Hayatim millete bu cocugun ac olmadigini inandirmaya calismakla geciyor. Aa agliyor, bu cocuk ac, hadi emzir. Cok biliyosunuz. Biktim yeminle. Bu cocuk ac degil, daha yeni emzirdim. Cocuguma tshirt bastiricam, ac degilim, annemi rahat birakin diye.
Yeni emzirdim dersin o zaman da sütün az gelmiş doymamıştır ya da sütün yaramıyordur yorumları da var

Günde kaç kere kakasını yapıyor, ona göre de doyduğunu anlarsın, olmadı doktora gittiğinde sor aklında kalmasın. Ama denemek için sağma bence kafana takarsın.Belki o an az geldi sonra çok gelecek.Ben merak edip sağacaktım ki vazgeçtim. Bu sefer gittiğinde doktor kilo alımı iyi derse merak edip hiç yanaşma sağma makinesine

Günde 3 veya 4 defa kaka yapıyor o da mama yedığinde. Ama çiş sayısı güzel bezi dolduruyor.tecrübesiz olmak çok zor doyuyor mu doymuyor mu kafamda deli sorularinsallah kilo alımı iyidir de kesinlikle bulasmıycam sağma makınasına

Valla ben o makinayi servise yolladim manuelini verdiler o bile daha guzel cekiyo suan.
Gogsumu morartti sagarken 1gun cocugumu emziremedim.suutum yok dedim ama manuelle bile 50 cc cikarken omdam 20 cc sagiyordum..hemdd emzirdiktrn sonra sagmissin gayet iyi..sahsen benim bahsettigim 100 cc saatler sonra bebek emmeddn once :)

2 hafta omce 4 dü..1ay 19 gunluguz.bizim kizi basindan beri doyurmak zor..yavrum hep cok guzel emdi memeyi ama kilo alimi durdu baslarda doktor mama takviyeli gideceksin dedi kendi kendime azalttim kilo takibi yaptim duzene girdik en azindzn mamayi gunde 2 veya 3e indirdim..bana doktor sagma hicbir makin bebeginden iyi cekmez dedi bendd ne yedigini merak ettigimden sagiyorum dedim memeddn uzaklastirma dedi..sagimi geceleri sut diger memeden aktigindan emzirirken yapiyorum gun icinds bebege zor yetiyor :) sagmiyorum

Bana çocuk doktoru 6 saat disarida 3gun buzdolabı 3ay dondurucu dedi
Benim cocuk doktorum da hepsine 3 dedi. 8 yil once dondurucuda 6 ay siyorlardi ama bebek hastaneden cikmadan once 3 saatc3 gun 3 ay dedi doktorum.

Ben dün üçüncü kere denedim 50cc cıktı
Böyle böyle artıyor herhalde
ayy insallah. düşünsene 2 emzirmede 1 öğünlük süt çıkıyor harika
Aktif emzirirken kullaninc daha iyi sonuc oluyormus ama senin suutun boldu sana serbest sen normalde taksan sonuc alirsin
bol mu değil mi o kadar emin değilim ki. biraz da ne içtiğini görmek için alıyorum. insallah güzel sonuclar alırım emzirmeden emzirmeye taksam bile yeter bana. ay bir an önce gelsin

Kizla saat 3te uyuduk 5bucuga kadar80 cc sut sagdim keske beni dinlendirse boyle..uyumadigi zaman cok sık acikiyor

Evet ama bizimki biberonuda sevmedigi icin ne yapıcam bi fikrim yok
Avent ve chicco vardı begenmedi medela alayım diyorum birde
Evi varya onu al bunu al cöplük yaptım resmen

Ben de almak istiyorum ama kayınvalidem izin vermiyo meme yapın bozulur depolayıp napcaksın diyoOna laf anlatmak da çok zor şimdi bizim yanımızda kalıyo gittiğinde alıcam ben de

Ben de almak istiyorum ama kayınvalidem izin vermiyo meme yapın bozulur depolayıp napcaksın diyoOna laf anlatmak da çok zor şimdi bizim yanımızda kalıyo gittiğinde alıcam ben de
Depolama değlde gece eşime o beslesin diye vermek icin almıstım ben sahsen

Kızlar sinirimden ölebilirim lütfen bana acil bişeyler söyleyin kombi bakımımda sorun olmuştu sabah kombiyi geldi , evde derin temizlik olacağı için kızımı babasıyla babaannesine gönderecektim , akşam düşündük görümcem yakın oturuyor eşi işe geçerken kızıyla kendisini annesine bırakıyor görümcem ordan işe gidiyor neyse akşam dedik enişte görümceyi bize bıraksın kızıyla benim kızımı arkada yutacak biri lazım olduğu için benim eşim hepsini kayınvalideye bıraksın
Neyse sabah kombiyi geldiği için eşim onunla ilgileniyordu görümcem dediki işe geç kalıyorum biz götürelim çocukları sorun olur mu apar topar bir durum oldu olmaz götürün dedim peşlerinden işi bitince de eşim gidecek
Çıkarken bebeğim uyuyordu dedim ki uyanırsa emzik var çantada , neyse yarım saat sonra görümce eşime mesaj atıyor bebek durmadı yolda meme verdim nasıl yani dedim eşime , o hala kızını azda olsa emziriyor. 20 dk lık yolda güya oyalayamadı uyku mahmuru kızımı kalkmış memesini vermiş Allahım başımdan aşapı kaynar sular döküldü kıyaöeti kopardım evde sinirimden ağladım , dedim benim müsadem olmadan nasıl böyle bişey yapar beni arasaydı Pış pışladaydı yolda hemen çıkarıp memesini vermiş delirdim sinirden eşim benimde hiç hoşuma gitmedi bu durum fln dedi sinirim geçmiyor , eşim de yazdı Dedi eşim sadece kendi emzirmek istiyordu üzüldü fln omda demişki benim sütüm zehir değil o da benim canım kanım fln bide alınıyor hanımefendi
ben lohusayken görümcem demişti 40 on çıksın. Yeğenimi bir emzirmek istiyorum fln , bende istemediğimi belirttim senin sütün ona yaramaz benim ki yenidoğan dedim seninki 22 aylık süt aaa öyle bişey mi var yeni duyuyorum fln , yani zaten hevesi vardı resmen Fırsat kolladı , eşim kayınvalidebe bebeğini bize getirecek birazdan kızımı çok özledim ama hasta olmasın diye mecbur gönderdim zate sabah kadar nöbetteydik hasta biraz ,
Eşim Kv be diğer tepeni bize getirecek kızımı getirmek için aslında bütün bu olay , akşamda görümcem kızını bizden alacakmış ne diyeyim çıldırıcam akşam ne söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…