Malesef bizden bakabilecek kimse yok
Kv hersman yemek yapmıyordu ki , nadir. Bazen ben yapıyordum bazen geçiştiriyorduk
Sanki her akşam katlanmak zorundayım onlara

Demi ama ne kadar tatli berrak bir poncik.

Acebaaa ogluma kimin kizini alsam anaam oglan annesi oldum ben yaf. Bebegin cinsiyetini ogrenince ilk aklima gelen kizim gorumce olacak diye uzulmek oldu.
Tesekkur ederiz sizin guzelliginiz..Hahahhaha erkek analari simdiden kodlanmis gibi kiz bakiyo..biz kizlari nasil koriiicaz babasiyla onun muhabbeti var hep.ben kizimi gonderemem universiteye ankarada okusun demeye basladi simdiden bende bazen buyu kizim babaya ne yalanlar soylicez diyorum erkek arkdslarina vurgu yaparak kiziyo babasi sen babamdan alirken iyidi falan diyorum..ama cidden ya dusunemiyorum bile.hep annemin evlendikten sonraki gun beni birakirken aglayisi geliyo ama unıversiteye giderken boyle yapmadin dedigimde o zaman doneceksin diye umudum vardi dedigigini hatirladikca bogazim dugumleniyo ve suan ayri olmak daha koyuyo.ben kizimdan hic ayrilmak istemiyorum eminim annemde istemiyordu diyorum ne bileyim cok zor ya.tek cocuk hepten zor ama suan 2.dusuncesi beni benden aliyo

İşte o tarz konularda konuşuyoruz sadece özel konulara girmiyoruz

Anlayacağını hiç sanmıyorum gitmeden saldırırken Türkiye cumhuriyetinde tek anne şenmişsin gibi davranma dedi bide cehaletle başa çıkmak zor
O ne demek ya
Yani seni doldurmamak icin konusmayayım fazla diyorum ama terbiyesiz kadın gerçekten burda olsa tırmalıcam o derece benim bile sinirimi bozdu

daire mi
H honey bunch araba mi kızlar aşiret kızımisiniz gelini mi
benim etse etse 50gr bilezik eder
Yok canım nerde ya. Dairelerin peşinatı bile olmadı o altınlar. Hep krediyle alındı. Birikim yapar gibi borç ödedik. İyi de oldu. O zamanlar faizler çok düşüktü.

O ne demek ya
Yani seni doldurmamak icin konusmayayım fazla diyorum ama terbiyesiz kadın gerçekten burda olsa tırmalıcam o derece benim bile sinirimi bozdu
Evet gerçekten doluyorum ben dünden beri düşündükçe delirecek gibi oluyorum
Evet aslında o kadar densiz ne yaptığını bilmeyen bir tip çok yazık evimizi huzursuz bırakıp gittiler

Belki yükselen den kurtarırsın bizimkinin ki terazi en sevdigim ❤
Bizimkinin akrep Terazileri bende cok severim sanatla ugrasir kesin..bende cok istiyorum sanatin bi daliyla ugrassin ama babasi gibi okumakla kafayi kirar gibime geliyo.

Oy maşallah ne altın gelmiş öyle bizim o kadar yok :) araba bile zor
Canım bizimkiler zar zor evin peşinatına gitti. Gerisi hep kredi borcu. Tam onlar bitti derken doğumdan 2 ay önce yeni bir ev kredisine girdik. Bu da son kızımızın kısmeti olsun dedik. Ömür bitiyor borç bitmiyor işte.

Anlayacağını hiç sanmıyorum gitmeden saldırırken Türkiye cumhuriyetinde tek anne şenmişsin gibi davranma dedi bide cehaletle başa çıkmak zor
Allahim ya. Sacini basini yolmalikmis gorumcen. Cidden cahil cuhela. Birakxne hali varsa gorsun selam bile verme oylesine. Gorumce ise gorumce.

Evet emerken nefes nefese kalmış gibi ses çıkarıyor. İzotonik suyla biraz rahatladı burnuna sıkınca bakalım. Bir günü bir günlerine uymuyor. Allahım sağlıklarını korusun kuzularımızın.
Bende damlatıyorum burnuna. Hergün yap demişti bebek hemşiresi ama unutuyorum 2günde bir oluyor.
Benimki sanki derin nefes almak istiyormuş ama alamıyormuş gibi hissettiriyor bana.
7aylık doğdu ciğerleri tam gelişmedi belki de bu yüzden benimkisi

Anam be uyumayan oglan oldu benim böcük. Ben uyuyacam onda tik yok. Saka gibi.

E Elwing6 canım geçen grip oluyor gibiyim demistinya nasil oldun ben de su an icimden icimden ateşli gibiyim korkuyorum bebeğe geçerse veya ilerlerse diye
minoset plus içtim bi tane
Annenin gribi çok ağır değilse Bebeğe geçmezmiş. Ama mutlaka maske öneriyorlar. Emzirirken dahi nefesimize maruz kalıyorlar çünkü.
Bol su ve C vitamini tüket. Tabi portakal mandalina limon gaz yapar bunlar değil

Öğlen abisi uyudu kendisi uyandı mızırdanıyor uyuyacağı yok. Beşiğinde de duran bir bebek değil. Açtım Buzuki Orhan’dan kolik müziğini koydum beşiğine mum gibi oldu. Ütüleri yaptım bu sırada tavsiye ederim

Kanser hastalarına anne sütünün yaradığı söyleniyor ve anne sütü arayan çok oluyor. Internette bi arastir bak istersen
Evet hatta anne sütüne en yakın süt eşek sütü olduğu için biz ondan getirtmistik babam için afyondan.Babam hayatta değil onun iyice yayilmisti ama keşke onu da deneseydik dememış olduk

cıbıl cıbıl giydirmeyi bende iple çekiyorum ama bu sefer de yaza yürümez emeklerlerse şort giyemezler.. dizleri acır suyu ve çıplaklığı o kadar çok seviyo ki. ağlama krizinde bile üstünü soyduğum zaman susuyor giydirirken tekrar ağlıyor. yaz bebesi olacakmıs

Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkek acaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
Olabilir ya. Benim büyük oğlum 38+2de doğdu bayaa saçlıydı ve eski resimlerine baktığımda 2aylıkken kıvır kıvır uzun saçları varmış. Bu oğlum 30 haftalık doğdu 3aylık oldu ama halaa tepesi kel. Yanlarda da pek saç yok.
Kestirdikçe zayıf tüyler kıla dönüşür diye umutluyum bakalım

nie kız ben de başak burcuyum rahmetli annem ve neredeyse annem yaşındaki ablam sürekli giydirirlerdi
tabi her defasinda foto cekinemiyordum
84 model old. için film negatifine yazık
ama heryere gotururlerdi bi de taş bebek gibiymisim
şimdi kızlarımın benim gibi olmadığını söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…