Bi de bezini çok sıkmayın diyolarSipariş verdim ama bi gelemedi gelene kadar cocuk sıgmayacak
Emdikten sonra hemen kaldırdıysanız ondan olabilir aynı şeyi bizde yaşadık bir kere şimdi emdikten sonra hemen kaldırmıyorum bir on beş yirmi saniye bekliyorum doktor reflü olabilir demişti bize ben bu durumun ondan kaynaklandığını düşünüyorumIlk kez tum emdigini kustu ya usuttuk mu acaba bi memeden digerine gecerken kustu otekini emdi kaldirdim yine kustu
Benim kızım da aynı ağzına geliyor gibi hatta böyle çiğneme hareketi yapıyor senin bebeğin de yapıyor mu öyle çiğneme hareketi ? Bir de hıçkırık tutunca bazen ağzının kenarından akıyoe yeni emdiyseBöyle agzına gelir gibi oluyor
Yetişkinlerde olur ya genelde böyle cok afedersin gegirir gibi agzına gelip geri yutma gibi
Kusmalar değişiyor her gün kimi zaman cok kimi zaman hic yok
Bebekler icin gaviscon varmıs onumu kullansam bilemedim yazık cok üzülüyorum bogazı acıyordur
Evet yapıyor az ye mümkünse kimyon koyBulgur gaz yapmıyor mu
Yok canim ya 3mzirme arasinda kustu diger memeye gecerken bile..insallah usutmemisir bakalimEmdikten sonra hemen kaldırdıysanız ondan olabilir aynı şeyi bizde yaşadık bir kere şimdi emdikten sonra hemen kaldırmıyorum bir on beş yirmi saniye bekliyorum doktor reflü olabilir demişti bize ben bu durumun ondan kaynaklandığını düşünüyorum
Bugun kimyon cayi ictim bırt bırt cikartiyo bizim kiz gazi hala var ama acaba rahatmi cikmasini sagliyoEvet yapıyor az ye mümkünse kimyon koy
Oha ya. Ne meraklı insanlar kendilerine yapıştırmaya. Ne münasebet ya. Çok sinirlendim şuan. Emzikletmeyi Çok istiyorsan kendin yap. Bir de utanmadan eşine mi söylemiş. Ben bir ortamda başkası varken bile alayım da karnını doyurayım diyorum emzireyim demek ayıp geliyor.Kızlar sinirimden ölebilirim lütfen bana acil bişeyler söyleyinkombi bakımımda sorun olmuştu sabah kombiyi geldi , evde derin temizlik olacağı için kızımı babasıyla babaannesine gönderecektim , akşam düşündük görümcem yakın oturuyor eşi işe geçerken kızıyla kendisini annesine bırakıyor görümcem ordan işe gidiyor neyse akşam dedik enişte görümceyi bize bıraksın kızıyla benim kızımı arkada yutacak biri lazım olduğu için benim eşim hepsini kayınvalideye bıraksın
Neyse sabah kombiyi geldiği için eşim onunla ilgileniyordu görümcem dediki işe geç kalıyorum biz götürelim çocukları sorun olur mu apar topar bir durum oldu olmaz götürün dedim peşlerinden işi bitince de eşim gidecek
Çıkarken bebeğim uyuyordu dedim ki uyanırsa emzik var çantada , neyse yarım saat sonra görümce eşime mesaj atıyor bebek durmadı yolda meme verdimnasıl yani dedim eşime , o hala kızını azda olsa emziriyor. 20 dk lık yolda güya oyalayamadı uyku mahmuru kızımı kalkmış memesini vermiş Allahım başımdan aşapı kaynar sular döküldü kıyaöeti kopardım evde sinirimden ağladım , dedim benim müsadem olmadan nasıl böyle bişey yapar beni arasaydı Pış pışladaydı yolda hemen çıkarıp memesini vermiş delirdim sinirden eşim benimde hiç hoşuma gitmedi bu durum fln dedi sinirim geçmiyor , eşim de yazdı Dedi eşim sadece kendi emzirmek istiyordu üzüldü fln omda demişki benim sütüm zehir değil o da benim canım kanım fln bide alınıyor hanımefendi
ben lohusayken görümcem demişti 40 on çıksın. Yeğenimi bir emzirmek istiyorum fln , bende istemediğimi belirttim senin sütün ona yaramaz benim ki yenidoğan dedim seninki 22 aylık süt aaa öyle bişey mi var yeni duyuyorum fln , yani zaten hevesi vardı resmen Fırsat kolladı , eşim kayınvalidebe bebeğini bize getirecek birazdan kızımı çok özledim ama hasta olmasın diye mecbur gönderdim zate sabah kadar nöbetteydik hasta biraz ,
Eşim Kv be diğer tepeni bize getirecek kızımı getirmek için aslında bütün bu olay , akşamda görümcem kızını bizden alacakmış ne diyeyim çıldırıcam akşam ne söyleyeyim
Benimki televizyona bakıyor her rast geldiğindeKızlar bebeğiniz televizyonun açık olduğu odada uyudu mu hiç yani bir zararı var mıdır sizce
Ayy riskli birazAcaba fasulye nohut yapip o gun kimyon icsek dengermiyiz ozledim yahu :)
Üstü kapanmadı tam anlamıyla rezillik yaşandı , birbirimizin yüzüne bakacak durumda değiliz , akşam eşim kv yi bıraktı evine kv beni aradı bebek nasıl ağlıyormu , benim tansiyonum ve şekerim fırlamış dedi , oğlumunda tansiyonu çıktı bugün kavga etmeyin artık dediOha ya. Ne meraklı insanlar kendilerine yapıştırmaya. Ne münasebet ya. Çok sinirlendim şuan. Emzikletmeyi Çok istiyorsan kendin yap. Bir de utanmadan eşine mi söylemiş. Ben bir ortamda başkası varken bile alayım da karnını doyurayım diyorum emzireyim demek ayıp geliyor.
Eskiler pek meraklı her an böyle birşey yapmaya. Şahsen ben 5dk bile yalnız bırakmıyorum kv ile. Durmadı deyip yapar çünkü. Sonra bu çocuk benden tiksinirse annesinin memesini de reddedebilir diye düşünmezler.
Geçmiş olsun canım. Halası artık süt annesi olmuş. Anasına babasına danışmadan yaptığı bu durumdan utanmalı bence. Üstü kapatılırsa Hak bilir kendine.
Canım sonradan gördüm yazdıklarını. Ben yetişemiyorum yazışmalara. Hatırlatıp seni üzdüm kusura bakmaEvet gerçekten doluyorum ben dünden beri düşündükçe delirecek gibi oluyorum
Evet aslında o kadar densiz ne yaptığını bilmeyen bir tip çok yazık evimizi huzursuz bırakıp gittiler
Ben kuru fasulye yedim baya bir kimyonda ekledim ama hem ben hem bebek gece gazlıydık sancı yaptı kızımaAyy riskli biraz
Hatırlmamak mümkün mü evimizin tadı kalmadı , olay aile olunca sarsıntı büyük oluyorCanım sonradan gördüm yazdıklarını. Ben yetişemiyorum yazışmalara. Hatırlatıp seni üzdüm kusura bakma
Boşver haddini bilmez biriymiş belli ki. Düşünmemeye çalış
Reflu yatagini nasil kullaniyorsun? Ben yeni aldim ama pisman oldum. Sevi bebeninkini aldim. Cok kotu kokuyor. Resmen cocuga sindi kokusu, carsaf serdigim ve kilifini yikadigim halde. Bir de cok kucuk. Bebegim simdiden zor sigiyor. Nasil 6 ay kullanilacak bu anlamadim. En kotusu de bebegim icinden kayiyor. Bi bakiyorum zavalli besigin ucunda buzusmus agliyor.Reflü yatağın var mı benim bebişi doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum
Bugun ben de kuru fasulye yaptim. Baktim yesem de gaz oluyor yemesem de, artik takmiyorumBen kuru fasulye yedim baya bir kimyonda ekledim ama hem ben hem bebek gece gazlıydık sancı yaptı kızıma
Kızın maşallah çok balVarmis bir arkdsimizin bebegine fazla uyaran verdigi icin gec konustugunu soyledi doktor..gunduz tutuyorum bende ama uyurken alip besigine goturmeye calisiyorum..
Ben verme taraftari degilim. Okudugum tum kaynaklar vermeyin diyor. Ama gittigim cocuk doktoru gunde bir cay bardagi ver dedi. Yalniz kendisinin verdigi bilgilendirme brosurunde bile su vermeyin yaziyorKızlar bir çok kişi bebeğe su verin diyor, ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey verilmez dedim biz su veriyorduk diyorlar. Siz su veriyor musunuz
Ya zaten cok kucuk zor sigiyor icine. Ben yeni aldim cok pisman oldum. Kullanamiyoruz. Cocuk icinden kayiyor.Sipariş verdim ama bi gelemedi gelene kadar cocuk sıgmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?