- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Yeni emzirdim dersin o zaman da sütün az gelmiş doymamıştır ya da sütün yaramıyordur yorumları da varHayatim millete bu cocugun ac olmadigini inandirmaya calismakla geciyor. Aa agliyor, bu cocuk ac, hadi emzir. Cok biliyosunuz. Biktim yeminle. Bu cocuk ac degil, daha yeni emzirdim. Cocuguma tshirt bastiricam, ac degilim, annemi rahat birakin diye.
Günde kaç kere kakasını yapıyor, ona göre de doyduğunu anlarsın, olmadı doktora gittiğinde sor aklında kalmasın. Ama denemek için sağma bence kafana takarsın.Belki o an az geldi sonra çok gelecek.Ben merak edip sağacaktım ki vazgeçtim. Bu sefer gittiğinde doktor kilo alımı iyi derse merak edip hiç yanaşma sağma makinesineKızlar bebeğim 30 gunluk emziriyorum. Sabah bı de aksam 60 cc mama verıyorum. Ilk baslarda kilo alımı azdı carsamba doktor kontrolumuz var kılosu nasıl bılmıyorum. Bugun merakımdan sütümü oğlan emdıkten sonra sagdm 30 cc bıle cıkmadı moralım bozuldu. Çişli bezi güzel diye sütüm yetiyor zannediyordm. Makınam baby and plus insallah sorun makınadadr
3saat disarida. 3 gun buzdolabinda. 3 ay dondurucuda.6 8 saat arası diye biliyorum ben
Günde 3 veya 4 defa kaka yapıyor o da mama yedığinde. Ama çiş sayısı güzel bezi dolduruyor.tecrübesiz olmak çok zor doyuyor mu doymuyor mu kafamda deli sorularGünde kaç kere kakasını yapıyor, ona göre de doyduğunu anlarsın, olmadı doktora gittiğinde sor aklında kalmasın. Ama denemek için sağma bence kafana takarsın.Belki o an az geldi sonra çok gelecek.Ben merak edip sağacaktım ki vazgeçtim. Bu sefer gittiğinde doktor kilo alımı iyi derse merak edip hiç yanaşma sağma makinesine
Benimki sırf meme için de o şekil ağlıyor
Valla ben o makinayi servise yolladim manuelini verdiler o bile daha guzel cekiyo suan.Kızlar bebeğim 30 gunluk emziriyorum. Sabah bı de aksam 60 cc mama verıyorum. Ilk baslarda kilo alımı azdı carsamba doktor kontrolumuz var kılosu nasıl bılmıyorum. Bugun merakımdan sütümü oğlan emdıkten sonra sagdm 30 cc bıle cıkmadı moralım bozuldu. Çişli bezi güzel diye sütüm yetiyor zannediyordm. Makınam baby and plus insallah sorun makınadadr
Bana çocuk doktoru 6 saat disarida 3gun buzdolabı 3ay dondurucu dedi3saat disarida. 3 gun buzdolabinda. 3 ay dondurucuda.
Aktif emzirirken kullaninc daha iyi sonuc oluyormus ama senin suutun boldu sana serbestvalla umudum çoksadece emzirirken mi kullanıyosun?
2 hafta omce 4 dü..1ay 19 gunluguz.bizim kizi basindan beri doyurmak zor..yavrum hep cok guzel emdi memeyi ama kilo alimi durdu baslarda doktor mama takviyeli gideceksin dedi kendi kendime azalttim kilo takibi yaptim duzene girdik en azindzn mamayi gunde 2 veya 3e indirdim..bana doktor sagma hicbir makin bebeginden iyi cekmez dedi bendd ne yedigini merak ettigimden sagiyorum dedim memeddn uzaklastirma dedi..sagimi geceleri sut diger memeden aktigindan emzirirken yapiyorum gun icinds bebege zor yetiyor :) sagmiyorumKilosu kaç suan? Bende arada mama veriyorum 60 cc az mi gerçi benimki minnak 90 cc denesem kusar sanki. 2 tane makinem var biri avent manuel bir tanede elektrikli kizimdan kalan lastikleri eskimis cekmiyo bende aliyim yeni bir tane daha siz yazdikca heveslendim
Normal bence canim yine doktorun bilir ama mama arkasinda bile yaziyorOzaman benimkide normal yiyor ben çok yediğini düşünüyordum 90cc içiyor gene istiyor emmek istiyor
Benim cocuk doktorum da hepsine 3 dedi. 8 yil once dondurucuda 6 ay siyorlardi ama bebek hastaneden cikmadan once 3 saatc3 gun 3 ay dedi doktorum.Bana çocuk doktoru 6 saat disarida 3gun buzdolabı 3ay dondurucu dedi
ayy insallah. düşünsene 2 emzirmede 1 öğünlük süt çıkıyor harikaBen dün üçüncü kere denedim 50cc cıktı
Böyle böyle artıyor herhalde
bol mu değil mi o kadar emin değilim ki. biraz da ne içtiğini görmek için alıyorum. insallah güzel sonuclar alırımAktif emzirirken kullaninc daha iyi sonuc oluyormus ama senin suutun boldu sana serbestsen normalde taksan sonuc alirsin
Kizla saat 3te uyuduk 5bucuga kadar80 cc sut sagdim keske beni dinlendirse boyle..uyumadigi zaman cok sık acikiyorayy insallah. düşünsene 2 emzirmede 1 öğünlük süt çıkıyor harika
bol mu değil mi o kadar emin değilim ki. biraz da ne içtiğini görmek için alıyorum. insallah güzel sonuclar alırımemzirmeden emzirmeye taksam bile yeter bana. ay bir an önce gelsin
O bigünde olmayabilir yaptıkca cogalacak bende ilk 30-40cc cıkarmıstım simdi elektrikliyle 100ün üstü mochiyle 50-60 :)Ay insallah herkes 90 cc 120 cc lerden bahsednce benden de 30 cc bile zor çıkınca cok moralım bozuldu.
Evet ama bizimki biberonuda sevmedigi icin ne yapıcam bi fikrim yokayy insallah. düşünsene 2 emzirmede 1 öğünlük süt çıkıyor harika
bol mu değil mi o kadar emin değilim ki. biraz da ne içtiğini görmek için alıyorum. insallah güzel sonuclar alırımemzirmeden emzirmeye taksam bile yeter bana. ay bir an önce gelsin
Ben de almak istiyorum ama kayınvalidem izin vermiyo meme yapın bozulur depolayıp napcaksın diyoayy insallah. düşünsene 2 emzirmede 1 öğünlük süt çıkıyor harika
Depolama değlde gece eşime o beslesin diye vermek icin almıstım ben sahsenBen de almak istiyorum ama kayınvalidem izin vermiyo meme yapın bozulur depolayıp napcaksın diyoOna laf anlatmak da çok zor şimdi bizim yanımızda kalıyo gittiğinde alıcam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?