Oğlumu emziğe nasıl alıştırabilirim yok mu bunun bi yolu, ben emzik olmuş durumdayım
Farklı emzikler denedin mi canım? Ben damaklı emzikler vs almıştım ama bi de oioi emzikli uyku arkadaşı almıştım. Ilk onu denedim hemen aldı diğerlerini hiç denemedim bile

Kızlar süt sorunu yaşayanlar bestlak deneyin derim yazicam ayrintili
Benim doktorum da bana bestlak damla verdi kullanıyorum sütümün gayet iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Ama kullanmasam da böyle olur muydu onun etkisi var mı yok mu orasını bilemiyorum

topuktan aldırmak en iyisi bizim bir kez elinden almaya çalıştı kızımla ağladık karşılıklı
netice de de yine alamadi yine topuktan bakıldı
Bizim ilk elinden aldılar diğer kan değerleri vs de bakılacağı için onun dışında hep topuktan bakıldı. Aklında olsun emzirip hemen ardından aldırmak gerekiyormuş çünkü aç olduklarında ağrı eşiği düşüyormuş. Tabiki her türlü ağlıyor ben de mahvoluyorum
Bu arada elinden aldıkları zaman gık bile demedi çünkü bir hemşire kanı alırken diğeri gelip steril eldivenle parmağını ısırttı ya da emdirdi mi diyeyim işlem bitince çıkardı parmağını hiç ağlamadı kuzum ben de çok şaşırdım

hatta beraber mi aç gezmiştik ilk aylar ama ben yemeye baslayi nca 4 5 ayda 18kg civarı aldım ikisinde de

Evet ne kötüydük, kendi kizimin kokusuna cikartiyordum opemiyordum yavrumu.ben bide doğum yaptim doğumdan sonra hamile kaldığım kilomdanda -5 kiloya düştüm. 54 kiloya düştüm doğurduktan tam 1 hafta sonra. Bana hamilelik yaramıyo kilo alamıyorum beslenemiyorum. Bebeleride besleyemiyorum en kötüsü. Ama emzirmede hop aldim

sütün oluyo mu peki

Bizim kızın yüzünde ve gözlerin de çok hafif bir sarılık var hala (39 günlük oldu). Doktor bazı bebeklerin 1buçuk - 2 ayda geçer dedi ama yine de tedbiren tiroid ve karaciğer değerlerine bakılacak bu hafta

Kizlar üzüm suyu süy yapar mi ? Baya getirdim memleketten.

16 gün bitti canim
Biz 19Eylul dogumluyuz.Sariligi hafif vardı ama ben ilk günler dışında kaldırmadım ki 4 gündür yarim saate ,1 saate bir ortalığı ayağa kaldırarak ağlıyor emmek için.Birde göz aki sarimsiydi o daha beyaza dönük şimdi aka iyice beyazlamadi henuz

Benim kızım da 3200 doğmuştu.bebekken toplu sayılırdı ama 1 yaşından itibaren kürdan moduna geçti.su an 7 yaşında 17 kilo.Goren herkes yemek yedirmegidimizi düşünüyor ben de sağlıklı olsun kilo başa bela derdim ama şimdi acaba çok mu zayıf diyorum

Seninki ne kadarlık , ben sadece ilk hafta ya da 10 gün uyandırdım yalan olmasın sonra hep kendi uyandı
Ay benim hiç uyarma derdim olmadi hep uyanıgiz 3 saat kesintisiz uyusam 24 saat uyudum sayarım heralde

Tesekkurler

Bu donemde dahsa cok sisicem zaten süt yüzünden kompostolardan yola cikarak süt de yaparmis gibi geldi bir deneyeyim
İcinde şeker yoksa aldırmaz sadece üzümse :)
Zaten diyorlar ya hamilelikteki kilo gider asıl kilo emzirmede alınan oluyor diye

Aile hekimini degistiren var mi e devletten falsn ? Nette gormustum..cok tatli bir doktor var 2dir denk geliyoruz kendi doktorumuz izinli oluyo cok begeniyorum ama bizim doktora ayip olur diye de degistiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…