insan bazen duzeysz insanlarn yasattiklariyla bir flash tv bir kadın prog mina çıkmış tadinda yaşıyor da geçiyorDedim zaten emzirmek anne ve bebek arasındaki en özel bağ dedim ama zehir mi benim sütüm gibi saçma bir laf etti
Allahım ne yaşadım ben hala şoktayım
Eşimle baya yükseldik aramıza zor girdi ayırmak içim o yüzden odaya yolladı , sana kızdım sende benim kızımsın fln dedi ama bana da 2 Li geldiAy ne demek ne olmus ?? Seni odaya yollamak ne demek..Kvdene iyi falan diyorduk da cidden bakmakla olmuyo her sey demek ki o zaman bizim cocugumuz diye her hakki versinler ona oyle bir dunya mi var..bence kv den 2li oynamis sana gelip kizina kizdigini soylemis kizinin yaninda sana ne oldu demis ay daha cok sinirlendim simdibu insanlar nerde yasiyi sene 2019 yani..nasil cahillik..benim kv kucagina almadi sonra arkdsma demis o her seyini kendisi yapsin istedim yeni dogdugunda kiskanma olur demis hos kiskanmazdim ama sagolsun cocugumu alip sevip birakti uzaktan uzaktan..cocuk senin cocugun keske oyle deseydin..her seyi hak gormesinlet bundan sonra kendilerinde bence sakin bile kalmissin baktilat ettiler diye kendini borclu hissetme sahsen benim icin cok buyuk bir mevzu..umrumda olmazdi yani eskisi gibi olup olmamak..sonucta hayatin boyunca unutamayacagin bir sey yasattilar sana..bir de piskin piskin ne olmus demisler ya
İnşallah normale döner biraz yatıştık ama herkes söylediğiklerinden pişman konudan uzaklaşıp başka şeylere girdiler fln inşallah toparlarızHay sutune deseydin.bosver artik dusunme. Esin de normale döner sana karşı kısa sürede. Artik bebek var. Küslük pek mümkün olmuyo. Ben 2 gündür iyi gidiyorum küslük konusunda ama :) Biraz dayancambu sefer...
cok manidar oldu taze oglan anası olarakBenim kaynana da yuzume hep kizim kizim deyip arkamdan esimi doldurmus. O nedenle bu cok iyi kaynanalardan huylaniyorum ben. En iyisinin bile cikiyor bir egilip bakilacak yönü. Kisaca kaynananin iyisi olmuyor.
Nasil kestingenetik bence. ama ilk anne saçı genellikle dökülüyor bebeklerde. sonra da cılız çıkıyor. ben o yüzden kestim saclarını şimdi daha canlı ve biçimli uzuyor. zaten kış dönemine giriyoruz şapkayla falan geçiştirilir
Benim kızım kel doğdu.Saclari çıkınca da çok seyrek ve ince telli idi. Çevrem kestir dedi kestiremedim sonra baktım olmuyor 3 yaşında sıfıra vurduk.Sonra çıkanlar daha çok ve daha gür oldu.Simdi benim kadar gür olmasa da normal saçları oldu.Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkekacaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
Yahu ben foruma girdiğimden beri seni pozitifliginle görüyorum.Seni de kizdirdiklarina göre daha birşey demiyorum.Ama tavsiyem bundan sonra daha az ihtiyaç duy kvne.Baslarda bunalmış gibi olursun ama kimsenin biz yaptık lafını çekmezsin.İnşallah normale döner biraz yatıştık ama herkes söylediğiklerinden pişman konudan uzaklaşıp başka şeylere girdiler fln inşallah toparlarızsizde öyle ☹
Ya ne zaman kestirmek lazim acaba bi 6aylikken fslanda kiyamaz insan kel gezmesineBenim kızım kel doğdu.Saclari çıkınca da çok seyrek ve ince telli idi. Çevrem kestir dedi kestiremedim sonra baktım olmuyor 3 yaşında sıfıra vurduk.Sonra çıkanlar daha çok ve daha gür oldu.Simdi benim kadar gür olmasa da normal saçları oldu.
Oglanlarim saçlı doğdu.Ama 3 numaranın daha az saçı abisine göre
Ay daha neler duyucaaaaamilk gunler kv kucagina alinca bizimki memeye saldiriyodu kvnin gulusup bana veriyordu kizim.bu acikmis diye demekki bazisi o askla cikartip veriyo dusunsene babasiyla süt kardes cehalet ya hala ne insanlar var
Sizle konuşmak öyle iyi geliyor ki ne kadar aklı başında hissettiklerinin arkasında be anne olunca da güçlü olan insanlarsınız , gerçekten yakın arkadaşlarım gibisiniz hepimiz bir birimizi tanıyıp anlamışız yüksek empati gücüyle destek oluyoruz birbirimize iyi ki varsınızNazarını bilemem ama kıskandıgını ben bile burdan anlıyorum
Suanda bütün ilgi sende e herkes tarafından seviliyorsun belliki öncedende abisini kaptırdıgı icin bi ici gidiyomus belki evliliğinizde kendi evliliğinden iyi gözüküyor vs
Eşinle aran düzeldi dimi yazık anaları yüzünden hep onlar arada kalıyor bende söyleniyorum söyleniyorum sonra adam ne yapsın ne sucu var diye onada üzülüyorum
Ben daha erken kestirmedigime pişman olmuştum açıkçası.kucukken kendini bilmeden kesilmesi daha mantıklı.Zaten süslü bandana takılmasa bebekken hepsi ayni görünüyorYa ne zaman kestirmek lazim acaba bi 6aylikken fslanda kiyamaz insan kel gezmesine
Yok böyle rezalet. Arsızlık mı desem, pişkinlik mi, terbiyesizlik mi bilemedim. Valla ben olsam bi ton kızardım. Yanlış bilmiyorsam şimdi bi de emzirdim diye süt anne olmuş oluyor galiba gerçi bunun için kriterler neler vs bilmiyorum tam amaben bile acaip sinir oldum her bebek bakan akraba bebek durmayınca memesini versin o zaman tövbe yarabbim
Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkekacaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
Bizim çocuğumuz demesinden kastı biz aileyiz , biz aileyiz de anne tek çocuğumu alıp emzirme yani bahaneye sığınıp,Kayinvalidesinin bizim cocugumuz diye dsvunmasi da ayri bir konu. Bu kaynanalara guvenmemek lazim. Yesilius gorumcenle uzun sure mesafe koy. Kaynanaya da koy o mesafeyi birsz daha kisa olsun onunki. Ise baslayacagin zaman da her yere kamera döşe ve bakici tut.
tıras makinesiNasil kestin
Eşim sabah bu olay olunca ben gerekeni konuşucam sakinleş dedi , benimde hiç hoşuma gitmedi dedi ve ben ağlarken onunda gözü doldu , bu olay olduktan sonra gece ve sabah tek kelime etmedik ikimizde kabuğumuza çekildik, sadece kızımızla ilgili konularda konuşuyoruz. Ama eşimin siniri geçti sadece çok üzgün. Birde aksi gibi temizlik yapılırken beşiği kaldırdık bozuldu akşam onu yapmaya çalıştı eşim , olmadı şimdi malzeme almaya gitti eğer yapamazsa sallanma özelliği geri gelmezse yeni beşik alacağızNazarını bilemem ama kıskandıgını ben bile burdan anlıyorum
Suanda bütün ilgi sende e herkes tarafından seviliyorsun belliki öncedende abisini kaptırdıgı icin bi ici gidiyomus belki evliliğinizde kendi evliliğinden iyi gözüküyor vs
Eşinle aran düzeldi dimi yazık anaları yüzünden hep onlar arada kalıyor bende söyleniyorum söyleniyorum sonra adam ne yapsın ne sucu var diye onada üzülüyorum
Evet hissettim bir de hissetmekten ziyade evlenme aşamamızda sorunlar yaşadık ben dediğin gibi herkes tarafından seçilen biriyim onlarda sevmeye mecbur kaldı çünkü ağızlarına hiç laf vermedim , eşimle birbirimizi çok sevdiğimiz için çok mücadele ettik , yoksa İle yarayan tel evladını evlendirmemek içim çok uğraşmıştı. Sonra benimde çabamla yargılarını kırdım. Kv den gerçekten annelik gördüm asla inkar edemem emeğini ödeyemem. Fakat altta yatan karakterlerini bildiğim için temkinliydim. Ya benim ailem ilgisiz fln ama kurban olayım onlara yemin ederim herşey ilgi alaka değil ya , ben ailem sayesinde başımın çaresine bakmayı öğrendim. Kv Eşine söylemişsin onlar yeterince kavga etti şimdi söylemeseydin keşke dedi ben demokratik bir ailede yetiştim biz birbirimize herşeyi söyleriz dedim. bizde arkadan laf yok telefonda da yok dedim karşımda olunca dürüstçe yüzüne söyledim dedim , kaldı öyleHayır bide kız hissetmiş gibi daha dün mü ne yazmıstı hatırlıyormusun kv desiyle alakalı acabalarını
Resmen icine doğmuş gibi önüne gelmiş
Cok mecbur kalmadıkca artık cocugunu bırakma bi süre en azından bikaç hafta bikaç gün yada anlasın kırgınlıgını anlasın yaptıgı yükselmeyle seni kaybederse “cocugunuda” da kaybedeceginiyesilus
Kesinlikleinsan bazen duzeysz insanlarn yasattiklariyla bir flash tv bir kadın prog mina çıkmış tadinda yaşıyor da geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?