Ahh ben de erkek olarak gelmek varmış derdim ama benimki beceriksiz ya da beceriksiz rolünü çok iyi oynuyor.ama hiç boş vakti yok birazda ondan kiyamiyorum. Akşamları kaçmasa iyi de evdeyken de rahatca tv baktirmiyor o yüzden gitmesi işime de geliyor
Benim büyük oğlan 9 yaşında kızım 7 yaşında.bizimkide kıyamıyordu saçına ama okul açılmadan kestim taranirken çok açıyor diyordu.birde kestigim halde bitlendi

Evet baskı yapınca gizliden yapmaya çalışıyolar bu daha da beter bişey Geçen kv su veriyo musun dedi yok dedim ben yokken gitmiş bardağın dibindeki suyu içiyo çocuğa. Sonra sürekli gizliden öpmeye çalışıyolar herşeyi gizli yapmaya başladılar artık gözümü dört açıyorum resmen

Yok mu azalma bitlerde. Paranit ile yikadiktan sonra veyaz havluta srip suyunu aldirdiktan sonra sirtindan itibaren yere beyaz carsaf serip taradim ben gunde 2 defa. O paranit tarak ise cok yaradi. 2 hafta boyunca artik kalmayana kadar taradim ilk hafta bitti ama tedbiren 2. Hafta da taradim ben gecen yil.

kendileri kaybeder mis gibi süt kokusu varken
Bence zaten bizde süt kokusu olduğu için uyumuyorlar çünkü babasında gayet mis gibi uyuyor ben yanına yatınca hemen gözleri açıyor Allah'tan babamız biraz idare ediyor dinlendiriyor şu an tayin izninde izni bitince ne yapcam diye düşünüyorum kara kara bizim kız aşırı babacı oldu çıktı

Noooo omzunu kirdi. Parcali kirik aameliyat olamiyor ama doktor sardi sargisini oynatti kasiniyor diye. Simdi sargisiz doktor egzersizler verdi ama yapmiyor. Ve bez baglatip lazimlik kullaniyor.
Tuvaletini yapmasına engel bi yer mi ki

Bendekilerde küçük biri Amerikada dogar dogmaz bebeklerin agzına tıkıstırdıklarından biri burdan tavsiye nuk biri gene burdan avent ultra soft air mi ne
Yok almıyor biberonda almıyor sütü kusuyor geleni dr browns avent ve chicco aldık hic birini kabul etmiyor bi chiccoyla biraz içti oda agzından akıta akıta
Sevmiyor demekki benimki ugrasmak istemiyorum daha fazla belki ilerde alır

Elwing6 Canım bende farkettim benim oğlanda aptamil kullanıyorum sabahları sütümle doyuyor ama sonra gün içinde mama takviyesi yapıyorum doymuyor mama vermesem bezi bile kup kuru oluyo 90cc mama takviye yapıyorum dahada istiyor ama ben vermiyorum doktora soracağım bu ay midesi büyür diye korkuyorum ama doktorum bebek ne kadar isterse okadar doyana kadar vermelisin demişti mamadan aonra inanılmaz kıvranıyor metail veriyorum biraz rahatlatıyor masajlar yapıyoruz çok zor emzirip doyurmak kadar rahat bişey yok çok üzülüyorum ama kilo alımımız duruyo takviyesiz olmıyo ben kızımıda mama takviyesiyle büyüttüm bu kadar gazı olmuyordu

Ay yok bizim kizda aynisini yapiyo gunduz mesel suan tuvaletr gidemedim ogle yemegimi yiyemedim ama babasi gelsin uslu usli haftasonu o kadar iyidiki esim sen kizims iftira atiyosun diyo ne guzel uyuyo diyo normalde saat 10da asla kahvalti yaptirmaz haftasonu fosur fosur uyudu cins ya suan yine mucadele veriyoruz

Emmek istiyo veriyorum bi iki cekiyo uykuya geciyo uyudu diye birKiyorum kiyamet kopuyo napcagmi sasirdim bugun haftasonu melek olan cocuk babaasi yokken beni perisan ediyo

Bizimki cisliyo ama kaka yapmiyo pek mamasiz ama mamadan sonra asiri huzursuz hippten mi dedim ama sende aptamil kullaniyormussun..saglik olsun ne yapalim yapmadigim kalmadi benim arrtik saldim olursa olur gece ve sabah dinlendigim icin sut iyi uretiyor ama onun disinda gun icinde surekli meme istedigi icin ve 2 saatte bi dolmadiigi icin mamayla gidiyoruz bizde..bi 3 saat durabilseler ..gece 100 cc sagiyorum bi memeden ama 8den 1e 2ye kadar anca doluyor demek ki

Aynı şey canım gece güzel doluyor sütüm ama gün içinde yok bende neler yedim içtim halada kesmedim içiyorum çay yapan sütler incir hurma dereotu yok yok yok hiç emmeden sağdığımda sabahları 150ccye kadar çıkabiliyor ama gün içinde hiç emmeden 60cc damla damla anca çıkıyor sen kaç cc takviye yapıyorsun?

Valla ben 90 100 falan..cunku emsede pek doydugunu dusunmedigimden o da iciyo zaten cokcok ögün verdiysem 100 cc mama sonraso emmek istiyo

Ben avent biberon kullaniyorum. Biraz emiyor arada öğürüyor. Ama emip iciyor. Sonlara dogru biraz doyunca biberonu istemiyor. Ben de biberonun dibindeki sutu tekrar sicak su ile isitiyorum ozaman emip bitiriyor. Sut hafif soguyunca istemiyor. Sutu sicak olacakmis benimkinin.

Philips Avent cam biberon birde yenidoğan plastik emzille takım vardı onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…