Varmis bir arkdsimizin bebegine fazla uyaran verdigi icin gec konustugunu soyledi doktor..gunduz tutuyorum bende ama uyurken alip besigine goturmeye calisiyorum..
Metsil canım
Bol bol gaz yapıyor ama kaka yapmıyor
Kilo alımı iyi olduğundan birkaç gün yapmaması normaldi
Ama bu sefer uzadı işler
Ebemizin oğlu da küçükken böyle olmuş, kilo alımı güzel fakat haftayı geçirmiş
yapmayınca dr bi ilaç uygulamış, bi daha tekrar etmemiş.
bizimki de yapıp rahatlar inşallah
kızlar sütünüzden emin değilseniz bana hastanedeki ebe şöyle söylemişti. eğer emerken seriye bağlarsa yani biberondan icer gibi icerse sütün vardır. ama sürekli böyle değil 1 dakika kadar yapsa yeterli.
İnşallah bakalım ya on gündür çocuğumu aç mı bırakıyodum diye ağlıyorum kaç saattirDoktor kilo almamış dedim diye mama dayama çocuğa dedi haftaya kadar normal rutininize devam edin dedi ama nasıl geçcek bi hafta bilmiyorum Sütümün azaldığını da hiç anlamadım ya bebiş normal emiyoduKaynanam da insan sütünün ne kadar geldiğini anlamaz mı diyo
Benim de başlarda öyle olmuştu, az kilo almış dedi sonra sütüme baktı kadın geliyor mu diye ve emzirme yönteminden bahsetti. Sürekli meme değiştirme dedi. Son süt yani asıl yarayan süt 20 dakikada gelir dedi. 5 dakika emip bırakıyorsa bir dahaki sefer bıraktığı memeden devam edeceksin dedi. Emzirme yöntemini bir araştırıp öyle dene istersen.
benimkinde var. reflü olarak da değil mide kapakçığının tam gelişmediğini söyledi doktor. kusması 3 aya kadar azalır katı gıdaya geçince bitermiş. geçmezse gitmem gerekirmiş. sizin belirtiler ne?
Böyle agzına gelir gibi oluyor
Yetişkinlerde olur ya genelde böyle cok afedersin gegirir gibi agzına gelip geri yutma gibi
Kusmalar değişiyor her gün kimi zaman cok kimi zaman hic yok
Bebekler icin gaviscon varmıs onumu kullansam bilemedim yazık cok üzülüyorum bogazı acıyordur
evet o konuda efsaneyiz detay detay
ama şu da bir gerçek ki anne babamıza çok düşkünüz çiçekli bandana değil annem tasma takıp fotomu çekse gık ım çıkmazdı
Böyle agzına gelir gibi oluyor
Yetişkinlerde olur ya genelde böyle cok afedersin gegirir gibi agzına gelip geri yutma gibi
Kusmalar değişiyor her gün kimi zaman cok kimi zaman hic yok
Bebekler icin gaviscon varmıs onumu kullansam bilemedim yazık cok üzülüyorum bogazı acıyordur
bende emzirdikten sonra gazını hemen cıkarıp reflü yatağına alıyorum. eğer emerken altına yaptıysa mümkünü yok kusmadan değiştiremiyorum. ayakları yukarı kaldırdıkca baskı oluyor sanırım. e almasan pisik olur cocuk. en az bi yarım saat kadar cok hırpalamıyoruz bunları yapmasak her emme sonrası kusar
Sen hemen kaynanana soylemeseydin ya. Pardon da nereden anlayacakmissin sutun ne kadar oldugunu. Doktorunu dinle canim. Mama da bebege kof bir sislik yapiyor. Mecbur kalirsan ver. Ben anlamiyorum mesela cocuk emiyor yutkunma sesi geliyor ama nekadar emebiliyor bilmiyorumm. Kucagima alip evdeki tarti ile tartiyorum ayni gibi danki 2 hafta benimki de kilo almadi. Arada sagdiklarimdan veriyorum ama genelde emzirmeyi tercih ediyorum.
Kaynanam bizde kalıyo eve döndüğümüzde eşim hemen söyledi ama zaten söylememiz lazımdı çünkü dünden beri tek meme ver uyansa da üç saati bekletelim diyodu şimdi dedik doktorun dediklerini uygulucaz diye ses etmedi artık
Benim de başlarda öyle olmuştu, az kilo almış dedi sonra sütüme baktı kadın geliyor mu diye ve emzirme yönteminden bahsetti. Sürekli meme değiştirme dedi. Son süt yani asıl yarayan süt 20 dakikada gelir dedi. 5 dakika emip bırakıyorsa bir dahaki sefer bıraktığı memeden devam edeceksin dedi. Emzirme yöntemini bir araştırıp öyle dene istersen.
Varmis bir arkdsimizin bebegine fazla uyaran verdigi icin gec konustugunu soyledi doktor..gunduz tutuyorum bende ama uyurken alip besigine goturmeye calisiyorum..
Şu an 15-20 cm den daha uzağı görmediği için sıkıntı olmaz diye düşünmüştük. Etrafındakileri görmeye başladığı an tv olayını bitirelim dedik, aslında uyurken hem gözümüzün önünde olsun hem kafa dağıtırız tv izleriz demiştik ama bilemedim şimdi. Uyurken diğer odaya alırım artık
bende emzirdikten sonra gazını hemen cıkarıp reflü yatağına alıyorum. eğer emerken altına yaptıysa mümkünü yok kusmadan değiştiremiyorum. ayakları yukarı kaldırdıkca baskı oluyor sanırım. e almasan pisik olur cocuk. en az bi yarım saat kadar cok hırpalamıyoruz bunları yapmasak her emme sonrası kusar