SupriseLove ben avent kullandım başta ama çok hızlı akıyor, meme reddine sebep olacaktı nerdeyse ve hava yutuyor çocuk. Dr browns doğal akış cam biberon aldım 150 cc, anti kolik özelliği var gaz yapmasın diye, daha memnun kaldım, fiyatı yüksek cam olanın ama pp olan çeşitleri daha uygun fiyatlı. Bir de tommee tippee varmış onu da çok öneriyorlar anne memesine yakınmış ve yine anti kolik özellikte.Avent kullaniyoruz biz gayet memnunuz
Bez markasini degistirin bizimkinide prima premium care pisik yapti daha ilk gunden 2. Gun molfiks ve minies aldim onlarla devam.ediyoruz pisik kalmadi
SupriseLove ben avent kullandım başta ama çok hızlı akıyor, meme reddine sebep olacaktı nerdeyse ve hava yutuyor çocuk. Dr browns doğal akış cam biberon aldım 150 cc, anti kolik özelliği var gaz yapmasın diye, daha memnun kaldım, fiyatı yüksek cam olanın ama pp olan çeşitleri daha uygun fiyatlı. Bir de tommee tippee varmış onu da çok öneriyorlar anne memesine yakınmış ve yine anti kolik özellikte.
Canim sen aventn yenidoganini mi kullandinSupriseLove ben avent kullandım başta ama çok hızlı akıyor, meme reddine sebep olacaktı nerdeyse ve hava yutuyor çocuk. Dr browns doğal akış cam biberon aldım 150 cc, anti kolik özelliği var gaz yapmasın diye, daha memnun kaldım, fiyatı yüksek cam olanın ama pp olan çeşitleri daha uygun fiyatlı. Bir de tommee tippee varmış onu da çok öneriyorlar anne memesine yakınmış ve yine anti kolik özellikte.
aaa olur mu benim kvye göre çocuk üşütüyor göz kanalı falan hikayeGöz çapaklanmasını soran arkadaş vardı mesajı bulamadım. Göz pınarından burun köküne doğru o emerken bastırarak masaj yaparsanız kısa sürede açılır inşallah. Göz kanalı tıkalı olduğu için oluyor. Anne sütü damlatmak da iyi geliyor. Çapak oldukça steril bir ıslak pamukla sık sık silin ☺
homur homur biseyler söylüyo sanki dimi hahahaBir de aglarken konusuyo gibi oluyo emzigi agzina verince cok komik cok guluyoruz..
Avent yenidoğan anne memesine en yakın diye bir şey sattılar alakası yok dokunmadan neredeyse fir fir gelecek çocuğum meme tutmadı ondan sonra sakin ola onu alma. Medela marka bir biberon aldık çekmeden gelmiyor nispeten memeye daha benzer arada meme de tutmaya başladı. Ama hiç bir biberon alakası yok göğüslere benziyor falaj palavra satis stratejisi imis olan bizim.bebeklere oluyorIyi fikir, deneyecegim.
Sen de anlarsın biraz sarı olup olmadığını. İçinde şüphe varsa tekrar bi tahlil yaptır derim doktoruna gidip. Bi de zaten çok olsa sarılığı uyanmak nedir bilmez, çok zor uyandırıyodum ben daha yüksekken değerleri. Şimdi en azından kendi kendine uyanıyo, sonra da uyumak bilmiyo gerçi o ayrı :) senin bebeğinde de belki hafif olarak vardır, çok olsa mutlaka anlarsın gözünden ya da burnundan vs.Dün benim de dikkatimi çekti gözünün akı çok beyaz değil gibi geldi, sağlık ocağındaki dr yüzü sarı gibi ama vücudunda yok dedi. Ben riski atlattık sanıyordum şaşırdım açıkçası.
Ya ben de dr browns kullanıyorum, 150 cc aynen içindeki aparat yeşil, 60-65 lira gibi bi fayatı vardı. O mu seninki de? Bu bizim biberon bebek emmeden de akıtıyo bu yüzden de süt içerken ağzından da akıyo çocuğun. Yani emmeden kendiliğinden akması normal mi sence? Seninki de öyle mi acaba bizde mi sorun varSupriseLove ben avent kullandım başta ama çok hızlı akıyor, meme reddine sebep olacaktı nerdeyse ve hava yutuyor çocuk. Dr browns doğal akış cam biberon aldım 150 cc, anti kolik özelliği var gaz yapmasın diye, daha memnun kaldım, fiyatı yüksek cam olanın ama pp olan çeşitleri daha uygun fiyatlı. Bir de tommee tippee varmış onu da çok öneriyorlar anne memesine yakınmış ve yine anti kolik özellikte.
İki saat uyuyor onda da ne yapacağımı şaşırıyorumGündüz uyuyorsa iyiymiş :)
Valla bizimki her yere işiyor :) kendi kafasına işemişliği var evladımın :) alt açma bezini geçip çarşaflara işiyor, bezinin yanından pipisini fıttırıp kıyafetlerine yatağına, tam altını açıyorum kolumuza bacağımıza, banyosu bittiğinde sardığım havluya işiyor. Sürekli işiyor :)))Oglusu olan hanımlar, alt değiştirirken sizinkiler de işiyor mu ben her alt açtığımda daha kapamadan temizliğini yaparken veya bir an ansızın yolluyor normal mi bu durum benimkine mi ozel acinca rahatiyor mu
Benimki cam, 160 TL'ye almıştım. Emmeden akıtmıyor, sadece bizimki ağzında biriktiriyor bazen hızlı çekip, o zaman akıtıyor emerken. Tommee tippee'yi de merak ediyorum ama şuan memnunum kullandığımdan.Ya ben de dr browns kullanıyorum, 150 cc aynen içindeki aparat yeşil, 60-65 lira gibi bi fayatı vardı. O mu seninki de? Bu bizim biberon bebek emmeden de akıtıyo bu yüzden de süt içerken ağzından da akıyo çocuğun. Yani emmeden kendiliğinden akması normal mi sence? Seninki de öyle mi acaba bizde mi sorun var
Annem de aynısını söylüyor başını üşütünce olur diyeaaa olur mu benim kvye göre çocuk üşütüyor göz kanalı falan hikaye
homur homur biseyler söylüyo sanki dimi hahaha
Benim gibi sarı tenli galiba bizimkiSen de anlarsın biraz sarı olup olmadığını. İçinde şüphe varsa tekrar bi tahlil yaptır derim doktoruna gidip. Bi de zaten çok olsa sarılığı uyanmak nedir bilmez, çok zor uyandırıyodum ben daha yüksekken değerleri. Şimdi en azından kendi kendine uyanıyo, sonra da uyumak bilmiyo gerçi o ayrı :) senin bebeğinde de belki hafif olarak vardır, çok olsa mutlaka anlarsın gözünden ya da burnundan vs.
Benim kızım da sadece anne sütü alıyor iki gün kakasını yapmadığı oluyor.Benşm yediklerimin etkilediğini düşünüyorum. Kayısı komposto içiyorum hatta bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum ki rahat yapsın diye. Sizde deneyin belki faydası olur. Hipp combiotic kullandım ben ilk doğduğu zamanlar sarılıktan dolayı ve o zamanlar günde 4-5 kere yaptığı oluyordu. Bence sizde mama değiştirin.Maşallah canım sütün nasıl peki? Benim yeni yeni arttı. Ondan sanırım çok geliyor, 60'ı içerken yoruluyor sonrasında kusabiliyor. Sağlık ocağı az kilo almış deyince moralim bozuldu, sık sık emzir dediler. Peki hangi mamayı kullanıyorsun, tuvalete çıkma sorunu var mı? Bizimki yine 4. gün hala yapmadı.
Evet avent natural 120 ml cam biberon, yenidoğan için araştırıp aldık. Aslında ben direkt antikolik alırdım da geçici olarak alalım sonra internetten bakarız dedim dr Brown's uygun fiyata.Canim sen aventn yenidoganini mi kullandin
Nerden açıyorsun canım?Saka gibi kiyameti kopartan cocuk su muzikleri duydugu an tık diye kesiliyo aglamasi..ve uykuya geciyo sakinlesiyosiddetle tavsiye ediyorum..ya da bizim kizdan bir muzisyen doguyor
Hipp combiotic denemeyi düşünüyorum ben de. Kayısı kompostosu benim de aklıma geldi, deneyeyim.Benim kızım da sadece anne sütü alıyor iki gün kakasını yapmadığı oluyor.Benşm yediklerimin etkilediğini düşünüyorum. Kayısı komposto içiyorum hatta bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum ki rahat yapsın diye. Sizde deneyin belki faydası olur. Hipp combiotic kullandım ben ilk doğduğu zamanlar sarılıktan dolayı ve o zamanlar günde 4-5 kere yaptığı oluyordu. Bence sizde mama değiştirin.
Yemek yiyip uyu derim :)İki saat uyuyor onda da ne yapacağımı şaşırıyorumyemek mi yesem uyusam mı ben bunu düşünürken uyanıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?