Bugün bana aile hekimi ve hemşire sık sık emzir dedi.Canım çok teşekkür ederim zaman ayırmış yazmışsın Allah razı olsun, bugün annem yanımdaydı, 1,5 saatle başladım sonra 2 saat arayla emzirmeye çalıştım, kucakta oyalamaya çalıştık ama naparsak yapalım çok ağladı. Emzik de çok denedik ama tutmuyor bi türlü hatta aksine çok sinirleniyor41 Yasin dağıtıyoruz belki birinin duası şifa olur diye, sizden de dua bekleriz güzel anneler...
Bizde 15 gunluguz gece uyanınca tekrar uyuyana kadar sabah oluyor emzir gaz çıkar altını değiştir tam uyudu derken bir kiyamet tekrar emzir tekrar gaz çıkar falan gece gündüz ayrımını hiç bilmiyor napcaz bilmiyorum bendeMerhaba arkadaşlar28. Günlük olduk bugün ve bebeğimiz gece uyumuyor,2 saatte uyanıyor, emziriyorum sonrasında gaz sancısı oluyor gazı çıkarmaya çalış, uyutmaya çalış derken sabah oluyor ve uykuya daldıktan 1 saat sonra uyanıyor.o bir saatlik uyku da mızıklama şeklinde oluyor. Gaz sancısı için sab simplex kullanıyoruz ama fayda görmedik gibi. Bir de emerken bazen çok hırslanıyor gibi sinirleniyor ve ağlıyor acaba sütüm mü yetmiyor die düşünüyorum ama kakasını normal yapıyor. Çok yorulduğumu hissediyorum.Rabbim bebeklerimizin sağlığını korusun. Sizin gece uykularınız nasıl?
Aynen ya benim şansıma elimde dünya kadar molfix var boy boy ve bende memnun kaldımElimdeki 2 numaralar bitsin minies deneyecegim aklimda o. Molfiksi begendim tavsiye ederim. Benim kizin zamanindaki gibi kötü degil baya yenilemis kendisini. Molfiksi sleepyden daha cok beğendim.
Az önce yarım fitil attık bakalım ne olacak. Off mama versek bi dert vermesek olmuyo aç kalıyor yavrucaklar. Allah sağlık, bol süt ve bebeklerimize güçlü emme refleksi versinBizim de tam dört gün oldu, ve evet mamayı arttırdığım zaman başladı kakasını yapmamayaAile hekimi de barsakları mamaya alışkın değil ki hazmedemiyor gibi şeyler söyledi.
Benimkinin sıklık derecesi 24 saatti nerdeyse, gece boyu bile Yanımda yatıyor, meme ağzından çıkınca ağlıyor, bir çözüm şart.Bugün bana aile hekimi ve hemşire sık sık emzir dedi.
Ayy süper ne güzelBugun bebem akilliydi. Emdi uyudu uyandi emdi uyudu. Esimle bolunmeden kahvalti yaptik, masayi toplayabildik. Aksam yemegini hazirlayabildim, salata bile yaptim (lukse giriyor), kahve keyfi yaptim. Sutumu sagabildim. Camasir katlayabildim. Yatak odasini toplayabildim. Oglen bi seyler atistirabildim. Hatta bir bolum dizi izleyebildim. Inanamiyorum Ust uste 2-3 saat uyuyan bebek ne guzelmis
Tek sorunumuz uyanikken hep aglamasi. Sizinkiler uyanikken aglamadan duruyor mu? Benimki en fazla 10 dk sonra aglamaya basliyor
Ben de en cok ondan korkuyorum. Benimki de cenesini titrete titrete agliyor yetisene kadar. Altini temizlerken ellerimi yikayip donene kadar bile katilarak agliyor.Ayy süper ne güzelevet benim ki de ağlıyor sık sık hatta bugün kızım güzelce uyurken lavaboya girdim , birden ağladı bende hemen gidemedim yanına en kısa sürede gitmeye çalıştım baya baya katılarak ağladı bir türlü yatıştıramadım çenesini titreterek ağladı Sonra yoruldu birden uykuya daldı . Yanına hemen gidemeyince güvensizlik oluşuyormuş
Böyle kutusuEki Görüntüle 2543203
Prima premium care bizimkinde pisik yapti minies aldim duzeldi primada higun pudra kokusuda var molfiksde fena degil ama miniesde fiyatina gore gayet kaliteliElimdeki 2 numaralar bitsin minies deneyecegim aklimda o. Molfiksi begendim tavsiye ederim. Benim kizin zamanindaki gibi kötü degil baya yenilemis kendisini. Molfiksi sleepyden daha cok beğendim.
Aynen uyandigi an aglamaya basliyor. Aglamada degil aglamayi bilmiyor direk ciglik atiyor bizimkiBugun bebem akilliydi. Emdi uyudu uyandi emdi uyudu. Esimle bolunmeden kahvalti yaptik, masayi toplayabildik. Aksam yemegini hazirlayabildim, salata bile yaptim (lukse giriyor), kahve keyfi yaptim. Sutumu sagabildim. Camasir katlayabildim. Yatak odasini toplayabildim. Oglen bi seyler atistirabildim. Hatta bir bolum dizi izleyebildim. Inanamiyorum Ust uste 2-3 saat uyuyan bebek ne guzelmis
Tek sorunumuz uyanikken hep aglamasi. Sizinkiler uyanikken aglamadan duruyor mu? Benimki en fazla 10 dk sonra aglamaya basliyor
ılık çayı pamuğa döküp silebilirsin. ama ben anne sütünü direkt damlattım anında geçiriyor.Kizlar kizimin sol gözünde surekli capak olusuyor ilk gunler bu kadar degilde bi kac gundur cogaldi. Doktor kayanatilip sogutulmus suyla silmemi soyledi ama artik surekli oluyor gozleri kapaniyor artik yavrumun.aranizda biyle bir durumu olan varmi. Netten arastirdim anne sutunun iyi gelecegini yazmislar simdi onunla sildim ama baska ne yapilabilirki
Oğlumun da vardı çapağı. Dakka başı anne sütüyle siliyodum yine de düzelmedi. Göz damlası verdi doktor, 2. Gün düzeldiKizlar kizimin sol gözünde surekli capak olusuyor ilk gunler bu kadar degilde bi kac gundur cogaldi. Doktor kayanatilip sogutulmus suyla silmemi soyledi ama artik surekli oluyor gozleri kapaniyor artik yavrumun.aranizda biyle bir durumu olan varmi. Netten arastirdim anne sutunun iyi gelecegini yazmislar simdi onunla sildim ama baska ne yapilabilirki
Sleepy taktım onda koku olmadı hatta bez değişiminde alt açmaya yaptı çişini onda da koku olmadı. Prima kullanmaya devam ediyorum yinedeBezle alakası oldugunu sanmıuorum ben sleepy kullanıyorum bez parfümsüz ama oğlumunda çişi kokuyor
Oyle deneyim birde insallah gecer kiyamiyorum acamiyor gozleriniılık çayı pamuğa döküp silebilirsin. ama ben anne sütünü direkt damlattım anında geçiriyor.
Damlanin adi ne acaba? Neyden kaynaklaniyomus doktor birsey soyledimi sizeOğlumun da vardı çapağı. Dakka başı anne sütüyle siliyodum yine de düzelmedi. Göz damlası verdi doktor, 2. Gün düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?