Ay çok iyi anladım seni biraz o mesele bizimki de kendi kızları gibi beceriksiz sandı başımdan atacağımı düşündü zora gelince
Kötü düşünmek istemiyorum ama benim sınırlarıma benden izinsiz giriyorlar artık, ve ben gayet güzel mesafemi korumama rağmen

Evet ama eşim bu hafta izinli başlarına diktim onu yoksa göndermezdim diğer torunu da orda benim kızım çok minik
Yatak odasını temşzleyince eşim getirecekti kızımı ama ev karman çorman ve soğuk olunca mecbur kaldı

Buna benzer bişeyi benim arkadaşım da yaşadı o daha fena gerçiKaynanası gece çocuk oyalansın diye memesini vermişMaalesef cahil insan çok bi de biz pimpirikli oluyoruz onların gözünde bence tarlı sert uyar hoşlanmadığını belirt doğru bişey olmadığını söyle

Kesinlikle söyleyeceğin oyalayamadın mi emzik verseydin pış piş yapsaydın , biz senin çocuğuna senden habersiz ağzına yemek koymuyoruz sen emziriyorsun diyeceğim o kadar sinirliyim ki

Genellikle her akşam Kendime kimyonlu rezene yapıyorum ve bebeğe de 1 tatlı kaşığı veriyorum.32 gunluguz evde gaz ilacı yok
Kimyon rezene ve anason çayı içiyorum ama ayrı ayrı birleştirip içsek bişey olur mu ya bazı otlar sakıncalı oluyor

Kesinlikle söyleyeceğin oyalayamadın mi emzik verseydin pış piş yapsaydın , biz senin çocuğuna senden habersiz ağzına yemek koymuyoruz sen emziriyorsun diyeceğim o kadar sinirliyim ki
Ama sinirli söyleme sakin kalmaya çalış ki o sinir olsunÇocuğun olmasa oyalayamamanı anlarım ama tecrübelisin oyalaman lazımdı dersin

Ya bu kadinlarin memelerini verme meraki nedir yaaa kusura bakma ama cok mide bulandirici gevende bi arkdsn kvsi demisti sanirim arkdsimin bakicisi kameraya yakalanmisti o zaman sasirmistim ama herhalde normal gelio bazisina yahu ben kendi sutumden bazen tiksiniyorum bebek nasil iciyo bunu diyorum baskasinin memesi dusunemiyorum

O konuda haklısın canım ben aynı olayı annemle yaşadım. Ben sezeryanlıyım diye ilk hafta bebekle ilgili herşeyi annemle eşim yaptı kendimi iyice dış kapının dış mandalı gibi hissettim, bebeği nasıl tutacağımı bile bilemedim. Baktım olacak gibi değil kendimi zorlayarak bebeğin herşeyini ben yapmaya başladım böyle olunca annemle eşim ev işleri kısmını halletmeye başladı. Sende bu bebek benim herşeyini ben kendim yapabilirim imajını verdikçe kv de geri çeker kendini. Tabi bizim kızın gaz sancıları tuttuğu zaman keşke annem olsa da biraz o oyalasa demiyor değilim

Kizla saat 3te uyuduk 5bucuga kadar80 cc sut sagdim keske beni dinlendirse boyle..uyumadigi zaman cok sık acikiyor
aynen öyle. ilk önce ne kadarla doyduğunu anlamak için 100 cc mi vermeliyim?
Evet ama bizimki biberonuda sevmedigi icin ne yapıcam bi fikrim yok
Avent ve chicco vardı begenmedi medela alayım diyorum birde
Evi varya onu al bunu al cöplük yaptım resmen
allahım çok kıl seninki biberonu da sevse dert sevmese dert. bide mimijumi var bi bak istersen
Ben de almak istiyorum ama kayınvalidem izin vermiyo meme yapın bozulur depolayıp napcaksın diyoOna laf anlatmak da çok zor şimdi bizim yanımızda kalıyo gittiğinde alıcam ben de
her b*ka karısmıyolar mı gıcık oluyorum. sanane ya sanane

Aynen ama karışma deyince de alınıyo hangimiz lohusayız anlamadım gitti

yesilus inanmıyorum ya şaka gibi. eşinin cevabı da ayrı abes “o sadece kendisi emzirmek istiyordu”
yani zaten Allah korusun ölüm kalım olmadıkca baska emziren secenegi yoktur bence. süt kardes oldu simdi sizinkiler yani. hemde senden habersiz. hemde mesajla haber veriyolar. ortalıgı yıkardım net

Ben de her şeyini kendim yapmak ama yorulmamak istiyorum da imkansız

Ben oyle veriyorum canim sagdigimi 80 100 aarasi :)

Sinir oldummmm.ne meraklılar emzirmeye yaa ki zaten emzirdiği çocuğu varmış.yesilus nazar mı oldu senin aileye yahu birden hepsi dellendi

Çok çirkin bir hareket nasil yaparlar bunu ilerde birde diycek ayy sana sutumu verdim diye valla bende çok sınır oldum. Geçen sene annemin bir komşusu anneme anlatıyordu torununun ağzına tükürmüş gelini görmeden daha 1 haftalık bebeğin neymiş ona bağlı olurmuş şok olmuştum. Aynı teyze o bebek doğduğunda abisi vardi 2 yaşında ona memesini verdiği söylemişti nedir bu meme verme isteği anlamadim. Zaten diyorlar ananeler babanneler istese emzirirken sütü gelebilir boşa değil bu laf demek çok yapan var bunu

3-4 kez kakasını yapıyorsa doyuyordur bence. İnşallah doktor doyduğunu söyleyip mutlu olduğun cevabı verir için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…