Nasıl anlayabilirsin ki sütünün miktarını saçmalamış kayinvaliden uyku çok önemli fırsat buldukça uyumaya çalış benim öyle oluyo uyuduğum zaman sütüm akiyo kalkınca şükür sakın sitres yapma o daha kötü etkiler
Nerden anlayacaksın hayret bişey çocuğun tepkilerinden anlaşılır , ama bir kaç kes bizde açlıktan ağladığını anlamadık gazdır uykusuzluktur dedik , yemek saati geldiğini anlayınca üzüldük bizde sonra ben saatlerini yazmaya başladım ama ben düzenli biberonla süt veriyorum onun dışında her fırsatta emziriyorum
Bir buçuk saatte bir uyanıp emmek isriyo bazen de iki saat..doktora da söyledim bazı bebekler açlığa alışır dedi çok üzüldüm yazık yavrum alıştırmış kendini belki deDoktorun dediklerini uygulatıp sabredicem haftaya kadar bi de hep iki meme ver doysun dedi az önce iki meme verdim kustu bu kez de valla napcağımı şaşırdım
nie kız ben de başak burcuyum rahmetli annem ve neredeyse annem yaşındaki ablam sürekli giydirirlerdi
tabi her defasinda foto cekinemiyordum
84 model old. için film negatifine yazık
ama heryere gotururlerdi bi de taş bebek gibiymisim
şimdi kızlarımın benim gibi olmadığını söylüyorlar
Gene bayağa saçı var senin kızın ya maşallah çok da tatlı benim kız yeğenim 6 ay keldi, 6.aydan sonra da tüy gibi çıktı saçları yazık ama şimdi acaip gür saçlı. Benim kızda kapkara bir kafayla doğdu, saç doluydu ama zamanla dökülüp azaldı. Bizim kızın da kulakları tüylü, geçmezse babası lazere gönderecekmiş
Roxy çok kötü siveno çok kötü kokuyor. Green clean ve minoris pahalı geldi bana. İncia aldım, 1 kere kullandım henüz makinede hiç köpük olmadı yıkarken çamaşırlar çok kirli değildi o yüzden iyi ya da kötü diyemiyorum
Trendyolda deterjanlarda indirim var. incia ve siveno 750 ml. Green clean 1 litre dolayısıyla aşağı yukarı aynı fiyat gibi aslında. Biraz da doğal kokulu olsun istiyorum açıkçası green clean doğal lavanta yağlı o yüzden ondan alabilirim
Bir buçuk saatte bir uyanıp emmek isriyo bazen de iki saat..doktora da söyledim bazı bebekler açlığa alışır dedi çok üzüldüm yazık yavrum alıştırmış kendini belki deDoktorun dediklerini uygulatıp sabredicem haftaya kadar bi de hep iki meme ver doysun dedi az önce iki meme verdim kustu bu kez de valla napcağımı şaşırdım
Kızımın ilk haftalarında aynı şey oldu baktım 1-1.5 saatte bir emmek istiyor , dedim bu böyle olmaz 2 saat uyku yok yani ortada , memede yorulup çabuk uykuya dalıp kısa sürede uyanması beni düşündürdü öyle öyle sık sağmaya ve temel beslenmesini biberonla vermeye başladım , hızlı doydukça rahat etti
Tc deki tek anne elbette sen degilsin ama evladinin tek annesi var, o da sensin ve onunla ilgili kararlari sadece sen ve babasi verebilir. Piskinligin boylesi, ozur dileyecegine...
Offf çok moralim bozuk bebişim 12günde sadece 150 gram almış Doktor çok az dedi bir hafta boyunca yiyeceklerimi söyledi, marul dere otu tere bulgur kuzu eti ayran yoğurt boza limonata ve promalt iç dedi bi de bestlak damla verdi haftaya tekrar gidicez kilo alımı yine azsa mama takviyesi başlamamız lazım dedi
Kizlar sag memede emzirirken olan damar cekilmesi devam ediyor kizim emdikce boynuma dogru damarim sizliyor gecen sagarken fiskirarak geldigini farkettim neddn oluuyo acaba ya genel cerraha mi gostereyim zor emziriyorum cekikce gerdan kismim agriyo
Az öncede sag memeyi emdi ve sola gecirirken foş diyee kustu hepsini ve aglamaya basladi ilk kez boyle bir seynoluyo neden o kadar cok kustu ki emer emmez
Bizim bebis 2950 dogdu, hastaneden 2840 ciktik, 1 aylikken 3500 du. 1 hafta mastit olmustum o ara pek beslenemedi galiba. Yanilmiyorsam ayda en az 600 gr almalari lazim. Bizimki sinirda kurtardi, boyle olunca doktor mama takviyesine baslamadi.
Bizim bebis 2950 dogdu, hastaneden 2840 ciktik, 1 aylikken 3500 du. 1 hafta mastit olmustum o ara pek beslenemedi galiba. Yanilmiyorsam ayda en az 600 gr almalari lazim. Bizimki sinirda kurtardi, boyle olunca doktor mama takviyesine baslamadi.
Gene bayağa saçı var senin kızın ya maşallah çok da tatlı benim kız yeğenim 6 ay keldi, 6.aydan sonra da tüy gibi çıktı saçları yazık ama şimdi acaip gür saçlı. Benim kızda kapkara bir kafayla doğdu, saç doluydu ama zamanla dökülüp azaldı. Bizim kızın da kulakları tüylü, geçmezse babası lazere gönderecekmiş
Benim oglanin da kulaklar kapkara killi. Hic dokulmez zannettim ama yarisindan fazlasi döküldü. Seninkiler de dokulur merak etme. Ben ergenlikte geri cikmasindan korkuyorum. Oglani lazere gotururum ben de napim. Kizi kesin goturecez de.
İnşallah bakalım ya on gündür çocuğumu aç mı bırakıyodum diye ağlıyorum kaç saattirDoktor kilo almamış dedim diye mama dayama çocuğa dedi haftaya kadar normal rutininize devam edin dedi ama nasıl geçcek bi hafta bilmiyorum Sütümün azaldığını da hiç anlamadım ya bebiş normal emiyoduKaynanam da insan sütünün ne kadar geldiğini anlamaz mı diyo
Sen hemen kaynanana soylemeseydin ya. Pardon da nereden anlayacakmissin sutun ne kadar oldugunu. Doktorunu dinle canim. Mama da bebege kof bir sislik yapiyor. Mecbur kalirsan ver. Ben anlamiyorum mesela cocuk emiyor yutkunma sesi geliyor ama nekadar emebiliyor bilmiyorumm. Kucagima alip evdeki tarti ile tartiyorum ayni gibi danki 2 hafta benimki de kilo almadi. Arada sagdiklarimdan veriyorum ama genelde emzirmeyi tercih ediyorum.
Metsil canım
Bol bol gaz yapıyor ama kaka yapmıyor
Kilo alımı iyi olduğundan birkaç gün yapmaması normaldi
Ama bu sefer uzadı işler
Ebemizin oğlu da küçükken böyle olmuş, kilo alımı güzel fakat haftayı geçirmiş
yapmayınca dr bi ilaç uygulamış, bi daha tekrar etmemiş.
bizimki de yapıp rahatlar inşallah