1 defa degil de belki 2 ile 3 defa cis yapmistir ondan kokmus olabilir. Bejimkinin bezi cok dolu olunca cis kokusu oluyor. Ben bez olayinca en ucuz hansisiyse ona geciyorum artik. Evde prima premium care var. Hediye gelen komili var. Hediye gelen molfix ve sleepy var. Gidip goon bebek bezi de aldim. Karisik takiyorum. Goon u acmadim daha. Ama komiliyi begendim tavsiye ederim. Alti kuru kaliyor. Kaka da tasirdi ama prima da tasirdi. Bezimiz kucuk gelmis 2 numaraya gectik.
Aslında üst üste yapmadı. Tam değiştirirken yeni bezini koydum tekrar idrar yaptı onu da değiştireyim ıslak olmasın dedim o bezde farkettim kokuyu. Bakalım belki de bezden kaynaklıdır.
Bu ilk asi ates yapmaz. 2 aylikken yapilan ates yapabiliyor. 3 tane asi birden yapilacak 2 aylikken. Bacaklar ve koldan yapilacak. Hani su kolumuzda iz birakan asiyi yapacaklar.
Bu ilk asi ates yapmaz. 2 aylikken yapilan ates yapabiliyor. 3 tane asi birden yapilacak 2 aylikken. Bacaklar ve koldan yapilacak. Hani su kolumuzda iz birakan asiyi yapacaklar.
1 defa degil de belki 2 ile 3 defa cis yapmistir ondan kokmus olabilir. Bejimkinin bezi cok dolu olunca cis kokusu oluyor. Ben bez olayinca en ucuz hansisiyse ona geciyorum artik. Evde prima premium care var. Hediye gelen komili var. Hediye gelen molfix ve sleepy var. Gidip goon bebek bezi de aldim. Karisik takiyorum. Goon u acmadim daha. Ama komiliyi begendim tavsiye ederim. Alti kuru kaliyor. Kaka da tasirdi ama prima da tasirdi. Bezimiz kucuk gelmis 2 numaraya gectik.
Bana da bebeland hediye geldi hediye onu da beğendim ben biraz parfüm kokusu var sadece o kafama takıldı. Sleepy'nin yanında arada onu da takıyorum. Bi minies var migrosun ondan da aldım denemek için ama büyük geldi biraz. Miniesi instegramda mühendisinoğlu incelemişti zararlı bir kimyasal da içermiyormuş. Bayağa bez kokteyli yapmışsın, bu markalar da aklında olsun
Olabilir canım. Bizüm kızda da 33 günlükten sonra gaz sancısı olmaya başladı şu ana kadar 3 kere bayağa sıkıntılı gaz sancısı oldu ama çoğunlukla olmuyor. Eşim çay tiryakisi o yüzden evde çay hep vat bende can sıkıntısından çok çok açık içiyorum. Kahveyi çok severim ama bi de kahve içersem bebeğe sıkıntı yapar korkusundan içemiyorum. Mesela fazla çikolata yemek de bebeğe gaz yapabiliyormuş kafein içerdiği için. 2 fincan kahveden bişey olmaz bence de ama fazlasından uzak durmak lazım nolur nolmaz.
Ateş olmadı yani ölçtük yoktu fakat kafası çok sıcaktı ilk gün hafif geçip 2.gün zorlar dedi görümcem 2. Ve 3.gün huysuzdu, sık ağlamasını huysuzlanmasını aşıya bağladık canı yanıyor herhalde dedik , bacağında aşı vurulan yerde sertleşme vardı , doktora sorduk yarım fitil verebilirsiniz dedi verince rahat uyudu
Huysuzluk olmuyor bu aşı cok etkeni olan bi aşı değilmiş
Sadece iğne batarken agladı cıkarttıklarında sustu ates vs de yapmaz dedi hem doktoru hem saglık ocagı
Banyo olayını sadece bugun yapmıcaz
Gelecek ay olan verem cok zormus ücgün banyo almayacakmıs ateş vs yapabilirmiş o
Bende 2. Ay aşıdan korkuyorum kizim çok huzursuzlanmıştı o aşıda sonra huyu da değişmişti aşıdan mi oldu dek mi geldi bilmiyorum ama ben asiya baglamistim.insallah bunda sorunsuz atlatırız
Öyle taşlarla banyo yaptınız mi? Suya dua oluşacakmış su banyoya dokulmuycek diye birsey var mi? Sanki kızımda oyle yapmıştık. 2. Cocuk sözde uzun zamanda geçmedi üzerinden valla insan unutuyor bide herkes farklı birşey diyor
Yok yapmadık canım normal banyo yaptırdık sadece sonunda annem kırk fincan sayarak su koymuş bir kaba onu döktük ve okuyarak bitirdik
Bu adetler Türklerin şaman dini zamanından kalma imiş zaten
Kırk gün olayı annenin gusül alması için mühim yalnızca
yayla corbası yaptım. cökertme kebabı hazırladım aksam icin sadece patatesi kızaracak. ayva vardı komposto yaptım bi yandan. bi yandan kendime bol peynirli tost yaptım yanına da ayran onu yedim. hepsini 1 saatte anne olmak böyleymis cocugum uyanmadan yapayım demekmis
Merhaba arkadaşlar 28. Günlük olduk bugün ve bebeğimiz gece uyumuyor,2 saatte uyanıyor, emziriyorum sonrasında gaz sancısı oluyor gazı çıkarmaya çalış, uyutmaya çalış derken sabah oluyor ve uykuya daldıktan 1 saat sonra uyanıyor.o bir saatlik uyku da mızıklama şeklinde oluyor. Gaz sancısı için sab simplex kullanıyoruz ama fayda görmedik gibi. Bir de emerken bazen çok hırslanıyor gibi sinirleniyor ve ağlıyor acaba sütüm mü yetmiyor die düşünüyorum ama kakasını normal yapıyor. Çok yorulduğumu hissediyorum.Rabbim bebeklerimizin sağlığını korusun. Sizin gece uykularınız nasıl?
Kızlar prima premium care kullanan var mı aranız da ? Bugğn sanki bebeğimin idrarı kokuyor gibi geldi öncesinde farketmedim hiç. Acaba bezin kendi kokusuyla birleşince mi kokuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
Total bilirubin düşük de direkt bilirubin yüksek çıktı Çocuk hasta olunca yapmıycam dediğim ne varsa yapmak zorunda kaldım, çok fena alıştı memeye, hiçbir düzenimiz kalmadı, göbeği de hafif dışarı doğru, fıtık olur diye çok ağlatmak da istemiyorum ama bir çözüm bulmam gerek, 3 yaşında bi oğlum daha var, ev işleri var Emmediği sürece devamlı ağlayan bi bebek oldu, çıkmazdayım
Bizimkinde de göbek dışarıda,hafif fitil var dedi dr.Nette ilk altı ay oluşan fitiklarin çoğu geçer yazıyor ama.Buyuk oğlumda da var fitik ama onun ne zaman olduğunu hatırlamıyorum,o gecmedi
Merhaba arkadaşlar 28. Günlük olduk bugün ve bebeğimiz gece uyumuyor,2 saatte uyanıyor, emziriyorum sonrasında gaz sancısı oluyor gazı çıkarmaya çalış, uyutmaya çalış derken sabah oluyor ve uykuya daldıktan 1 saat sonra uyanıyor.o bir saatlik uyku da mızıklama şeklinde oluyor. Gaz sancısı için sab simplex kullanıyoruz ama fayda görmedik gibi. Bir de emerken bazen çok hırslanıyor gibi sinirleniyor ve ağlıyor acaba sütüm mü yetmiyor die düşünüyorum ama kakasını normal yapıyor. Çok yorulduğumu hissediyorum.Rabbim bebeklerimizin sağlığını korusun. Sizin gece uykularınız nasıl?