Avent kullaniyoruz biz gayet memnunuz

Bez markasini degistirin bizimkinide prima premium care pisik yapti daha ilk gunden 2. Gun molfiks ve minies aldim onlarla devam.ediyoruz pisik kalmadi
SupriseLove ben avent kullandım başta ama çok hızlı akıyor, meme reddine sebep olacaktı nerdeyse ve hava yutuyor çocuk. Dr browns doğal akış cam biberon aldım 150 cc, anti kolik özelliği var gaz yapmasın diye, daha memnun kaldım, fiyatı yüksek cam olanın ama pp olan çeşitleri daha uygun fiyatlı. Bir de tommee tippee varmış onu da çok öneriyorlar anne memesine yakınmış ve yine anti kolik özellikte.

Cok tesekkurler canim bakayim hemen hic gazimiz bitmiyor hep kivraniyor hem biberon hem de mama arayisindayim cok uzuluyorum kuzumu oyle gorunce

Canim sen aventn yenidoganini mi kullandin

aaa olur mu benim kvye göre çocuk üşütüyor göz kanalı falan hikaye
Bir de aglarken konusuyo gibi oluyo emzigi agzina verince cok komik cok guluyoruz..
homur homur biseyler söylüyo sanki dimi hahaha

Iyi fikir, deneyecegim.
Avent yenidoğan anne memesine en yakın diye bir şey sattılar alakası yok dokunmadan neredeyse fir fir gelecek çocuğum meme tutmadı ondan sonra sakin ola onu alma. Medela marka bir biberon aldık çekmeden gelmiyor nispeten memeye daha benzer arada meme de tutmaya başladı. Ama hiç bir biberon alakası yok göğüslere benziyor falaj palavra satis stratejisi imis olan bizim.bebeklere oluyor

Sen de anlarsın biraz sarı olup olmadığını. İçinde şüphe varsa tekrar bi tahlil yaptır derim doktoruna gidip. Bi de zaten çok olsa sarılığı uyanmak nedir bilmez, çok zor uyandırıyodum ben daha yüksekken değerleri. Şimdi en azından kendi kendine uyanıyo, sonra da uyumak bilmiyo gerçi o ayrı :) senin bebeğinde de belki hafif olarak vardır, çok olsa mutlaka anlarsın gözünden ya da burnundan vs.

Ya ben de dr browns kullanıyorum, 150 cc aynen içindeki aparat yeşil, 60-65 lira gibi bi fayatı vardı. O mu seninki de? Bu bizim biberon bebek emmeden de akıtıyo bu yüzden de süt içerken ağzından da akıyo çocuğun. Yani emmeden kendiliğinden akması normal mi sence? Seninki de öyle mi acaba bizde mi sorun var

Oglusu olan hanımlar, alt değiştirirken sizinkiler de işiyor mu ben her alt açtığımda daha kapamadan temizliğini yaparken veya bir an ansızın yolluyor normal mi bu durum benimkine mi ozel acinca rahatiyor mu
Valla bizimki her yere işiyor :) kendi kafasına işemişliği var evladımın :) alt açma bezini geçip çarşaflara işiyor, bezinin yanından pipisini fıttırıp kıyafetlerine yatağına, tam altını açıyorum kolumuza bacağımıza, banyosu bittiğinde sardığım havluya işiyor. Sürekli işiyor :)))
Altını hemen açıyor musun? Açma, yani bantları aç, ıslak mendil-pamuk artık ne kullanıyosan onu hemen pipisine sür zaten bi üşüme geliyo, sonra bezi elinle kapat, bantlama yani ferah kalsın. Öyle işesin sonra altını değiştir.
Not: bu taktik bende işe yaramıyor, geçen gün öyle rahat şekilde 10 dakika bekledim resmen, dedim artık yapmıştır yeni bez takayım, kirli bezi altından alır almaz üstüme yaptı :))) sen yine de bunu dene :)

Benimki cam, 160 TL'ye almıştım. Emmeden akıtmıyor, sadece bizimki ağzında biriktiriyor bazen hızlı çekip, o zaman akıtıyor emerken. Tommee tippee'yi de merak ediyorum ama şuan memnunum kullandığımdan.

Benim gibi sarı tenli galiba bizimki İki üç saatte uyanıyor maximum. Takip etmek gerek haklısın.

Benim kızım da sadece anne sütü alıyor iki gün kakasını yapmadığı oluyor.Benşm yediklerimin etkilediğini düşünüyorum. Kayısı komposto içiyorum hatta bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum ki rahat yapsın diye. Sizde deneyin belki faydası olur. Hipp combiotic kullandım ben ilk doğduğu zamanlar sarılıktan dolayı ve o zamanlar günde 4-5 kere yaptığı oluyordu. Bence sizde mama değiştirin.

Canim sen aventn yenidoganini mi kullandin
Evet avent natural 120 ml cam biberon, yenidoğan için araştırıp aldık. Aslında ben direkt antikolik alırdım da geçici olarak alalım sonra internetten bakarız dedim dr Brown's uygun fiyata.

Hipp combiotic denemeyi düşünüyorum ben de. Kayısı kompostosu benim de aklıma geldi, deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…