten iki saat giyecek çocuk. Diyorum ki hastane çekimleri için yaptırdığım isimli tulumu mu giydirsem oğluma, battaniyesi de var yine isimli.Yaa cok güzel seyler var gercekten ama evde olucak cok fazla kişide gelecegini sanmıyorum max 15-20kişi oluruz öyle tütülü falan kabarık seyler aşırı olabilir ev icin
Bide nazara inanırım cok cici bici yapıp göze getirmeyeyim dedim :)
Biz de BioGaia ve sab simplex kullanıyoruz. Aynen geçen beş gün kaka yapmadı fitil kullandık. Şimdi yine 3. gün, tekrar fitil kullanmak istemiyorum. Bizim mamayı arttırdığımız dönemde oldu bu kaka sorunu, şimdi mamayı azalttık anne sütünü daha çok emiyor ama kaka yine yok. Senin bebeğin nasıl besleniyor? Ben hep mamayı suçladım ama gerçekte sorun ne bilmiyorum. Bizim dr da barsakları etkilenmemiş bu durumdan dedi.Bu metsil bitkisel mi?
Bize doktoru Nurse Harvey's colex ve Biogaia verdi. Her ikisini kullanmamiza ragmen gaz sikintisi yasadigi oluyor. Ayrica 3-4 gun kakasini yapamiyor zorla aglayip ikinarak yapiyordu doktor kabiz degil dedi ama cok zorlaniyor. Kalp doktoru da fitil yazdi vazelin icerikliymis onu kullanmaya basladik.
Çok geçmiş olsun. Sütüm ilk geldiğinde çok şişmişti göğüslerim, hatta birinde kitle gibi sertlik oldu. Hemşire korkuttu beni sütü boşaltman lazım dedi, bebeğim daha emmeyi beceremiyordu. Elle sağ dedi hemşire. Denedim beceremedim. Ilık duş aldım. Giyinmek için eğildiğimde şakır şakır akmaya başladı sütler. Sonra tişörtlerim hep süt oldu bir müddet. Bir daha da o kadar sütüm olmadı.Cok sagolun evet ates ve cok fena halsizlik vardi dr giderken bile soguk soguk ter dokuyordum.
Az once acilden geldik serum takildi. Tahlil sonuclarimda kanda cok yuksek iltihap cikti. O gogusle 3 -4 gun emzirme sag dedi. Ve antibiyotik igne ayrica parol yazdi.
Biz de BioGaia ve sab simplex kullanıyoruz. Aynen geçen beş gün kaka yapmadı fitil kullandık. Şimdi yine 3. gün, tekrar fitil kullanmak istemiyorum. Bizim mamayı arttırdığımız dönemde oldu bu kaka sorunu, şimdi mamayı azalttık anne sütünü daha çok emiyor ama kaka yine yok. Senin bebeğin nasıl besleniyor? Ben hep mamayı suçladım ama gerçekte sorun ne bilmiyorum. Bizim dr da barsakları etkilenmemiş bu durumdan dedi.
Çok geçmiş olsun. Sütüm ilk geldiğinde çok şişmişti göğüslerim, hatta birinde kitle gibi sertlik oldu. Hemşire korkuttu beni sütü boşaltman lazım dedi, bebeğim daha emmeyi beceremiyordu. Elle sağ dedi hemşire. Denedim beceremedim. Ilık duş aldım. Giyinmek için eğildiğimde şakır şakır akmaya başladı sütler. Sonra tişörtlerim hep süt oldu bir müddet. Bir daha da o kadar sütüm olmadı.
Sen kendin sıvı tüketmeyi denedim mi geçen gün 1 tencere kayısı kompostosu yedim ise yaradı bizde sütten alıyor bebislerimiz bi dene istersenBiz de BioGaia ve sab simplex kullanıyoruz. Aynen geçen beş gün kaka yapmadı fitil kullandık. Şimdi yine 3. gün, tekrar fitil kullanmak istemiyorum. Bizim mamayı arttırdığımız dönemde oldu bu kaka sorunu, şimdi mamayı azalttık anne sütünü daha çok emiyor ama kaka yine yok. Senin bebeğin nasıl besleniyor? Ben hep mamayı suçladım ama gerçekte sorun ne bilmiyorum. Bizim dr da barsakları etkilenmemiş bu durumdan dedi.
Gaz için kimyon demledim geçen gün iyi geldi hatta bir iki saat uyudu kulaktan duyma biliyodum youtubeda yapılış videosunu izleyi yaptım link alamadım ama resimden bulabilirsin bide burda şeker eklediler ben atmadım şekeriÖnden dügmeli polar pijama ariyorum..emzirirken sirtimi acmaktan hasta oldum..denk gelirseniz internette ya da varsa bildiiniz haber verirmisiniz pek bulamadim..
Cok basim agriyor ve bu sabah dönüyor..gece beni baya hirpaladi..esim bi yere gitmisti bir geldi aldi o cocuk o cocuk degil sanki herkes şoka girdi..3 kisi susturamadik..fena gazi var bu ara metsil bir ise yaramiyor sanirim..
Bizim de canım damlalar sadece gaza etki ediyor anladığım kadarıyla. Bizimki de tembellik ediyor memede, sonra doymayıp ağlıyor mama veriyoruz.Genelde mama agirlikli maalesefsut pek olmadigindan dolayi pompa siparis ettik emdikce sagdikca artar dedikleri icin. Bu ilaclara ragmen kaka olayimiz duzelmedi. Ne olacak bilmiyorum.
Ya bir bardak suya hasret geçiyor günüm bir dk yalnız bırakamıyorum ki.Sen kendin sıvı tüketmeyi denedim mi geçen gün 1 tencere kayısı kompostosu yedim ise yaradı bizde sütten alıyor bebislerimiz bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?