Hımm inşallah bezdendir. Evde sleepy var bi de onu deneyeceğim. Bakalım onda olacak mı koku.

Zaman zaman bana da koku geliyor. Belki birkaç defa yaptığı için olabilir
Aslında üst üste yapmadı. Tam değiştirirken yeni bezini koydum tekrar idrar yaptı onu da değiştireyim ıslak olmasın dedim o bezde farkettim kokuyu. Bakalım belki de bezden kaynaklıdır.

Bana da bebeland hediye geldi hediye onu da beğendim ben biraz parfüm kokusu var sadece o kafama takıldı. Sleepy'nin yanında arada onu da takıyorum. Bi minies var migrosun ondan da aldım denemek için ama büyük geldi biraz. Miniesi instegramda mühendisinoğlu incelemişti zararlı bir kimyasal da içermiyormuş. Bayağa bez kokteyli yapmışsın, bu markalar da aklında olsun

Hamilelikte bu kadar dikkat etmemiştim resmen

Siz oldunuz mu canım aşıyı? Huysuzluk ateş fln yapıyor mu merak ettim.
Ateş olmadı yani ölçtük yoktu fakat kafası çok sıcaktı ilk gün hafif geçip 2.gün zorlar dedi görümcem 2. Ve 3.gün huysuzdu, sık ağlamasını huysuzlanmasını aşıya bağladık canı yanıyor herhalde dedik , bacağında aşı vurulan yerde sertleşme vardı , doktora sorduk yarım fitil verebilirsiniz dedi verince rahat uyudu

Geçmiş olsun kuzucuğa. Huysuzluk fln yapıyor muymuş canım? Bir de ne kadar süre banyo yaptırmicaz?
Huysuzluk olmuyor bu aşı cok etkeni olan bi aşı değilmiş
Sadece iğne batarken agladı cıkarttıklarında sustu ates vs de yapmaz dedi hem doktoru hem saglık ocagı
Banyo olayını sadece bugun yapmıcaz
Gelecek ay olan verem cok zormus ücgün banyo almayacakmıs ateş vs yapabilirmiş o

Bu ilk asi ates yapmaz. 2 aylikken yapilan ates yapabiliyor. 3 tane asi birden yapilacak 2 aylikken. Bacaklar ve koldan yapilacak. Hani su kolumuzda iz birakan asiyi yapacaklar.

Bende 2. Ay aşıdan korkuyorum kizim çok huzursuzlanmıştı o aşıda sonra huyu da değişmişti aşıdan mi oldu dek mi geldi bilmiyorum ama ben asiya baglamistim.insallah bunda sorunsuz atlatırız

Yok yapmadık canım normal banyo yaptırdık sadece sonunda annem kırk fincan sayarak su koymuş bir kaba onu döktük ve okuyarak bitirdik
Bu adetler Türklerin şaman dini zamanından kalma imiş zaten
Kırk gün olayı annenin gusül alması için mühim yalnızca

yayla corbası yaptım. cökertme kebabı hazırladım aksam icin sadece patatesi kızaracak. ayva vardı komposto yaptım bi yandan. bi yandan kendime bol peynirli tost yaptım yanına da ayran onu yedim. hepsini 1 saatte anne olmak böyleymis cocugum uyanmadan yapayım demekmis

Merhaba arkadaşlar 28. Günlük olduk bugün ve bebeğimiz gece uyumuyor,2 saatte uyanıyor, emziriyorum sonrasında gaz sancısı oluyor gazı çıkarmaya çalış, uyutmaya çalış derken sabah oluyor ve uykuya daldıktan 1 saat sonra uyanıyor.o bir saatlik uyku da mızıklama şeklinde oluyor. Gaz sancısı için sab simplex kullanıyoruz ama fayda görmedik gibi. Bir de emerken bazen çok hırslanıyor gibi sinirleniyor ve ağlıyor acaba sütüm mü yetmiyor die düşünüyorum ama kakasını normal yapıyor. Çok yorulduğumu hissediyorum.Rabbim bebeklerimizin sağlığını korusun. Sizin gece uykularınız nasıl?

Kızlar prima premium care kullanan var mı aranız da ? Bugğn sanki bebeğimin idrarı kokuyor gibi geldi öncesinde farketmedim hiç. Acaba bezin kendi kokusuyla birleşince mi kokuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
Ben kullanıyorum ama hiç öyle koku duymadım.çok mu yapmış ondan mı acaba bezin de değişik pudra popo karışımı bi kokusu var ondan olabilir

Bizimkinde de göbek dışarıda,hafif fitil var dedi dr.Nette ilk altı ay oluşan fitiklarin çoğu geçer yazıyor ama.Buyuk oğlumda da var fitik ama onun ne zaman olduğunu hatırlamıyorum,o gecmedi

4 gecedir yarim yada 1 saatte bir uyanıyor ve emmek istiyor ama kısa süre emip ,yorulup uyuyor sonra tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…