Eşimle baya yükseldik aramıza zor girdi ayırmak içim o yüzden odaya yolladı , sana kızdım sende benim kızımsın fln dedi ama bana da 2 Li geldi aynen öyle unutamayacağım bir şey yaşattılar bilmiyorum bundan sonra ne olacak

Hay sutune deseydin. bosver artik dusunme. Esin de normale döner sana karşı kısa sürede. Artik bebek var. Küslük pek mümkün olmuyo. Ben 2 gündür iyi gidiyorum küslük konusunda ama :) Biraz dayancambu sefer...
İnşallah normale döner biraz yatıştık ama herkes söylediğiklerinden pişman konudan uzaklaşıp başka şeylere girdiler fln inşallah toparlarız sizde öyle

Benim kaynana da yuzume hep kizim kizim deyip arkamdan esimi doldurmus. O nedenle bu cok iyi kaynanalardan huylaniyorum ben. En iyisinin bile cikiyor bir egilip bakilacak yönü. Kisaca kaynananin iyisi olmuyor.
cok manidar oldu taze oglan anası olarak
ama gercek acı da olsa bu
biz de kızları olamayiz
biz kız olmayı başarsak bile
analık taklit edilecek bişey değil olmuyor

Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkek acaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
Benim kızım kel doğdu.Saclari çıkınca da çok seyrek ve ince telli idi. Çevrem kestir dedi kestiremedim sonra baktım olmuyor 3 yaşında sıfıra vurduk.Sonra çıkanlar daha çok ve daha gür oldu.Simdi benim kadar gür olmasa da normal saçları oldu.
Oglanlarim saçlı doğdu.Ama 3 numaranın daha az saçı abisine göre

İnşallah normale döner biraz yatıştık ama herkes söylediğiklerinden pişman konudan uzaklaşıp başka şeylere girdiler fln inşallah toparlarız sizde öyle ☹
Yahu ben foruma girdiğimden beri seni pozitifliginle görüyorum.Seni de kizdirdiklarina göre daha birşey demiyorum.Ama tavsiyem bundan sonra daha az ihtiyaç duy kvne.Baslarda bunalmış gibi olursun ama kimsenin biz yaptık lafını çekmezsin.

Ya ne zaman kestirmek lazim acaba bi 6aylikken fslanda kiyamaz insan kel gezmesine

Ay daha neler duyucaaaaam ilk gunler kv kucagina alinca bizimki memeye saldiriyodu kvnin gulusup bana veriyordu kizim.bu acikmis diye demekki bazisi o askla cikartip veriyo dusunsene babasiyla süt kardes cehalet ya hala ne insanlar var

Yapan çok var gercekten sutude gelebiliyormus cok kotu bence. Benimde kizim 1.5 yasinda tam bir meme bagimlisiydi gorumcem demisti anne bir acsana memeni neyapicak diye kayinvalideme yanimda allahtan acmadi kizim giderdi akli ermesine ragmen ne anlıyorlar bilmiyorum

Sizle konuşmak öyle iyi geliyor ki ne kadar aklı başında hissettiklerinin arkasında be anne olunca da güçlü olan insanlarsınız , gerçekten yakın arkadaşlarım gibisiniz hepimiz bir birimizi tanıyıp anlamışız yüksek empati gücüyle destek oluyoruz birbirimize iyi ki varsınız bu ortam gerçekten daha gerçekçi geliyor artık bana
Kıskanıyor sanırım kondurmak istemiyrom söylerken ben bile utanıyorum ama sene başında araba alacağımızı söyleyince eşim , suratı bir değişik oldu. Yakın arkadaşımda bu görümcene dikkat et gözü kalıyor ve kıskanıyor dedi ben kondurmak istemedim soğumak istemedim , eşimde emeği de var ablası sonuçta ve bağlılar ama onun bazı hareketlerine eşimde çok kızıyor çünkü görsen konuşma o biçim ama hayatında o mantıktan eser yok bu arada eşimin kardeşi değil ablası bu anlattığım insan 38-39 yaşında

Ya ne zaman kestirmek lazim acaba bi 6aylikken fslanda kiyamaz insan kel gezmesine
Ben daha erken kestirmedigime pişman olmuştum açıkçası.kucukken kendini bilmeden kesilmesi daha mantıklı.Zaten süslü bandana takılmasa bebekken hepsi ayni görünüyor

Süt evladı olması için bebeğin 2 yaşına kadar olan sürede emzirilmesi gerekiyor boğazından bi iki damla geçse de direk süt evlat. Yesilusun kızı şimdi görümcesinin tüm çocuklarıyla süt kardeş oldular görümcesinin daha doğmamış çocuklarıyla bile halası süt annesi eniştesi de süt baba oldu.

Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkek acaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti

Ben oldukça cok sacliyim esiminde oyle saçları. Ilk kizim doğdu kabak ve sacları okadar zor uzuyorki daha doğrusu uzamıyor gibi kaç doktora gittim ilk 3 sene omzuna gelmedi suan yeni uzuyor ama yaşıtları gibi degil bizden saçsız cocuk cikti. Bu kizim doğacağı an onu ilk gördüğümde direk saçlarına bakıcam diye kodladim kendimi ilk gördüğümde ameliyat anında niyeyse oh dedim bunun saçı var suan döküldü biraz ama saçlı insallah zamanla çıkar sacları.

Bizim çocuğumuz demesinden kastı biz aileyiz , biz aileyiz de anne tek çocuğumu alıp emzirme yani bahaneye sığınıp,
Bende işe başlayınca ne yapacağımı düşünüyorum , bakıcı mevzusu olduğunda tamamen ailesiyle kopma raddesine geliriz eşimle ilişkimiz çok kuvvetli ama ailecek aşırı düşkünler o yüzden benim evliliğim bile tehlikeye girer ki zaten birbirimizi çok kırdık , bir başkasının yanımda değil sesimizi yükseltmek telefonda bile tartışmayız bu yaşanılanlar annesinin yanında oldu geç çok utanıyorum eşimle özelimiz ortalığa döküldü hem de çok kızgınım. Normalde o kadar yapıcı bir insanım ki düzeltemeeceğim şey yok gibi düşünüyorum ama bu olay beni çok aştı nasıl iyileşiriz gerçekten bilmiyorum üstelik eşimi çok seviyorum yanındayken bile özlüyorum H honey bunch un dediği gibi nazar değil sadece kıskançlık var

Eşim sabah bu olay olunca ben gerekeni konuşucam sakinleş dedi , benimde hiç hoşuma gitmedi dedi ve ben ağlarken onunda gözü doldu , bu olay olduktan sonra gece ve sabah tek kelime etmedik ikimizde kabuğumuza çekildik, sadece kızımızla ilgili konularda konuşuyoruz. Ama eşimin siniri geçti sadece çok üzgün. Birde aksi gibi temizlik yapılırken beşiği kaldırdık bozuldu akşam onu yapmaya çalıştı eşim , olmadı şimdi malzeme almaya gitti eğer yapamazsa sallanma özelliği geri gelmezse yeni beşik alacağız

Günaydın kızlar havuç suyunun süt artırdığını okudum ve çok faydalı sizlerlede paylaşmak istedim bugün deneyeceğim

Eklentiler

• 1A783EC3-C4BE-404A-843A-96426C81DAC7.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 38
Evet hissettim bir de hissetmekten ziyade evlenme aşamamızda sorunlar yaşadık ben dediğin gibi herkes tarafından seçilen biriyim onlarda sevmeye mecbur kaldı çünkü ağızlarına hiç laf vermedim , eşimle birbirimizi çok sevdiğimiz için çok mücadele ettik , yoksa İle yarayan tel evladını evlendirmemek içim çok uğraşmıştı. Sonra benimde çabamla yargılarını kırdım. Kv den gerçekten annelik gördüm asla inkar edemem emeğini ödeyemem. Fakat altta yatan karakterlerini bildiğim için temkinliydim. Ya benim ailem ilgisiz fln ama kurban olayım onlara yemin ederim herşey ilgi alaka değil ya , ben ailem sayesinde başımın çaresine bakmayı öğrendim. Kv Eşine söylemişsin onlar yeterince kavga etti şimdi söylemeseydin keşke dedi ben demokratik bir ailede yetiştim biz birbirimize herşeyi söyleriz dedim. bizde arkadan laf yok telefonda da yok dedim karşımda olunca dürüstçe yüzüne söyledim dedim , kaldı öyle

Kızlar 3 gündür annemdeyiz bakamadım pek buralara. Oğlum çok huzurlu uyudu, keyfi yerinde şükür, ben de iyiyim, kafesten çıkmış gibiyim. Uzun yola çıkmaya korkmayın
K Kelebeksi bizim tuvaletini yapamama mamayla alakalı olabilir, önümüzdeki hafta mamayı değiştiricez muhtemelen doktor tavsiyesiyle. Bazı dr.lar anne sütü kaynaklı da olabilir diyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…