- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Sesler niye öyle yükselmiş onu anlamadım icinizde görümceyle önceden kalan bi husumet mi vardı ?Akşam geldiler bir aile faciasına dönüştü olay ben nasıl oldu anlamadım ☹
Geldi oturdum dedim abla kızımı 20 dk oyalayamadın mi , ben müsade etmeden böyle bir şey demeden kv bağırdı ne olmuş çocuk bizim çocuğumuz bilmemne o saniye nevrim döndü , ben de başladım bağırmaya ilk kez ☹ Dedim anne seninle konuşmak isteseydim seninle konuşurdum , izin verir misin lafımı tamamlayayım dedim orda bir sesler yükseldi fln dedim ki ben fikrimi söylediğim için kötü olacaksam olayım dedim , sonra eşim sinirlendi baktı durduramıyor bizi oda hepinize bağırdı , sonuç görümce yazıklar olsun vs dedi gittikv , eşim ben kaldık eşimle tartışmaya devam ettik , kv beni odama gönderdi sonra yanıma geldi dedi ki , kızım bugün eşin kızıma etmediği lafı bırakmadı zaten , (çok bağlı olmalarına rağmen )sen benim çocuğumu nasıl emzirirsin karımı nasıl ağlatırsın diye çıkışmış , meğer tüm gün onlar arka planda kavgaları etmiş kv görümcemi aramış sen nasıl emzirirsn Allah kahretsin çocuklar ne hale geldi demiş bizim için fln ki kv ye göre normal bir olayken., görümce ağlamış telefonda vs. Fakat benim tüm bu olanlardan haberim yok , sadece o cümleleri söylemeye kalmadı ortalık kızıştı , eşimle de aramız berbat şimdi kv yi bırakmaya gitti , kavga bizim evimizde olduğu için artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok kötüyüm gerçekten ☹
Kizlaarr çok acil yardim istiyorum. Ogluk 17 günlük 3 4 gündür kakasını hemen yapamiyor ve cok sanci çekiyor. Kaka muylska 2 yada 3 defa yapiyor hatta sulu yapiyor ama yapana kadar cok ağlıyor sancisi oluyor. Boyle durumla karşılaşan varmi neler yapabilirim
Ben lohusayken kızı 3 hafta bizdeydi akşamları gelip alıp gitmiyorlardı genelde yayılıp kalıyorlardı ben lohusayken halimde insanlara sürekli gülümsemek zorundaymışım gibiSesler niye öyle yükselmiş onu anlamadım icinizde görümceyle önceden kalan bi husumet mi vardı ?
Kötü olmana gerek yok cunku haklısın ayıp yahu
Eşinin bi sucu yok zaten ona patlamaBen lohusayken kızı 3 hafta bizdeydi akşamları gelip alıp gitmiyorlardı genelde yayılıp kalıyorlardı ben lohusayken halimde insanlara sürekli gülümsemek zorundaymışım gibi
Sen bizim ayağımızı burdan kesmeye çalışıyorsun fln dedi , lohusayken odadan çıkmamalar Güler yüz göstermemeler fln ki benim odama geldiğinde konuşmuştuk , çok zorlanıyorum çok uykusuz kalıyoruz sürekli emzir süt sağ göbeği geç düştü kucağıma almaya korkuyorum fln bunları konuştum , birde yani. Lohusalığı önüme sürüyor bidekv aradı benim hem şekerim hem tansiyonum fırlamış , eşiminde tansiyonu fırlamış yolda ama nasıl gelecek bilmiyorum nolur kavga etmeyin bugün fln dedi
Kizina soyle bunlari diyecektin . Esin ile de yarin konusun olmazsa. Ha halasi emzirmis ha baskasi. Emzirmek anne ve bebegin ozeli dersin esine de. Sen de dersin sutum gidecek diye uzuntuden diye cik korkuyorum falan diyiverBen lohusayken kızı 3 hafta bizdeydi akşamları gelip alıp gitmiyorlardı genelde yayılıp kalıyorlardı ben lohusayken halimde insanlara sürekli gülümsemek zorundaymışım gibi
Sen bizim ayağımızı burdan kesmeye çalışıyorsun fln dedi , lohusayken odadan çıkmamalar Güler yüz göstermemeler fln ki benim odama geldiğinde konuşmuştuk , çok zorlanıyorum çok uykusuz kalıyoruz sürekli emzir süt sağ göbeği geç düştü kucağıma almaya korkuyorum fln bunları konuştum , birde yani. Lohusalığı önüme sürüyor bidekv aradı benim hem şekerim hem tansiyonum fırlamış , eşiminde tansiyonu fırlamış yolda ama nasıl gelecek bilmiyorum nolur kavga etmeyin bugün fln dedi
Bence senin kız seni sürekli emdiği için sütün çoğaldıO bigünde olmayabilir yaptıkca cogalacak bende ilk 30-40cc cıkarmıstım simdi elektrikliyle 100ün üstü mochiyle 50-60 :)
Emzirme kampını duymadım hic ama dedigin gibi asırı emiyor ondan baya arttı sütüm yoksa ne cay ne komposto iciyorum ne özellikle süt olsun diye yedigim bişey yokBence senin kız seni sürekli emdiği için sütün çoğaldıemzirme kampı dedikleri olay var ya senin ki bi nevi öyle oldu
Anlamaz ki benimki. Bakalim bekliyorum bi daha soylerse ben de dicem bi seyler.Burda bi arkadas yazmıstı
Kv si de pipi de pipi diye tutturuyormus görücemde görücem diye
Kızda bigün dayanamamıs ne pipi görme meraklısıymıssın halbuki bu yasına kadar cokca görmüşsündür gibi bişey demiş
O aklıma geldi direk
Hayır bide ne ayıp konusulması eskiden erkeklerin yanında evldı bile olsa böyle kelimeler kullanmazdı anneler simdiki yaslılarda bi tuhafAnlamaz ki benimki. Bakalim bekliyorum bi daha soylerse ben de dicem bi seyler.
Yok böyle rezalet. Arsızlık mı desem, pişkinlik mi, terbiyesizlik mi bilemedim. Valla ben olsam bi ton kızardım. Yanlış bilmiyorsam şimdi bi de emzirdim diye süt anne olmuş oluyor galiba gerçi bunun için kriterler neler vs bilmiyorum tam amaKızlar sinirimden ölebilirim lütfen bana acil bişeyler söyleyinkombi bakımımda sorun olmuştu sabah kombiyi geldi , evde derin temizlik olacağı için kızımı babasıyla babaannesine gönderecektim , akşam düşündük görümcem yakın oturuyor eşi işe geçerken kızıyla kendisini annesine bırakıyor görümcem ordan işe gidiyor neyse akşam dedik enişte görümceyi bize bıraksın kızıyla benim kızımı arkada yutacak biri lazım olduğu için benim eşim hepsini kayınvalideye bıraksın
Neyse sabah kombiyi geldiği için eşim onunla ilgileniyordu görümcem dediki işe geç kalıyorum biz götürelim çocukları sorun olur mu apar topar bir durum oldu olmaz götürün dedim peşlerinden işi bitince de eşim gidecek
Çıkarken bebeğim uyuyordu dedim ki uyanırsa emzik var çantada , neyse yarım saat sonra görümce eşime mesaj atıyor bebek durmadı yolda meme verdimnasıl yani dedim eşime , o hala kızını azda olsa emziriyor. 20 dk lık yolda güya oyalayamadı uyku mahmuru kızımı kalkmış memesini vermiş Allahım başımdan aşapı kaynar sular döküldü kıyaöeti kopardım evde sinirimden ağladım , dedim benim müsadem olmadan nasıl böyle bişey yapar beni arasaydı Pış pışladaydı yolda hemen çıkarıp memesini vermiş delirdim sinirden eşim benimde hiç hoşuma gitmedi bu durum fln dedi sinirim geçmiyor , eşim de yazdı Dedi eşim sadece kendi emzirmek istiyordu üzüldü fln omda demişki benim sütüm zehir değil o da benim canım kanım fln bide alınıyor hanımefendi
ben lohusayken görümcem demişti 40 on çıksın. Yeğenimi bir emzirmek istiyorum fln , bende istemediğimi belirttim senin sütün ona yaramaz benim ki yenidoğan dedim seninki 22 aylık süt aaa öyle bişey mi var yeni duyuyorum fln , yani zaten hevesi vardı resmen Fırsat kolladı , eşim kayınvalidebe bebeğini bize getirecek birazdan kızımı çok özledim ama hasta olmasın diye mecbur gönderdim zate sabah kadar nöbetteydik hasta biraz ,
Eşim Kv be diğer tepeni bize getirecek kızımı getirmek için aslında bütün bu olay , akşamda görümcem kızını bizden alacakmış ne diyeyim çıldırıcam akşam ne söyleyeyim
Ben hic gormedim boyle bir sey sulalemde bile. Hic lafi bile gecmez boyle seylerin. Milletin ne pipi aski varmis, sasiriyorum.Hayır bide ne ayıp konusulması eskiden erkeklerin yanında evldı bile olsa böyle kelimeler kullanmazdı anneler simdiki yaslılarda bi tuhaf
Zaten bu görümcemin gözü göz değil onun nazarı olduğuna inanıyorumEşinin bi sucu yok zaten ona patlama
Ama bu olayda haklısın oda ona göre tarafını belirlesin kardesi olabilir sende hayat arkadası çocuğunun annesisin
Ki cok kötü baslamamıssın gayet ablayla baslamıssın kv dalmasa lafa belki o kadar alevlenmeyecektin
Görümcenlede senden özür dileyene kadar görüşme derim
Ay bide bu kadının küçük cocugu var ve lohusa nedir bilmiyor trip atıyor anlayısla karsılayacagına
Seyrek görüş gercekten
Dedim zaten emzirmek anne ve bebek arasındaki en özel bağ dedim ama zehir mi benim sütüm gibi saçma bir laf ettiKizina soyle bunlari diyecektin . Esin ile de yarin konusun olmazsa. Ha halasi emzirmis ha baskasi. Emzirmek anne ve bebegin ozeli dersin esine de. Sen de dersin sutum gidecek diye uzuntuden diye cik korkuyorum falan diyiver
Aynen öyle her ağlayana meme ver o zaman ,Yok böyle rezalet. Arsızlık mı desem, pişkinlik mi, terbiyesizlik mi bilemedim. Valla ben olsam bi ton kızardım. Yanlış bilmiyorsam şimdi bi de emzirdim diye süt anne olmuş oluyor galiba gerçi bunun için kriterler neler vs bilmiyorum tam amaben bile acaip sinir oldum her bebek bakan akraba bebek durmayınca memesini versin o zaman tövbe yarabbim
Ben kundağı açmıyorum sıkıntı olur muBen gunduz hic sarmiyorum. Gece de uyuyunca kundsgi acip sadece ustunu ortuyorum
Aynen öyle düşündüm zaten hevesi vardı dedim eşime ama hata bende Fırsat verdim fırsat düşkününe resmenYa bu nedir cok sinirlendim neden bi emzirme meraki yok 40 ın ciksin emzircem filan ne alaka ne sacma sapan seyler resmen haksizligini bastirmaya calismis gorumce. Ben de olsam cok sinirlenirdim. Insanin yegeni tabi canidir ama adi ustunse yegen neden annesi gibi davraniyor meme vs.
Gunahi boynuna o bebegi oyalamaya bile calismayip hemen uyanip mizirdaninca dayamistir gogsunu neyin tatminiyse cok sinir oldum....
yesilus
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size de rabbim kolaylık ferahlık versin inşallahGünaydın kızlar iki uç gündür bakamadım çok yoğun yorgun ve yıpratıcı üzücü bir süreçteydim bebişler nasıl sizler nasılsınız okuyamadım mesajları perşembe günü sabah 4 te 11 yaşındaki oğlum karın ağrısı kusma ishal ateşle uyandı gün içinde de bir türlü geçmek bilmedi çocuk kıvrandı resmen ben doktoroda fötüremedim malum acile gidince kaç saat süreceği belli olmuyor bebeği bırakmayada kimse yoktu akşam babası gelince acile götürdü bir sürü tahlil yapmışlar 6 tane serum takmışlar ama ateşini düşürememişler ben akşam dokuz da hastaneye gittiğimde ateşi 40.6 idi sonra ilaçlı tomografi çekildi bizi ambulansla çocuk cerrahi olan bir hastaneye sevk ettiler orda doktor muayenesinde sonra apandisit olduğunu yarın hemen ameliyat edeceklerini söylediler hemen yatış yapıldı yanında kalmaya eşimi kabul etmediler diğer çocukların anneleri kaldığı için ben dedim 20 günlük bebeğim var ben kalamam annem sağolsun o kaldı oğlumun yanında ameliyatlı haliyle cuma günü ameliyat oldu yavrum dümde taburcu oldu teyzeleri ama hala ağrısı çok fazla yatamıyor kalkamıyor çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bebekle ilgilenirken ona yetemiyorum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?