Bejim ilk dogumda vardi. Doktor kontrolune gitmedin mi. Kontrole gidince dogumdan 1 hadta sonra doktor o ipleri koparip aldi. Hoc canin acimiyor. Sezeryan kesiginden kocaman bir plastik cikarmosti doktorum. En iyisi doktoruna got sorSezeryan dikişinin başında ip olan var mi?
Ben de anne sütü denedim de çok faydası olmadı. Kaynayıp soğumuş suyla sildim sürekli günde 5-6 kere öyle öyle azaldı bayaaKizlar kizimin sol gözünde surekli capak olusuyor ilk gunler bu kadar degilde bi kac gundur cogaldi. Doktor kayanatilip sogutulmus suyla silmemi soyledi ama artik surekli oluyor gozleri kapaniyor artik yavrumun.aranizda biyle bir durumu olan varmi. Netten arastirdim anne sutunun iyi gelecegini yazmislar simdi onunla sildim ama baska ne yapilabilirki
Bende lansinoh natural wave var baya ince ip gibi akıtıyor bastırınca, başka marka kullanmadım bilmiyorumBiberon kullananlar hangi marka nasil biberonlar kullaniyorlar acaba? Az akitan guzel biberon ariyorum.
Sudokremi dene canım istersen çok methediyorlarKızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Var mı bir öneriniz? Sık sık değiştiriyorum krem sürüyorum ama niye oluyor anlamadım büyük oğlumda hiç olmazdı
Diğer memeye verdiğin yönden (yani tersten) vermeyi denedin mi bazen çocuklar kafalarını bi yöne daha rahat çeviriyorlarKızlar bu ara özellikle sol göğsüme yaklaştırıp emziremiyorum ya. Yani bizimki pozisyonunu beğenmeyip memeden uzaklaşmak istiyor ağlıyor falan. Anca uykudan yeni uyandıgında emzirebiliyorum. Varmı böyle bişi yaşayan cok saçma ama niyeyse 1 haftadır böyle bişi yaşar oldum
Benim vardi sutur.kalmisti..cek gelir dedi gelmezse alirim.dedi doktorum cektim geldi.sende bi sor yine..Sezeryan dikişinin başında ip olan var mi?
Benim kızımda çok kızarıyor ve ıkınıyor gaz çıkarmak istediğinde. Doktora gittiğimiz de sordum. Poposuna baktı ve orda çatlaklar var dedi bende farketmiştim zaten. Hametan sürüyorum oralara ama hala geçmedi.Ya kizlar bilgisi olan var mi acaba benim bebegim kakasini kati yapmasa bile cok zorlanarak kipkirmizi ikinarak yapiyor. Doktora gunler sonra yaptigini soylemistim kabiz degil dedi. Bir digeri de fitil verdi. Fitille yaptiginda bile cocuk inleyerek kipkirmizi katilarak yapiyor nedeni ne acaba cok moralim bozuluyor.
Baz değiştitip bi deneyin bence hatta ıslak mendil kullanıyorsanız onun yerine pamuk kullanınKızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Var mı bir öneriniz? Sık sık değiştiriyorum krem sürüyorum ama niye oluyor anlamadım büyük oğlumda hiç olmazdı
Lansinoh kullanıyorum 3 çeşit ucu var yavaş orta ve hızlı akış olarak. Ben bilmeden almıştım ama anne memesine en yakın biberonlardan biriymiş bir de deliği var emzik kısmında ordan hava alıyor hava yutmasını engelliyormuş falan. Bir de dr brown's cam biberonunu kullandım mama verirken, alırken yorumlarını okumuştum bazı kullananlar çok akıttığını söylemiş ama bizde hiç akıtmadı onda da hava yutmasını önleyen başka bi sistem var. Ben ikisinden de memnun kaldımBiberon kullananlar hangi marka nasil biberonlar kullaniyorlar acaba? Az akitan guzel biberon ariyorum.
Canım doğumundan beri 3 ıslak mendildegistirdim. Ůni baby, sleepy ve ebebek markası baby and me. Ve uni baby, sleepy maalesef pişik yaptı bizde. Şu an baby me ve pamuklu suyla temizliğini yapıyorum. Pişik sorunu bitti. Birde şunu fark ettim. Asidik gıda tükettiğim zaman minicik pişik oluyor. Yemene icmene dikkat et derim. Domates, limon,sirke iceren gıdalar tüketmemeye çalış farkı göreceksin.Kızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Ayrıca inek sütü alerjisi olabilir bebeğinde. Bir kaç gün peynir süt yoğurt tüketimini azaltabilirsiniz. Bizimki alerjik maalesef ve kırmızı meyve sebze ve süt ürünleri tüketemiyorum. O da pişik sebebiymis doktorumuz söyledi.Kızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Öyleymiş ben de şaşırdım40 ı çıkınca mı oluyor adet?
Hepimize oluyoaz önce tam bir facia yaşadım ağlama krizim bitti henüz sakin lestim
bebeğim huysuz huysuz habire meme istiyordu yaklaşık 21de uyanmsti yarı vizik mizk modunda 23 30 a kadar biraz meme az gazini al
kakara kikiri v.s. uykuya geçiş enstanteneleri v.s. istedikçe iki emme çekme
sonuç kuzum 23 30 civarı öyle böyle değil ağzından burnundan kustu inanamazsınız o kadar şey nerden geldi o değil yawrum kendine gelemedi ve tabi ben kafayı yedimtabi kocam faturayi bana kesti
"çocuğun fotolarını paylasma dedim sana"
paylastigim da sosyal medya v.s. değil
teyzeleri dayisi yakin arkadaşlarım
ömrümden birkacyili aklimdan baya hucreyi kaybettim
Allah yawrularimiza sağlıklı huzurlu uzun ömür versin Amin
Hayirli olsun oncelikle gule gule oturunGünaydın arkadaşlar... En son tasinacagimi paylaşmıştım. 39 günlük bebeyle cumartesi günü taşındık. Annem, babam, erkek kardeşim yardıma gelmesine rağmen çok zormuş bebekle taşınmak.. 3 kişilik bir aile için fazla esyam var nakliyeci bile çift taşıma parası aldı. Cok yoruldum. Ve daha yerleşmeyi bekleyen 2 oda 1 salon kaldı. 4+1 dublekse taşındık. Her oda dolu. Kafayı yiyeceğim. İn çık basım dönüyor artık... Dün oğlum meme çok emdi. Asıl sormak istediğim şu gece 7 saat uyudu. Emmek için uyandiramadim. 42 günlük olduk. Sancısı ağlaması falan da yok. Normal midir bu durum? Akşam 9dan gece 4e kadar kalkmadı. Altını falan aldım bu aralarda ama uyanmadı. Korktum biraz.... Sizin de başınıza geldi mi? Normalde maksimum 4.5 saat aralıksız uyurdu. 7 saat olunca gece evhamlandim...
Kızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
Ben de araştırıp dün onu sipariş vermiştim iyi bari ya inşallah fayda ederMor desitin cok iyi geliyor
Bisimkinin boynu pişik oldu hatta yara bile olmus iki güne iyileştirdi
Canım üzülme bizimde sık sık oluyor mavi hametan kullanıyorum iyi geliyor sanırım ciltleri baya hassas ıslak mendil uni baby bez ise prima kullanıyorum neden oluyo bende anlamıyorum
Sudokremi dene canım istersen çok methediyorlar
Baz değiştitip bi deneyin bence hatta ıslak mendil kullanıyorsanız onun yerine pamuk kullanın
Benim bebeğim de ilk doğduğunda pişik oldu bez değiştirdim geçti çok şükür. Krem de mustela kullanıyorum. İnşallah geçer en kısa sürede
Canım doğumundan beri 3 ıslak mendildegistirdim. Ůni baby, sleepy ve ebebek markası baby and me. Ve uni baby, sleepy maalesef pişik yaptı bizde. Şu an baby me ve pamuklu suyla temizliğini yapıyorum. Pişik sorunu bitti. Birde şunu fark ettim. Asidik gıda tükettiğim zaman minicik pişik oluyor. Yemene icmene dikkat et derim. Domates, limon,sirke iceren gıdalar tüketmemeye çalış farkı göreceksin.
Ayrıca inek sütü alerjisi olabilir bebeğinde. Bir kaç gün peynir süt yoğurt tüketimini azaltabilirsiniz. Bizimki alerjik maalesef ve kırmızı meyve sebze ve süt ürünleri tüketemiyorum. O da pişik sebebiymis doktorumuz söyledi.
Kaka yaptığında sıcak suyla poposunu yıkamanı tavsiye ederim , ıslak mendil olarak ne kullanıyorsun
günaydın, hayırlı olsun yeni evin hep güzellikler getirsin ağız tadıyla oturunGünaydın arkadaşlar... En son tasinacagimi paylaşmıştım. 39 günlük bebeyle cumartesi günü taşındık. Annem, babam, erkek kardeşim yardıma gelmesine rağmen çok zormuş bebekle taşınmak.. 3 kişilik bir aile için fazla esyam var nakliyeci bile çift taşıma parası aldı. Cok yoruldum. Ve daha yerleşmeyi bekleyen 2 oda 1 salon kaldı. 4+1 dublekse taşındık. Her oda dolu. Kafayı yiyeceğim. İn çık basım dönüyor artık... Dün oğlum meme çok emdi. Asıl sormak istediğim şu gece 7 saat uyudu. Emmek için uyandiramadim. 42 günlük olduk. Sancısı ağlaması falan da yok. Normal midir bu durum? Akşam 9dan gece 4e kadar kalkmadı. Altını falan aldım bu aralarda ama uyanmadı. Korktum biraz.... Sizin de başınıza geldi mi? Normalde maksimum 4.5 saat aralıksız uyurdu. 7 saat olunca gece evhamlandim...
Avent kullaniyoruz biz gayet memnunuzBiberon kullananlar hangi marka nasil biberonlar kullaniyorlar acaba? Az akitan guzel biberon ariyorum.
Bez markasini degistirin bizimkinide prima premium care pisik yapti daha ilk gunden 2. Gun molfiks ve minies aldim onlarla devam.ediyoruz pisik kalmadiKızlar ya bez olarak molfix pure and soft kullanıyorum aslında çok da memnunun ama daha birkaç günlükken ufak ufak pişik başlamıştı önemsememiştim bepantol sürüyordum ama fayda etmiyordu sonra baktım çoğalıyor zeytinyağı kullandım birkaç gün sonra sünnet oldu flan derken onu da süremedim ama az önce altını değiştirirken baktım iyice artmış bayağı ciddi boyutta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?