Persembe ankaradan sinopa gidelim dedik esimin memleket valla cesaret edemeyip vazgectik usuturuz diye korkuyorum.uzun yol icin cok minikler sanki ne bileyimm

Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkek acaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
Benom oglan da cok sacli. 37 haftalik dogdu. Yapi meselesi sanurim. Oglani berbere goturun diye espri yapiyordu hemsireler.
Ama kizim sacsiz dogdu. Saclari 3 yasinsdayken omzuna degmiyordu. Hem gec uzadi hem kivircijti. Sacini kazotinca artar masaluna inanma. Ben az kalsin kazitacaktim amacyapmadim. Simdi o kadar cok saci var anlatamam.

Banada çok dediler 0 a vur gurlesir anneler çevre çok baskı yaptı yapmadim ucundan az az kestim ve eşim 3 yaşında kızımın saçlarını kazıttı benden habersiz oyle agladimki sonra oda pişman oldu sonuçta aklı eriyor saçına toka takmak istedi takamadı o agladi ben ağladım eşimide pişman ettim yaptığına annemide arkasına almış. Sonuç ne hiç değişmedi 4yaşında yeni uzuyor. Bilimselce degil saçlar eşit cikinca gurlesmis geliyor göze. Yanı sac kazitmanin saca iyi etkisi olsaydı erkekler kel kalmazdı en çok onlar kestirip kazitiyor. Ama genel görüş oyle kazit çoğalır bilimsel değilmiş

Ben de bu sayfaya girmeden duramiyorum benzer seyleri yasiyoruz ve destek oluyoruz birbirimize. Keske gercek hayatta da tanissak
Canim gorumce goz yasi, gordugun yerde vur taşı! Diye bir soz var. Benc36 yasimdayim ve bu yasima kadar ogrendigim seylerin temelinde eskiler birsey biliyor da soyluyor oldu. Eski yontemler ciddenxen iyi yontemler olabiliyor
Gorumcen kucuk de degil kocaman kadin. Insanlar eskiden onun yasinda anneanne babanne oluyordu. Uzunca bir sure mesafeni koru. Aman iyi olalim aman arada küslük olmasin falan deme. Insanin bazi kirmizi cizgileri de olmali ve bu emzirmecilayi benim gozumdeckalin bir kirmizi cizgi. Kaynanaya da koy mesafe ama daha yumusak olsun onunki. Git gel ama sıkışınca bebegi falan birakma.
Eger ekonomik durumun musaitse ucrwtsiz izin al 2 yasina kadar bak bebegine. Benimki 2 yasindan sonra babannede buyudu huyu suyu ne kadar da olsa degisse bile benim egitimimden gecti cocuk. Esim asgari ucretle calisiyordu ve ben calismiyordum bakici tutamazdik, kaynanam bakti ama keske bakici imkanim olsaydi. Para yine kazanilir ama bu bebekler birdaha bebek olmayacaklar. Bakicida en azindan senin dedigin gibi buyutulur. Bakici parasi vermis olursun. Kaynananda gorumcenin tekrar emzirmeyecegi ne malum. Benim simdi cok borcum var ucrwtsiz izne ayrilamiyorum ama bakici bulup baktiracagim. En azindan aburcubur vs konusinda soz dinler. Nineden dededen bakici olmuyor. Benim kizim simarik ve asi buyudu daha 8 yasini doldurmadi. Sıkıştı mi ben de esyalarimi alip babanneme giderim diyor. Odasini cok dagitiyor. Bunlar hep babannenin kiyamamasindan oldu. Zararlari izin vade de cikti. .

Ben de aynı durumdayım artık bugün doktora götürcez, burnu mu tıkalı hala anlamadım. Geçecek bu günler de inşallah ilk üç ay böyle. Sabredicez
Sanki aldığı nefes az geliyor gibi mi seninkide. Emziğe alıştırmaya çalışıyorum . Arkadan destekliyorum atmasın diye. Hırslanıyor bir yandan nefessiz kalıyor gibi.
Dün geceden emziği süt dolu biberonun içine koydum. Bugün o şekilde tutturmayı denicem. 5.hafta atağı dün başladı perişan etti bizi

Aferin iste boyle dan dan soyle.

Canim kestirme sacini. Ben kizinkini cevremden duyup kazitacaktim saci ciksin gurlessin diye annem kestirmedi. Cikar onun saci dedi. Alnindan surekli yeni sac cikti. 3 yasindan sonra omzuna kadar uzadi. Ondan once iplerle falan destekleyip orgu yapıyordum dacini. Simdi ise cok gur saclari var ve hala alnindan sac cikkyor kizimin.

Ben onu sacini kestirmeden yapacagim insallah. Masallah cok guzel saclari var kiyamiyorum.
ya bide kız cocugu. bidaha asla kesemem böyle. basta keseyim esit uzasın dedim. ilerde uzayınca kuaförde toplatırım sık sık. bende ağladım bunlar benim karnımda büyüdü diye seninki zaten erkek ilerde hep kesilcek bırak kalsın

Canim kestirme sacini. Ben kizinkini cevremden duyup kazitacaktim saci ciksin gurlessin diye annem kestirmedi. Cikar onun saci dedi. Alnindan surekli yeni sac cikti. 3 yasindan sonra omzuna kadar uzadi. Ondan once iplerle falan destekleyip orgu yapıyordum dacini. Simdi ise cok gur saclari var ve hala alnindan sac cikkyor kizimin.

Esimin saci da uzun. Evde toka kavgamiz bile oluyor 3 kisi. Oglaninkini de okul yasina kadar uzatiriz muhtemelen ama cok uzarsa kisalttiririz. Kizim babasinin sacina tokalarini takip kuaforculuk oynuyordu kucukken. Simdi atada diyor sacimi kestirecem diye kiz agliyor hayir baba ben sacini cok seviyorum diyor.

Bu ödemeniz bitince neden olmasın cok mantıklı :)
Canım benim 3 kızım var. Diğer iki kızımın altınlarını da katarak herbir Doğumdan sonra bir daire aldım. Ama onda da şöyle bir tuhaflık oldu. İlk kızım için aldığımız daire 7 yılda değerimi 5’e katladı. İkinci kızım için aldığım daire 2 katına ulaştı. Burda da bir haksızlık oldu sanki.

Bazi cocuklarin nasibi faha farkli oluyor sanirim.

Kız nasıl kestin saclarını

Evet emerken nefes nefese kalmış gibi ses çıkarıyor. İzotonik suyla biraz rahatladı burnuna sıkınca bakalım. Bir günü bir günlerine uymuyor. Allahım sağlıklarını korusun kuzularımızın.

Ben de yapılan yorumlara kulak assaydım yanmıştım. İlk gün süt zaten az gelir sonra artar. Allahtan böyle düşündüm de kafaya takmadım yoksa sütün gelmesinin psikolojiyle çok ilgisi var. Süt az mı yetmiyor mu acaba diyenlere böyle yorumlar yapmayın etkilenirim sütün gelmesi de etkilenir dedim.
Geçen bir video izledim doktor diyor ki sütün gelmesinin psikolojiyle çok ilgisi var bir hastam geldi işte atıyorum şunu şunu yemek sütümü arttırıyor dedi, ben de onun sütü arttırmayla ilgisi olmadığını bilmeme rağmen öyle devam et dedim çünkü biliyorum ki o ona inanmış ve o şekilde sütü gelecek dedi.
Yani her şey psikoloji. Bebeler bile etkileniyor psikolojimizden

Aynen öyle haklısın lafı geliyor sonra bir şekilde veya şükür bilmeden senin özeline giriyorlar
Gerçekten kolay kolay dert edinmem kendime ufak şeyleri stres yapmam birazda ona kızıyorum lohualıkta zorlandığım dönem anlayış gösteriyormuş gibi yapıp hepsini biriktirmişler şimdi de bu olay patladı , bu kız konuştuysa demeli rahatsız oldu demek yok asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…