Ilk kez tum emdigini kustu ya usuttuk mu acaba bi memeden digerine gecerken kustu otekini emdi kaldirdim yine kustu
Emdikten sonra hemen kaldırdıysanız ondan olabilir aynı şeyi bizde yaşadık bir kere şimdi emdikten sonra hemen kaldırmıyorum bir on beş yirmi saniye bekliyorum doktor reflü olabilir demişti bize ben bu durumun ondan kaynaklandığını düşünüyorum

Benim kızım da aynı ağzına geliyor gibi hatta böyle çiğneme hareketi yapıyor senin bebeğin de yapıyor mu öyle çiğneme hareketi ? Bir de hıçkırık tutunca bazen ağzının kenarından akıyoe yeni emdiyse

Yok canim ya 3mzirme arasinda kustu diger memeye gecerken bile..insallah usutmemisir bakalim

Oha ya. Ne meraklı insanlar kendilerine yapıştırmaya. Ne münasebet ya. Çok sinirlendim şuan. Emzikletmeyi Çok istiyorsan kendin yap. Bir de utanmadan eşine mi söylemiş. Ben bir ortamda başkası varken bile alayım da karnını doyurayım diyorum emzireyim demek ayıp geliyor.
Eskiler pek meraklı her an böyle birşey yapmaya. Şahsen ben 5dk bile yalnız bırakmıyorum kv ile. Durmadı deyip yapar çünkü. Sonra bu çocuk benden tiksinirse annesinin memesini de reddedebilir diye düşünmezler.
Geçmiş olsun canım. Halası artık süt annesi olmuş. Anasına babasına danışmadan yaptığı bu durumdan utanmalı bence. Üstü kapatılırsa Hak bilir kendine.

Acaba fasulye nohut yapip o gun kimyon icsek dengermiyiz ozledim yahu :)

Kızlar bir çok kişi bebeğe su verin diyor, ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey verilmez dedim biz su veriyorduk diyorlar. Siz su veriyor musunuz

Üstü kapanmadı tam anlamıyla rezillik yaşandı , birbirimizin yüzüne bakacak durumda değiliz , akşam eşim kv yi bıraktı evine kv beni aradı bebek nasıl ağlıyormu , benim tansiyonum ve şekerim fırlamış dedi , oğlumunda tansiyonu çıktı bugün kavga etmeyin artık dedi

Evet gerçekten doluyorum ben dünden beri düşündükçe delirecek gibi oluyorum
Evet aslında o kadar densiz ne yaptığını bilmeyen bir tip çok yazık evimizi huzursuz bırakıp gittiler
Canım sonradan gördüm yazdıklarını. Ben yetişemiyorum yazışmalara. Hatırlatıp seni üzdüm kusura bakma
Boşver haddini bilmez biriymiş belli ki. Düşünmemeye çalış

Canım sonradan gördüm yazdıklarını. Ben yetişemiyorum yazışmalara. Hatırlatıp seni üzdüm kusura bakma
Boşver haddini bilmez biriymiş belli ki. Düşünmemeye çalış
Hatırlmamak mümkün mü evimizin tadı kalmadı , olay aile olunca sarsıntı büyük oluyor
Zamana bıraktık ama ilişkimiz çok zarar gördü ve artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

Reflü yatağın var mı benim bebişi doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum
Reflu yatagini nasil kullaniyorsun? Ben yeni aldim ama pisman oldum. Sevi bebeninkini aldim. Cok kotu kokuyor. Resmen cocuga sindi kokusu, carsaf serdigim ve kilifini yikadigim halde. Bir de cok kucuk. Bebegim simdiden zor sigiyor. Nasil 6 ay kullanilacak bu anlamadim. En kotusu de bebegim icinden kayiyor. Bi bakiyorum zavalli besigin ucunda buzusmus agliyor.

Kızlar bir çok kişi bebeğe su verin diyor, ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey verilmez dedim biz su veriyorduk diyorlar. Siz su veriyor musunuz
Ben verme taraftari degilim. Okudugum tum kaynaklar vermeyin diyor. Ama gittigim cocuk doktoru gunde bir cay bardagi ver dedi. Yalniz kendisinin verdigi bilgilendirme brosurunde bile su vermeyin yaziyor hayir esimi zor ikna etmistim vermememiz gerektigine, doktor soyleyince bak gordun mu vermek gerek dedi. Ama biz hala vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…