Akşam geldiler bir aile faciasına dönüştü olay ben nasıl oldu anlamadım ☹
Geldi oturdum dedim abla kızımı 20 dk oyalayamadın mi , ben müsade etmeden böyle bir şey demeden kv bağırdı ne olmuş çocuk bizim çocuğumuz bilmemne o saniye nevrim döndü , ben de başladım bağırmaya ilk kez ☹ Dedim anne seninle konuşmak isteseydim seninle konuşurdum , izin verir misin lafımı tamamlayayım dedim orda bir sesler yükseldi fln dedim ki ben fikrimi söylediğim için kötü olacaksam olayım dedim , sonra eşim sinirlendi baktı durduramıyor bizi oda hepinize bağırdı , sonuç görümce yazıklar olsun vs dedi gitti
kv , eşim ben kaldık eşimle tartışmaya devam ettik , kv beni odama gönderdi sonra yanıma geldi dedi ki , kızım bugün eşin kızıma etmediği lafı bırakmadı zaten , (çok bağlı olmalarına rağmen )sen benim çocuğumu nasıl emzirirsin karımı nasıl ağlatırsın diye çıkışmış , meğer tüm gün onlar arka planda kavgaları etmiş kv görümcemi aramış sen nasıl emzirirsn Allah kahretsin çocuklar ne hale geldi demiş bizim için fln ki kv ye göre normal bir olayken., görümce ağlamış telefonda vs. Fakat benim tüm bu olanlardan haberim yok , sadece o cümleleri söylemeye kalmadı ortalık kızıştı , eşimle de aramız berbat şimdi kv yi bırakmaya gitti , kavga bizim evimizde olduğu için artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok kötüyüm gerçekten ☹