Katılarak ağlama ugunma mi öyle birşey diyorlar benim bebegindede var ödüm kopuyo oyle yapınca bian ses nefes kesilip kizariyo panik oluyorum bende bazı bebekler yapıyor bunu ama insan cok korkuyor
Benimki çok yapıyor onu. Kızarmıyor morarıyor özellikle dudak çevresi ki bu da satürasyonun düştüğünün belirtisi. Her seferinde değil ama eğer sesi tamamen kesilirse yüzüne hızlı bir şekilde anlık üfle kendine gelip nefes alıyor. Bi gün hastanede de yapınca aynısını hemşire söylemişti. Ben de çok korkuyorum

Katılarak ağlama ugunma mi öyle birşey diyorlar benim bebegindede var ödüm kopuyo oyle yapınca bian ses nefes kesilip kizariyo panik oluyorum bende bazı bebekler yapıyor bunu ama insan cok korkuyor
Benimki çok yapıyor onu. Kızarmıyor morarıyor özellikle dudak çevresi ki bu da satürasyonun düştüğünün belirtisi. Her seferinde değil ama eğer sesi tamamen kesilirse yüzüne hızlı bir şekilde anlık üfle kendine gelip nefes alıyor. Bi gün hastanede de yapınca aynısını hemşire söylemişti. Ben de çok korkuyorum

Valla ben 90 100 falan..cunku emsede pek doydugunu dusunmedigimden o da iciyo zaten cokcok ögün verdiysem 100 cc mama sonraso emmek istiyo
Ozaman benimkide normal yiyor ben çok yediğini düşünüyordum 90cc içiyor gene istiyor emmek istiyor

Gün içinde uykularımız bir türlü düzene girmiyor kesik kesik uyuyor tam uykuya dalamıyor dün uyudu ne güzel bugün uyku yok ne yemek yiyeniliyosun ne iş yapabiliyosum ne zaman düzene gircek

Hayatim millete bu cocugun ac olmadigini inandirmaya calismakla geciyor. Aa agliyor, bu cocuk ac, hadi emzir. Cok biliyosunuz. Biktim yeminle. Bu cocuk ac degil, daha yeni emzirdim. Cocuguma tshirt bastiricam, ac degilim, annemi rahat birakin diye.

Hayatim millete bu cocugun ac olmadigini inandirmaya calismakla geciyor. Aa agliyor, bu cocuk ac, hadi emzir. Cok biliyosunuz. Biktim yeminle. Bu cocuk ac degil, daha yeni emzirdim. Cocuguma tshirt bastiricam, ac degilim, annemi rahat birakin diye.
aaa sütün yetmiyo herhalde. mama verelim hadi. aç değilse neden ağlıyor???? zıkkımın kökü. bu çocuk gazı olunca da refleksmen emmek istiyor. bi yeri ağrıdığında da emmek istiyor. altı ıslak olduğunda da emmek istiyor. çünkü yapabildiği tek sey, derdini anlatabileceği tek yol emmek. napsın amuda mı kalksın?

Valla ben 90 100 falan..cunku emsede pek doydugunu dusunmedigimden o da iciyo zaten cokcok ögün verdiysem 100 cc mama sonraso emmek istiyo

Kilosu kaç suan? Bende arada mama veriyorum 60 cc az mi gerçi benimki minnak 90 cc denesem kusar sanki. 2 tane makinem var biri avent manuel bir tanede elektrikli kizimdan kalan lastikleri eskimis cekmiyo bende aliyim yeni bir tane daha siz yazdikca heveslendim

Aynen morarıyor kızarıyor bizde ufluyoruz nasil korkuyorum ama benim bebek gün icin de sakın ama akşam bir başlıyor 2 saat kriz halinde memeyle kavga ediyor susmuyor cildirircasina sesi kısılıyor, katılıyor valla 2 saat burnumdan geliyor gaz desen ayakları çekme yok ıkınma yok alti temiz karni tok delirmiş gibi 1 haftayı geçti umarim duzelir

Kızlar bebeğim 30 gunluk emziriyorum. Sabah bı de aksam 60 cc mama verıyorum. Ilk baslarda kilo alımı azdı carsamba doktor kontrolumuz var kılosu nasıl bılmıyorum. Bugun merakımdan sütümü oğlan emdıkten sonra sagdm 30 cc bıle cıkmadı moralım bozuldu. Çişli bezi güzel diye sütüm yetiyor zannediyordm. Makınam baby and plus insallah sorun makınadadr

Canım emdikten sonra sağmışsım normal bence güzel boşaltmış göğsünü günde kaç kere kaka yapıyor doyup doymadığını kakasından anlayabilirsin

Yildim yeminle. Kv emzirme manyagi. Ik dese emzir, gik dese emzir. Allahtan cok gormuyorum ama gordugum de yetiyor.

Canım emdikten sonra sağmışsım normal bence güzel boşaltmış göğsünü günde kaç kere kaka yapıyor doyup doymadığını kakasından anlayabilirsin
[/QUOTE]
Günde 3 veya 4 defa kaka yapıyor ama genelde mama yedıkten sonra yapıyor

Zevkini sevsinler

Gayet iyi ilk denemen icin
Hem bebek senden daha hızlı sagıyor seni hemde zaten emzirip dibini sagmıssın :)

Benimki sırf meme için de o şekil ağlıyor

Bende aynı şekil gün içinde içine zıbın üstüne tulum ayağına corap okadar gece corabıda çıkarıyorum nasılsa battaniyesi var. Herkes kat kat giydirmiş ben cocugu çıplak bırakıyorum galiba

Bitti sanırım ama tek tük yumurta topluyorum hala goremediklerim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…