Ayin 5i ile 21i arasimdaki degisiklikler ayni gun kluyomus ama 21inden sonraki bir dahaki ayin 5ine aktariliyomus e nabizda oyle yaziyo gerceklesip gerceklesmedigini nerden ogrencez peki
.muaynne icin kime gidecegmizi bilmek lazim
Evet e nabızdan değiştiriliyo. İşlem tamamlanınca yine e nabızda aile hekimin görünüyor

Yanı danışma şansın varsa doktoruna danış yine bitkisel ama yanlış yönlendirmeyim. Kakasi cisi nasıl ne kadar yapiyo?

Bu arada karaciğer de ne sorunu çıktı? Bizim de hala sarılık hafif var (39 günlük oldu) bu hafta tiroid ve karaciğer değerlerine bakılacak. Plm123 sanki sizde de mi öyle bişey olmuştu?
Oğlum sarılık olmuştu kaç kez kan alındı takip için en son sarılık değeri 3 e düşmüştü ama direkt bilirubini yüksek çıktı, ursofalk kullanıyoruz, Çarşamba yine kan alınacak

Kızlar bir kaç saattir çok gaz çıkarıyor kızım çok huzursuz Rezene versem mi bende
Canim tv de aktar konusmustu. Bebeklere 2 yasindan once onermiyoruz demisti. Bence kendin ic gunde 2 bardak. Ben 1 tatli kasigi rezene koyup 5dk demleyip iciyorum. Benimkinin gazina faydasi oldugunu dusunuyorum c7nku bu sabah icmedim ve bejimki de aksam 8den 11e kadar kivrandi biraz.

Oğlum sarılık olmuştu kaç kez kan alındı takip için en son sarılık değeri 3 e düşmüştü ama direkt bilirubini yüksek çıktı, ursofalk kullanıyoruz, Çarşamba yine kan alınacak
Aaa geçmiş olsun canim. Benimkine en son 11.5 ken bakilmisti sariligina. Sonra bakilmadi. Kac gunluk oldunuz simdi. Sarilik dusuk olsa bile bilurubin yuksek cikiyor muymis. Insallah gecer bir an once.

Evet haklısın en azından 6-12 ay 1-2 gr gibi bişey yazıyor 1 aylık bebek için bir bilgi yok
Sabah doktoruma da danışacağım kendimde ihmal etmeyeceğim içmeyi
Birde anason çayı çok iyi geliyormuş

..
Kızlar bir kaç saattir çok gaz çıkarıyor kızım çok huzursuz Rezene versem mi bende
Ay iğrenc ya Rabbim günah yazmasın ama nefret ediyorum tadından hamileyken gazım yüzünden nikaç kere ögüre ögüre icmiştim cocugumada hayatta vermem
Hem gaz cıkartıyor denişsin gaz cıkarıyorsa neden vericeksin ki daha cok cıkartsın diye mi
Belki üşüttü bizde oldugu gibi ondan cıkarıyor gazları
Çıkartsa bi dert cıkartmasa bi dert

Yanı danışma şansın varsa doktoruna danış yine bitkisel ama yanlış yönlendirmeyim. Kakasi cisi nasıl ne kadar yapiyo?
Cogunlukla kaka yapiyo...partikullu ve olmasi gereken renk ama arada mamada veriyorum..cok agladginda

Aktardan tohum rezene aldim ben de ama ?siz hangjsini demliyosunuz

Gece emzirdikten sonra uyuyakaliyor ve gaz cikartamiyoruz bende yatiriyorum uykusu kacmasin diye.doktor o sesi duymadan yatirma gece ozellikle demisti ama yarim saat dolassamda cikmiyor bazen bende yan yatiriyorum

Çok geçmiş olsun. İnşallah geçmiştir artık. Bizde de umarım öyle bir şey çıkmaz. Ben hamileyken karaciğerle alakalı sıkıntı yaşadım son haftalar hep ursofalk kullandım

Rezene beni rahatlattığı için severim rahatlatan da bir tadı var gibi geliyor psikolojik olarak
O kadar uzun süre gaz yaptı ve sancı çekmeye devam etti ki rahatlatmak istedim sanırım üşüttü gece de devam etti

Ben kombi actim bu sabah kalkinca.

Doktor bana kendin rezene çayı için çok gaz sancısı çekerse bebek onun sütüne veya mamasına biberona bir çay kaşığı dök içsin hiç bir şey olma gaz ilaclarindan daha iyi dedi ama henuz denemedim önceki çocuk doktoru neoclc vermişti onu arada iciriyorum rahatlatıyor

Karnını ve ayaklarını sıcak tutun
Sende kendini aynı sekilde bizdende etkileniyorlarmıs
Gaz cıkarmıs ya daha fazla gaz cıkarsın diye verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…