Mochi çok güzel sevdim ben
Elektrikli pompadan daha mi çok süt çıkarıyor? Bir de elektriklinin markası neydi?Mochi çok güzel sevdim ben
İkimiz de pişman olur muyuz diye geç aldık ya söyleyeyim dedim
Gece uyuyunca süt doluyor ya birini emerken diğerine takıyorum taş gibi sert olmuyor bir dahaki emzirmeye kadar rahat ettim
Sadece gece kullanıyorum ve elektrikli pompadan azad oldum artık mutluyum
Şu an kilosunu bilmiyorum ama ilk baslarda azdı kilo alması gerçi sarılık da vardı onun da etkısı olabılır. Çişi benim oğlanında güzel ama evde kendımle tartınca öle aman aman bi kilo almış gibi görünmüyor. İnşsllah yetiyordur süt.Benim de gündüz emzirdikten sonra 20 dk lık sağımda iki göğsümden toplam 20-30 cc çıkıyor ama gece 50-60 cc çıkıyor. Benim de ya makinede mi sorun var ben de mi bilemiyorumama benim kız emdikten sonra doymuş gibi oluyor hep hatta bazen karnı şişiyor, biraz kusuyor. Bol bol çiş li bezi oluyor. Kilo alımı da az ama ortalama değerde gidiyor.
Baby plusElektrikli pompadan daha mi çok süt çıkarıyor? Bir de elektriklinin markası neydi?
Hay Allah kötü olmuş, üzüldüm. Ben de görümcemle bir sebepten 1 yıldır konuşmuyorum baştan eşim üzülüyorum dedi surat asmaya kalktı falan barışayım diye ama asla affetmicem kardeşini onun yüzünden huzursuz edeceksen yuvamızı sen bilirsin daha da bilenirim ona karşı başka bi işe yaramaz yaptığın dedim baktı olmuyor şimdi artık ağzını bile açmıyor o konuda ki o da kardeşine çok düşkün.Akşam geldiler bir aile faciasına dönüştü olay ben nasıl oldu anlamadım ☹
Geldi oturdum dedim abla kızımı 20 dk oyalayamadın mi , ben müsade etmeden böyle bir şey demeden kv bağırdı ne olmuş çocuk bizim çocuğumuz bilmemne o saniye nevrim döndü , ben de başladım bağırmaya ilk kez ☹ Dedim anne seninle konuşmak isteseydim seninle konuşurdum , izin verir misin lafımı tamamlayayım dedim orda bir sesler yükseldi fln dedim ki ben fikrimi söylediğim için kötü olacaksam olayım dedim , sonra eşim sinirlendi baktı durduramıyor bizi oda hepinize bağırdı , sonuç görümce yazıklar olsun vs dedi gittikv , eşim ben kaldık eşimle tartışmaya devam ettik , kv beni odama gönderdi sonra yanıma geldi dedi ki , kızım bugün eşin kızıma etmediği lafı bırakmadı zaten , (çok bağlı olmalarına rağmen )sen benim çocuğumu nasıl emzirirsin karımı nasıl ağlatırsın diye çıkışmış , meğer tüm gün onlar arka planda kavgaları etmiş kv görümcemi aramış sen nasıl emzirirsn Allah kahretsin çocuklar ne hale geldi demiş bizim için fln ki kv ye göre normal bir olayken., görümce ağlamış telefonda vs. Fakat benim tüm bu olanlardan haberim yok , sadece o cümleleri söylemeye kalmadı ortalık kızıştı , eşimle de aramız berbat şimdi kv yi bırakmaya gitti , kavga bizim evimizde olduğu için artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok kötüyüm gerçekten ☹
Evet en özel anlarımız mahvoldu onlar yüzünden cahil insanla uğraşmak çok zor sütüm zehir değil diyor ordan anla nezmandır bunu istiyordu zaten , huzurumuzu kaçırdı çok üzgünüm gerçektenHay Allah kötü olmuş, üzüldüm. Ben de görümcemle bir sebepten 1 yıldır konuşmuyorum baştan eşim üzülüyorum dedi surat asmaya kalktı falan barışayım diye ama asla affetmicem kardeşini onun yüzünden huzursuz edeceksen yuvamızı sen bilirsin daha da bilenirim ona karşı başka bi işe yaramaz yaptığın dedim baktı olmuyor şimdi artık ağzını bile açmıyor o konuda ki o da kardeşine çok düşkün.
Bence eşine de ki yeni evlat sahibi olduk hayatımızın en özel zamanları ve asla geri gelmeyecek mahvetme, boş yere de evimizi huzursuz etme. Yeni anne oldum çok hassasım senden anlayış bekliyorum falan de. Bir şekilde eşinle düzeltirsin yani arayı üzme kendini saçma sapan insanlar yüzünden de eşinle aranın daha fazla soğumasına da izin verme
Ay ne demek ne olmus ?? Seni odaya yollamak ne demek..Kvdene iyi falan diyorduk da cidden bakmakla olmuyo her sey demek ki o zaman bizim cocugumuz diye her hakki versinler ona oyle bir dunya mi var..bence kv den 2li oynamis sana gelip kizina kizdigini soylemis kizinin yaninda sana ne oldu demis ay daha cok sinirlendim simdiAkşam geldiler bir aile faciasına dönüştü olay ben nasıl oldu anlamadım ☹
Geldi oturdum dedim abla kızımı 20 dk oyalayamadın mi , ben müsade etmeden böyle bir şey demeden kv bağırdı ne olmuş çocuk bizim çocuğumuz bilmemne o saniye nevrim döndü , ben de başladım bağırmaya ilk kez ☹ Dedim anne seninle konuşmak isteseydim seninle konuşurdum , izin verir misin lafımı tamamlayayım dedim orda bir sesler yükseldi fln dedim ki ben fikrimi söylediğim için kötü olacaksam olayım dedim , sonra eşim sinirlendi baktı durduramıyor bizi oda hepinize bağırdı , sonuç görümce yazıklar olsun vs dedi gittikv , eşim ben kaldık eşimle tartışmaya devam ettik , kv beni odama gönderdi sonra yanıma geldi dedi ki , kızım bugün eşin kızıma etmediği lafı bırakmadı zaten , (çok bağlı olmalarına rağmen )sen benim çocuğumu nasıl emzirirsin karımı nasıl ağlatırsın diye çıkışmış , meğer tüm gün onlar arka planda kavgaları etmiş kv görümcemi aramış sen nasıl emzirirsn Allah kahretsin çocuklar ne hale geldi demiş bizim için fln ki kv ye göre normal bir olayken., görümce ağlamış telefonda vs. Fakat benim tüm bu olanlardan haberim yok , sadece o cümleleri söylemeye kalmadı ortalık kızıştı , eşimle de aramız berbat şimdi kv yi bırakmaya gitti , kavga bizim evimizde olduğu için artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok kötüyüm gerçekten ☹
Ay daha neler duyucaaaaamÇok çirkin bir hareket nasil yaparlar bunu ilerde birde diycek ayy sana sutumu verdim diye valla bende çok sınır oldum. Geçen sene annemin bir komşusu anneme anlatıyordu torununun ağzına tükürmüş gelini görmeden daha 1 haftalık bebeğin neymiş ona bağlı olurmuş şok olmuştum. Aynı teyze o bebek doğduğunda abisi vardi 2 yaşında ona memesini verdiği söylemişti nedir bu meme verme isteği anlamadim. Zaten diyorlar ananeler babanneler istese emzirirken sütü gelebilir boşa değil bu laf demek çok yapan var bunu
Kanser hastalarına anne sütünün yaradığı söyleniyor ve anne sütü arayan çok oluyor. Internette bi arastir bak istersenBaby plus
Elektrikli ile düzenli sağıyorken daha fazla sağıyor tabi
Mochi diğer göğsü emzirirken taktığın göğüste ön sütü sağıyor gibi düşünüyorum ben
Ama bazen 100cc bile çıkıyor
Dolapta bir sürü süt oldu ve Ben çalışmayacağım için o sütler ne olacak bilmiyorum elektrikliye devam etmedim
Sağdıkça artıyor kesinlikle
Uyuyunca süt dolup göğüs sertleşiyor ya o açıdan rahatlattı mochi
Hay sutune deseydin.Evet en özel anlarımız mahvoldu onlar yüzünden cahil insanla uğraşmak çok zor sütüm zehir değil diyor ordan anla nezmandır bunu istiyordu zaten , huzurumuzu kaçırdı çok üzgünüm gerçekten
Evet 3 saat6 8 saat arası diye biliyorum ben
Mesela 30cc sağdık. 3 saat geçmeden tekrar sağıp aynı poşete koyup dondurucuya atabilir miyiz?2 hafta omce 4 dü..1ay 19 gunluguz.bizim kizi basindan beri doyurmak zor..yavrum hep cok guzel emdi memeyi ama kilo alimi durdu baslarda doktor mama takviyeli gideceksin dedi kendi kendime azalttim kilo takibi yaptim duzene girdik en azindzn mamayi gunde 2 veya 3e indirdim..bana doktor sagma hicbir makin bebeginden iyi cekmez dedi bendd ne yedigini merak ettigimden sagiyorum dedim memeddn uzaklastirma dedi..sagimi geceleri sut diger memeden aktigindan emzirirken yapiyorum gun icinds bebege zor yetiyor :) sagmiyorum
Birsey olmaz kundagi acmazsan. Ben sıkı sariyorum ondan aciyorum.Ben kundağı açmıyorum sıkıntı olur mu
Zaten aman aman sıkmıyorum sadece kollar uyandırmasın diye sabitleme olayımız
Muslinle sarıp üzerine içi penye dışı kadife bir battaniye daha örtüyorum
(Kıyafeti de alt üst iki katHiç istemediğim halde üşütme korkusuna sanki bir tık kalın alıştırdım ama daha ince artık içim rahat etmez ki )
kaç cc çıkarıyo canım sertlesmis göğüsten?Mochi çok güzel sevdim ben
İkimiz de pişman olur muyuz diye geç aldık ya söyleyeyim dedim
Gece uyuyunca süt doluyor ya birini emerken diğerine takıyorum taş gibi sert olmuyor bir dahaki emzirmeye kadar rahat ettim
Sadece gece kullanıyorum ve elektrikli pompadan azad oldum artık mutluyum
Hay Allah kötü olmuş, üzüldüm. Ben de görümcemle bir sebepten 1 yıldır konuşmuyorum baştan eşim üzülüyorum dedi surat asmaya kalktı falan barışayım diye ama asla affetmicem kardeşini onun yüzünden huzursuz edeceksen yuvamızı sen bilirsin daha da bilenirim ona karşı başka bi işe yaramaz yaptığın dedim baktı olmuyor şimdi artık ağzını bile açmıyor o konuda ki o da kardeşine çok düşkün.
Bence eşine de ki yeni evlat sahibi olduk hayatımızın en özel zamanları ve asla geri gelmeyecek mahvetme, boş yere de evimizi huzursuz etme. Yeni anne oldum çok hassasım senden anlayış bekliyorum falan de. Bir şekilde eşinle düzeltirsin yani arayı üzme kendini saçma sapan insanlar yüzünden de eşinle aranın daha fazla soğumasına da izin verme
Hayir. Once buzdolabinda sogutman lazim yeni sagdigin sutu, sonra birkestirebikirsin.Mesela 30cc sağdık. 3 saat geçmeden tekrar sağıp aynı poşete koyup dondurucuya atabilir miyiz?
Nazarını bilemem ama kıskandıgını ben bile burdan anlıyorumZaten bu görümcemin gözü göz değil onun nazarı olduğuna inanıyorum
Aynen birde halden anlayacağı yerde boşluktan benim dedikodumu yapmış lohusalıkta gerçekten rezillik, kv lafa dalmasa büyümeyecekti olay dedim ama biz karşılıklı konuşup kapattırdık konuyu diye , nerden bileyim öyle büyük tartışma olduğunu
Canım alma niyetin varsa bak niyet diyorum kesinlikle al :)Elektrikli pompadan daha mi çok süt çıkarıyor? Bir de elektriklinin markası neydi?
Kayinvalidesinin bizim cocugumuz diye dsvunmasi da ayri bir konu. Bu kaynanalara guvenmemek lazim. Yesilius gorumcenle uzun sure mesafe koy. Kaynanaya da koy o mesafeyi birsz daha kisa olsun onunki. Ise baslayacagin zaman da her yere kamera döşe ve bakici tut.Nazarını bilemem ama kıskandıgını ben bile burdan anlıyorum
Suanda bütün ilgi sende e herkes tarafından seviliyorsun belliki öncedende abisini kaptırdıgı icin bi ici gidiyomus belki evliliğinizde kendi evliliğinden iyi gözüküyor vs
Eşinle aran düzeldi dimi yazık anaları yüzünden hep onlar arada kalıyor bende söyleniyorum söyleniyorum sonra adam ne yapsın ne sucu var diye onada üzülüyorum
Bizimki babası gelmeden on dakika önce ağlama krizine giriyoKusura bakma ama gercekten enayilik
Cocuk ikinizin cocugu senin me kadar kendini yormaya hakkın varsa onunda olmalı
Aksam geldigi gibi kucagına verip ağlama krizine kadar dokunmuyorum birlikte sofrayıda hazırlıyorlar altınıda değiştiriyor
Bi işte gece seansımızda yok kendisi ona katacaktım ama kızım babasına kıyamadıgından biberon almıyor :)
Hayır bide kız hissetmiş gibi daha dün mü ne yazmıstı hatırlıyormusun kv desiyle alakalı acabalarınıKayinvalidesinin bizim cocugumuz diye dsvunmasi da ayri bir konu. Bu kaynanalara guvenmemek lazim. Yesilius gorumcenle uzun sure mesafe koy. Kaynanaya da koy o mesafeyi birsz daha kisa olsun onunki. Ise baslayacagin zaman da her yere kamera döşe ve bakici tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?