Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi deyimini yaşamış çocuk resmen. Kıyamam ben ona. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahaz önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
bebeğim huysuz huysuz habire meme istiyordu yaklaşık 21de uyanmsti yarı vizik mizk modunda 23 30 a kadar biraz meme az gazini al
kakara kikiri v.s. uykuya geçiş enstanteneleri v.s. istedikçe iki emme çekme
sonuç kuzum 23 30 civarı öyle böyle değil ağzından burnundan kustu inanamazsınız o kadar şey nerden geldi o değil yawrum kendine gelemedi ve tabi ben kafayı yedimtabi kocam faturayi bana kesti
"çocuğun fotolarını paylasma dedim sana"
paylastigim da sosyal medya v.s. değil
teyzeleri dayisi yakin arkadaşlarım
ömrümden birkacyili aklimdan baya hucreyi kaybettim
Allah yawrularimiza sağlıklı huzurlu uzun ömür versin Amin
29 günlük bizim de öyle. Damla kullandık geçmedi. Süt sürmeyin mikrobu besler dedi dr. Serum izotonikle siliyorum.Kizlar kizimin sol gözünde surekli capak olusuyor ilk gunler bu kadar degilde bi kac gundur cogaldi. Doktor kayanatilip sogutulmus suyla silmemi soyledi ama artik surekli oluyor gozleri kapaniyor artik yavrumun.aranizda biyle bir durumu olan varmi. Netten arastirdim anne sutunun iyi gelecegini yazmislar simdi onunla sildim ama baska ne yapilabilirki
Bircok kisi bu sorunu yasiyor anladigim kadariyla. Sut surdum ben ya zararli olabilecegini tahmin etmedim29 günlük bizim de öyle. Damla kullandık geçmedi. Süt sürmeyin mikrobu besler dedi dr. Serum izotonikle siliyorum.
Gecmis olsun. Bizimkide oyle birsey olsun tüm faturayi bana kesiyor nasil oluyor anlamiyorum cocuklari evet kiymetli ama suclusuda biz degiliz aksine onlardan daha cok dusunuyoruz kuzumuzu ama bir laf bile bizi su donemde zırıl zırıl aglatiyor farkinda degiller ne yazikkiaz önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
bebeğim huysuz huysuz habire meme istiyordu yaklaşık 21de uyanmsti yarı vizik mizk modunda 23 30 a kadar biraz meme az gazini al
sonuç kuzum 23 30 civarı öyle böyle değil ağzından burnundan kustu inanamazsınız o kadar şey nerden geldi o değil yawrum kendine gelemedi ve tabi ben kafayı yedimtabi kocam faturayi bana kesti
Sanırım Elwing6 dada vardiSezeryan dikişinin başında ip olan var mi?
Benimki de aynı ürkeklikten ziyade sancısı vardır yada aşı vurulan yer ağrıyordur diye düşünüyorum bacağında sertlik var çünkü
Bugün ağlayacaktım yorgunluktan hiç uyumadı, biberonla sütünü içiriyorum altını değiştir , kıyafetlerini değiştir , gazını çıkar , burnu biraz tıkanmış burnunu temizle , uzunca emzir , biraz sohbet hoşbeş pış pış uyku zamanı geliyor göğsümde sızlanıyor kavga ediyor bir süre sonra bayılıyor yerine koyuyorum boncuk gözler açılıyor sonra başlıyor ağlamaya yani herşeyini yeni yapmışım uykuyu atlayıp tekrar başa sarıyoruz 2-3 saat geçmiş oluyor çünkü , yorucuydu bağa umarım toparlanırlar biran önce
Ben 3defa 90cc veriyorum bazen genede doymuyor aranıyorAnne sütünün yanında mama veren arkadaşlar 24 saatte kaç defada kaç cc veriyorsunuz, ben 5 defa 30 cc veriyorum, 60 cc verdiğim zaman kakasını yapma sıklığı azaldı, ama tekrar arttırıcam galiba, kilo alımı az dedi sağlık ocağı.
Allahım korusun. Yavruları.Yazik yavrum da korkmuştur.az önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
Bizimde oldu 2 defa çok değil ama bi miktar geldi nedenseaz önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
Canım çok geçmiş olsum bense yeni doğduğumuzda bir kaç kez yaşadım çok korktumaz önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
Geçmiş olsun canımaz önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
Biberon kullananlar hangi marka nasil biberonlar kullaniyorlar acaba? Az akitan guzel biberon ariyorum.
Mor desitin cok iyi geliyorKızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Var mı bir öneriniz? Sık sık değiştiriyorum krem sürüyorum ama niye oluyor anlamadım büyük oğlumda hiç olmazdı
Hangi pozisyonda emziriyorsun bilmiyorum ama koltuk altı pozisyonunu dene istersen bi. Futbol topu pozisyonu da deniyor. Ben öyle rahat emziriyorumKızlar bu ara özellikle sol göğsüme yaklaştırıp emziremiyorum ya. Yani bizimki pozisyonunu beğenmeyip memeden uzaklaşmak istiyor ağlıyor falan. Anca uykudan yeni uyandıgında emzirebiliyorum. Varmı böyle bişi yaşayan cok saçma ama niyeyse 1 haftadır böyle bişi yaşar oldum
Avent küçük cam biberon , tek delikli gayet memnunum , alternatifler de var aynı markanın ama cam olması kolay ısınmasını da sağlıyor dönüp dolaşıp aynı biberonu kullanıyorum
Canım üzülme bizimde sık sık oluyor mavi hametan kullanıyorum iyi geliyor sanırım ciltleri baya hassas ıslak mendil uni baby bez ise prima kullanıyorum neden oluyo bende anlamıyorumKızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Var mı bir öneriniz? Sık sık değiştiriyorum krem sürüyorum ama niye oluyor anlamadım büyük oğlumda hiç olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?