Oy maşallah ne altın gelmiş öyle bizim o kadar yok :) araba bile zor

E Elwing6 gülce aynı sana benziyor sanki
gözler ela mi olucak acaba tatlı kız ismi gibi bahti da gülsün
Cok tesekkurler teyzesiGulce tam bir karisim ne tam ben ne tam baba ama daha cok bana benziyor sanki ay umutlanmak istemiyorum goz renkleri degisiyor diyorlar ama annemin elaydi benim kahve insallah anneannesine benzerde ela olur

Bebeğiniz beyaz tenli mi bilmiyorum ama Saçı olmayan bebekler genelde sarışın oluyor ve saçları çıktığında çok tatlı sarı saçları oluyorBenim çevremde gördüğüm hep böyleydi
Yok canim bizmkinin totosunda belimde bile siyah siyah tuyler var tam bir kara kiz alninda tuy var sac yok

Cok tesekkurler teyzesiGulce tam bir karisim ne tam ben ne tam baba ama daha cok bana benziyor sanki ay umutlanmak istemiyorum goz renkleri degisiyor diyorlar ama annemin elaydi benim kahve insallah anneannesine benzerde ela olur
Yaa maşallah tam kız olmus benimki oğlan çocuğu gibi geziyor hala takı toka yok elbise yok

Demi ama ne kadar tatli berrak bir poncik.

Acebaaa ogluma kimin kizini alsam anaam oglan annesi oldum ben yaf. Bebegin cinsiyetini ogrenince ilk aklima gelen kizim gorumce olacak diye uzulmek oldu.
simdi ben de sana komşu tadında konuşayım o kız yalnız olmaz baci lazım

daire mi
H honey bunch araba mi kızlar aşiret kızımisiniz gelini mi
benim etse etse 50gr bilezik eder

Yaa maşallah tam kız olmus benimki oğlan çocuğu gibi geziyor hala takı toka yok elbise yok
Ay icimdeki kiz cocugu askini sondürüyorum daha simdideen dunya kadar elbise ayakkabi bandanasi var cok bir sey alma buyuyor diyorlardi cocuguma aldiklarimi giydiremedim daha ayakkabilar olmuyo mesela az daha buyuseler

Ay icimdeki kiz cocugu askini sondürüyorum daha simdideen dunya kadar elbise ayakkabi bandanasi var cok bir sey alma buyuyor diyorlardi cocuguma aldiklarimi giydiremedim daha ayakkabilar olmuyo mesela az daha buyuseler
Ya cok tatlı oluyorlar ama kıs cocugu oldular yazın dogsalarmıs cıbıl cıbıl rengarenk daha seker kıyafetler var :)
Artık yaza nasipse giydirir giydirir elinden tutup yürütürüz bide poncikleri

Ya cok tatlı oluyorlar ama kıs cocugu oldular yazın dogsalarmıs cıbıl cıbıl rengarenk daha seker kıyafetler var :)
Artık yaza nasipse giydirir giydirir elinden tutup yürütürüz bide poncikleri
Daha ele avuca gelirler simdi diyorum ya kilotlu corap bile bol geliyo bacaklari butlandi biraz nasil hosuma gidiyo buyuyo diye bir de anne kiz kombinlerine bayiliyorum simdiden bir sey aldigimda bende su rengi giyerim oluyorum ama annemde oyle buyuttu beni kendisi dikerdi tokasina varana kadar takim yapardi birde parka goturur fotograf cekerdi ben ayni annem oldum ama bizim kiz basak burcu hic zannetmiyorum fotocekilirken agliyo babasida dalga geciyo aferin kizim baban gibi makina gordunmu kac falan diyo bakalim ne olacak

Belki yükselen den kurtarırsın bizimkinin ki terazi en sevdigim

Offf çok moralim bozuk bebişim 12günde sadece 150 gram almış Doktor çok az dedi bir hafta boyunca yiyeceklerimi söyledi, marul dere otu tere bulgur kuzu eti ayran yoğurt boza limonata ve promalt iç dedi bi de bestlak damla verdi haftaya tekrar gidicez kilo alımı yine azsa mama takviyesi başlamamız lazım dedi

Anlayacağını hiç sanmıyorum gitmeden saldırırken Türkiye cumhuriyetinde tek anne şenmişsin gibi davranma dedi bide cehaletle başa çıkmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…