E Elwing6 100 cc mochi ile mi sagıyosun? bende siparis verdim bugün
Mochi çok güzel sevdim ben
İkimiz de pişman olur muyuz diye geç aldık ya söyleyeyim dedim
Gece uyuyunca süt doluyor ya birini emerken diğerine takıyorum taş gibi sert olmuyor bir dahaki emzirmeye kadar rahat ettim
Sadece gece kullanıyorum ve elektrikli pompadan azad oldum artık mutluyum

Elektrikli pompadan daha mi çok süt çıkarıyor? Bir de elektriklinin markası neydi?

Şu an kilosunu bilmiyorum ama ilk baslarda azdı kilo alması gerçi sarılık da vardı onun da etkısı olabılır. Çişi benim oğlanında güzel ama evde kendımle tartınca öle aman aman bi kilo almış gibi görünmüyor. İnşsllah yetiyordur süt.

Elektrikli pompadan daha mi çok süt çıkarıyor? Bir de elektriklinin markası neydi?
Baby plus
Elektrikli ile düzenli sağıyorken daha fazla sağıyor tabi
Mochi diğer göğsü emzirirken taktığın göğüste ön sütü sağıyor gibi düşünüyorum ben
Ama bazen 100cc bile çıkıyor
Dolapta bir sürü süt oldu ve Ben çalışmayacağım için o sütler ne olacak bilmiyorum elektrikliye devam etmedim
Sağdıkça artıyor kesinlikle
Uyuyunca süt dolup göğüs sertleşiyor ya o açıdan rahatlattı mochi

Hay Allah kötü olmuş, üzüldüm. Ben de görümcemle bir sebepten 1 yıldır konuşmuyorum baştan eşim üzülüyorum dedi surat asmaya kalktı falan barışayım diye ama asla affetmicem kardeşini onun yüzünden huzursuz edeceksen yuvamızı sen bilirsin daha da bilenirim ona karşı başka bi işe yaramaz yaptığın dedim baktı olmuyor şimdi artık ağzını bile açmıyor o konuda ki o da kardeşine çok düşkün.
Bence eşine de ki yeni evlat sahibi olduk hayatımızın en özel zamanları ve asla geri gelmeyecek mahvetme, boş yere de evimizi huzursuz etme. Yeni anne oldum çok hassasım senden anlayış bekliyorum falan de. Bir şekilde eşinle düzeltirsin yani arayı üzme kendini saçma sapan insanlar yüzünden de eşinle aranın daha fazla soğumasına da izin verme

Evet en özel anlarımız mahvoldu onlar yüzünden cahil insanla uğraşmak çok zor sütüm zehir değil diyor ordan anla nezmandır bunu istiyordu zaten , huzurumuzu kaçırdı çok üzgünüm gerçekten

Ay ne demek ne olmus ?? Seni odaya yollamak ne demek..Kvdene iyi falan diyorduk da cidden bakmakla olmuyo her sey demek ki o zaman bizim cocugumuz diye her hakki versinler ona oyle bir dunya mi var..bence kv den 2li oynamis sana gelip kizina kizdigini soylemis kizinin yaninda sana ne oldu demis ay daha cok sinirlendim simdi bu insanlar nerde yasiyi sene 2019 yani..nasil cahillik..benim kv kucagina almadi sonra arkdsma demis o her seyini kendisi yapsin istedim yeni dogdugunda kiskanma olur demis hos kiskanmazdim ama sagolsun cocugumu alip sevip birakti uzaktan uzaktan..cocuk senin cocugun keske oyle deseydin..her seyi hak gormesinlet bundan sonra kendilerinde bence sakin bile kalmissin baktilat ettiler diye kendini borclu hissetme sahsen benim icin cok buyuk bir mevzu..umrumda olmazdi yani eskisi gibi olup olmamak..sonucta hayatin boyunca unutamayacagin bir sey yasattilar sana..bir de piskin piskin ne olmus demisler ya

Ay daha neler duyucaaaaam ilk gunler kv kucagina alinca bizimki memeye saldiriyodu kvnin gulusup bana veriyordu kizim.bu acikmis diye demekki bazisi o askla cikartip veriyo dusunsene babasiyla süt kardes cehalet ya hala ne insanlar var

Kanser hastalarına anne sütünün yaradığı söyleniyor ve anne sütü arayan çok oluyor. Internette bi arastir bak istersen

Evet en özel anlarımız mahvoldu onlar yüzünden cahil insanla uğraşmak çok zor sütüm zehir değil diyor ordan anla nezmandır bunu istiyordu zaten , huzurumuzu kaçırdı çok üzgünüm gerçekten
Hay sutune deseydin. bosver artik dusunme. Esin de normale döner sana karşı kısa sürede. Artik bebek var. Küslük pek mümkün olmuyo. Ben 2 gündür iyi gidiyorum küslük konusunda ama :) Biraz dayancambu sefer...

Mesela 30cc sağdık. 3 saat geçmeden tekrar sağıp aynı poşete koyup dondurucuya atabilir miyiz?

Birsey olmaz kundagi acmazsan. Ben sıkı sariyorum ondan aciyorum.

kaç cc çıkarıyo canım sertlesmis göğüsten?

Mesela 30cc sağdık. 3 saat geçmeden tekrar sağıp aynı poşete koyup dondurucuya atabilir miyiz?
Hayir. Once buzdolabinda sogutman lazim yeni sagdigin sutu, sonra birkestirebikirsin.

Nazarını bilemem ama kıskandıgını ben bile burdan anlıyorum
Suanda bütün ilgi sende e herkes tarafından seviliyorsun belliki öncedende abisini kaptırdıgı icin bi ici gidiyomus belki evliliğinizde kendi evliliğinden iyi gözüküyor vs
Eşinle aran düzeldi dimi yazık anaları yüzünden hep onlar arada kalıyor bende söyleniyorum söyleniyorum sonra adam ne yapsın ne sucu var diye onada üzülüyorum

Kayinvalidesinin bizim cocugumuz diye dsvunmasi da ayri bir konu. Bu kaynanalara guvenmemek lazim. Yesilius gorumcenle uzun sure mesafe koy. Kaynanaya da koy o mesafeyi birsz daha kisa olsun onunki. Ise baslayacagin zaman da her yere kamera döşe ve bakici tut.

Bizimki babası gelmeden on dakika önce ağlama krizine giriyo Babası da gelince saatlerce uğraşıyoruz sonra bebek uyuyunca ben de gece eşimi bi daha uyandırmıyorum ama gece gazını çıkarmaya uyandırıım bundan sonra

Hayır bide kız hissetmiş gibi daha dün mü ne yazmıstı hatırlıyormusun kv desiyle alakalı acabalarını
Resmen icine doğmuş gibi önüne gelmiş
Cok mecbur kalmadıkca artık cocugunu bırakma bi süre en azından bikaç hafta bikaç gün yada anlasın kırgınlıgını anlasın yaptıgı yükselmeyle seni kaybederse “cocugunuda” da kaybedecegini yesilus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…