Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi deyimini yaşamış çocuk resmen. Kıyamam ben ona. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Biberon kullananlar hangi marka nasil biberonlar kullaniyorlar acaba? Az akitan guzel biberon ariyorum.

29 günlük bizim de öyle. Damla kullandık geçmedi. Süt sürmeyin mikrobu besler dedi dr. Serum izotonikle siliyorum.

29 günlük bizim de öyle. Damla kullandık geçmedi. Süt sürmeyin mikrobu besler dedi dr. Serum izotonikle siliyorum.
Bircok kisi bu sorunu yasiyor anladigim kadariyla. Sut surdum ben ya zararli olabilecegini tahmin etmedim

Gecmis olsun. Bizimkide oyle birsey olsun tüm faturayi bana kesiyor nasil oluyor anlamiyorum cocuklari evet kiymetli ama suclusuda biz degiliz aksine onlardan daha cok dusunuyoruz kuzumuzu ama bir laf bile bizi su donemde zırıl zırıl aglatiyor farkinda degiller ne yazikki

Ben 3defa 90cc veriyorum bazen genede doymuyor aranıyor

Allahım korusun. Yavruları.Yazik yavrum da korkmuştur.
Eşlerin marifeti o hemen suçlu bulurlar

Bizimde oldu 2 defa çok değil ama bi miktar geldi nedense

Kızlar bu ara özellikle sol göğsüme yaklaştırıp emziremiyorum ya. Yani bizimki pozisyonunu beğenmeyip memeden uzaklaşmak istiyor ağlıyor falan. Anca uykudan yeni uyandıgında emzirebiliyorum. Varmı böyle bişi yaşayan cok saçma ama niyeyse 1 haftadır böyle bişi yaşar oldum

Canım çok geçmiş olsum bense yeni doğduğumuzda bir kaç kez yaşadım çok korktum

Geçmiş olsun canım nazarla ne ilgisi var bazen fazla inanıyoruz belirsizliklere , midesi rahatsız olmuştur

Kızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta

Var mı bir öneriniz? Sık sık değiştiriyorum krem sürüyorum ama niye oluyor anlamadım büyük oğlumda hiç olmazdı

Biberon kullananlar hangi marka nasil biberonlar kullaniyorlar acaba? Az akitan guzel biberon ariyorum.

Avent küçük cam biberon , tek delikli gayet memnunum , alternatifler de var aynı markanın ama cam olması kolay ısınmasını da sağlıyor dönüp dolaşıp aynı biberonu kullanıyorum

Mor desitin cok iyi geliyor
Bisimkinin boynu pişik oldu hatta yara bile olmus iki güne iyileştirdi

Hangi pozisyonda emziriyorsun bilmiyorum ama koltuk altı pozisyonunu dene istersen bi. Futbol topu pozisyonu da deniyor. Ben öyle rahat emziriyorum

Ya kizlar bilgisi olan var mi acaba benim bebegim kakasini kati yapmasa bile cok zorlanarak kipkirmizi ikinarak yapiyor. Doktora gunler sonra yaptigini soylemistim kabiz degil dedi. Bir digeri de fitil verdi. Fitille yaptiginda bile cocuk inleyerek kipkirmizi katilarak yapiyor nedeni ne acaba cok moralim bozuluyor.

Canım üzülme bizimde sık sık oluyor mavi hametan kullanıyorum iyi geliyor sanırım ciltleri baya hassas ıslak mendil uni baby bez ise prima kullanıyorum neden oluyo bende anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…