Bizim oğlan bi haftayı geçirdi hala kaka yapmadı
Bu kadar da biriktirme olmaz
Oğlum işi abarttı
Sabah ebemizle konuştum
Akşam hastaneye götüreceğiz
Bizim doktor 14 güne kadar normal demişti. Endişe etme canım

Kızlar bebeğiniz televizyonun açık olduğu odada uyudu mu hiç yani bir zararı var mıdır sizce
Varmis bir arkdsimizin bebegine fazla uyaran verdigi icin gec konustugunu soyledi doktor..gunduz tutuyorum bende ama uyurken alip besigine goturmeye calisiyorum..

Insallah canim..biz nurse harveysden sonra daha rahat yapiyoriz sanki aklinda olsun iceriginde zeytinuagi oldugundan belki iyi gelir

kızlar sütünüzden emin değilseniz bana hastanedeki ebe şöyle söylemişti. eğer emerken seriye bağlarsa yani biberondan icer gibi icerse sütün vardır. ama sürekli böyle değil 1 dakika kadar yapsa yeterli.

Insallah canim..biz nurse harveysden sonra daha rahat yapiyoriz sanki aklinda olsun iceriginde zeytinuagi oldugundan belki iyi gelir
Tamam canım sağol önerin için
Bakalım bi görünelim de inşallah gerek kalmaz ilaca filan
Kızımda böyle bişey olmamıştı
Her çocuk bir olmuyo valla

Benim de başlarda öyle olmuştu, az kilo almış dedi sonra sütüme baktı kadın geliyor mu diye ve emzirme yönteminden bahsetti. Sürekli meme değiştirme dedi. Son süt yani asıl yarayan süt 20 dakikada gelir dedi. 5 dakika emip bırakıyorsa bir dahaki sefer bıraktığı memeden devam edeceksin dedi. Emzirme yöntemini bir araştırıp öyle dene istersen.

benimkinde var. reflü olarak da değil mide kapakçığının tam gelişmediğini söyledi doktor. kusması 3 aya kadar azalır katı gıdaya geçince bitermiş. geçmezse gitmem gerekirmiş. sizin belirtiler ne?
Böyle agzına gelir gibi oluyor
Yetişkinlerde olur ya genelde böyle cok afedersin gegirir gibi agzına gelip geri yutma gibi
Kusmalar değişiyor her gün kimi zaman cok kimi zaman hic yok
Bebekler icin gaviscon varmıs onumu kullansam bilemedim yazık cok üzülüyorum bogazı acıyordur

Ilk kez tum emdigini kustu ya usuttuk mu acaba bi memeden digerine gecerken kustu otekini emdi kaldirdim yine kustu

Bilmem basak burcu deyince daaha detayci bu cicili bicili seylerle ugrasmayan guclu karakterler geliyo aklima mesela ben baligim isim gucum kiyafet makyajdi lisede falan
evet o konuda efsaneyiz detay detay
ama şu da bir gerçek ki anne babamıza çok düşkünüz çiçekli bandana değil annem tasma takıp fotomu çekse gık ım çıkmazdı

bende emzirdikten sonra gazını hemen cıkarıp reflü yatağına alıyorum. eğer emerken altına yaptıysa mümkünü yok kusmadan değiştiremiyorum. ayakları yukarı kaldırdıkca baskı oluyor sanırım. e almasan pisik olur cocuk. en az bi yarım saat kadar cok hırpalamıyoruz bunları yapmasak her emme sonrası kusar

Kaynanam bizde kalıyo eve döndüğümüzde eşim hemen söyledi ama zaten söylememiz lazımdı çünkü dünden beri tek meme ver uyansa da üç saati bekletelim diyodu şimdi dedik doktorun dediklerini uygulucaz diye ses etmedi artık

Emzirme hemşiresi meme tutuşu çok iyi dedi aynı şekilde son emdiği memeyi ver dedi öyle yapıyorum artık

Varmis bir arkdsimizin bebegine fazla uyaran verdigi icin gec konustugunu soyledi doktor..gunduz tutuyorum bende ama uyurken alip besigine goturmeye calisiyorum..
Şu an 15-20 cm den daha uzağı görmediği için sıkıntı olmaz diye düşünmüştük. Etrafındakileri görmeye başladığı an tv olayını bitirelim dedik, aslında uyurken hem gözümüzün önünde olsun hem kafa dağıtırız tv izleriz demiştik ama bilemedim şimdi. Uyurken diğer odaya alırım artık

Ben beklemeden değiştiriyorum pisse altı dedigin gibi kusuyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…