Evet keşke tanışsak gerçekten
Ah ücretsiz izin vermiyorlar 1 ay bile verseler durur muyum Öyle biri bizim işyerinden çıktı 10 yıllık çalışandı işi bıraktı ama onun kolay iş bulabileceği bir kariyeri bardı ki daha iyi bir firmada 1 yıl sonra işe girdi
Bu devirde iş bulmak öyle zor ki ben de kızımın geleceği için bişeyler yapmak istiyorum hiç değilse iyi hastaneye bir tık daha iyi okula göndermek istiyorum , biz çekeriz belki ama ülkenin durumu belli ona ama az ama çok bir gelecekte destek bişeyler yapmak istiyorum gençken çalışabiliyorken
Ama şuan bu şartlar altında kızımı nasıl bırakırım , kv yine güzel bakar fakat diğer torun orda olduğu için sürekli gerilim of hiç bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Aferin iste boyle dan dan soyle.
Anne tarafına çekmişim kavga gürültü asla sevmem aşırı sakinimdir sadece bade delirtildiğim anlarda patlamam ağır oluyor şoka girdiler daha öncede 3 kez fln patlamıştım halbuki
Bide bana diyorlarki sen çok değiştin biz eski gelini istiyoruz fln , ya sabır
Lohusa hakimle 3 hafta görümcem kocasını da peşine takıp bizim eve geldiler surat yaptım ben suçlu oldum. Arada da görümceme empati yapabilsin diye halimden bahsettim zorlandığımı anlattım kızı da bizi çok yordu bunu bilmesine rağmen iş çıkışı gelip varsa yemek yiyip gittiler hep, son günlere doğru bir triplendiler niye çünkü misafircilik oynamadım onlarla , be bu kadın lohusalık depresyonundan 1 sene çıkamadı tamamen dağıldı gelmiş bana laf ediyor

Aynen öyle haklısın lafı geliyor sonra bir şekilde veya SINIR bilmeden

Evet ben de oyle dusunmeye calistim hep cok sukur geldi. Bana sut anne bulmayi dusunen insanlara da lafimi soyledim. Yaptiginiz cok ayip dedim, sen de annesin bilmiyor musun hemen gelmez sut dedim. Pisman oldu, agladi ozur diledi vs ama samimiyetime inanmadigim icin tamam dedim gecistirdim. Asla unutmayacagim bunu cunku.

Totosunda bile tüy var saci yok cikar insallah bakalim

Paronayak oluyor insan boyle de senin durum daha vahimmis aslinda bir ogrenebilsek bosvermeyi daha rahat edecegiz ama cok zor

Bu yolda ilerliim ben de

Canim belki kayinvaliden demistir sizde yemek yiyip gitmelerini. Nasil olsa yemek yapiyorum yesiliuslarda yeriz gidersiniz evinize falan demistir. Eski gelinimizi istiyoruz dediklerinde sen de onlara de. Eski gorumcemi, bebegimi emzirmeyen gorumcemi istiyorum de. Ben de normalde cok saf biriyimdir. Kimseye oyle afilli cumller kuramam ama damarima bastiklarinda gozum cok fena donuveriyor. Beni isirani ben de isiriyorum artik.
Benim bir diger hayat tecrubem koca ailesine derdini acmayacan. Temcit pilavi gibi isitip onune koyuyorlar. Ben simdi benim gorumce ile iyiyim ama hep tedirginim yaptiklarini asla unutamam.
Kaynanayi zaten hic saymiyorum bile. Onun hic kredisi kalmadi bende. Herseyi tamam ama dogumlarimda yaptiklarini yapmamaliydi.
Senin kendi annen veya kuzen vs kendi akrabalarijjn bakma durumu yok mu bebegine.

Yani burda bi paravan var onun rahatlıgıyla biraz hayatlarımızı acık acık sunuyoruz o yüzden yakın cevremizle bu kadar agzımıza geleni paylasamıyoruz birde üç asagı bes yukarı yasadıklarımız aynı ondan cok rahat empatide kurabiliyoruz
Dediğin gibi iyiki varsınız benide burası sizler cok rahatlatıyorsunuz
Boşver dolma iyice zaten görünen seyler var ona göre mesafeni koy en azından bi süre haksız oldugunu hatalı oldugunu anlayana kadar seyrek görüş yeterli

Ben yaşı küçük diye düşünmüştüm hep

Persembe ankaradan sinopa gidelim dedik esimin memleket valla cesaret edemeyip vazgectik usuturuz diye korkuyorum.uzun yol icin cok minikler sanki ne bileyimm
Biz 8 saatlik yola geldik, pusette uzun süre kalmamalıymışlar, dura kalka geldik. Eşim zaten seminer sebebiyle geliyordu, ben de evde 3 gece yalnız kalmaktansa ailemin yanında geçireyim dedim. Ben de hayatta cesaret edemiyordum biraz mecburi oldu ama çok güzel geçti, soba sıcağını sevdi oğlum mışıl mışıl uyudu, dedesi de görmüş oldu, sağolsun akrabalar konu komşu geldi içim açıldı benim de, tanıdık yüz görmeye hasret kalmışım. Bu akşam dönüyoruz inan evi hiç özlemedim.

E Elwing6 gülce aynı sana benziyor sanki
gözler ela mi olucak acaba tatlı kız ismi gibi bahti da gülsün

Demi ama ne kadar tatli berrak bir poncik.

Acebaaa ogluma kimin kizini alsam anaam oglan annesi oldum ben yaf. Bebegin cinsiyetini ogrenince ilk aklima gelen kizim gorumce olacak diye uzulmek oldu.

En çok anlayış göstermeleri gereken dönemde ultra anlayışsızlık seviyesine ulaşanları ayrıca tebrik etmek lazım Ama burada iş bize düşüyor, bebeğimiz için bu tür şeyleri takmamız lazım ağzı olan konuşuyor. Stresimizi de bebek hissediyor salla geç.

Yapılır yapılır üst üste geliyor böyle seyler genelde olumsuzu uzaklastırıyoruz
Eşine arada baska seylerden laf at atıyorum kavanoz acama kuzu gibi git yanına sunu acmama yardım edermisin de veya bazdan bişey alıcak ol bazayı kaldırmama yardım edermisin de böyle masum masum ona ihtiyacın oldugunu belli eden seyler yap :)

Yapılır yapılır üst üste geliyor böyle seyler genelde olumsuzu uzaklastırıyoruz
Eşine arada baska seylerden laf at atıyorum kavanoz acama kuzu gibi git yanına sunu acmama yardım edermisin de veya bazdan bişey alıcak ol bazayı kaldırmama yardım edermisin de böyle masum masum ona ihtiyacın oldugunu belli eden seyler yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…