Benimki çok yapıyor onu. Kızarmıyor morarıyor özellikle dudak çevresi ki bu da satürasyonun düştüğünün belirtisi. Her seferinde değil ama eğer sesi tamamen kesilirse yüzüne hızlı bir şekilde anlık üfle kendine gelip nefes alıyor. Bi gün hastanede de yapınca aynısını hemşire söylemişti. Ben de çok korkuyorumKatılarak ağlama ugunma mi öyle birşey diyorlar benim bebegindede var ödüm kopuyo oyle yapınca bian ses nefes kesilip kizariyo panik oluyorum bende bazı bebekler yapıyor bunu ama insan cok korkuyor
Benimki çok yapıyor onu. Kızarmıyor morarıyor özellikle dudak çevresi ki bu da satürasyonun düştüğünün belirtisi. Her seferinde değil ama eğer sesi tamamen kesilirse yüzüne hızlı bir şekilde anlık üfle kendine gelip nefes alıyor. Bi gün hastanede de yapınca aynısını hemşire söylemişti. Ben de çok korkuyorumKatılarak ağlama ugunma mi öyle birşey diyorlar benim bebegindede var ödüm kopuyo oyle yapınca bian ses nefes kesilip kizariyo panik oluyorum bende bazı bebekler yapıyor bunu ama insan cok korkuyor
Ozaman benimkide normal yiyor ben çok yediğini düşünüyordum 90cc içiyor gene istiyor emmek istiyorValla ben 90 100 falan..cunku emsede pek doydugunu dusunmedigimden o da iciyo zaten cokcok ögün verdiysem 100 cc mama sonraso emmek istiyo
aaa sütün yetmiyo herhalde. mama verelim hadi. aç değilse neden ağlıyor???? zıkkımın kökü. bu çocuk gazı olunca da refleksmen emmek istiyor. bi yeri ağrıdığında da emmek istiyor. altı ıslak olduğunda da emmek istiyor. çünkü yapabildiği tek sey, derdini anlatabileceği tek yol emmek. napsın amuda mı kalksın?Hayatim millete bu cocugun ac olmadigini inandirmaya calismakla geciyor. Aa agliyor, bu cocuk ac, hadi emzir. Cok biliyosunuz. Biktim yeminle. Bu cocuk ac degil, daha yeni emzirdim. Cocuguma tshirt bastiricam, ac degilim, annemi rahat birakin diye.
Valla ben 90 100 falan..cunku emsede pek doydugunu dusunmedigimden o da iciyo zaten cokcok ögün verdiysem 100 cc mama sonraso emmek istiyo
Benimki çok yapıyor onu. Kızarmıyor morarıyor özellikle dudak çevresi ki bu da satürasyonun düştüğünün belirtisi. Her seferinde değil ama eğer sesi tamamen kesilirse yüzüne hızlı bir şekilde anlık üfle kendine gelip nefes alıyor. Bi gün hastanede de yapınca aynısını hemşire söylemişti. Ben de çok korkuyorum
Canım emdikten sonra sağmışsım normal bence güzel boşaltmış göğsünü günde kaç kere kaka yapıyor doyup doymadığını kakasından anlayabilirsinKızlar bebeğim 30 gunluk emziriyorum. Sabah bı de aksam 60 cc mama verıyorum. Ilk baslarda kilo alımı azdı carsamba doktor kontrolumuz var kılosu nasıl bılmıyorum. Bugun merakımdan sütümü oğlan emdıkten sonra sagdm 30 cc bıle cıkmadı moralım bozuldu. Çişli bezi güzel diye sütüm yetiyor zannediyordm. Makınam baby and plus insallah sorun makınadadr
Yildim yeminle. Kv emzirme manyagi. Ik dese emzir, gik dese emzir. Allahtan cok gormuyorum ama gordugum de yetiyor.aaa sütün yetmiyo herhalde. mama verelim hadi. aç değilse neden ağlıyor???? zıkkımın kökü. bu çocuk gazı olunca da refleksmen emmek istiyor. bi yeri ağrıdığında da emmek istiyor. altı ıslak olduğunda da emmek istiyor. çünkü yapabildiği tek sey, derdini anlatabileceği tek yol emmek. napsın amuda mı kalksın?
Zevkini sevsinlerBen avent biberon kullaniyorum. Biraz emiyor arada öğürüyor. Ama emip iciyor. Sonlara dogru biraz doyunca biberonu istemiyor. Ben de biberonun dibindeki sutu tekrar sicak su ile isitiyorum ozaman emip bitiriyor. Sut hafif soguyunca istemiyor. Sutu sicak olacakmis benimkinin.
Ben dün üçüncü kere denedim 50cc cıktıvalla umudum çoksadece emzirirken mi kullanıyosun?
Gayet iyi ilk denemen icinKızlar bebeğim 30 gunluk emziriyorum. Sabah bı de aksam 60 cc mama verıyorum. Ilk baslarda kilo alımı azdı carsamba doktor kontrolumuz var kılosu nasıl bılmıyorum. Bugun merakımdan sütümü oğlan emdıkten sonra sagdm 30 cc bıle cıkmadı moralım bozuldu. Çişli bezi güzel diye sütüm yetiyor zannediyordm. Makınam baby and plus insallah sorun makınadadr
Benimki sırf meme için de o şekil ağlıyorAynen morarıyor kızarıyor bizde ufluyoruz nasil korkuyorum ama benim bebek gün icin de sakın ama akşam bir başlıyor 2 saat kriz halinde memeyle kavga ediyor susmuyor cildirircasina sesi kısılıyor, katılıyor valla 2 saat burnumdan geliyor gaz desen ayakları çekme yok ıkınma yok alti temiz karni tok delirmiş gibi 1 haftayı geçti umarim duzelir
6 8 saat arası diye biliyorum benBiz de emdik simdi uyutma seansi..bu sagilan süt disarda 3 saat durabiliyo cantaya atinca 3 saat icinde beslemek lazim dimi
Bende aynı şekil gün içinde içine zıbın üstüne tulum ayağına corap okadar gece corabıda çıkarıyorum nasılsa battaniyesi var. Herkes kat kat giydirmiş ben cocugu çıplak bırakıyorum galibaKizlar bebegin usudugunu bacaklarinin ust kismina bakarak da anlayabilirsiniz, hani mermer gibi bir goruntu oluyor ya. Yavas yavas basliyor sonra damar damar oluyor. Pek anlatamadim ama umarim siz anlamissinizdirbize doktorumuz gostermisti. Bir de biz zaten ulkece sicagi fazla seviyoruz. Kendimiz de kalin giyinip cabuk usuyoruz. Bence bebekler bizden daha dirayetli. Korkmayin. Ben bebise kisa kollu zibin ustune de tulum giydiriyorum. Hic terledigini gormedim, ense ve boynu sicaksa benim icin ok. Altini degistirirken de ayaklarina bakiyorum, o kadar. Doktora goturdugumde 15 dakika ciplak kaliyo bebek o zaman bile doktor diyo ki bak yavas yavas usumeye basladi neyse bu rahatlikla insallah hasta etmem cocugu.. tabi hepimiz farkli illerde, evlerde oturuyoruz. Mesela istanbul henuz cok sogumadi, bizim ev de niyeyse ekstra sicak oluyo. Bir penye battaniye bize yetiyo.
Bitti sanırım ama tek tük yumurta topluyorum hala goremediklerim sanirimYok mu azalma bitlerde. Paranit ile yikadiktan sonra veyaz havluta srip suyunu aldirdiktan sonra sirtindan itibaren yere beyaz carsaf serip taradim ben gunde 2 defa. O paranit tarak ise cok yaradi. 2 hafta boyunca artik kalmayana kadar taradim ilk hafta bitti ama tedbiren 2. Hafta da taradim ben gecen yil.
Ay insallah herkes 90 cc 120 cc lerden bahsednce benden de 30 cc bile zor çıkınca cok moralım bozuldu.Gayet iyi ilk denemen icin
Hem bebek senden daha hızlı sagıyor seni hemde zaten emzirip dibini sagmıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?