Yaa bingildagi falan zarar gormezmitıras makinesizaten azdı benim kızın saçları. yaza kadar uzayacak insallah
Persembe ankaradan sinopa gidelim dedik esimin memleket valla cesaret edemeyip vazgectikKızlar 3 gündür annemdeyiz bakamadım pek buralara. Oğlum çok huzurlu uyudu, keyfi yerinde şükür, ben de iyiyim, kafesten çıkmış gibiyim. Uzun yola çıkmaya korkmayın
@Kelebeksi bizim tuvaletini yapamama mamayla alakalı olabilir, önümüzdeki hafta mamayı değiştiricez muhtemelen doktor tavsiyesiyle. Bazı dr.lar anne sütü kaynaklı da olabilir diyormuş.
yok yumusak yumusak yaptık bide 0 numara değil. bide bizde ilk saçını tarttırırlar kaç gramsa altından sadakasını verirler sünnetYaa bingildagi falan zarar gormezmi
Benom oglan da cok sacli. 37 haftalik dogdu. Yapi meselesi sanurim. Oglani berbere goturun diye espri yapiyordu hemsireler.Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkekacaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
Benim kızım kel doğdu.Saclari çıkınca da çok seyrek ve ince telli idi. Çevrem kestir dedi kestiremedim sonra baktım olmuyor 3 yaşında sıfıra vurduk.Sonra çıkanlar daha çok ve daha gür oldu.Simdi benim kadar gür olmasa da normal saçları oldu.
Oglanlarim saçlı doğdu.Ama 3 numaranın daha az saçı abisine göre
Edevlette ne diye aratmak lazımBizim süt parası eşime yattı o başvurdu kim Sigortalıysa ona yatıyor saçma ama..
Ben de bu sayfaya girmeden duramiyorum benzer seyleri yasiyoruz ve destek oluyoruz birbirimize. Keske gercek hayatta da tanissakSizle konuşmak öyle iyi geliyor ki ne kadar aklı başında hissettiklerinin arkasında be anne olunca da güçlü olan insanlarsınız , gerçekten yakın arkadaşlarım gibisiniz hepimiz bir birimizi tanıyıp anlamışız yüksek empati gücüyle destek oluyoruz birbirimize iyi ki varsınızbu ortam gerçekten daha gerçekçi geliyor artık bana
Kıskanıyor sanırım kondurmak istemiyrom söylerken ben bile utanıyorum ama sene başında araba alacağımızı söyleyince eşim , suratı bir değişik oldu. Yakın arkadaşımda bu görümcene dikkat et gözü kalıyor ve kıskanıyor dedi ben kondurmak istemedim soğumak istemedim , eşimde emeği de var ablası sonuçta ve bağlılar ama onun bazı hareketlerine eşimde çok kızıyor çünkü görsen konuşma o biçim ama hayatında o mantıktan eser yokbu arada eşimin kardeşi değil ablası bu anlattığım insan 38-39 yaşında
Sanki aldığı nefes az geliyor gibi mi seninkide. Emziğe alıştırmaya çalışıyorum . Arkadan destekliyorum atmasın diye. Hırslanıyor bir yandan nefessiz kalıyor gibi.Ben de aynı durumdayım artık bugün doktora götürcez, burnu mu tıkalı hala anlamadım. Geçecek bu günler de inşallah ilk üç ay böyle. Sabredicez
Aferin iste boyle dan dan soyle.Evet hissettim bir de hissetmekten ziyade evlenme aşamamızda sorunlar yaşadık ben dediğin gibi herkes tarafından seçilen biriyim onlarda sevmeye mecbur kaldı çünkü ağızlarına hiç laf vermedim , eşimle birbirimizi çok sevdiğimiz için çok mücadele ettik , yoksa İle yarayan tel evladını evlendirmemek içim çok uğraşmıştı. Sonra benimde çabamla yargılarını kırdım. Kv den gerçekten annelik gördüm asla inkar edemem emeğini ödeyemem. Fakat altta yatan karakterlerini bildiğim için temkinliydim. Ya benim ailem ilgisiz fln ama kurban olayım onlara yemin ederim herşey ilgi alaka değil ya , ben ailem sayesinde başımın çaresine bakmayı öğrendim. Kv Eşine söylemişsin onlar yeterince kavga etti şimdi söylemeseydin keşke dedi ben demokratik bir ailede yetiştim biz birbirimize herşeyi söyleriz dedim. bizde arkadan laf yok telefonda da yok dedim karşımda olunca dürüstçe yüzüne söyledim dedim , kaldı öyle
Ben onu sacini kestirmeden yapacagim insallah. Masallah cok guzel saclari var kiyamiyorum.yok yumusak yumusak yaptık bide 0 numara değil. bide bizde ilk saçını tarttırırlar kaç gramsa altından sadakasını verirler sünnet
Canim kestirme sacini. Ben kizinkini cevremden duyup kazitacaktim saci ciksin gurlessin diye annem kestirmedi. Cikar onun saci dedi. Alnindan surekli yeni sac cikti. 3 yasindan sonra omzuna kadar uzadi. Ondan once iplerle falan destekleyip orgu yapıyordum dacini. Simdi ise cok gur saclari var ve hala alnindan sac cikkyor kizimin.Nasil kestin
ya bide kız cocugu. bidaha asla kesemem böyle. basta keseyim esit uzasın dedim. ilerde uzayınca kuaförde toplatırım sık sık. bende ağladım bunlar benim karnımda büyüdü diyeBen onu sacini kestirmeden yapacagim insallah. Masallah cok guzel saclari var kiyamiyorum.
Canim kestirme sacini. Ben kizinkini cevremden duyup kazitacaktim saci ciksin gurlessin diye annem kestirmedi. Cikar onun saci dedi. Alnindan surekli yeni sac cikti. 3 yasindan sonra omzuna kadar uzadi. Ondan once iplerle falan destekleyip orgu yapıyordum dacini. Simdi ise cok gur saclari var ve hala alnindan sac cikkyor kizimin.Nasil kestin
Esimin saci da uzun. Evde toka kavgamiz bile oluyor 3 kisi. Oglaninkini de okul yasina kadar uzatiriz muhtemelen ama cok uzarsa kisalttiririz. Kizim babasinin sacina tokalarini takip kuaforculuk oynuyordu kucukken. Simdi atada diyor sacimi kestirecem diye kiz agliyor hayir baba ben sacini cok seviyorum diyor.ya bide kız cocugu. bidaha asla kesemem böyle. basta keseyim esit uzasın dedim. ilerde uzayınca kuaförde toplatırım sık sık. bende ağladım bunlar benim karnımda büyüdü diyeseninki zaten erkek ilerde hep kesilcek bırak kalsın
Canım benim 3 kızım var. Diğer iki kızımın altınlarını da katarak herbir Doğumdan sonra bir daire aldım. Ama onda da şöyle bir tuhaflık oldu. İlk kızım için aldığımız daire 7 yılda değerimi 5’e katladı. İkinci kızım için aldığım daire 2 katına ulaştı. Burda da bir haksızlık oldu sanki.Bu ödemeniz bitince neden olmasın cok mantıklı :)
Bazi cocuklarin nasibi faha farkli oluyor sanirim.Canım benim 3 kızım var. Diğer iki kızımın altınlarını da katarak herbir Doğumdan sonra bir daire aldım. Ama onda da şöyle bir tuhaflık oldu. İlk kızım için aldığımız daire 7 yılda değerimi 5’e katladı. İkinci kızım için aldığım daire 2 katına ulaştı. Burda da bir haksızlık oldu sanki.
Kız nasıl kestin saclarınıgenetik bence. ama ilk anne saçı genellikle dökülüyor bebeklerde. sonra da cılız çıkıyor. ben o yüzden kestim saclarını şimdi daha canlı ve biçimli uzuyor. zaten kış dönemine giriyoruz şapkayla falan geçiştirilir
Sanki aldığı nefes az geliyor gibi mi seninkide. Emziğe alıştırmaya çalışıyorum . Arkadan destekliyorum atmasın diye. Hırslanıyor bir yandan nefessiz kalıyor gibi.
Dün geceden emziği süt dolu biberonun içine koydum. Bugün o şekilde tutturmayı denicem. 5.hafta atağı dün başladı perişan etti bizi
Ben de yapılan yorumlara kulak assaydım yanmıştım. İlk gün süt zaten az gelir sonra artar. Allahtan böyle düşündüm de kafaya takmadım yoksa sütün gelmesinin psikolojiyle çok ilgisi var. Süt az mı yetmiyor mu acaba diyenlere böyle yorumlar yapmayın etkilenirim sütün gelmesi de etkilenir dedim.Allahtan bebegim cok iyi kilo aldi da gecen beni tebrik etti, kizim cok guzel bakmissin dedi. Bunlar ilk hafta sutum gelmeyince sut anne bulmaya calisan tipler. Ay hep gormezden geldim sacmaliklari, cok muhatap olmuyorum diye ama dusundukce sinirleniyorum.
Aynen öyle haklısın lafı geliyor sonra bir şekilde veya şükür bilmeden senin özeline giriyorlarYahu ben foruma girdiğimden beri seni pozitifliginle görüyorum.Seni de kizdirdiklarina göre daha birşey demiyorum.Ama tavsiyem bundan sonra daha az ihtiyaç duy kvne.Baslarda bunalmış gibi olursun ama kimsenin biz yaptık lafını çekmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?