Ben de bebedor silikon uç kullandım
Bence püf nokta bebeğin ağzına hangisi uyuyor
Dediğin gibi aventi aldım ama aşırı büyük geldi kızımın ağzına parası boşa gitti
Bebedor nispeten ufak ve ince onu tuttu
Sonra bir hafta 10 gün sonra da bir uçlu bir uçsuz derken normale döndük çok şükğr
İnşallah size de kolay gelsin

Hic bilmiyorumki o gogusu sag dedi ve sicak su filan tutma sicak su iltihabi daha da artirir dedi sıkı camasir giyip yukarda tutacakmisim. Ayrica emzirmeden once ve sonra ilik suyla pamukla sil dedi.
Emzirirken ılık su torbası çok işe yarıyor ama
Çözdürüyor sertlikleri süt indiriyor
Olmadı duş al hem ferahlarsın hem yine sütü çözdürmeye yardımcı olur
Rabbim şifalar versin

Sütün nasıl

Reflü yastığı kullanıyor musunuz? Bizimki hiç sevmedi ama ilk iki hafta kullandık. Şimdi yatağının tek tarafını yükselttik, içine de baby nest aldık onda uyuyor geceleri.

Kizlar bebekler siz usutunce de gaz sorunu yasiyor. Ayaklarinizi sicak tutun. Bebekler de rahat ediyor. Corap veya terlik giyin. Ellerinizi de ilik su ile yikayin usutmeyin. Cidden rahat edecek bebekler.

Ya bir bardak suya hasret geçiyor günüm bir dk yalnız bırakamıyorum ki.
Bide emerken öyle susuyorum ki sorma bende tekim ama kucagimdada olsa yada esim gelince stoklarimi yapıyorum sezeryan sonrası enaz 3 lt su almamız lazım bizde tansiyonda var lohusaliktan hastalık bırakmayalım kendimize dikkatli olalım sutum benimde olmuyo tamamen stres kaynaklı bi iki gündür ağlamayı bıraktım mal gibi geziyorum gerçi ama dik durmamız lazım kimseyi takmamamiz(duramadilar)

Emzirme atleti giysen işe yaramaz mı ben hemen hırka geçiriyorum üstüme
Ben onu pentiden almistim cok dar bunaltiyo beni nedense sereserpe geziyorum evde

Sagol canim deneyecegim

Canim ben e bebekte baby plus elektrikli cift gogus pompaya denk geldim 200 liradan 160 a inmisti sanirim ondan siparis ettim ama Elving arkadasimiz pek memnun kalmamis bakalim bende ise yarar insallah yoksa yine hem para hem umutlar bosa gitmis olacak
SurpriseLove içtipim Demir hapı kabızlık yapıyor. Bebeği de etkiliyor olabilir mi? Bugğn içmeyeyim bakalım.
Olabilir belki ama 1 gunde de duzelme gostermeyebilir vucut eskisine donmek icin. Doktora sormak lazim.
Emzirirken ılık su torbası çok işe yarıyor ama
Çözdürüyor sertlikleri süt indiriyor
Olmadı duş al hem ferahlarsın hem yine sütü çözdürmeye yardımcı olur
Rabbim şifalar versin
Cok tesekkur ederim aynen dus ihtiyaci duyuyorum surekli zaten iyi geliyor canim

Doktor bize sap simplex yazdı bu en hafif olanı bununla bi başlayalım geçmezse nurse, biogaiga tarzı damlalara geçeriz dedi. Sonra eczacı sap simplex yerine metsil alın içeriği aynı ama bunu devlet karşılıyor daha uygun dedi doktorda onayladı metsil aldık ama henüz kullnmayadık. Fayda etmedi ise sende nurse Harvey, biogaiga filan iste doktordan. Bi de doktor ayaklarını sıcak tut dedi o da karın ağrısına etki edermiş. Ben altını artık 2 kat giydiriyorum, 2 kat da çorap (çorabın biri kalın Polat çorap). Bi de annenin içtiği süt bebeğe en çok gaz yapan şeymiş.

Benim kepçe,kevgir vs bir çok mutfak malzemem bazanin altından çıkıyordu bir ara.Oyuncaklara fazla para vermemek lazım zira oyuncak dışında herşeyle oynamaya hevesliler

Aynı gündü bebeklerimiz nasil gülmeye başladı mi? 1 haftadır tepki veriyo benimki ağzına burnuna çenesine dokunup ses çıkartıp gülüyorum oda bana nasıl tatlı guluyo bugün o şekil fotosunu yakaladım çok şekerler ya bunda agular basliycak o halleride çok tatlı oluyor

Benim kepçe,kevgir vs bir çok mutfak malzemem bazanin altından çıkıyordu bir ara.Oyuncaklara fazla para vermemek lazım zira oyuncak dışında herşeyle oynamaya hevesliler

Ay benimde öyle bir gün baktim çekmecede cay kaşıgi azalmış yok nere gitti cope mi attik derken kac gun sonra kanepe altindan cikti hepsi,sonra curumus muz cekmeden cikti. Kaç tane rujum gitti koltuklarai ahalılara kendini boyadi, oje döktü halıya daha neler neler. Bide klozete çok şey attı cadi

Ay yine cok geride kalmisim bitmiyor oku oku bu ara baya yogunum. Evde yalniz kaldim. Kayinvalidem vardi ilk gunler yanimda. Ne kadar rahatmisim meger o zamanlar. Sonra kuzenim geldi ondan da Allah razi olsun butun islerimi yapti yemegi beraber yaptik sadece. Simdi babam yanimda. Ev tasiyacagiz biz de o da evi toparlıyor. Ama sasece kolilerle ilgileniyor geri kalan tum isler bende ama diyorum iyi ki gelmis babam boylelikle bebekli hayata daha kolay adapte olacagim. Gercekten zaman yetmiyormus. Bebegim kustukca altina cisi gectikce tum kiyafetlerini degistiriyorum ve 3 gunde kiyafet falan kalmiyor. Onlari yikiyorum ama utu kismi cok zor yetisemiyorum. Su an giydirecegimi utuluyorum sadece. Su an oglum uyanacak diye kahvalti bile yapmadim ama uyanmiyor masallah
1.ay kontrollerimizde yumurtaliklarindan birisinin yukari cikip indigini farketti doktor. 3.ayda kontrol edecek tekrar. Ama o zamana kadar sunneti ertelememiz gerektigini soyledi. 3.ayda kontrol edip ona gore sunnet gununu belirleyecegiz.
Hepimiz icin guzel bir pazar olsun

Enfeksiyon olabilir doktora gidin bence. Vakit kaybettikçe memeden iyice uzaklaşabilir . Bu sürede sende sütü bekletme sağ ki miktarı azalmasın canım. Çok geçmiş olsun
Gece emebildi çok şükür yoksa bugün götürecektim hastaneye. Bizimki çok gazlı oluyor acaba ondan da öyle yapmış olabilir mi diyorum emdikten sonra emerken uyurken bile baya ıkınıyo çünkü sürekli de çıkarıyor gazını halbuki ama yine de hep ıkınıyo çözemedim doktora da götürdüm bi sorun çıkmadı bezini de yeterince dolduruyor bir sorun olmaz inşallah herşeye çok endişeleniyorum siz de olmasanız naparım bilmiyorum iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…