Teşekkürler Biz açtık birkaç gündür bu arada kayınvalide gitti yanlızım artık haftada 3 gün gelip yıkayıp gidecek , Zorlanıcam ama alışmam lazım artık
bugün 17. gün ilk yalnız günümüz bu kız babasını seviyor sanırım esim yok zor kahvalti yaptım ayak üstü yedim resmen böyle yiyince ne yedigimi de bilmiyorum işin kötü tarafı
kizlar kahve içiyor musunuz gaz yapar diye ne yemek yapacağımı da şaştım
bakliyat olmayınca çok zor yaa
patates patlican kabak , börek , salata çorba,kofte

yesil fasulye de yiyemiyorum aşerirken tiksindim
hazır yemek alıyordum taze fasulye

Kahvaltimi ayagimda sallayarak yapiyorum anca boyle uyudu da 2lokma yiyebildim..valla en istemedigim seyleri yasiyorum sallanmadan durmuyordu bir de boyle deneyeyim dedimki uyudu uykuya gecemedikce ortaligi yikiyor..yuzunu tulbentle orttum bu da cok ise yaradi

Ayakta sallamak için küçük değiller mi ya Ben de beşiğinde sallıyorum ama memeden başka bir yerde uyumuyor, yerine koyunca da uyanıyor.

Bugün 39. Gün biz dün kırk uçurmamızı yaptık, yani evden çıkmak söz konusu olduğu için uça uça hazırlandım diyebiliriz
Bugün de adet oluyorum sanırım
Çok tuhafıma gitti 10 ayın üzerine
Lohusa kanaması adet gibi gelmemişti bana

40 ı çıkınca mı oluyor adet?

Ayakta sallamak için küçük değiller mi ya Ben de beşiğinde sallıyorum ama memeden başka bir yerde uyumuyor, yerine koyunca da uyanıyor.
Oyle sarsmadim ama ne yapayim ya tinylove almistik muzikli mis gibi yatak asla durmuyo icinde..bir yere koysam agliyo bugubde memeyle savas var..cekistiriyo agliyo meme agzinda meme ariyo

Öyle taşlarla banyo yaptınız mi? Suya dua oluşacakmış su banyoya dokulmuycek diye birsey var mi? Sanki kızımda oyle yapmıştık. 2. Cocuk sözde uzun zamanda geçmedi üzerinden valla insan unutuyor bide herkes farklı birşey diyor

Aaa geçmiş olsun canim. Benimkine en son 11.5 ken bakilmisti sariligina. Sonra bakilmadi. Kac gunluk oldunuz simdi. Sarilik dusuk olsa bile bilurubin yuksek cikiyor muymis. Insallah gecer bir an once.
Total bilirubin düşük de direkt bilirubin yüksek çıktı Çocuk hasta olunca yapmıycam dediğim ne varsa yapmak zorunda kaldım, çok fena alıştı memeye, hiçbir düzenimiz kalmadı, göbeği de hafif dışarı doğru, fıtık olur diye çok ağlatmak da istemiyorum ama bir çözüm bulmam gerek, 3 yaşında bi oğlum daha var, ev işleri var Emmediği sürece devamlı ağlayan bi bebek oldu, çıkmazdayım

Günde iki tane kahve içiyorum ben
Doktorumda özellikle ameliyattan sonra bol bol kahve içiyorsun demişti
Simdi hemsirelerde iki tane içebilirsin dedi

Asla asla deme insan zorda kalınca herşeyi deniyor

Kızlar bugün sağlık ocağında aşı oldu oğlum. Ebe hanım Monovit D diye bir d vitamini verdi. Devlet 1 yaşına kadar böyle veriyormuş. Kullanan var mı?

Kızlar bugün sağlık ocağında aşı oldu oğlum. Ebe hanım Monovit D diye bir d vitamini verdi. Devlet 1 yaşına kadar böyle veriyormuş. Kullanan var mı?
Bize de doktorumuz pedia D verdi 1 yaşına kadar kullanıcaz dedi

Kizlar şu 40cikarmayi biri bana antsada yapsam.. kv biseyler anlatti ama anlamadim.. suyun icine 40 kasik su ekyecekmisim okuyarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…