benim bebeleri ben tombik doguruyom sonra yedirmeye çalışıyom tok doguruyom galiba
hahah kaç kilo doğdular? ben senin ilk cocuk sanıyordum
benimki de 3200 doğdu minik aslında. yüzü falan da minyon ama gercekten ondan beklenmeyecek kapasitede midesi ve bağırsakları var sık sık kaka yapıyor bari biraz yarasa diyorum bende. aman sağlıklı olsun da zayıf olsun kiloda gözüm yok

4 kilo dogdular canim yedigini de zaten beze veriyo seninki gibi emzirmekten çok alt degistiriyom gaz çıkarma sitili alttan

Oğlumu emziğe nasıl alıştırabilirim yok mu bunun bi yolu, ben emzik olmuş durumdayım

4 kilo dogdular canim yedigini de zaten beze veriyo seninki gibi emzirmekten çok alt degistiriyom gaz çıkarma sitili alttan
hani oyuncak bebekler var ya yemek yiyen. üstten veriyosun hop alttan bezine yapıyor. ona benzetiyorum bende geçen gün tam 12 saat kaka yapamadı yavrumun bağırsaklarına zeval geldi neyse ki rahatladı sonra 12 saat bile onu baya zorlası kıvrandı resmen cocuk.

Oğlumu emziğe nasıl alıştırabilirim yok mu bunun bi yolu, ben emzik olmuş durumdayım
emzigin markası ne? farklı emzikler dene. ve alsa da almasa da sık sık onunla tanıstır bebeğini. almasa bile sık sık tıkıstır. avent ultra air-avent ultra soft tutması en kolay emziklerden

emzigin markası ne? farklı emzikler dene. ve alsa da almasa da sık sık onunla tanıstır bebeğini. almasa bile sık sık tıkıstır. avent ultra air-avent ultra soft tutması en kolay emziklerden
Avent ultra air, soothie var ve en son mamajoo damaklı aldım ama hiçbirini almıyor

Biz de hipp combiotik kullaniyoruz doktor anne sutune en yakin diyerek yazdi ve cok sukur ne bir kabizlik ne de baska problem yasamadik

Bizimki hastaneden eve geldiğinden beri başına sağa sola çevirerek yatıyor.
Bize doktor sma alın dedi onu aldık. Ama bebeğim günlerce kaka yapmıyor değiştirmek istiyorum.
Bizimkide cıt cıksın uyanır yetmez sen koyarken bile uyanır kendi kendinide uyandırır nasıl bırsktıysan öyle alırsın falan :)
Benim hastanemde hipp kullanıyordu ne alalım demiştim herhangi markanın 1 numarasını alın marka önemli değil demişlerdi
Ama hipp in bu cesidi anne sütüne en yakın mamalardan dşye geciyor

Maşallah canim guzel beslemişsin bebekleri. Benimde hep minnak ilki 34+6 da 2200 ikinci 37 de 2420 haftalarına göre küçük. Bide merak ediyorum acaba uzun insanların mi kilolu doğuyor bebisleri. Ben 160 eşim 185 kilo olarakta normaliz gerçi benim hamilelikler kötü geçiyor ondan mi besliyemiyorum bebekleri yoksa benim cussemden anca o mu çıkıyor bilemedim

Evet ya bu ara çok uyanıyor ellerini ayaklarımı çırpıyor , kendi gaz çıkarmakta başladı tabi yetmiyor ama ara ara pırtlatması hoşuma gidiyor
Ben gaz cıkartamıyorum cıkarttırtamıyorum hatta mecbur alttan cıkarıyor cogu zaman kendi cıkarmasına da uyanıyor tabi
El ayak cırpma değilde deli gibi geriniyor bide yumruk atıyor

yok canim benim 164 esimin 172 boyu ailemiz boylu ama boydan ziyade kemikli
kilolu doğuruyorum sütüm var fakat ne careki iştahsız sipalarim

hatta beraber mi aç gezmiştik ilk aylar ama ben yemeye baslayi nca 4 5 ayda 18kg civarı aldım ikisinde de

Bugun yengem bebegi aldi ve o verdi mamasini..biter bitmez emzik verdi hem hava almasin gaz yapmasin diyr hemde pesine emzigi alinca daha uzun sure tuttu..sutunu sagip verebilirsin ya da emzirme sonrasi hemen agzina oturt

Benim kizda öyle ya ondan mi fazla almiyor ki..saglam kaka yapiyor..kusuyor da bazrn yarisini

kızlar sarılık tehditi ne zaman gecer çocuk doktoruna soran var mi
bi de uyandırip emzirme işinden ne zaman siyiririz
Aynı şeyi ben de düşünüyordum bugün sanırım genellikle 2-3 hafta içinde yok olması gerekiyor. Geçenlerde de hemşire kan alırken bikaç aylık bi bebekten sarılık için kan aldıklarını söylemişti demek nadir de olsa olabiliyor. Ben de şimdi bakıyorum bakıyorum çocuk hala sarı gibi geliyor Bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi öyle bilemiyorum en son düşüşe geçtiği için doktor tekrar kontrole çağırmadı, ben de çocuğun canı tekrar yansın istemiyorum ama sanki tekrar test yaptırsam içim daha rahat edecek

topuktan aldırmak en iyisi bizim bir kez elinden almaya çalıştı kızımla ağladık karşılıklı
netice de de yine alamadi yine topuktan bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…