Sesler niye öyle yükselmiş onu anlamadım icinizde görümceyle önceden kalan bi husumet mi vardı ?
Kötü olmana gerek yok cunku haklısın ayıp yahu

limelemon yasıyor arada

Sesler niye öyle yükselmiş onu anlamadım icinizde görümceyle önceden kalan bi husumet mi vardı ?
Kötü olmana gerek yok cunku haklısın ayıp yahu
Ben lohusayken kızı 3 hafta bizdeydi akşamları gelip alıp gitmiyorlardı genelde yayılıp kalıyorlardı ben lohusayken halimde insanlara sürekli gülümsemek zorundaymışım gibi
Sen bizim ayağımızı burdan kesmeye çalışıyorsun fln dedi , lohusayken odadan çıkmamalar Güler yüz göstermemeler fln ki benim odama geldiğinde konuşmuştuk , çok zorlanıyorum çok uykusuz kalıyoruz sürekli emzir süt sağ göbeği geç düştü kucağıma almaya korkuyorum fln bunları konuştum , birde yani. Lohusalığı önüme sürüyor bide kv aradı benim hem şekerim hem tansiyonum fırlamış , eşiminde tansiyonu fırlamış yolda ama nasıl gelecek bilmiyorum nolur kavga etmeyin bugün fln dedi

Eşinin bi sucu yok zaten ona patlama
Ama bu olayda haklısın oda ona göre tarafını belirlesin kardesi olabilir sende hayat arkadası çocuğunun annesisin
Ki cok kötü baslamamıssın gayet ablayla baslamıssın kv dalmasa lafa belki o kadar alevlenmeyecektin
Görümcenlede senden özür dileyene kadar görüşme derim

Ay bide bu kadının küçük cocugu var ve lohusa nedir bilmiyor trip atıyor anlayısla karsılayacagına
Seyrek görüş gercekten

Kizina soyle bunlari diyecektin . Esin ile de yarin konusun olmazsa. Ha halasi emzirmis ha baskasi. Emzirmek anne ve bebegin ozeli dersin esine de. Sen de dersin sutum gidecek diye uzuntuden diye cik korkuyorum falan diyiver

O bigünde olmayabilir yaptıkca cogalacak bende ilk 30-40cc cıkarmıstım simdi elektrikliyle 100ün üstü mochiyle 50-60 :)
Bence senin kız seni sürekli emdiği için sütün çoğaldı emzirme kampı dedikleri olay var ya senin ki bi nevi öyle oldu

Bence senin kız seni sürekli emdiği için sütün çoğaldı emzirme kampı dedikleri olay var ya senin ki bi nevi öyle oldu
Emzirme kampını duymadım hic ama dedigin gibi asırı emiyor ondan baya arttı sütüm yoksa ne cay ne komposto iciyorum ne özellikle süt olsun diye yedigim bişey yok
Eski usul su bile icsem sütüm olur inanısım var

Anlamaz ki benimki. Bakalim bekliyorum bi daha soylerse ben de dicem bi seyler.

Yok böyle rezalet. Arsızlık mı desem, pişkinlik mi, terbiyesizlik mi bilemedim. Valla ben olsam bi ton kızardım. Yanlış bilmiyorsam şimdi bi de emzirdim diye süt anne olmuş oluyor galiba gerçi bunun için kriterler neler vs bilmiyorum tam ama ben bile acaip sinir oldum her bebek bakan akraba bebek durmayınca memesini versin o zaman tövbe yarabbim

Hayır bide ne ayıp konusulması eskiden erkeklerin yanında evldı bile olsa böyle kelimeler kullanmazdı anneler simdiki yaslılarda bi tuhaf
Ben hic gormedim boyle bir sey sulalemde bile. Hic lafi bile gecmez boyle seylerin. Milletin ne pipi aski varmis, sasiriyorum.

Zaten bu görümcemin gözü göz değil onun nazarı olduğuna inanıyorum
Aynen birde halden anlayacağı yerde boşluktan benim dedikodumu yapmış lohusalıkta gerçekten rezillik, kv lafa dalmasa büyümeyecekti olay dedim ama biz karşılıklı konuşup kapattırdık konuyu diye , nerden bileyim öyle büyük tartışma olduğunu

Kizina soyle bunlari diyecektin . Esin ile de yarin konusun olmazsa. Ha halasi emzirmis ha baskasi. Emzirmek anne ve bebegin ozeli dersin esine de. Sen de dersin sutum gidecek diye uzuntuden diye cik korkuyorum falan diyiver
Dedim zaten emzirmek anne ve bebek arasındaki en özel bağ dedim ama zehir mi benim sütüm gibi saçma bir laf etti
Allahım ne yaşadım ben hala şoktayım

Ya bu nedir cok sinirlendim neden bi emzirme meraki yok 40 ın ciksin emzircem filan ne alaka ne sacma sapan seyler resmen haksizligini bastirmaya calismis gorumce. Ben de olsam cok sinirlenirdim. Insanin yegeni tabi canidir ama adi ustunse yegen neden annesi gibi davraniyor meme vs.

Gunahi boynuna o bebegi oyalamaya bile calismayip hemen uyanip mizirdaninca dayamistir gogsunu neyin tatminiyse cok sinir oldum....

yesilus

Aynen öyle her ağlayana meme ver o zaman ,
Birde dedim biz senin çocuğuna senden habersiz ağzına lokma koymuyoruz sen meme veriyorsun dedimm, verebilirsin istersen emzirebilirsin ben bişey demem fln dedi , sen normal karşılayabilirsin bu benim düşüncem dedim

Ben gunduz hic sarmiyorum. Gece de uyuyunca kundsgi acip sadece ustunu ortuyorum
Ben kundağı açmıyorum sıkıntı olur mu
Zaten aman aman sıkmıyorum sadece kollar uyandırmasın diye sabitleme olayımız
Muslinle sarıp üzerine içi penye dışı kadife bir battaniye daha örtüyorum
(Kıyafeti de alt üst iki kat Hiç istemediğim halde üşütme korkusuna sanki bir tık kalın alıştırdım ama daha ince artık içim rahat etmez ki )

Aynen öyle düşündüm zaten hevesi vardı dedim eşime ama hata bende Fırsat verdim fırsat düşkününe resmen

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size de rabbim kolaylık ferahlık versin inşallah

Herkese selamlar iyi geceler kızlar
Günlerdir girmemişim
Sanki filme yarısından sonra girmişim herkes izlemiş de ben kaçırmışım herşeyi gibi bir his
Kuzularımıza ve biz uykusuz analara bol uykular olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…