Hay Allah ne meraklılar ya başkalarının çocuklarına. Burda bir arkadaş yazmıştı kayınvalidem gizlice çocuğuma memesini vermiş diye. Yaptığı büyük düşüncesizlik, keşke olmasaymış ama olmuş. Senin en hassas dönemin, eşin de anlayacaktır, düzelir aranız eşinle ama görümcenle dediğin gibi eskisi gibi olmaz, aman olmasın ben benimkiyle hiç samimi olmadım zaten gördüm ki bencilin biriymiş iyi ki kaliteli mesafemi korumuşum, hiç üzülme artık boş yere. Memleketteyim pek bakamadım buraya, şimdi eve dönerken bir bakayım dedim de akla gelmeyecek olay yani.

yorgunoz bebeğin aç gibi ağlamıyo muydu? ne bileyim doymayan çocuğu susturamazsın demek ki doyuyor. neden az kilo almıs ki. insallah haftaya güzel kilo alır
Hayır emdikten sonra ağlamıyo memeyi de kendisi birden bırakıp ağlamıyo anlayamadım ondanAma doktor açlığa çabuk alışır bazı bebekler dedi

Yeni emzirmiştim o yüzden memen doluyken evde sağma makinenle sağ dedi gece tek memeyi emerken sağıcamİnşallah artar
Canim emdikten sonra sag daha rahat oluyor. Ben benele bir denedim ama yapamadim. Emziriyorum sonra sagiyorum. Zaten bebek uyarmis oluyor memeleri. 20 dakika sonra baya?artarak cikiyor sut. Bitti diye sagmayi birakma. Bitince bebegin emdigi memeyi de sag o bitince digerine twkrar gec.

yesilus "Kırkı çıksın yeğenimi bir emzirmek istiyorum" cümlesi ne kadar iğrenç ne kadar ters, yeni okudum o kısmını, yok ya tam sopalık bu insanlar.

Teşekkür ederim söylediğin şekilde yapıcam

Valla benimki acikken cok dikkatli bakiyor hemen kapaiyorum

Bizim sular çok kireçli o yüzden green cleanin yumuşatıcısını aldım onu beğendim

Benim oglanin da kulaklar kapkara killi. Hic dokulmez zannettim ama yarisindan fazlasi döküldü. Seninkiler de dokulur merak etme. Ben ergenlikte geri cikmasindan korkuyorum. Oglani lazere gotururum ben de napim. Kizi kesin goturecez de.
Bizimkinin de üçte biri döküldü. Bu kız kime çekti böyle kapkara, tüylü tüylü anlamadım gitti

Bizim oğlan bi haftayı geçirdi hala kaka yapmadı
Bu kadar da biriktirme olmaz
Oğlum işi abarttı
Sabah ebemizle konuştum
Akşam hastaneye götüreceğiz
Bizim de 4.güne döndü yine bakalım bu sefer ne zaman yapacak. Üstelik zeytinyağı da içiriyoruz hergün ama etkisi olmadı. Doktor size muhtemelen normal diyecek bi de bizim kızın 1 haftadır alttan çıkardığı gaz çok kötü kokar oldu, sizde de böyle bir sorun var mı?

Sipariş verdim ama bi gelemedi gelene kadar cocuk sıgmayacak
Canim arkadasimin bebegi refluydu. O zamanlar reflu yatakkari da bilinmiyordu. Doktoru bebek arabasinin kucuk parcasin yatur demisti
Uyanık olduğu zamanlar oraya yatir reflu yatagin gelene kadar. Daha dik pozisyonda olur hem

Biz de metsil kullanıyoruz acaba o mu yapıyor ama metsil bırakınca çocuk gaz sancısından çıldırdı metsil tekrar başlayınca rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…