Gaz damlasını kaç damla veriyorsunuz ? Ben günde 6 damla bir kez veriyordum ama bugün sabah 6 akşam 6 damla verdim

Elimdeki 2 numaralar bitsin minies deneyecegim aklimda o. Molfiksi begendim tavsiye ederim. Benim kizin zamanindaki gibi kötü degil baya yenilemis kendisini. Molfiksi sleepyden daha cok beğendim.

Bizimki en son fitille yaptı Hangi mamadan hangisine geçtiniz? Damla kakaya etki etmedi yani ama habire gaz çıkarttırıyor.
Aptamil kullanıyodum bugün hipp aldım, 2 kez hipp verdim, içine gaz damlası da attım. Henüz bi etkisi olmadı maalesef, bizimki gaz bile çıkarmıyor çok fazla. Böyle değildi, sarılığı artınca biz de mamayı artırdık, sonra böyle oldu. Hala sarılığı geçmediği için mama vermekten sakınamıyorum. En son çare doktor fitil vermişti onu veririm. Şu an tam 40 saat oldu yapmayalı

Siz oldunuz mu canım aşıyı? Huysuzluk ateş fln yapıyor mu merak ettim.
Bugün benimki de aşı oldu. Ebe hanım bu aşı ateş yapmaz ama önümüzdeki ay 3 tane aşı birden olacak o zaman ateş yapabilir dedi. Ben yine de calpol aldım. Şimdilik bi sıkıntı yok, bakalım gece ne olacak. Bizi hangi maceralar bekliyor :)

Bu kadar farklı bez kullanınca pişik olmadımı?
Simdilik sıkıntı olmadi sukur. Islak mendil degisimi pisik yapmadi ama kizartti. Islak mendil pisik yapacak sanirim. O nedenle islak mendil degistirmeyecegim.

Kızlar benim göğsümden kan geliyor napmam lazım
Aynısı canım yalnız değilsin

Bizimkide dogum kilosundan yaklasık 650gr almıs ama hastane cıkısından yaklasık 900gr almıs ve doktorda saglık ocagıda gayet normal dedi
Bilemedim

Bizim sarılık olduğu için çok veriyorum. Günde 6-7 defa 60 cc veriyorum. Bu yüzden kilo da aldı. Ben çok kilo alsın istemiyorum ama neyse ki normal sınırda, sarılık ne zaman bitecek bilmiyorum, o zaman azaltabilirim umarım

Açıkçası benim de içime çok sinmedi ne biliyim bedava dağıtılınca devlet tarafından insan bi şüpheye düşüyor. Ebe hanım her gün 3 damla ver dedi, her gün alınan bi şey değil mi bu?

Doktorlar ödem gittikten sonra alınan kiloyu baz alıyor, iyi almış hiç kafana takma benimki de bir ayda 800 küsür gram aldı (ödemi gitmiş kilosun göre) ebe gayet iyi dedi. Doktorumuz zaten illa çok kilo almalı modunda değil o da çok iyi dedi.

Canım sütün varsa mamayı azaltıp emzirmeyi arttırmaya çalış derim, çocuk aç olarak kuvvetle emdikçe sütü arttırıyor cidden. Hala aşırı bir sütüm yok ama mamayı azaltıp emzirmeyi sıklaştırdığımdan beri sütüm daha iyi. Ben günde 1 veya 2 sefer 60 cc veriyorum. Gece muhakkak emzirdikten sonra mama veriyorum 11 gibi bu sayede çok güzel derin uykuya dalıyor. Bana da 3-4 saat uyuma fırsatı oluyor.

Ben de aynısını deneyimledim, mamayı azalttığımdan beri sütüm arttı. Gece 3-4 saatlik uyku bana da çok iyi geliyor, hatta neredeyse o uyku sayesinde ayaktayım her gün

Canım çok teşekkür ederim zaman ayırmış yazmışsın Allah razı olsun, bugün annem yanımdaydı, 1,5 saatle başladım sonra 2 saat arayla emzirmeye çalıştım, kucakta oyalamaya çalıştık ama naparsak yapalım çok ağladı. Emzik de çok denedik ama tutmuyor bi türlü hatta aksine çok sinirleniyor 41 Yasin dağıtıyoruz belki birinin duası şifa olur diye, sizden de dua bekleriz güzel anneler...

Bizim de tam dört gün oldu, ve evet mamayı arttırdığım zaman başladı kakasını yapmamaya Aile hekimi de barsakları mamaya alışkın değil ki hazmedemiyor gibi şeyler söyledi.

Bizimkide dogum kilosundan yaklasık 650gr almıs ama hastane cıkısından yaklasık 900gr almıs ve doktorda saglık ocagıda gayet normal dedi
Bilemedim
Aynı gibi o zaman. Telaşlandırdılar beni ya az kalsın mamayı arttıracaktım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…