Duru aldım ben bu kez roxy berbat sevmedim balık gibi kokuyordu çamaşırlar durunun aldım şimdi güzel yıkamıştı

Bir buçuk saatte bir uyanıp emmek isriyo bazen de iki saat..doktora da söyledim bazı bebekler açlığa alışır dedi çok üzüldüm yazık yavrum alıştırmış kendini belki deDoktorun dediklerini uygulatıp sabredicem haftaya kadar bi de hep iki meme ver doysun dedi az önce iki meme verdim kustu bu kez de valla napcağımı şaşırdım

Bilmem basak burcu deyince daaha detayci bu cicili bicili seylerle ugrasmayan guclu karakterler geliyo aklima mesela ben baligim isim gucum kiyafet makyajdi lisede falan

Ay bizimkideeee farkedince ne güldükkk gibi kulakta tüy var

Trendyolda deterjanlarda indirim var. incia ve siveno 750 ml. Green clean 1 litre dolayısıyla aşağı yukarı aynı fiyat gibi aslında. Biraz da doğal kokulu olsun istiyorum açıkçası green clean doğal lavanta yağlı o yüzden ondan alabilirim

Kızımın ilk haftalarında aynı şey oldu baktım 1-1.5 saatte bir emmek istiyor , dedim bu böyle olmaz 2 saat uyku yok yani ortada , memede yorulup çabuk uykuya dalıp kısa sürede uyanması beni düşündürdü öyle öyle sık sağmaya ve temel beslenmesini biberonla vermeye başladım , hızlı doydukça rahat etti

Anlayacağını hiç sanmıyorum gitmeden saldırırken Türkiye cumhuriyetinde tek anne şenmişsin gibi davranma dedi bide cehaletle başa çıkmak zor
Tc deki tek anne elbette sen degilsin ama evladinin tek annesi var, o da sensin ve onunla ilgili kararlari sadece sen ve babasi verebilir. Piskinligin boylesi, ozur dileyecegine...

Bulgur gaz yapmıyor mu

Kizlar sag memede emzirirken olan damar cekilmesi devam ediyor kizim emdikce boynuma dogru damarim sizliyor gecen sagarken fiskirarak geldigini farkettim neddn oluuyo acaba ya genel cerraha mi gostereyim zor emziriyorum cekikce gerdan kismim agriyo

Az öncede sag memeyi emdi ve sola gecirirken foş diyee kustu hepsini ve aglamaya basladi ilk kez boyle bir seynoluyo neden o kadar cok kustu ki emer emmez

Kızlar 1 aylık bebekleriniz kaç kiloydu
Bizim bebis 2950 dogdu, hastaneden 2840 ciktik, 1 aylikken 3500 du. 1 hafta mastit olmustum o ara pek beslenemedi galiba. Yanilmiyorsam ayda en az 600 gr almalari lazim. Bizimki sinirda kurtardi, boyle olunca doktor mama takviyesine baslamadi.

Benim oglanin da kulaklar kapkara killi. Hic dokulmez zannettim ama yarisindan fazlasi döküldü. Seninkiler de dokulur merak etme. Ben ergenlikte geri cikmasindan korkuyorum. Oglani lazere gotururum ben de napim. Kizi kesin goturecez de.

Bizim oğlan bi haftayı geçirdi hala kaka yapmadı
Bu kadar da biriktirme olmaz
Oğlum işi abarttı
Sabah ebemizle konuştum
Akşam hastaneye götüreceğiz

Bizim oğlan bi haftayı geçirdi hala kaka yapmadı
Bu kadar da biriktirme olmaz
Oğlum işi abarttı
Sabah ebemizle konuştum
Akşam hastaneye götüreceğiz
Ah kiyamam.damla ne kullaniyordunuz

Sen hemen kaynanana soylemeseydin ya. Pardon da nereden anlayacakmissin sutun ne kadar oldugunu. Doktorunu dinle canim. Mama da bebege kof bir sislik yapiyor. Mecbur kalirsan ver. Ben anlamiyorum mesela cocuk emiyor yutkunma sesi geliyor ama nekadar emebiliyor bilmiyorumm. Kucagima alip evdeki tarti ile tartiyorum ayni gibi danki 2 hafta benimki de kilo almadi. Arada sagdiklarimdan veriyorum ama genelde emzirmeyi tercih ediyorum.

Kızlar bebeğiniz televizyonun açık olduğu odada uyudu mu hiç yani bir zararı var mıdır sizce

Ah kiyamam.damla ne kullaniyordunuz
Metsil canım
Bol bol gaz yapıyor ama kaka yapmıyor
Kilo alımı iyi olduğundan birkaç gün yapmaması normaldi
Ama bu sefer uzadı işler
Ebemizin oğlu da küçükken böyle olmuş, kilo alımı güzel fakat haftayı geçirmiş
yapmayınca dr bi ilaç uygulamış, bi daha tekrar etmemiş.
bizimki de yapıp rahatlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…