kızlar sarılık tehditi ne zaman gecer çocuk doktoruna soran var mi
bi de uyandırip emzirme işinden ne zaman siyiririz
Ben birinci hafta kontrolunden sonra uyandırıp emzirmeyi bıraktım kendisi uyanıyor zaten acıkınca

Bende merak ediyorum renkli gözlü olanlar en baştan renkli miydi kizim masmavi 1 aylıkken falandı sanirim maviydi. Bu bebiş koyu renk gorunuyo sanirim kahverengi yada ela olucak. Benim ela babanın yeşil ablanın mavi
Göz benimde merak ettigim bir konu.Yenidoganlarin lacivert gibi oluyor sonra belli oluyor.
Yalnız siz eşinle renkli gozlusunuz biz
Hayırlı olsun cnm Rabbim daha nice guzel günlerini göstersin inş.

benim kızım yaklasık 2-3 haftadır bilincli gülüyor. resmen laf istiyor konusunca göz kontağı kurabiliyoruz hatta sesli kahkaha bile attı 3 kere o anı yakalamak istiyorum ama bi türlü yakalayamadım.
Maşallah cidden çok güzel anlar.Yakinda agu lar guu lar başlar.

Kolay gelsin.Geri indiyse sorun olmaz inşallah.Bebislerin vücudu da adapte olmaya çalışıyor.Benim büyük oğlanda pipinin üstünde bir beze vardı.Spermatid kord kisti dediler.6aylik iken ameliyat olacak demişlerdi ama o zaman dakar kalmadan geçti kendi.3 aylikta geç değildir sünnet için

Ben de kabizlik mamadan mi diye aklima geldi hastanede bebelac veriyorlardi onu soylediler biz bebelac gold aldik iciriyoruz. Bebivita mi oyle bi markayi okudum gecenlerde kabizligi giderdi yazmislar ama fiyati uygun olunca iceriginden emin olamadim. Pahali olsa bi dert ucuz olsa bi dert. :) Bir de hangi mamayi arastirsam kimisi ovmus kimisi gommus. Heralde deneye deneye bulacagiz. Ama oylede bebegimi denemekte istemiyorum ama mecburum sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…