Ben de ilk zamanlar sarılığı varken hipp combiotic kullandım o zamanlar kakasını çok rahat yapıyordu. Mama vermeyi bıraktım şimdi 2 günde bir yapıyor mamaya bağlıyorum bu durumu. Bir de hipp in kutusunda 3 hafta içinde tüketiniz yazıyor siz de o sürede mi kullanıyorsunuz
Yalnız fazla kafein hem bebeğe gaz yapıyor hem de uykusunu kaçırıyormuş bilginize ben ne olur ne olmaz diye kafeinsiz nescafe aldım onu içiyorum. Türk kahvesi ara sıra 1 fincan. Çayı da çok açık günde 3 kupa filan.
Evet canım bebeği o suyla yıkayıp sonra gusül abdesti aldırır gibi yapıcakmışız. Sonra o suyun kalanına su ilave edip ben de banyo yapıp gusül abdesti aldım. Aslında batıl inançlar kırk kaşık su filan ne alaka ama adet yerini bulsun diye yaptım işte bi de dua okumak, gusül abdesti vs güzel şeyler.
Yalnız fazla kafein hem bebeğe gaz yapıyor hem de uykusunu kaçırıyormuş bilginize ben ne olur ne olmaz diye kafeinsiz nescafe aldım onu içiyorum. Türk kahvesi ara sıra 1 fincan. Çayı da çok açık günde 3 kupa filan.
Ben cay hic içmiyorum
Zaten cay iciyorsan bir fincan kahve icmeni öneriyorlar dengeliyormus
Gazıda baska cocukları cok bilmedigim icin hani az cok cıkarıyor cok şükür diye düşünüyorum ama alttan arada cok cıkartmaya calısırken üstten kusuyor reflü gibi baskı oluyor sanırım
Kızlar prima premium care kullanan var mı aranız da ? Bugğn sanki bebeğimin idrarı kokuyor gibi geldi öncesinde farketmedim hiç. Acaba bezin kendi kokusuyla birleşince mi kokuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
Ben cay hic içmiyorum
Zaten cay iciyorsan bir fincan kahve icmeni öneriyorlar dengeliyormus
Gazıda baska cocukları cok bilmedigim icin hani az cok cıkarıyor cok şükür diye düşünüyorum ama alttan arada cok cıkartmaya calısırken üstten kusuyor reflü gibi baskı oluyor sanırım
Olabilir canım. Bizüm kızda da 33 günlükten sonra gaz sancısı olmaya başladı şu ana kadar 3 kere bayağa sıkıntılı gaz sancısı oldu ama çoğunlukla olmuyor. Eşim çay tiryakisi o yüzden evde çay hep vat bende can sıkıntısından çok çok açık içiyorum. Kahveyi çok severim ama bi de kahve içersem bebeğe sıkıntı yapar korkusundan içemiyorum. Mesela fazla çikolata yemek de bebeğe gaz yapabiliyormuş kafein içerdiği için. 2 fincan kahveden bişey olmaz bence de ama fazlasından uzak durmak lazım nolur nolmaz.
Kızlar prima premium care kullanan var mı aranız da ? Bugğn sanki bebeğimin idrarı kokuyor gibi geldi öncesinde farketmedim hiç. Acaba bezin kendi kokusuyla birleşince mi kokuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
1 defa degil de belki 2 ile 3 defa cis yapmistir ondan kokmus olabilir. Bejimkinin bezi cok dolu olunca cis kokusu oluyor. Ben bez olayinca en ucuz hansisiyse ona geciyorum artik. Evde prima premium care var. Hediye gelen komili var. Hediye gelen molfix ve sleepy var. Gidip goon bebek bezi de aldim. Karisik takiyorum. Goon u acmadim daha. Ama komiliyi begendim tavsiye ederim. Alti kuru kaliyor. Kaka da tasirdi ama prima da tasirdi. Bezimiz kucuk gelmis 2 numaraya gectik.