Aile hekimini degistiren var mi e devletten falsn ? Nette gormustum..cok tatli bir doktor var 2dir denk geliyoruz kendi doktorumuz izinli oluyo cok begeniyorum ama bizim doktora ayip olur diye de degistiremedim
Tabiki ben
Dedigin gibi cok tatlı bi kadınla değiştirdim

Sadece netten yapiyorsun dimi orada baska prosedur var mi karsilasirsak utanirim
Ben benim şimdiki doktor olmadıgı bi zaman vekaleten yerine eski doktorum bakıyormuş ona gittim hic tanımadı bile
Hatta ilaç yazdırdım ücer beser yazdı yardımcı oldu baya
Eger simdiki doktorunla cok samimi değilsen bişeycik olmaz
E nabız dan değiştiriyorsun ay basında aktarım oluyor demişlerdi

Sütünü bulaştırıp vermeyi denedin mi hiç? Birinden duymuştum bu tekniği
Karaciğerindeki bi enzim yüksek çıktığı için ilaç kullanıyoruz ve o ilacın tadını seviyor, ilacı emziğe batırıp vermeyi denedim, o şekilde emiyor ama bitince yine atıyor ağzından, 6 Aydan sonra işe başlamam gerekecek, böyle devamlı emerse nasıl olacak bilmiyorum, bir de böyle olunca abisine de vakit ayıramıyorum

Ayin 5i ile 21i arasimdaki degisiklikler ayni gun kluyomus ama 21inden sonraki bir dahaki ayin 5ine aktariliyomus e nabizda oyle yaziyo gerceklesip gerceklesmedigini nerden ogrencez peki
.muaynne icin kime gidecegmizi bilmek lazim

Avent ultra air, soothie var ve en son mamajoo damaklı aldım ama hiçbirini almıyor
Yok yok aynı bizimkiler mümkün değil almaz huylu bebeler 4. Emziği denedim ucuzu pahalısı oguruyo resmen

kızlar sarılık tehditi ne zaman gecer çocuk doktoruna soran var mi
bi de uyandırip emzirme işinden ne zaman siyiririz
Ben uyandırmıyorum artık bugğn 1 aylık olduk sarılığı geçti sadece damakları sarı gibi. Ama uha dırmıyoruö ne za na uyanırsa

Emzik tavsiyesi isteyenler benim oğlum 3 günlükken chicco physio compact olanı tuttu hala onu kullanıyorum, kutu içinde olan

Ayin 5i ile 21i arasimdaki degisiklikler ayni gun kluyomus ama 21inden sonraki bir dahaki ayin 5ine aktariliyomus e nabizda oyle yaziyo gerceklesip gerceklesmedigini nerden ogrencez peki
.muaynne icin kime gidecegmizi bilmek lazim
Sıra alıp deneyebilirsin anca :/

Sen bi de sütle dene bakalım. Benim kardeşime çeşit çeşit emzik almıştı annem hatırlıyorum, en sonunda bakkalda bile satılan en ucuz emziği beğenip almıştı bayağa masraf olacak ama sen pes etme farklı bir iki model daha dene derim. Bi de benim kız başlarda tükürüp atıyordu sonra nasıl olduysa sonra sevdi. Bayağa işe yarıyor emzik.

kızlar sarılık tehditi ne zaman gecer çocuk doktoruna soran var mi
bi de uyandırip emzirme işinden ne zaman siyiririz
Ilk hafta tavan deger yapar ve inermis yavas yavas..maksimum degere ciktiktan sonra daha cikmaz demisti doktor bana..16dan 13e dusunce daha bakmicaz dedi..Ben kiyamiyorum ya 11,12 ya da 1de emziriyorum cocuk 4e 5e 6ya kadar kalkmiyor bazen bende dürtüyorum bazende tam 2saatte bir acikiyor

Bu arada karaciğer de ne sorunu çıktı? Bizim de hala sarılık hafif var (39 günlük oldu) bu hafta tiroid ve karaciğer değerlerine bakılacak. Plm123 sanki sizde de mi öyle bişey olmuştu?

kızlar istanbulda olanlar kalorifer açtınız mı? havalar serinledi sanki baya evler daha serin oluyor geceleri özellikle

Bizim ev ara kat ve cok serin olmuyor o yüzden acmadım (bugun eve döndük de )
Ama ögleden sonra corap ve hırka ikilimi giydim
bizim ev serin oluyor galiba çocuk bugün birkaç kez kustu hemde bi tanesi balgamlı gibiydi. üşüttük mü bilmiyorum. kaloriferi açtım bu aksam

Kızlar selam. 2 gün once yazmıştım dişim çekildi. Gömülü vebkoku sıkıntılı olduğundan cerrahi çekildi. Çok canim yandı. 2 gündür hala beynim zonkluyo. Doğru dürüst bisey yiyemiyorum stresten sütüm azalmıştı. Zaten bisey de yiyemiyorum. Şu bestlak damla deneyeyim dedim. 2. Günün ise yaradı. Artışfarkediyirum. Humana da bende süt yapıyo ama humanadaki şeker oranından dolayı soğudum açıkçası. Bir de Humanadaki çemenden dolayı kendimden igreniyorum resmen. Sürekli banyo yapıyorum. Neyse sutsıkıntısı olanlar isterseniz deneyin.

Ne zaman nasil kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…