Yaa hep diyolar bebiş gelince mutlaka kavga çıkar diye..benim de kv yatılı kalıyo kavga kapıdaEşine gelince yumuşak davran canım ben bilmiyodum gün içinde olanları diye güzelce anlatırsın

Yaa hep diyolar bebiş gelince mutlaka kavga çıkar diye..benim de kv yatılı kalıyo kavga kapıdaEşine gelince yumuşak davran canım ben bilmiyodum gün içinde olanları diye güzelce anlatırsın
Evet aynen öyle söyleyeceğim ama birbirimizi kıracak şeyler söyledik hemde kv nin yanında

O kadar canım sıkkın ki anlatamam , son yazdıklarınla güldürdün
Canim mesajini okudum. Cok uzuldum inan. Resmen bagirarak suc ortmeye calismislar. Hic alttan alma. Esin ile de daha fazla tartisma inan onin da elinden birsey gelmez ve eminim o da boyle bir seyi onaylamaz. Cok klise ama olan olmus onemli olan simdiden sonra olmamasi. Gorumcenle mesafe koyarsin. Esine cok yuklenme. Onun suçu degil.

eşin de olsa sakın geri adım atma. herkes seni arka planda koruduysa bunu ön plana getirselerdi de haberin olsaydı. resmen bağırıp evden giderek suçunu bastırmaya çalışmış. eşine normal ol kvne de. ama görümcene asla.

Kizlar ayva kompostosu yaptim sutu arttirdi. Onceki yaptiklarima hep seker attim ama bugun atmadim. Sadece ayvsnin sekeri ile yaptim. Su ve ayvayi pisirdim yani. Ilk kasik guzel degildi ama sonrasi sahaneydi. Tavsiye ederim.

Eşime yüklenecek bir durumun kalmadı o zaten kızmış fazlasıyla kavga da etmiş , ama ailesine bizim evde bağırtarak karşılık verdim ve evden kötü çıktı görümce , o yüzden eşim bana çok sinirli biraz bekleseydin olayın soğumasını ben seninle akşam konuşurdum fln dedi , kv de bizi ve bebeği yatıştırmak için kaldı biraz

Evet kesinlikle katılıyorum
Yanlız Arayı düzeltmezsem ben elimle sorum yaşayacağım hemde düşündüğmden çok ağır kavga ettik bilmiyorum nasıl toparlayacağız

Bilmiyodum de eşine anlayışla karşılasın valla çok zor bi dönemdeyiz bize anlayış göstersin herkes

oğlunun kini de opmustur o
düşünüyorum da büyüyünce utanmiyorlar mi
iyiki kızın olmamış sana baskı da yapardi bu mantık
pipiyle aşk
Ay dusunmek istemiyorum. Benim de aklima geliyor o ihtimal. Hamileyken cok dua ettim kizim olsun diye, sirf bunlara inat.

Yanlız Arayı düzeltmezsem ben elimle sorum yaşayacağım hemde düşündüğmden çok ağır kavga ettik bilmiyorum nasıl toparlayacağız
Ama agir kavga gerektiren bir durum yasamissin. Toparlanma isini zamana birak. Eşin ile aran duzelsin bence. Gorumceni cidden salla.

Sutten gir. Sutum kesilecek beni bu kadar uzduler falan de. Senin bi sucun yok olan bitende. Biraz ajite et. Zaten hala lohusayiz, kimsenin bizi bu kadar uzmeye hakki yok. Esine karsi da cok ezilme bence. Su anda en cok dusunmesi gereken sen ve bebeginiz.

merak etme tazesiyle böyle düsünüyosun. ikiniz de iç muhasebenizi yapın düzelirsiniz. sende düsün tasın yarın konus evet bekleyebilirdim ama yeni anneyim. arayıp saydırmadım ya evime geldi denk düştü söyledim. ağır çıkmasına gerek yoktu vs diye. sonucta sen arayıp söylesen evet belki ayıptı. madem olayın tazesi bu kadar düşünülüyor tazesiyle evinize gelmeseydi. bi karı koca konussaydınız. ablası o fırsatı tanımadı suc sende değil. ilk gördüğünde uyarmasan normallestireceklerdi. bosver kocanla iyi olmaya bak eminim o da seni anlayacaktır

Evet aynı şeyi söyledim telefonla söylesem esas ayıp karşımdayken dürüstçe düşüncemi söyledim , siz üstüme saldırdınız dedim kv ve eşime , aynen zaman tanımadı görümce ürperiyorum görünce artık böyle bir düşünce yok ya, çıkarken diyor ki hiç durmadı kıpkırmızı ağladı benim kızımda yanıma nasıl başa çıkacağımız bilemedim gerçekten fln bende hayat bende annesi yokken gönderdim dedim ☹

Ay Allahım rızan olmadan süt kardes yapmıs yiğeniyle ne meraklıymıs emzirmeye turup memesinden cekesim geldi bununlamı emzirdin çocuğumu diyip

Ay insallah herkes 90 cc 120 cc lerden bahsednce benden de 30 cc bile zor çıkınca cok moralım bozuldu.
Benim de gündüz emzirdikten sonra 20 dk lık sağımda iki göğsümden toplam 20-30 cc çıkıyor ama gece 50-60 cc çıkıyor. Benim de ya makinede mi sorun var ben de mi bilemiyorum ama benim kız emdikten sonra doymuş gibi oluyor hep hatta bazen karnı şişiyor, biraz kusuyor. Bol bol çiş li bezi oluyor. Kilo alımı da az ama ortalama değerde gidiyor.

Kizlaarr çok acil yardim istiyorum. Ogluk 17 günlük 3 4 gündür kakasını hemen yapamiyor ve cok sanci çekiyor. Kaka muylska 2 yada 3 defa yapiyor hatta sulu yapiyor ama yapana kadar cok ağlıyor sancisi oluyor. Boyle durumla karşılaşan varmi neler yapabilirim

Ya ben eşimi uyandırmaya kıyamıyorum ileriye dönük düşününce salaklık yapıyorum galiba
Kusura bakma ama gercekten enayilik
Cocuk ikinizin cocugu senin me kadar kendini yormaya hakkın varsa onunda olmalı
Aksam geldigi gibi kucagına verip ağlama krizine kadar dokunmuyorum birlikte sofrayıda hazırlıyorlar altınıda değiştiriyor
Bi işte gece seansımızda yok kendisi ona katacaktım ama kızım babasına kıyamadıgından biberon almıyor :)

Kimyon rezene ve anason çayı içiyorum ama ayrı ayrı birleştirip içsek bişey olur mu ya bazı otlar sakıncalı oluyor
Ben hepsini birlestirip iciyorum simdiye kadar bi sikinti olmadi bebegimin gazida fazla yok. Aktar bu sekilde tavsiye etmisti bana

Burda bi arkadas yazmıstı
Kv si de pipi de pipi diye tutturuyormus görücemde görücem diye
Kızda bigün dayanamamıs ne pipi görme meraklısıymıssın halbuki bu yasına kadar cokca görmüşsündür gibi bişey demiş
O aklıma geldi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…