4-5. hafta büyüme atağı diyip susuyorum ama uykuya daldıktan sonra birkac saat uyuması gerekiyor. kaka değil de bezini çişle doldurduğu oluyormu?

Geçmiş olsun kuzucuğa. Huysuzluk fln yapıyor muymuş canım? Bir de ne kadar süre banyo yaptırmicaz?
1.ay aşısı basit bir aşıymış ebe öyle söyledi, ağrı ateş vs yapmazmış ki bizde hiç bi sıkıntısı olmadı. Banyo da yaptırabilirsin dedi.

Çok benzer bizim de uykular bölük pörçük aynı gaz damlasını kullanıyoruz , memede bence sancı girdiği için zorlanıyor ya da az geldiği için , çünkü ben önce biberonla yedirip sonra memeye alıyorum , yoksa memede ağlayıp kavga ediyor

Kızlar prima premium care kullanan var mı aranız da ? Bugğn sanki bebeğimin idrarı kokuyor gibi geldi öncesinde farketmedim hiç. Acaba bezin kendi kokusuyla birleşince mi kokuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
Biz kullanıyoruz canım aynen bezin kendi kokusuyla çiş birleşince kokuyor. Ama değiştirmeyi düşünmüyorum sızdırmıyor.

Kızlar çabuk sustu oğlum ama iğne girince çok ağladı karardı resmen, ilk kez böyle gördüm oğlumu. Evet gelecek ay aynı gün üç tane aşı olacakmışız, zor bir gün olcak, hayırlısıyla atlatırız inşallah. yesilus

Ah kıyamam kuzuma. Fitil şu mumsu olan mı, biz de yarın vericez yine kakasını yapmazsa Bir ayda 650 gram almışız sağlık ocağı az dedi. Çocuk doktoru hiç öyle bi şey demedi. Gerçi ödemi gittikten sonraki kilosuna göre 850 gr almış oluyor.

Bu ilk asi ates yapmaz. 2 aylikken yapilan ates yapabiliyor. 3 tane asi birden yapilacak 2 aylikken. Bacaklar ve koldan yapilacak. Hani su kolumuzda iz birakan asiyi yapacaklar.
Hemşire de öyle dedi. Bugün bir aşıda böyle ağladıysa bir ay sonrasını düşünemiyorum

Valla bizimkide hic istemedigim ama tek sustugu yer ayakta sallanmak ve orda uyumak oluyo yapisik yasiyoruz tuvalete bile kalkamiyorum. Dun aksam besiginde biraktim orda salladim aglasada almadim ama en fazla yarim saat uyudu

Anne sütünün yanında mama veren arkadaşlar 24 saatte kaç defada kaç cc veriyorsunuz, ben 5 defa 30 cc veriyorum, 60 cc verdiğim zaman kakasını yapma sıklığı azaldı, ama tekrar arttırıcam galiba, kilo alımı az dedi sağlık ocağı.

Bakalim bize ne diyecek ben bebek odakli gidiyorum baktim aglamiyo vermiyorum..en son iyi demisti saglikocagi ama mamayi bu hafta azalttim bir daha kilo takibine gitmem lazim..verirsem 60 cc veriyorum 30la doymuyor

Bakalim bize ne diyecek ben bebek odakli gidiyorum baktim aglamiyo vermiyorum..en son iyi demisti saglikocagi ama mamayi bu hafta azalttim bir daha kilo takibine gitmem lazim..verirsem 60 cc veriyorum 30la doymuyor
60 bizimkini zorluyordu biraz, içiyordu ama kusuyordu. Genelde 30 içtikten sonra peşinden bi 30 daha yapıyorduk. Uykusunu da güzel uyuyordu ama kaka olayı bütün düzenimizi altüst etti.

Gelenekmis sadece araştırdimda bende yıkadım bebeği 40 tas şu döktüm sadece taş toplayacak vaktim bile yok yanimdada kimse yok bide ben vakit bulup girebilirsem süper olucak

Bizde doğum kilosunun ustune 650 gr almıştık sağlık ocağı iyi dedi cocuk doktoru kem küm yaptı. 500 alanda normal 1000 gr alanda normal dedi ebe. Sonuçta ilk 2 haftada bebeklerin doğum kilosuna gelmesi bekleniyo ozaman kalan 2 haftada 650 gr az değil. Tabi başka topikte gordum 2 kilo alanda var

Kızlar prima premium care kullanan var mı aranız da ? Bugğn sanki bebeğimin idrarı kokuyor gibi geldi öncesinde farketmedim hiç. Acaba bezin kendi kokusuyla birleşince mi kokuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi ?
Bezle alakası oldugunu sanmıuorum ben sleepy kullanıyorum bez parfümsüz ama oğlumunda çişi kokuyor

Kızlar bugün sağlık ocağında aşı oldu oğlum. Ebe hanım Monovit D diye bir d vitamini verdi. Devlet 1 yaşına kadar böyle veriyormuş. Kullanan var mı?
Selamlar, saglik ocagindaki hemsire bize de monovit verdi ama icinde aycicekyagi filan oldugu icin ben ocean 400 iu aldim, gunde 1 damla veriyorum. Bir de icerigi temiz olan wellcare biliyorum. Tabi diger d vitaminlerine gore biraz pahali ama sık sık alinacak bir sey degil sonucta.

Bu kadar farklı bez kullanınca pişik olmadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…