Bizimkinin akrep Terazileri bende cok severim sanatla ugrasir kesin..bende cok istiyorum sanatin bi daliyla ugrassin ama babasi gibi okumakla kafayi kirar gibime geliyo.
Bizimkinin akrep Terazileri bende cok severim sanatla ugrasir kesin..bende cok istiyorum sanatin bi daliyla ugrassin ama babasi gibi okumakla kafayi kirar gibime geliyo.
Canım bizimkiler zar zor evin peşinatına gitti. Gerisi hep kredi borcu. Tam onlar bitti derken doğumdan 2 ay önce yeni bir ev kredisine girdik. Bu da son kızımızın kısmeti olsun dedik. Ömür bitiyor borç bitmiyor işte.
Gene bayağa saçı var senin kızın ya maşallah çok da tatlı benim kız yeğenim 6 ay keldi, 6.aydan sonra da tüy gibi çıktı saçları yazık ama şimdi acaip gür saçlı. Benim kızda kapkara bir kafayla doğdu, saç doluydu ama zamanla dökülüp azaldı. Bizim kızın da kulakları tüylü, geçmezse babası lazere gönderecekmiş
Kızlar deterjan ne kullanıyorsunuz? Roxy almıştım ama renkleri soldurdu gibi geldi. Sıvı deterjan alsam daha iyi sanki. Green clean, incia ve siveno arasında kaldım. Önerilerinizi alayım
Offf çok moralim bozuk bebişim 12günde sadece 150 gram almış Doktor çok az dedi bir hafta boyunca yiyeceklerimi söyledi, marul dere otu tere bulgur kuzu eti ayran yoğurt boza limonata ve promalt iç dedi bi de bestlak damla verdi haftaya tekrar gidicez kilo alımı yine azsa mama takviyesi başlamamız lazım dedi
Kızlar deterjan ne kullanıyorsunuz? Roxy almıştım ama renkleri soldurdu gibi geldi. Sıvı deterjan alsam daha iyi sanki. Green clean, incia ve siveno arasında kaldım. Önerilerinizi alayım
İnşallah bakalım ya on gündür çocuğumu aç mı bırakıyodum diye ağlıyorum kaç saattirDoktor kilo almamış dedim diye mama dayama çocuğa dedi haftaya kadar normal rutininize devam edin dedi ama nasıl geçcek bi hafta bilmiyorum Sütümün azaldığını da hiç anlamadım ya bebiş normal emiyoduKaynanam da insan sütünün ne kadar geldiğini anlamaz mı diyo
benimkinde var. reflü olarak da değil mide kapakçığının tam gelişmediğini söyledi doktor. kusması 3 aya kadar azalır katı gıdaya geçince bitermiş. geçmezse gitmem gerekirmiş. sizin belirtiler ne?
İnşallah bakalım ya on gündür çocuğumu aç mı bırakıyodum diye ağlıyorum kaç saattirDoktor kilo almamış dedim diye mama dayama çocuğa dedi haftaya kadar normal rutininize devam edin dedi ama nasıl geçcek bi hafta bilmiyorum Sütümün azaldığını da hiç anlamadım ya bebiş normal emiyoduKaynanam da insan sütünün ne kadar geldiğini anlamaz mı diyo
Nasıl anlayabilirsin ki sütünün miktarını saçmalamış kayinvaliden uyku çok önemli fırsat buldukça uyumaya çalış benim öyle oluyo uyuduğum zaman sütüm akiyo kalkınca şükür sakın sitres yapma o daha kötü etkiler
yorgunoz
bebeğin aç gibi ağlamıyo muydu? ne bileyim doymayan çocuğu susturamazsın demek ki doyuyor. neden az kilo almıs ki. insallah haftaya güzel kilo alır
Roxy çok kötü siveno çok kötü kokuyor. Green clean ve minoris pahalı geldi bana. İncia aldım, 1 kere kullandım henüz makinede hiç köpük olmadı yıkarken çamaşırlar çok kirli değildi o yüzden iyi ya da kötü diyemiyorum
Nerden anlayacaksın hayret bişey çocuğun tepkilerinden anlaşılır , ama bir kaç kes bizde açlıktan ağladığını anlamadık gazdır uykusuzluktur dedik , yemek saati geldiğini anlayınca üzüldük bizde sonra ben saatlerini yazmaya başladım ama ben düzenli biberonla süt veriyorum onun dışında her fırsatta emziriyorum