Bejim ilk dogumda vardi. Doktor kontrolune gitmedin mi. Kontrole gidince dogumdan 1 hadta sonra doktor o ipleri koparip aldi. Hoc canin acimiyor. Sezeryan kesiginden kocaman bir plastik cikarmosti doktorum. En iyisi doktoruna got sor
Gittim doğumdan sonra hatta dikisimde sıkıntı olmuştu akıntı olmuştu bi süre daha tedavi gördüm. Ipi sordum dün kendiliğinden düşer yada erir dedi. Duruyo ama. Benim dikisim ara ara kizariyo bi türlü düzeltemedim. Çok terliyorum ve göbek katından galiba. Kontrole gitmeliyim ama dişim de berbat. Dokuluyorum

Emzirdikçe gaz oluyor gaz çıkarınca tekrar emziriyorum yineleyen gaz..alışır da döngü. Bugün bölük bölük 3 saat uyudum, gündüz uyusak belki daha dinç oluruz ama ben gündüz uyuyamıyorum. Bu bir süreç inşallah düzene girer.

Kızlar bu “Bebek Uyutucu” programında “Yol Sesi” var
Benim kız onu açınca iptal bi de elim çarpmıştı tamamen tesadüfi farkettim
Bu çocuklar ses istiyor haftasonu da onca konuşma sesleri içinde uzun uzun uyudu maşallah
Biz yalnız evlerimizde ne yapacağız sessiz
Nasıl alıştıracağız ki

Canım benim kızımda gece uykusunu seviyor ellemesem 7-8 saat uyur belki. Doktor 4 saat bekle uyanmazsa 4 saat sonunda kaldır emzir dedi ben de o şekilde yapıyorum.

Çapak sorununu biz de yaşıyoruz. Doktor masaj yapın dedi her emzirmede. Süt deneyip düzelen arkadaşlar olursa yazabilir mi? Bazı yerlerde süt zararlı yazıyor cunku
Soğumuş çayla sil demişti doktor bana. Faydasını gördüm. Demlikte soğuyan çaydan pamuğa döküp siliyordum 2 günde geçti. 2 defa oldu doğumdan beri.

Şimdi siz söyleyince ben de indirdim programı süpermiş ya çok teşekkürler

Sarılığı kan alıp mu kontrol ediyorlar? Bizimkine yüzü sarı duruyor dediler ama kanında çıkmıyor.

Ben 3defa 90cc veriyorum bazen genede doymuyor aranıyor
Maşallah canım sütün nasıl peki? Benim yeni yeni arttı. Ondan sanırım çok geliyor, 60'ı içerken yoruluyor sonrasında kusabiliyor. Sağlık ocağı az kilo almış deyince moralim bozuldu, sık sık emzir dediler. Peki hangi mamayı kullanıyorsun, tuvalete çıkma sorunu var mı? Bizimki yine 4. gün hala yapmadı.

T tuboz ben kızımda çok yaşıyordum onu yatarken kusunca burnundan geliyordu çok korkuyordum sürekli oluyordu. Doktora sorduğumda mutlaka gazını çıkart zaten çıkartıyordum gerçi birde kafasini hafif yükselt uyurken demişti yastık değil, mesela beşiğinin yatağının baş kısmının altına birşey koy hafif yükselsin, ben bir süre oyle yaptim gercekten faydasi oldu insallah tekrarlamaz ama olurda tekrarlarsa oyle yap

Ben bir saat memede tutuyorum yeri geliyor ama uyuyor bizimki memede, bazen uyandıramıyorum, kuvvetlimde çekmiyor.

Maşallah de annesi Uyanıkken ağlıyor tabi, ya uyuyacak ya meme emecek, uyanık öyle dursa dursa 5 dk en fazla. Sonra kucak ister meme ister, ister de ister.

Sarılığı kan alıp mu kontrol ediyorlar? Bizimkine yüzü sarı duruyor dediler ama kanında çıkmıyor.
Tabi tabi kan alındı. Şöyle ki, doktor gördü oğlumu sarılığı var, uzamış sarılık bu dedi bir sürü kan aldılar, dış lab. Gönderdiler bi de karın ultrasonu çektiler. Tahliller iyi çıktı. Tabi ki karaciğer enzimleri yüksek. Bu tahlillerden 4 gün sonra tekrar gittim doktora, sarılığı azalmış test yapmayalım ama 2.-3. Aya kadar devam eder, artarsa tekrar gel dedi. Gözünden takip ediyorum ben de. Eğer bebeğin kanında sarılık görünmüyosa o zaman değildir, sence nasıl peki, en çok gözlerinin akından belli oluyor

Bi de bunlar geçen hafta oldu, yani mete 25-26 günlüktü. Bugün 33 günlük. Hala geçmedi sarılığı, azaldı ama geçmedi, işte gözünün akından anlıyorum daha çok

Gece uyuyamayan arkadaşlar bebekleriniz uyuyunca gündüz uyumuyor musunuz benim gibi herkes burada

Göz çapaklanmasını soran arkadaş vardı mesajı bulamadım. Göz pınarından burun köküne doğru o emerken bastırarak masaj yaparsanız kısa sürede açılır inşallah. Göz kanalı tıkalı olduğu için oluyor. Anne sütü damlatmak da iyi geliyor. Çapak oldukça steril bir ıslak pamukla sık sık silin

Saka gibi kiyameti kopartan cocuk su muzikleri duydugu an tık diye kesiliyo aglamasi..ve uykuya geciyo sakinlesiyo siddetle tavsiye ediyorum..ya da bizim kizdan bir muzisyen doguyor

Eklentiler

• Screenshot_20191008-112643_Spotify.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 72
Dün benim de dikkatimi çekti gözünün akı çok beyaz değil gibi geldi, sağlık ocağındaki dr yüzü sarı gibi ama vücudunda yok dedi. Ben riski atlattık sanıyordum şaşırdım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…