Aaa çemen otu koku yapıyor mu? Bestlakta da var çemen otu. Bu arada çok geçmiş olsun. Benim yirmiliklerin 3ü gömülü, biri yarı gömülüydü hepsi ameliyatla alındı kabus gibiydi bilirim ağrısını. İlk 2-3 gün tatlı kaşığı ile çorba içtim ağzımı açamıyordum. Çok ağrısı oluyor ben apranax içtim günlerce. Sen şuan nasıl dayanıyorsun ağrı kesici olmadan

Ne zaman nasil kullaniyorsun
Ben de uzun zamandır kullanıyorum günde 3 kere 20 damla suya damlatıp içiyorum. Eskiye nazaran sütüm biraz arttı gibi. Geçen hafta günde 2 kere 60 cc mama verdik onun harici hep emdi 270 gram almış çok mutlu oldum. Damla zamanla işe yarıyor sanırım.

Bestlakda da var çemen ama koku yapmiyo. Oburu beni çok rahatsız ediyo. Bestlakda da şeker var ama Humana kadar değilmiş. Ağrı olayına gelince ilk gün paroliçtim biseye yaramadı. 2 çocuğa koşturmak ağrımi uyuşturuyoresmen

Bu arada karaciğer de ne sorunu çıktı? Bizim de hala sarılık hafif var (39 günlük oldu) bu hafta tiroid ve karaciğer değerlerine bakılacak. Plm123 sanki sizde de mi öyle bişey olmuştu?
Benimkinde tiroud degerlerine bakildi gobek gec dustu diye. Sorun yoktu tiroidlerinde.

Misafir var diye sagamadim. Duzenimiz şaştı huzursuzdu butun gun ve hala huzursuz karni tok gazi cikti ama uykuya dalamiyor.

Kızlar bebeğim daha önceden 2 Memedende emerdi , emerkende uyuyup kalırdı. Şimdi tek emiyor tekrar emzirmeye çalışınca ağlıyor, emzik verince sakinleşiyor. Ama emziğide hırslı hırslı emiyor. Emzikle uyuması biraz daha vakit alıyor. Acaba doyuyormudur neden böyle yapıyor üzülüyorum ya

Gunde 3 kere 20 damla bir bardak suya döküp içiyorum canim.
Sevindim kizlar ya hemen yarin alip deneyeyim..az önce 1 saat emzirdim emdi gogsumu sıktım arada baktim sutte var..memeden ayrildi hala yalaniyo agliyo iyice mamayada alisti sanki..gaz agrisi degilde sanki ac gibi..asla emmeyle yetinmiyo..bu sefer sutum yetmiomu diye dusunuyosun

sarılık tedavisinden sonra sormuştum ben tekrarlama ihtimali var mı diye, tekrarlasada bundan sonra tehlikeli değil demişti doktor. Bizimde tam geçmedi hala gözleri ve yüzü sarı. Tekrar doktora gitmyi düşünüyorum içim rahat değil ama yine canı yanacak diye gitmekte istemiyorum binyandan

bu arada oda termostatı kullanan varmı? biz yeni tasındık önce merkezi sistemdi burda termostat var. en verimli ve ekonomik nasıl kullanmalıyız?

benimki gece kuşu gündüz veriyo gözüne uykununkaldirmasam ne emme ne alt değişimi umru değil

gece alarm durumu zabaha kadar dans‍♀

kızlar istanbulda olanlar kalorifer açtınız mı? havalar serinledi sanki baya evler daha serin oluyor geceleri özellikle
termostat 26 dan aşağı düşmedi evde o yuzden de kombi yanmadi henüz gün icinde surekli değişiyor
ama cephe v.s. de önemli derece kullanmak en mantıklısı
ben normalde üşürdüm sanırım lohusalık ben hala yanıyorum

Benimkinde tiroud degerlerine bakildi gobek gec dustu diye. Sorun yoktu tiroidlerinde.
Doktor da muhtemelen tiroidlerde bişey yoktur dedi, hipotriodi olan bebekler çok halsiz, uyuşuk olurmuş,elini kolunu zor kaldırırmış. Ama tedbiren bakılacak

ya benim evham yapmam 1 kaşık kimyonlu su vermistim o kahverengi çıkmıştır dedi ablam burnu falan tıkalı değil çünkü

25 derece fazla değilmi? 23 iyi diyorlar
kışın 25 derece de ancak ısınıyor insan yazin da 22 dereceler de ancak serinliyor ben sıcağı severim tabi o da var

Ben gaz cıkartamıyorum cıkarttırtamıyorum hatta mecbur alttan cıkarıyor cogu zaman kendi cıkarmasına da uyanıyor tabi
El ayak cırpma değilde deli gibi geriniyor bide yumruk atıyor
Bizimki de çok huzursuz memeden emerkende biberonla içerkende başlıyor kıvranmaya
Dediğin gibi yumruk sallıyor sağa sola kendi de gaz çıkartıyor bizde uğraşıyoruz ama çok huzursuz uyumuyor bide nöbetteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…