Kizlar korse alanlaar ölcüleri var ama 1 beden kucuk mu aldiniz ?

Kızlar bebekler gerçekten ruh halimizden etkileniyor. Annem aradı bebek uyumadı gece hiç şimdi de huzursuz dedim. Annem geldiğinde o kadar huzurlu durdu ki kucağında sanki ben yalan söyledim Anne sende huzurlu bu çocuk dedim. Onlar tecrübeli olduğu için sakinler ben acaba uyumaz mı yine huzursuzlanır mı diye tedirgin olunca bebek hissediyor.Annem gitti şimdi yine aynı durumdayız

180 'de varmış bir defaya mahsus.ben de memurum öyle demişler doğum parası işin başvururken eşim.ayrica ilksan da veriyormuş 300 lira sanirim
Öğretmenlerde öyle yok dediler. Ilksan size özel o vardır doğrudur ama diğeri yok hocam ilçe meb muhasebe aradığınızda da öyle diyorlar

Bayanlar yardim edin. Hem nezle olmuşum hem gözüm akiyor bildiğin şifayı kapmışım kimse de yok bebeği bırakıp hastaneye gideyim eşim akşam gelene kadar bir şeyler yapsam var mı tavsiyeniz kafam durmuyor ki bebeğe bakayım name limon içtim ama fayda etmedi

Kızlar benim bebek sadece pusete uyuyor çıkarınca ortalığı yıkıyor uyuyunca da salla diyor duman etti beni ya sürekli pusete rahatsız olur mu acaba ileride so4un yaşar mi bilemiyorum

Katılarak ağlama ugunma mi öyle birşey diyorlar benim bebegindede var ödüm kopuyo oyle yapınca bian ses nefes kesilip kizariyo panik oluyorum bende bazı bebekler yapıyor bunu ama insan cok korkuyor

Valla yogun bir bakimla geri gitti.tuzlu suyla gargara yaptjm.ihlamur kaynattim..esime erken gel dedim dinlendim cok sukur geri gitti.dolaptan soguk seyler yememek lazim ondan oldu benim
benim gece birden terlememden kaynaklı sanırım

Kaynanan bez mi baglatıyor
Cok afedersin ama oha
Ayagını kırmamısmıydı ben mi yanlıs yeri hatırlıyorum
Noooo omzunu kirdi. Parcali kirik aameliyat olamiyor ama doktor sardi sargisini oynatti kasiniyor diye. Simdi sargisiz doktor egzersizler verdi ama yapmiyor. Ve bez baglatip lazimlik kullaniyor.

Kizlar bizim kiz mama yediginde acaip gaz sancisi oluyor emdiginde misler gibi uyuyo gece..sagiyorum sagdigimi sabah takviye yapiyorum 7,8 gibi ama10da bir daha acikiyor bu sefer dolmamis oldugundan mama takviyesi yapiyorum ama kivraniyor cocuk 1haftadir farkettim ki mama zorluyor..ama sutumlede asla diymuyor elini yalamaya basliyo ne yapicagimi sasirdim damla nurse harveys kullaniyoruz..gece uykularimiz belkide sutu emdigi icin rahat geciyo ama gunduz sancidan uyuyamiyo 2 kez 3kez mama takviyesi yapmak durumunda kaliyorum cunku

Ay canim senin derdin de baska. Ne demekcyengeye anne demesi. Oyle durumlarda tersle gitsin. Onun zaten annesi var de sussunlar..

Tok ben dayanamadim cemkirme makamima az kaldi. Herseyi ben tek basima yapacaksam sana ne gerek var. Ben neden seninle evliyim madem diye baslamistim onceden, tooarlamisti kendini.
Buyuk kizin kac yasinda. Benimki 8 olacak ama yikanamaz daha tek saclari cok gur ve uzun. Kestirelim dedim, hayir anne saclarim benim icin cok degerli diyor. Ben de kiyamiyorum saclari masallah cok guzel. Babasi yikiyor cikiyor sonra bacaklari ve ozel bolgesini kendisi yikiyor.

Buzluga atmadan denedim kenardaki sütleri yalayıp geri attı agzından gene kıyameti kopardı
Siz kimi kandırıyorsunuz der gibi
Cankm bir de bundan dene.
Ucu cidden cok minnak. Ben cok memnunum. Nuk aldim kavucuk onu begenmedi benim oglan mesela. Chicco ya alisti. Bak foto atiyorum.

Bir de oyun arkadasi oyuncaklarin uclarinda da minik emz8kler var ebebek te gordum onlardan dene. Emzik kismini emmezse oyuncagi ile oynar.

Eklentiler

• Screenshot_20191021-122637_Gallery.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 20
Kizlar korse alanlaar ölcüleri var ama 1 beden kucuk mu aldiniz ?
Ben owli almıştım.tek beden kalmış sanırım xl xxl uyumlu.66-67kiloyum.iyice sıkabiliyorum o şekilde sıkı oluyor.3 gündür yatmadan yatmaya çıkarıyorum farketti bence.

Ben owli almıştım.tek beden kalmış sanırım xl xxl uyumlu.66-67kiloyum.iyice sıkabiliyorum o şekilde sıkı oluyor.3 gündür yatmadan yatmaya çıkarıyorum farketti bence.
Bende su kopcalilarfan alicam illaki farkeder diye dusunuyorum ben direk xl alayim o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…