Kesinlikle haklisin. Ben de istenmeden edilen yardimlara karsiyim. Yardimin da olculu olmasi gerektigini dusunuyorum. Yarin bir gun o yardim doner seni bulur cunku. Dogumdan sonra eve gecince eltim bikac gece bizde kaldi yardim etmek icin. Sagolsun cok yardimi dokundu. Kv gelince ay ne guzel onun da kokusunu aldi simdi, ona da arzu anne der falan demeye basladi. Ne munasebet! Benim cocugum niye baskasina anne diyecekmis. Yok efendim kendi kizlarinin cocuklarina da cok bakmismis, onlar ona arzu anne dermis bilmemne. Kendi kizlari gibi beceriksizim, ya da basimdan aticam sandi galiba. Bi de baktim eltim 2 gun bende kaldi diye evime karismaya baslamis. Ama direkt bana soylemiyor, gorumcelerimi arayip soyluyor ay abla acaba sunu da soyle mi yapsalar falan diyor. O zaman anladim samimiyetsiz oldugunu. Benim ablalarim ondan bin kat daha cok yardim etti bana. Teyze olduklari halde ay bize de anne der deme hadsizliginde bulunmadilar. Isime de karismadilar hic, yardimlarini ettiler cekildiler. Ama baskasi hemen triplere giriyor iki yardim edince. Ben mesafemi koydum artik, yardim falan zaten ben hic istememistim ama artik kendisi yardim edeyim dediginde ihtiyacim yok diyorum. Kv de arayip arzu'yu cagir arada, cok gelmek istiyor, bebegi cok seviyor ama cekiniyor biraz sen cagir diyor. Valla o hakki kaybettiniz. Cagirayim da bebegimi arzu buyuttu olsun.