İnşallah biz ara verdigimiz (3saate yakın uyudu) savasa iki saattir devam ediyoruz bakalım bu raund kac saat sürecek :))
Ay cok zor cocuk cok aglayinca. Biz ilk defa dün ?yasadik bu aglama uyumama huzursuz olma durumunu. Meger kakasini yapamamis. Gun asiri yapiyirdu dun yapti diye tekrar yapacagi aklima gelmedi. Usutmus karni da agridi sanirim. Zeytinyagi ile karnini ovdum hafifce. Yapti 2 bez dolusu rahatladi sonra.. bu defa da uyku saati sapti diye huzursuz.
Ama ben gergindim benim gerginligim bebege gecti . Es kisisi yemek hep gec saate kaliyor dedi durdu. Ya mubarek, tum gun beraber disaridaydik eve birlikte girdik, sen kizi yikadin ben de oglani emzirdim ustune sut sagdim. Ne ara yemek yapayim. Banyo su icinde kalmis vileda tutuver yok onu da yaomkyor ama bana yardim ediyormus nasil ediyorsa. Bebek agliyo adam bebek tutuyor ben utu yapiyorum. Kesecektim butun gomleklerini. Bebegi kundakladim sardim oyle uyudu.
Siz ne yaptiniz simdi uyuyor mu bebek

Ay daha ne olsun öglene kadar baktıracak biri var
Gecen annemde kaldım öyküyle 4saat uyudular 4saat ya hamileyken bile bu kadar uzun uyumamıştım eşimde yoktu o kadar şifa gibi gelmişti ki ne dua ettim
Buarada biberon sen ne kullanıyordun sorucaktım ne zamandır

Eşim de korkuyor gencine kaçmasından

Bizimki de huysuz bugün, 3. gün oluyor kaka yapmayalı.

2.30-5.45 aradı uyudu
Şimdi emiyor memede dalıyır uyanıyor bunada razıyım dün memede bile uyumuyordu buna bile şükür kalsın yüz saat kucagımda valla hiç şikayet etmeyecegim kucakcı falan diye

Senin beben maşallah melek ya
Eşin hiç yemek yapamıyor mu niye herseyi sana yıkmış böyle

Daha nefes almayı tam bilmiyorlar
Bizimkide arada hıııııı hııııııı diye uzunca tıkanmış gibi sesler cıkarıyor

Cok yorgunmus artik vucudu kaldirmiyormus bla bla.. bla.. 1 haftadir 5te bebegi doyursun diye kaldırmıyorum yok. Adam cok yorgunmus. Git doktora baktir hormon vitanim ne varsa dedim. Adam gibi saglikli beslen dedim. 6.30 da evden cikiyo aksam 6da eve giriyor. Isi stresliymis. Dedim senin isin yıllardır stresli ve her gecen gun daha cok sikayet ediyon. Artik hic bir yere yetemiyormus. Ya ben mizseni yoruyorum dedim. Anasi da hasta ya benimkinin. Ben seni yormuyorum dedim. Tamam sana bisey demkyorum yardim?ediyorum diyor. Ne yardimi ya. Senin?yardim dedigin herseyi ben zaten yapiyordum ustune ise de gidiyordum dedim.
Simdi bebegi birakip is guc yapamkyorum ve dun cok kotu kivrandi bebis. Kabiz falan değil mukuslu pelteli bir kaka yapti acaba ishal mi oldu dedim.
Dun kaynanaya da ugradik dipcik gibi madallah. Sadece kolu kirik. Eski haline donmus kadin ama kizina deli gibi naz yapiyor. Gorumcem ile konusunca kaynana hepten kendini salmis dedim ama oyle degil iyilesmis. 2 aydir hafta ici aksam annesinde kaliyor bez bagliyor. Kadin lazimlik kullaniyor. Ben şok ustune şok yasadim. Kaynanama dedim artik wc kullan. Hava gunesli cik bahceye. Neymis dusmekten korkuyormus. Cikti bahceye falan ama yok bende hic kredisi kalmadi.
Rsim yemek yapabilir ama cok yavas yapiyor. Haftasonları ona dokunmasinlar 2lere 3lere kadar uyusun istiyor ama oyle bi dunya yok. Sabah hafta sonlari kizi kursa birakiyor. Gece de gec yatinca yorgun olmasi normal. Git yat demi ama.

Kaynanan bez mi baglatıyor
Cok afedersin ama oha
Ayagını kırmamısmıydı ben mi yanlıs yeri hatırlıyorum

Herşeyin fazlası zarar

4 tane emziği var bizimkinin hic birini tutmuyor
Dün artık eşim cocugun katılmasını saglamak suretiyle hepsini bi daha denedi arayla ama yok almayan almıyor demekki
Bir arkadaş süte bulayıp buzluğa atma yöntemini demişti.Uygulamis mi acaba ise yararsa sen de denesen.

Kesinlikle haklisin. Ben de istenmeden edilen yardimlara karsiyim. Yardimin da olculu olmasi gerektigini dusunuyorum. Yarin bir gun o yardim doner seni bulur cunku. Dogumdan sonra eve gecince eltim bikac gece bizde kaldi yardim etmek icin. Sagolsun cok yardimi dokundu. Kv gelince ay ne guzel onun da kokusunu aldi simdi, ona da arzu anne der falan demeye basladi. Ne munasebet! Benim cocugum niye baskasina anne diyecekmis. Yok efendim kendi kizlarinin cocuklarina da cok bakmismis, onlar ona arzu anne dermis bilmemne. Kendi kizlari gibi beceriksizim, ya da basimdan aticam sandi galiba. Bi de baktim eltim 2 gun bende kaldi diye evime karismaya baslamis. Ama direkt bana soylemiyor, gorumcelerimi arayip soyluyor ay abla acaba sunu da soyle mi yapsalar falan diyor. O zaman anladim samimiyetsiz oldugunu. Benim ablalarim ondan bin kat daha cok yardim etti bana. Teyze olduklari halde ay bize de anne der deme hadsizliginde bulunmadilar. Isime de karismadilar hic, yardimlarini ettiler cekildiler. Ama baskasi hemen triplere giriyor iki yardim edince. Ben mesafemi koydum artik, yardim falan zaten ben hic istememistim ama artik kendisi yardim edeyim dediginde ihtiyacim yok diyorum. Kv de arayip arzu'yu cagir arada, cok gelmek istiyor, bebegi cok seviyor ama cekiniyor biraz sen cagir diyor. Valla o hakki kaybettiniz. Cagirayim da bebegimi arzu buyuttu olsun.

Bir arkadaş süte bulayıp buzluğa atma yöntemini demişti.Uygulamis mi acaba ise yararsa sen de denesen.
Buzluga atmadan denedim kenardaki sütleri yalayıp geri attı agzından gene kıyameti kopardı
Siz kimi kandırıyorsunuz der gibi

Benimki her akşam kahveye gidiyor.sabah öğle tost yapıyorum,bebekle anca o oluyor ona söylenecek gibi oldu,sen yap beğenmediysen dedim tık yok.Aksam gene dışarıda bu.Bebegi rahatlat kızı yıka,tara bebek ağlasın geri bebeğe kos.Allahtan büyüğüm artık kendi yıkanıyor.Sonra okul kıyafetlerini ütüle,arada bebek ağlasın ütüyü çek sonra geri tak yarim saatlik iş oluyor 2 saat.Birde yarın misafir var iki posta.Elma kavurdum bebekle.simdi bebiş yatırıp hamurunu yogurcam yoğurabilirsem.Velhasil kelam anaların hakkı ödenmez.

Ayyy elmalı kurabiye mi yapacaksın bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…