Yaa hep diyolar bebiş gelince mutlaka kavga çıkar diye..benim de kv yatılı kalıyo kavga kapıdaAkşam geldiler bir aile faciasına dönüştü olay ben nasıl oldu anlamadım ☹
Geldi oturdum dedim abla kızımı 20 dk oyalayamadın mi , ben müsade etmeden böyle bir şey demeden kv bağırdı ne olmuş çocuk bizim çocuğumuz bilmemne o saniye nevrim döndü , ben de başladım bağırmaya ilk kez ☹ Dedim anne seninle konuşmak isteseydim seninle konuşurdum , izin verir misin lafımı tamamlayayım dedim orda bir sesler yükseldi fln dedim ki ben fikrimi söylediğim için kötü olacaksam olayım dedim , sonra eşim sinirlendi baktı durduramıyor bizi oda hepinize bağırdı , sonuç görümce yazıklar olsun vs dedi gittikv , eşim ben kaldık eşimle tartışmaya devam ettik , kv beni odama gönderdi sonra yanıma geldi dedi ki , kızım bugün eşin kızıma etmediği lafı bırakmadı zaten , (çok bağlı olmalarına rağmen )sen benim çocuğumu nasıl emzirirsin karımı nasıl ağlatırsın diye çıkışmış , meğer tüm gün onlar arka planda kavgaları etmiş kv görümcemi aramış sen nasıl emzirirsn Allah kahretsin çocuklar ne hale geldi demiş bizim için fln ki kv ye göre normal bir olayken., görümce ağlamış telefonda vs. Fakat benim tüm bu olanlardan haberim yok , sadece o cümleleri söylemeye kalmadı ortalık kızıştı , eşimle de aramız berbat şimdi kv yi bırakmaya gitti , kavga bizim evimizde olduğu için artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok kötüyüm gerçekten ☹
Evet aynen öyle söyleyeceğim ama birbirimizi kıracak şeyler söyledik hemde kv nin yanındaYaa hep diyolar bebiş gelince mutlaka kavga çıkar diye..benim de kv yatılı kalıyo kavga kapıdaEşine gelince yumuşak davran canım ben bilmiyodum gün içinde olanları diye güzelce anlatırsın
Canim mesajini okudum. Cok uzuldum inan. Resmen bagirarak suc ortmeye calismislar. Hic alttan alma. Esin ile de daha fazla tartisma inan onin da elinden birsey gelmez ve eminim o da boyle bir seyi onaylamaz. Cok klise ama olan olmus onemli olan simdiden sonra olmamasi. Gorumcenle mesafe koyarsin. Esine cok yuklenme. Onun suçu degil.O kadar canım sıkkın ki anlatamam , son yazdıklarınla güldürdün
eşin de olsa sakın geri adım atma. herkes seni arka planda koruduysa bunu ön plana getirselerdi de haberin olsaydı. resmen bağırıp evden giderek suçunu bastırmaya çalışmış. eşine normal ol kvne de. ama görümcene asla.Akşam geldiler bir aile faciasına dönüştü olay ben nasıl oldu anlamadım ☹
Geldi oturdum dedim abla kızımı 20 dk oyalayamadın mi , ben müsade etmeden böyle bir şey demeden kv bağırdı ne olmuş çocuk bizim çocuğumuz bilmemne o saniye nevrim döndü , ben de başladım bağırmaya ilk kez ☹ Dedim anne seninle konuşmak isteseydim seninle konuşurdum , izin verir misin lafımı tamamlayayım dedim orda bir sesler yükseldi fln dedim ki ben fikrimi söylediğim için kötü olacaksam olayım dedim , sonra eşim sinirlendi baktı durduramıyor bizi oda hepinize bağırdı , sonuç görümce yazıklar olsun vs dedi gittikv , eşim ben kaldık eşimle tartışmaya devam ettik , kv beni odama gönderdi sonra yanıma geldi dedi ki , kızım bugün eşin kızıma etmediği lafı bırakmadı zaten , (çok bağlı olmalarına rağmen )sen benim çocuğumu nasıl emzirirsin karımı nasıl ağlatırsın diye çıkışmış , meğer tüm gün onlar arka planda kavgaları etmiş kv görümcemi aramış sen nasıl emzirirsn Allah kahretsin çocuklar ne hale geldi demiş bizim için fln ki kv ye göre normal bir olayken., görümce ağlamış telefonda vs. Fakat benim tüm bu olanlardan haberim yok , sadece o cümleleri söylemeye kalmadı ortalık kızıştı , eşimle de aramız berbat şimdi kv yi bırakmaya gitti , kavga bizim evimizde olduğu için artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok kötüyüm gerçekten ☹
Eşime yüklenecek bir durumun kalmadı o zaten kızmış fazlasıyla kavga da etmiş , ama ailesine bizim evde bağırtarak karşılık verdim ve evden kötü çıktı görümce , o yüzden eşim bana çok sinirli biraz bekleseydin olayın soğumasını ben seninle akşam konuşurdum fln dedi , kv de bizi ve bebeği yatıştırmak için kaldı birazCanim mesajini okudum. Cok uzuldum inan. Resmen bagirarak suc ortmeye calismislar. Hic alttan alma. Esin ile de daha fazla tartisma inan onin da elinden birsey gelmez ve eminim o da boyle bir seyi onaylamaz. Cok klise ama olan olmus onemli olan simdiden sonra olmamasi. Gorumcenle mesafe koyarsin. Esine cok yuklenme. Onun suçu degil.
Evet kesinlikle katılıyorumeşin de olsa sakın geri adım atma. herkes seni arka planda koruduysa bunu ön plana getirselerdi de haberin olsaydı. resmen bağırıp evden giderek suçunu bastırmaya çalışmış. eşine normal ol kvne de. ama görümcene asla.
Bilmiyodum de eşine anlayışla karşılasın valla çok zor bi dönemdeyiz bize anlayış göstersin herkesEşime yüklenecek bir durumun kalmadı o zaten kızmış fazlasıyla kavga da etmiş , ama ailesine bizim evde bağırtarak karşılık verdim ve evden kötü çıktı görümce , o yüzden eşim bana çok sinirli biraz bekleseydin olayın soğumasını ben seninle akşam konuşurdum fln dedi , kv de bizi ve bebeği yatıştırmak için kaldı biraz
Ay dusunmek istemiyorum. Benim de aklima geliyor o ihtimal. Hamileyken cok dua ettim kizim olsun diye, sirf bunlara inat.oğlunun kini de opmustur o
düşünüyorum da büyüyünce utanmiyorlar mi
iyiki kızın olmamış sana baskı da yapardi bu mantık
pipiyle aşk
Ama agir kavga gerektiren bir durum yasamissin. Toparlanma isini zamana birak. Eşin ile aran duzelsin bence. Gorumceni cidden salla.Evet kesinlikle katılıyorum
Yanlız Arayı düzeltmezsem ben elimle sorum yaşayacağım hemde düşündüğmden çok ağır kavga ettik bilmiyorum nasıl toparlayacağız
Sutten gir. Sutum kesilecek beni bu kadar uzduler falan de. Senin bi sucun yok olan bitende. Biraz ajite et. Zaten hala lohusayiz, kimsenin bizi bu kadar uzmeye hakki yok. Esine karsi da cok ezilme bence. Su anda en cok dusunmesi gereken sen ve bebeginiz.Evet kesinlikle katılıyorum
Yanlız Arayı düzeltmezsem ben elimle sorum yaşayacağım hemde düşündüğmden çok ağır kavga ettik bilmiyorum nasıl toparlayacağız
merak etme tazesiyle böyle düsünüyosun. ikiniz de iç muhasebenizi yapın düzelirsiniz. sende düsün tasın yarın konus evet bekleyebilirdim ama yeni anneyim. arayıp saydırmadım ya evime geldi denk düştü söyledim. ağır çıkmasına gerek yoktu vs diye. sonucta sen arayıp söylesen evet belki ayıptı. madem olayın tazesi bu kadar düşünülüyor tazesiyle evinize gelmeseydi. bi karı koca konussaydınız. ablası o fırsatı tanımadı suc sende değil. ilk gördüğünde uyarmasan normallestireceklerdi. bosver kocanla iyi olmaya bak eminim o da seni anlayacaktırEvet kesinlikle katılıyorum
Evet aynı şeyi söyledim telefonla söylesem esas ayıp karşımdayken dürüstçe düşüncemi söyledim , siz üstüme saldırdınız dedim kv ve eşime , aynen zaman tanımadı görümce ürperiyorum görünce artık böyle bir düşünce yok ya, çıkarken diyor ki hiç durmadı kıpkırmızı ağladı benim kızımda yanıma nasıl başa çıkacağımız bilemedim gerçekten fln bende hayat bende annesi yokken gönderdim dedim ☹merak etme tazesiyle böyle düsünüyosun. ikiniz de iç muhasebenizi yapın düzelirsiniz. sende düsün tasın yarın konus evet bekleyebilirdim ama yeni anneyim. arayıp saydırmadım ya evime geldi denk düştü söyledim. ağır çıkmasına gerek yoktu vs diye. sonucta sen arayıp söylesen evet belki ayıptı. madem olayın tazesi bu kadar düşünülüyor tazesiyle evinize gelmeseydi. bi karı koca konussaydınız. ablası o fırsatı tanımadı suc sende değil. ilk gördüğünde uyarmasan normallestireceklerdi. bosver kocanla iyi olmaya bak eminim o da seni anlayacaktır
Ay Allahım rızan olmadan süt kardes yapmıs yiğeniyle ne meraklıymıs emzirmeye turup memesinden cekesim geldi bununlamı emzirdin çocuğumu diyipKızlar sinirimden ölebilirim lütfen bana acil bişeyler söyleyinkombi bakımımda sorun olmuştu sabah kombiyi geldi , evde derin temizlik olacağı için kızımı babasıyla babaannesine gönderecektim , akşam düşündük görümcem yakın oturuyor eşi işe geçerken kızıyla kendisini annesine bırakıyor görümcem ordan işe gidiyor neyse akşam dedik enişte görümceyi bize bıraksın kızıyla benim kızımı arkada yutacak biri lazım olduğu için benim eşim hepsini kayınvalideye bıraksın
Neyse sabah kombiyi geldiği için eşim onunla ilgileniyordu görümcem dediki işe geç kalıyorum biz götürelim çocukları sorun olur mu apar topar bir durum oldu olmaz götürün dedim peşlerinden işi bitince de eşim gidecek
Çıkarken bebeğim uyuyordu dedim ki uyanırsa emzik var çantada , neyse yarım saat sonra görümce eşime mesaj atıyor bebek durmadı yolda meme verdimnasıl yani dedim eşime , o hala kızını azda olsa emziriyor. 20 dk lık yolda güya oyalayamadı uyku mahmuru kızımı kalkmış memesini vermiş Allahım başımdan aşapı kaynar sular döküldü kıyaöeti kopardım evde sinirimden ağladım , dedim benim müsadem olmadan nasıl böyle bişey yapar beni arasaydı Pış pışladaydı yolda hemen çıkarıp memesini vermiş delirdim sinirden eşim benimde hiç hoşuma gitmedi bu durum fln dedi sinirim geçmiyor , eşim de yazdı Dedi eşim sadece kendi emzirmek istiyordu üzüldü fln omda demişki benim sütüm zehir değil o da benim canım kanım fln bide alınıyor hanımefendi
ben lohusayken görümcem demişti 40 on çıksın. Yeğenimi bir emzirmek istiyorum fln , bende istemediğimi belirttim senin sütün ona yaramaz benim ki yenidoğan dedim seninki 22 aylık süt aaa öyle bişey mi var yeni duyuyorum fln , yani zaten hevesi vardı resmen Fırsat kolladı , eşim kayınvalidebe bebeğini bize getirecek birazdan kızımı çok özledim ama hasta olmasın diye mecbur gönderdim zate sabah kadar nöbetteydik hasta biraz ,
Eşim Kv be diğer tepeni bize getirecek kızımı getirmek için aslında bütün bu olay , akşamda görümcem kızını bizden alacakmış ne diyeyim çıldırıcam akşam ne söyleyeyim
Benim de gündüz emzirdikten sonra 20 dk lık sağımda iki göğsümden toplam 20-30 cc çıkıyor ama gece 50-60 cc çıkıyor. Benim de ya makinede mi sorun var ben de mi bilemiyorumAy insallah herkes 90 cc 120 cc lerden bahsednce benden de 30 cc bile zor çıkınca cok moralım bozuldu.
Kusura bakma ama gercekten enayilikYa ben eşimi uyandırmaya kıyamıyorum ileriye dönük düşününce salaklık yapıyorum galiba
Ben hepsini birlestirip iciyorum simdiye kadar bi sikinti olmadi bebegimin gazida fazla yok. Aktar bu sekilde tavsiye etmisti banaKimyon rezene ve anason çayı içiyorum ama ayrı ayrı birleştirip içsek bişey olur mu ya bazı otlar sakıncalı oluyor
Burda bi arkadas yazmıstıSizde de ne pipi meraki varmis dedim, anlayana aslinda agir bir laf ama nerdeeee. Cok sık gormedigim icin dert etmemeye calisiyorum ama yine de bebegimi bunlardan korumam gerektigini dusunuyorum. Buyuyunce bu kadar kolay olmayabilir diye endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?