- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
böylesi daha güzel oluyor canim tam etli butlu olucaklar biz de onları soyucaz
Malesef bizden bakabilecek kimse yokCanim belki kayinvaliden demistir sizde yemek yiyip gitmelerini. Nasil olsa yemek yapiyorum yesiliuslarda yeriz gidersiniz evinize falan demistir. Eski gelinimizi istiyoruz dediklerinde sen de onlara de. Eski gorumcemi, bebegimi emzirmeyen gorumcemi istiyorum de. Ben de normalde cok saf biriyimdir. Kimseye oyle afilli cumller kuramam ama damarima bastiklarinda gozum cok fena donuveriyor. Beni isirani ben de isiriyorum artik.
Benim bir diger hayat tecrubem koca ailesine derdini acmayacan. Temcit pilavi gibi isitip onune koyuyorlar. Ben simdi benim gorumce ile iyiyim ama hep tedirginim yaptiklarini asla unutamam.
Kaynanayi zaten hic saymiyorum bile. Onun hic kredisi kalmadi bende. Herseyi tamam ama dogumlarimda yaptiklarini yapmamaliydi.
Senin kendi annen veya kuzen vs kendi akrabalarijjn bakma durumu yok mu bebegine.
Tesekkur ederizDemi ama ne kadar tatli berrak bir poncik.
Acebaaa ogluma kimin kizini alsamanaam oglan annesi oldum ben yaf. Bebegin cinsiyetini ogrenince ilk aklima gelen kizim gorumce olacak diye uzulmek oldu.
İşte o tarz konularda konuşuyoruz sadece özel konulara girmiyoruzYapılır yapılır üst üste geliyor böyle seyler genelde olumsuzu uzaklastırıyoruz
Eşine arada baska seylerden laf at atıyorum kavanoz acama kuzu gibi git yanına sunu acmama yardım edermisin de veya bazdan bişey alıcak ol bazayı kaldırmama yardım edermisin de böyle masum masum ona ihtiyacın oldugunu belli eden seyler yap :)
O ne demek yaAnlayacağını hiç sanmıyorumgitmeden saldırırken Türkiye cumhuriyetinde tek anne şenmişsin gibi davranma dedi bide cehaletle başa çıkmak zor
Yok canım nerde ya. Dairelerin peşinatı bile olmadı o altınlar. Hep krediyle alındı. Birikim yapar gibi borç ödedik. İyi de oldu. O zamanlar faizler çok düşüktü.daire mi
H honey bunch araba mi kızlar aşiret kızımisiniz gelini mi
benim etse etse 50gr bilezik eder
Evet gerçekten doluyorum ben dünden beri düşündükçe delirecek gibi oluyorumO ne demek ya
Yani seni doldurmamak icin konusmayayım fazla diyorum ama terbiyesiz kadın gerçekten burda olsa tırmalıcam o derece benim bile sinirimi bozdu
Bizimkinin akrepBelki yükselen den kurtarırsın bizimkinin ki terazien sevdigim ❤
Canım bizimkiler zar zor evin peşinatına gitti. Gerisi hep kredi borcu. Tam onlar bitti derken doğumdan 2 ay önce yeni bir ev kredisine girdik. Bu da son kızımızın kısmeti olsun dedik. Ömür bitiyor borç bitmiyor işte.Oy maşallah ne altın gelmiş öyle bizim o kadar yok :) araba bile zor
Olsun sen muhtacı oyna sürekli benim hatalı olup özür dileyemedigimdeki taktigim bu böyle böyle konu kapanıyorİşte o tarz konularda konuşuyoruz sadece özel konulara girmiyoruz
Allahim ya. Sacini basini yolmalikmis gorumcen. Cidden cahil cuhela. Birakxne hali varsa gorsun selam bile verme oylesine. Gorumce ise gorumce.Anlayacağını hiç sanmıyorumgitmeden saldırırken Türkiye cumhuriyetinde tek anne şenmişsin gibi davranma dedi bide cehaletle başa çıkmak zor
Bende damlatıyorum burnuna. Hergün yap demişti bebek hemşiresi ama unutuyorum 2günde bir oluyor.Evet emerken nefes nefese kalmış gibi ses çıkarıyor. İzotonik suyla biraz rahatladı burnuna sıkınca bakalım. Bir günü bir günlerine uymuyor. Allahım sağlıklarını korusun kuzularımızın.
Annenin gribi çok ağır değilse Bebeğe geçmezmiş. Ama mutlaka maske öneriyorlar. Emzirirken dahi nefesimize maruz kalıyorlar çünkü.
Evet hatta anne sütüne en yakın süt eşek sütü olduğu için biz ondan getirtmistik babam için afyondan.Babam hayatta değil onun iyice yayilmisti ama keşke onu da deneseydik dememış oldukKanser hastalarına anne sütünün yaradığı söyleniyor ve anne sütü arayan çok oluyor. Internette bi arastir bak istersen
biraz cıktı ama hala yeterli değilBiz de sünnet diye eve berber çağırıp traş ettirdik ve bir miktar sadaka verdik ama bi türlü uzamadı çocuğun saçı, kel kaldı ne zamandır
Olabilir ya. Benim büyük oğlum 38+2de doğdu bayaa saçlıydı ve eski resimlerine baktığımda 2aylıkken kıvır kıvır uzun saçları varmış. Bu oğlum 30 haftalık doğdu 3aylık oldu ama halaa tepesi kel. Yanlarda da pek saç yok.Kizlar benin kizin saaclari cok az ne zzman tam olarak cikmaya basliyolar.kuzenim dogum yapti cocuk ilhan mansiz gibi dogdu gur sacli bi erkekacaba biz 37.haftada dogduk diye mi boyle.benimde cocukken azdi ssonra baya gürlesti
nie kız ben de başak burcuyum rahmetli annem ve neredeyse annem yaşındaki ablam sürekli giydirirlerdiDaha ele avuca gelirler simdi diyorum ya kilotlu corap bile bol geliyobacaklari butlandi biraz nasil hosuma gidiyo buyuyo diye bir de anne kiz kombinlerine bayiliyorum simdiden bir sey aldigimda bende su rengi giyerim oluyorum ama annemde oyle buyuttu beni kendisi dikerdi tokasina varana kadar takim yapardi birde parka goturur fotograf cekerdi ben ayni annem oldum ama bizim kiz basak burcu hic zannetmiyorum fotocekilirken agliyo babasida dalga geciyo aferin kizim baban gibi makina gordunmu kac falan diyo bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?