- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
YessKızlar bugün sağlık ocağında aşı oldu oğlum. Ebe hanım Monovit D diye bir d vitamini verdi. Devlet 1 yaşına kadar böyle veriyormuş. Kullanan var mı?
valla kasmamak lazım ben de sallıyorum hepimiz sallanmadik mi IQ muz da yerinde masaalllahKahvaltimi ayagimda sallayarak yapiyorumanca boyle uyudu da 2lokma yiyebildim..valla en istemedigim seyleri yasiyorum sallanmadan durmuyordu bir de boyle deneyeyim dedimki uyudu uykuya gecemedikce ortaligi yikiyor..yuzunu tulbentle orttum bu da cok ise yaradi
Hipp kullanıyoruz bizde. Bize bir de evora miydi nasıl yazılıyordu şu an dikkat edemedim onu önerdiler iyi olarak az gaz yapıyor dedilrrBizimki bebelac gold. Hastanede bebelac veriyorlardi goldunu aldik biz ama degisip baska mama denesem mi diye dusunuyorum.
Kiyamam yavalla kasmamak lazım ben de sallıyorum hepimiz sallanmadik mi IQ muz da yerinde masaalllah
büyük kızımı sallamadım bir çok konuda da tek ve aile buyuklerinden uzakta yetistirmenin avantaji titiz büyüttüm
bence iyi olmadı relax olmak gerek ya bu kızımın hamileligi de relaxtim bu konularda şimdi de öyleyim bebeğe yansıdıgini düşünüyorum
büyük kızım in uykusu bebeklikten beri sıkıntılı neden ?
bence sallayarak v.s. rahatlatmadigim için çocuğu sabırla beklerken meğer strese sokuyormusum
uyku zamanı onun için hala bi stres
Canim gerekiyorsa sutunu sagip ver biberon ile. Surekli emdigi icin birikmkyorsa 1 öğün mama ver 70 80 cc. Karni iyice doyduktan sonra mutlaka gazini cikar. Ve emzige alistirmaya calis. Farkli marka ve model emzikleri dene. Wee nin emzik uclari cok buyuk onu deneme. Ucu kucuk emzikleri dene. Elbet birinden birini alir. Silikon almazsa ucu kavucuk olanlarsan dene. Ben careyi emzikte buldum.Total bilirubin düşük de direkt bilirubin yüksek çıktı☹ Çocuk hasta olunca yapmıycam dediğim ne varsa yapmak zorunda kaldım, çok fena alıştı memeye, hiçbir düzenimiz kalmadı, göbeği de hafif dışarı doğru, fıtık olur diye çok ağlatmak da istemiyorum ama bir çözüm bulmam gerek, 3 yaşında bi oğlum daha var, ev işleri varEmmediği sürece devamlı ağlayan bi bebek oldu, çıkmazdayım
Ben de 6 ay sallamadim ilk bebegi. Sonra meraktan 1 kez salladim sallayis o sallayis olmustu. 2.yi sallamiyorum. Bazen arada ana kucagini salliyorum simdi yalan olmasin. Ama kucagina alip sallayanlari uyariyorum. Dun cok huzirsuzdu. Aksam anakucagina degilde ortu serip koltuga koyduk yanima. Fikirdadi mizildadi durdu ama uyudu kendisi. Cok hosuma gitti.valla kasmamak lazım ben de sallıyorum hepimiz sallanmadik mi IQ muz da yerinde masaalllah
büyük kızımı sallamadım bir çok konuda da tek ve aile buyuklerinden uzakta yetistirmenin avantaji titiz büyüttüm
bence iyi olmadı relax olmak gerek ya bu kızımın hamileligi de relaxtim bu konularda şimdi de öyleyim bebeğe yansıdıgini düşünüyorum
büyük kızım in uykusu bebeklikten beri sıkıntılı neden ?
bence sallayarak v.s. rahatlatmadigim için çocuğu sabırla beklerken meğer strese sokuyormusum
uyku zamanı onun için hala bi stres
Ben de kararsızım işte özellikle çocuk kakasını yapmamaya başladığından beriBizimki bebelac gold. Hastanede bebelac veriyorlardi goldunu aldik biz ama degisip baska mama denesem mi diye dusunuyorum.
Canım gazı çıkmıyor bazen, emdiğinde genelde çıkmıyor, mama yediğinde çıkıyor. 60 cc versek kusuyor, 30 cc veriyoruz biz, öncesinde ya da sonrasında bir saate yakın emiyor. Rutinimiz vardı ama o da gitti kaka yapamadığımiçin ıkınıp uyanıyor, doktor normal diyor, be yapsam şaşırdım. Sallıyor musun peki? Benimki sadece memede uyuyor, son gazı çıkartamıyorum bu yüzden. Sallamakla veya emzikle uyumuyor, bazen babası uyutuyor o şekilde ben çok yorulursam.Canim gerekiyorsa sutunu sagip ver biberon ile. Surekli emdigi icin birikmkyorsa 1 öğün mama ver 70 80 cc. Karni iyice doyduktan sonra mutlaka gazini cikar. Ve emzige alistirmaya calis. Farkli marka ve model emzikleri dene. Wee nin emzik uclari cok buyuk onu deneme. Ucu kucuk emzikleri dene. Elbet birinden birini alir. Silikon almazsa ucu kavucuk olanlarsan dene. Ben careyi emzikte buldum.
Emzirirken de 1 defa nekadar emerse emsin dedim 50 dk memede surdu ve cok kustu. Bende bir sonrakinde 40 dk emzirdim yine kustu. Simdi 30 veya 35 dk emzirip, emmeye devam etse bile biraktiriyorum. 10 dakika bile surse gazini cikariyorum. Altini degistirip yatiriyorum. Bazen anakucaginda oturma odasinda yanimda. Bazen de besiginde yatiyor. Uykusu varsa emzigi sesli emiyor. Kundak yapip uyutuyorum. Uykuya dalinca kundagi gevsetiyorum.
Allah sifa versin canim. Ama bir rutin olusturmaya calis. Gobegi dusmeden once benimki de biraz disarda gibiydi simdi normale döndü. Merak etme buyuyunce gecer. Olmadi bir doktora danis.
Biz hic kabizlik yasamadik hipp combiotik kullaniyoruz mamadan mi benim kizdan mi bilemiyorum tabii
Ben sallamiyorum. Benimki gun asiri kaka yapıyor. Baya ikiniyor yaparken kipkirmizi oluyor. Emmesi duzene girince digerleri de giriyor bence. Dun 2 saate bir emdi ve cok duzensiz oldu uykusi kacti. Uyuyamadi diye sinirlendi falan. Ama sonra kendisi uyudu. Ben surekli yakininda istiyor. Ben yanindaysam daha rahat gorunuyor.Canım gazı çıkmıyor bazen, emdiğinde genelde çıkmıyor, mama yediğinde çıkıyor. 60 cc versek kusuyor, 30 cc veriyoruz biz, öncesinde ya da sonrasında bir saate yakın emiyor. Rutinimiz vardı ama o da gitti kaka yapamadığımiçin ıkınıp uyanıyor, doktor normal diyor, be yapsam şaşırdım. Sallıyor musun peki? Benimki sadece memede uyuyor, son gazı çıkartamıyorum bu yüzden. Sallamakla veya emzikle uyumuyor, bazen babası uyutuyor o şekilde ben çok yorulursam.
Kabız değil ama yapmıyor nedendir bilmiyoruzBiz hic kabizlik yasamadik hipp combiotik kullaniyoruz mamadan mi benim kizdan mi bilemiyorum tabii
Benimki sallamaylada uyumuyor gunduz arkadaslarbenim kız ayağa ve kucağa çok fazla alıştığı için 1 haftadır disiplindeyimgündüz sallamadan uyutuyorum. kendi kendine emzikle uyuyor. ama gece maalesef hemen dalsın diye sallıyorum. yavas yavas onu da bırakıcam. ama gündüz sallamamakta kararlıyım. belki 1 saatte dalıyor uykuya ama dalıyor git gide bu süre azalacak sabretmek lazım. persembe 40 çıkıyor gece pijama giydirip uyku düzenine de baslıyorum insallah. kolaylık dileyin bana
evet gecen hafta full öyleydik. büyüme atağına bağladım. yüzüstü yatır daha rahat ediyorlar daha kolay dalıyorlar. takip et ama arada kafasını gömmesinBenimki sallamaylada uyumuyor gunduz arkadaslaruykuya dalmasi cok zor uyuyunca uyanmasida zor..uyutana kadar canim cikiyo mesela suan hala uyumadi 6dan beri ayakta tam kapaniyo yatiriyorum o an aciyo gozleri
Uyku düzeni icin cok kücük değil mi dahabenim kız ayağa ve kucağa çok fazla alıştığı için 1 haftadır disiplindeyimgündüz sallamadan uyutuyorum. kendi kendine emzikle uyuyor. ama gece maalesef hemen dalsın diye sallıyorum. yavas yavas onu da bırakıcam. ama gündüz sallamamakta kararlıyım. belki 1 saatte dalıyor uykuya ama dalıyor git gide bu süre azalacak sabretmek lazım. persembe 40 çıkıyor gece pijama giydirip uyku düzenine de baslıyorum insallah. kolaylık dileyin bana
Aynen öyle. Uyku halindeyken gazi çıkmıyor ben de uykusu dağılmasın diye çok zorlamıyorum açıkçası ama bu sefer de uykuda ıkınıyor sıkılıyor. Onun her sesine ben de uyanıyorum zaten. Gazı çıksa daha rahat edecek ben de daha rahat uyuyacağım aslında ama olmuyor.Gece emzirdikten sonra uyuyakaliyor ve gaz cikartamiyoruz bende yatiriyorum uykusu kacmasin diye.doktor o sesi duymadan yatirma gece ozellikle demisti ama yarim saat dolassamda cikmiyor bazenbende yan yatiriyorum
sadece gece uykusuna aynı saatte yatmasını istiyorum. öyle gaddarca değil yaniUyku düzeni icin cok kücük değil mi daha
Ay bana da ayakta sallamak için küçük geldiAyakta sallamak için küçük değiller mi yaBen de beşiğinde sallıyorum ama memeden başka bir yerde uyumuyor, yerine koyunca da uyanıyor.
Bize 8 damla dedilerBir de sab simplex kullananlar, nasıl kullanıyorsunuz? Eczacıya sormayı unuttum. İçinde 15 damla yazıyor ama 15 çok geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?