Kizlar benim kiz bugun hic uyumadi hala uyumuyor...surekli agliyor..kustu baya..derdini cozemedim karni tok alti temiz gram uyumadi ama aglamaktan

Aynı gibi o zaman. Telaşlandırdılar beni ya az kalsın mamayı arttıracaktım yine.
Evet evet aynı neredeyse özellikle sordum mama vereyim mi diye niye vereceksin gayet yetiyorsun dediler
Büyükdükce ihtiyacları artacak daha cok mama vereceksin zaten ama ben senin sütününde yetecegine inanıyorum emzirme süreni uzatsan pekalada arttırmana gerek kalmayabilir

Gazi da kac kez cikartti olabilit bugun bende suphelendim
Benim bebegim surekli gaz cikariyor ama gazi bitmiyor. Metsil bi ise yaramadi. Doktorun verdigi damlalar ise yaradi gibi. Artik saatlerce kivranmiyor cok sukur. Doktoruna danis istersen.

Eklentiler

• 3EC8B8CF-61E2-472E-9A05-F6DBB179682F.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 3769E9CD-CC93-405F-A4F3-2ECA6CE2598C.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 38
  • D5BD6327-AC14-4F56-9B8B-A4DF62E17846.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 76D36781-BFAE-494D-A041-123C5812536F.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
Bizimkinin de sol gözü akiyor ve capaklaniyor. Kendi sütümle ve çayla sildim.hatta sanırım sendin diyen kaynamış şu ile.bir de bak bebeklerin gözyaşı kanalları tıkalı olabilirmiş o yüzden masaj yapıyorum.azaldi akmasi ama hala akiyor.aglarken gözünden yaşlar akan bir oğlum var.biraz fazla ağlamış ise gözyaşı kuruyup hemen yapışıyor gözü

60 bizimkini zorluyordu biraz, içiyordu ama kusuyordu. Genelde 30 içtikten sonra peşinden bi 30 daha yapıyorduk. Uykusunu da güzel uyuyordu ama kaka olayı bütün düzenimizi altüst etti.
Bizimkine de her öğün mama verirken 3-4 günde bir kaka yapıyordu anne sütüne ağırlık verince hergün yapar oldu

Elimdeki 2 numaralar bitsin minies deneyecegim aklimda o. Molfiksi begendim tavsiye ederim. Benim kizin zamanindaki gibi kötü degil baya yenilemis kendisini. Molfiksi sleepyden daha cok beğendim.
Onu da ben deniyeyim o zaman bi

Damlanin adi ne acaba? Neyden kaynaklaniyomus doktor birsey soyledimi size
Damlanın ismi tobsin. Doktor olabilir yenidoğanlarda dedi. Hatta sağlık ocağında bi kadınla karşılaştım, onun da bebeğinde varmış damlayla geçmiş, doktoru hangisini vermiş bilmiyorum tabi. Bence doktoruna sor tekrar, bi damla deneyebilirsin. Yazık gerçekten gözlerini açamıyolar

Evet bende okudum anne sutu nispeten azaltti gibi sabah tekrar uygularim bakalim

Kızlar benim göğsümden kan geliyor napmam lazım

Aynısı canım yalnız değilsin
Bende de oldu 5-6 saat o göğüsümle emzirmedim sadece sağdım 1 kere bi süre sonra düzeldi. Ama çatlak oldu göğüs uçlarım ondan kanamış sanırım

Çapak sorununu biz de yaşıyoruz. Doktor masaj yapın dedi her emzirmede. Süt deneyip düzelen arkadaşlar olursa yazabilir mi? Bazı yerlerde süt zararlı yazıyor cunku

az önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
bebeğim huysuz huysuz habire meme istiyordu yaklaşık 21de uyanmsti yarı vizik mizk modunda 23 30 a kadar biraz meme az gazini al
kakara kikiri v.s. uykuya geçiş enstanteneleri v.s. istedikçe iki emme çekme
sonuç kuzum 23 30 civarı öyle böyle değil ağzından burnundan kustu inanamazsınız o kadar şey nerden geldi o değil yawrum kendine gelemedi ve tabi ben kafayı yedim tabi kocam faturayi bana kesti
"çocuğun fotolarını paylasma dedim sana"
paylastigim da sosyal medya v.s. değil
teyzeleri dayisi yakin arkadaşlarım

ömrümden birkacyili aklimdan baya hucreyi kaybettim
Allah yawrularimiza sağlıklı huzurlu uzun ömür versin Amin

Ben de en cok ondan korkuyorum. Benimki de cenesini titrete titrete agliyor yetisene kadar. Altini temizlerken ellerimi yikayip donene kadar bile katilarak agliyor.
Aynen benimki de öyle. Altını açınca eğer canı sıkılırsa nefesi kesilene kadar ağlıyor, altını toparlayamadan kucağıma aldığım çok oldu bazen de hiç sesini çıkarmıyor moduna göre

Burnundan mı
Ay cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…