Valla ben al salla diye bile arada uyandırıyorum zaten kendisi diyor kaldır diye halimi görüyor cunku
İşe gidiyor olabilir ama benim mesaim daha uzun ve daha cok uykusuz kalıyorum
Hadi uykusuzluguda bırak hem uykusuzluk hem bebegim tüm değerlerimi sömürüp halsiz kalıyorum iyice
bi zahmet oda cocuguna baksın bikaç ay sonra calısınca cok ararım o kıyamadıgım günleri
diye düşünüp kendimi doldurdup doldurup uyandırıyorum

Benim kaynana da yuzume hep kizim kizim deyip arkamdan esimi doldurmus. O nedenle bu cok iyi kaynanalardan huylaniyorum ben. En iyisinin bile cikiyor bir egilip bakilacak yönü. Kisaca kaynananin iyisi olmuyor.

Benim kaynana da yuzume hep kizim kizim deyip arkamdan esimi doldurmus. O nedenle bu cok iyi kaynanalardan huylaniyorum ben. En iyisinin bile cikiyor bir egilip bakilacak yönü. Kisaca kaynananin iyisi olmuyor.
Ben anneme cocugumun bi anneside sensin dedigimde annesi bi tane oda sensin diyip düzeltti gecen gün kv ye dese böyle bişey belki tabiki benimde çocuğum diyecek hak iddia edecek :)
Görün erkek anaları ona göre yetiştirin yeni nesili kızlarımızı üzdürmeyin :)

Ona dua ediyorum. Allah insallah bugun kaynanalrdan neler cektigimizi unutturmasin da geline ona gore davranalim. Dunyanin duzeni bu gelin kaynana anlasamiyor. Insallah ogullarimizin da kizlarimizin da karsilarina hayirli aileler cikar. Cok korkuyorum cirkef bir aileye dusmekten. Kim ister evladi mutsiz olsun diye. Hepimiz iyi seyler dusunuyoruz ama bazi kiz anneleri de gercekten ama gercekten cok fena. Oglan analarini hic söylemiyorum hepimizin kaynanadan yana durumu ortada.
Yalniz gorumcelik kurumu da kaynanaliktan bir tik daha fena sanki. Baksana yesiliusun gorumceye. Belli ki psikolohisi bozuk kadinin. Normal biri yapmaz onun yaptigini. Acaba ailesi cocumlari birbirinden ayormadan esit ilgilensin diye mi emzirdi ne dusundu cidden muamma.

Bazıları haz duyuyor sanırım kendinden baska çocuğu da emzirmekten
Ayrı bi kafa o bence
Böyle tatmin duygusu falan yasıyor olabilirler
Benim görümcem genel itibariyle iyidir aramda şükür iyi ama kardesine bişey yapsam yada ters bişey yasasam ilk karşımda görecegim kişide o olur bilirim var o potansiyel
Bide kaynanayla bi sekilde barısılıyor ortak degerler yüzünden bi sekilde sorunların üstü örtülüyor ama görümceyle ipler koptumu bi daha yerine gelmiyor cevremde hep bunu gördüm

Benim yattı

Hay sutune deseydin. bosver artik dusunme. Esin de normale döner sana karşı kısa sürede. Artik bebek var. Küslük pek mümkün olmuyo. Ben 2 gündür iyi gidiyorum küslük konusunda ama :) Biraz dayancambu sefer...
Evet ya agiz tadiyla kusemiyorsun artik tam surat asip cocukla ilgileniyorum geliyo aglarken aliyo sakinlestiriyo bir sey soruyo cocukla iligli imkansizz gerci biz hic uzun sureli kusmedik bana kalsa aylarca konusmam ama esim dayanamaz

Doğum olduğu hafta başvurduk ama daha yatmamış çocuk yardım parası mı neyse işte o. Çalışmadığım için süt parası da alamıyormuş sanırım.
Bizim süt parası eşime yattı o başvurdu kim Sigortalıysa ona yatıyor saçma ama..

Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkek acaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti

Bence de kaynananın iyisi diye birşey olmaz net

Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkek acaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
genetik bence. ama ilk anne saçı genellikle dökülüyor bebeklerde. sonra da cılız çıkıyor. ben o yüzden kestim saclarını şimdi daha canlı ve biçimli uzuyor. zaten kış dönemine giriyoruz şapkayla falan geçiştirilir

Evet ya agiz tadiyla kusemiyorsun artik tam surat asip cocukla ilgileniyorum geliyo aglarken aliyo sakinlestiriyo bir sey soruyo cocukla iligli imkansizz gerci biz hic uzun sureli kusmedik bana kalsa aylarca konusmam ama esim dayanamaz
Ben de senin gibi olmak isterdim. Bizde de tam tersi. Küsmek icin yaratılmış adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…